Εν τω μεταξύ απορώ, μόνο εγώ θεωρώ ότι η ευθεία υποστήριξη κατάλυσης του πολιτεύματος θα έπρεπε να επισύρει αυταπάγγελτα εισαγγελική παρέμβαση ;
Εν τω μεταξύ απορώ, μόνο εγώ θεωρώ ότι η ευθεία υποστήριξη κατάλυσης του πολιτεύματος θα έπρεπε να επισύρει αυταπάγγελτα εισαγγελική παρέμβαση ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οχι Αρίστο οχι μονο εσυ.
Αν είδες λιγο πισω έγραψα για εκείνο το τμήμα των σμερφς που ειναι αρμόδιο για αυτο ακριβως και εχουν δείξει την ευαίσθητη φύση τους πολλάκις.
Όχι σε χουντικούς και χειροκροτητές τους φυσικά...
Αλλιώς και τα αυγά θς γεμιζαν τις φυλακές.
Έχουμε έλλειμμα Δικαιοσύνης ομως.το
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Mαλλον δεν θα προσεξες την φραση μου:Προτιμω ομως,που λεει ο λογος.Οχι δεν ειμαι υπερ καμμιας χουντας,αλλα οι χουντες εχουνε πολλες μορφες.Μια απο αυτες,κατα την αποψη μου,ειναι και οι τελευταιες εκλεγμενες κυβερνησεις μας.
Ναι εγω ξερω τι εκανε ο Πατακος.Δυστυχως η οικογενεια μου,περασε πολυ ασχημα λογω του οτι δεν μπορουσε να παρει το πολυποθητο χαρτι κοινωνικων φρονηