Σελίδα 107 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ...
    Αχχ και το τελευταίο τους κατόρθωμα...

Συνημμένο 351933
    Δημοσκόπηση; Προηγείται ο Συριζα κι ακολουθεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Οι αγρότες με εκπλήσσουν. Κάθε μέρα πιό πάτο.

Χύνουν γάλα που κάποιοι είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να αγοράσουν ένα μπουκάλι για το παιδί τους.
    Κάνουν μπλόκα και δεν αφήνουν γιατρούς να πάνε στις εφημερίες τους (αλλά για το supercar του Μπερμπάτωφ ανοίγουν σαν το Μυωσή το μπλόκο)
    Το 85% δηλώνει έως 5000 το χρόνο και μένει σε σπιταρόνες με αμαξάρες
    Καίνε δάση για να φυτέψουν ελιές
    Καταπατούν τα οικόπεδα του διπλανού
    Δηλώνουν δέντρα μέχρι τη Λιβύη

Αχχ και το τελευταίο τους κατόρθωμα...

Συνημμένο 351933
    Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
    φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
    θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
    μ’ αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

Έλληνας νεοέλληνας

Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
    και ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά.
    στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
    δεν πάει το παπάκι στην Ποταμιά.

Κι η παπαλάμπραινα γυμνή
    χαϊδεύει δώρο συσκευή
    σ’ ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

Πουλάκι ξένο
    πουλί χαμένο
    μου τρώει τα σπλάχνα
    δεν βγάζω άχνα.

Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες
    θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
    σ’ ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
    παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δημοσκόπηση; Προηγείται ο Συριζα κι ακολουθεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
    Αν θες λεπτομέρειες μπορείς να δεις το μπακστείτζ

Εγώ πάντως ήξερα ότι τα γουρουνάκια κτλ τα είχαμε για να εκτρέφουμε να τα σφάζουμε για να ζήσουμε.
    Όχι για να ικανοποιούμε τις καύλες μας. Βέβαια εγώ έχω χαμηλό IQ, είμαι από την πόλη, δεν ξέρω.

Banned
    Αν θες λεπτομέρειες μπορείς να δεις το μπακστείτζ

Εγώ πάντως ήξερα ότι τα γουρουνάκια κτλ τα είχαμε για να εκτρέφουμε να τα σφάζουμε για να ζήσουμε.
    Όχι για να ικανοποιούμε τις καύλες μας. Βέβαια εγώ έχω χαμηλό IQ, είμαι από την πόλη, δεν ξέρω.
    Πες ρε φιλε Ρεθυμνο απο την αρχη....

εχουν παραδοση στην προστασια και τον σεβασμο των ζωων εκει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Εγώ πάντως σήμερα πήρα ταξί.
    Ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται με την Ντοιτσε μπανκ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως σήμερα πήρα ταξί.
    Ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται με την Ντοιτσε μπανκ!
    Τι; απάντησε κτηνοτρόφος και δεν ψάρωσε από τα ειρωνικά μου σχόλια;

Τι; δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    @ Ζεύκας
    θα το πιστέψεις αν σου πω πως μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου?
    Βέβαια λίγη σημασία έχει πλέον

H δικιά μου άποψη ειναι οτι έτσι που τα κατάφεραν όλοι τους τόσα χρόνια και με τις απανωτές μαλακίες που κάνει ο "αριστερίστικος" θίασος του Τσίπρα μόνο η δραχμή μας απομένει ή ξανά εκλογές και χάος. Το χρηματιστήριο βούλιαξε, οι όποιοι επενδυτές πήραν των οματιών τους και την κάνανε κι η κάθε εργατική τάξη πιστεύει οτι άμα κλείσει δρόμους τελωνεία μεταφορές κλπ θα διαπραγματευτεί από ...μηδενική βάση και θα βρει την ευημερία!! Απλώς θα τα κάνουμε ακόμα μια φορά όλα πουτάνα για χαβαλέ, και μετά θα περιμένουμε έναν νέο Τσίπρα που θα μας βγάλει απ την κρίση δίχως μνημονια, δίχως περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά με αυξήσεις και προσλήψεις!! Ούτε για ανέκδοτο δεν είμαστε πλέον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    @ Ζεύκας
    θα το πιστέψεις αν σου πω πως μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου?
    Βέβαια λίγη σημασία έχει πλέον

H δικιά μου άποψη ειναι οτι έτσι που τα κατάφεραν όλοι τους τόσα χρόνια και με τις απανωτές μαλακίες που κάνει ο "αριστερίστικος" θίασος του Τσίπρα μόνο η δραχμή μας απομένει ή ξανά εκλογές και χάος. Το χρηματιστήριο βούλιαξε, οι όποιοι επενδυτές πήραν των οματιών τους και την κάνανε κι η κάθε εργατική τάξη πιστεύει οτι άμα κλείσει δρόμους τελωνεία μεταφορές κλπ θα διαπραγματευτεί από ...μηδενική βάση και θα βρει την ευημερία!! Απλώς θα τα κάνουμε ακόμα μια φορά όλα πουτάνα για χαβαλέ, και μετά θα περιμένουμε έναν νέο Τσίπρα που θα μας βγάλει απ την κρίση δίχως μνημονια, δίχως περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά με αυξήσεις και προσλήψεις!! Ούτε για ανέκδοτο δεν είμαστε πλέον!
    Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι οι πιο καλοί άνθρωποι
    πήραν τα μάτια τους και έφυγαν.
    Γέμισαν τα ξένα πα.μια Έλληνες επιστήμονες, τα ξένα νοσοκομεία Έλληνες γιατρούς, χώρες ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ με Ελληνικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες και σιγά σιγά την κάνει και το εμπόριο.... Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έχεις και ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ακόμα κι εδώ μέσα να λέει να κλείσουν.... όσοι με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μείνουν ανοιχτοί και να μην απολύσουν κλπ κλπ....
    ανανήψαντας

Παίδες όταν από το 1981 το μοτίβο είναι απεργία για ψύλλου πήδημα, περιμένουμε τόσα χρόνια μετά, τι;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Παίδες όταν από το 1981 το μοτίβο είναι απεργία για ψύλλου πήδημα, περιμένουμε τόσα χρόνια μετά, τι;
    Αυτό που αποτυπώνεται στην έρευνα. Είμαστε μάγκες και καραμπουζουκλήδες, και τους έχουμε όλους για τα @@ μας.

http://www.protagon.gr/wp-content/up...ngle_Pages.pdf

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	351957
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αυτό που αποτυπώνεται στην έρευνα. Είμαστε μάγκες και καραμπουζουκλήδες, και τους έχουμε όλους για τα @@ μας.

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	351957
    Είναι αστείες οι ερωτήσεις στο ερωτηματολόγιο, θέλω να πιστεύω πως το έβαλες για πλάκα θολωμένος από μια κουραστική μέρα.

Σε καμιά περίπτωση δεν υπερασπίζομαι κανένα εθνικό ιδεώδες και μπορώ να ξεβαφτίζω αυτό τον τόπο και τις νοοτροπίες του για χιλιάδες λόγους αλλά το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο στήθηκε προβοκατόρικα από μεγάλο τσουτσέκι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Είναι αστείες οι ερωτήσεις στο ερωτηματολόγιο, θέλω να πιστεύω πως το έβαλες για πλάκα θολωμένος από μια κουραστική μέρα.

Σε καμιά περίπτωση δεν υπερασπίζομαι κανένα εθνικό ιδεώδες και μπορώ να ξεβαφτίζω αυτό τον τόπο και τις νοοτροπίες του για χιλιάδες λόγους αλλά το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο στήθηκε προβοκατόρικα από μεγάλο τσουτσέκι.
    Θέλω να πιστεύω πως δεν μπήκες καν στον κόπο να ανοίξεις το link. Το αν διαφωνεί ή όχι με τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι κάτι που θεμιτό μεν, αλλά ολίγον στον αέρα αν στηρίζεται στην δική σου αποψη. Εμένα μια χαρά απλές ερωτήσεις μου φάνηκαν, που ταιριάζουν και πολύ με αποψεις που ακούω γύρω μου.

Δικαίωμα σου να πιστεύεις πως είμαι θολωμένος, αντίστοιχα και εγώ πιστεύω πως σε παρέσυρε το ρέμα της κατασκευής εχθρών και προβοκατορων.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    O εχθρός για εμένα είναι ένας. Η κατασκευή φανταστικών εχθρών τα τελευταία σαράντα χρόνια υπήρχε από ψηφοφόρους της ΝΔ που βρήκαν θαλπωρή στα αδερφά κόμματα της Πολ.Άνοιξης και ΛΑ.Ο.Σ και αργότερα στη χρυσή αυγή. Δε ξέρω τον κύκλο σου και τι απόψεις ακούς για να το λες όμως σε πιστεύω αυτά τα κακά έχουν ορισμένοι "κύκλοι".

Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε Βρετανό, Γερμανό, Γάλλο, Ισπανό κλπ αντίστοιχες ερωτήσεις τι απαντήσεις πιστεύεις πως θα σου έδινε? Θες να το αναλύσουμε κομμάτι κομμάτι το url που έδωσες ?
    Να μιλήσουμε για τη χρήση ερωτηματολογίων στις κοινωνικές επιστήμες και το πόσο προβληματική είναι από μόνη της? Που εδώ βλέπουμε μια έρευνα μόνο με ποιοτικές συνεντεύξεις και ερωτηματολόγια...

Η λέξη τσουτσέκι πήγαινε για τον συγκεκριμένο τύπο ΠΑΣΟΚΟ που οι περισσότερες έρευνες του γίνονται επί πληρωμή και είναι αυτού του επιπέδου. Κρίμα μάλιστα γιατί από το συγκεκριμένο τμήμα της Πάντειου έχουν περάσει και διδάξει μερικοί αρκετά σοβαροί άνθρωποι.

Τέλος στο δικό σου url υπάρχει και αυτό, που φαντάζομαι πως συμφωνείς σε πολλά από αυτά που υποστηρίζει συγκεκριμένη μερίδα του δείγματος συγκεκριμένης "πάντας'. Ε, από το ίδιο δείγμα που πιο πάνω κοροϊδεύεις είναι και αυτοί...

Όνομα:	Καταγραφή.PNG 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	51,7 KB 
ID:	351959

Για εμένα είναι ντροπή και που υπάρχει τέτοιο ερωτηματολόγιο, όσο για το δείγμα των ποιοτικών συνεντεύξεων θα ήθελα να δω αυτό το ΔΞ/ΔΑ τι ακριβώς είπαν, φαντάζομαι μόνο κράξιμο.

ps: Μη με κάνεις να φαίνομαι να υποστηρίζω τους Ελληνάρες, τη λογική υποστηρίζω και επειδή είσαι και έξυπνος άνθρωπος α κατούρα μας

Παλαιό μέλος
    Τι; απάντησε κτηνοτρόφος και δεν ψάρωσε από τα ειρωνικά μου σχόλια;

Τι; δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση;
    Τι αντιπαραθεση να κανεις μωρε κακομοιρη μου με το κεφαλαιο?

Μας εχει τοσο καιρο στο παραμυθι,τη στιγμη που δεν υπαρχει Αμερικανικο σπιτι με λιγοτερο απο τεσσερα δικα του γιαουρτακια,στο ψυγειο του.Χεστηκε για τα μπλοκα,με ελικοπτερο πηγαινοερχεται.
    Ασε που το περναει συνεχεια πανω απο το γραφειο μου και μου τα χει κανει νααααα.

Όνομα:	125.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	351960

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    ps: Μη με κάνεις να φαίνομαι να υποστηρίζω τους Ελληνάρες, τη λογική υποστηρίζω και επειδή είσαι και έξυπνος άνθρωπος α κατούρα μας
    Κάτσε να ακούσω για τον Γυδεών και την Παλαιά Διαθήκη που έχει διαγώνισμα ο γιός μου, ρίχνω και ένα κατούρημα και επιστρέφω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19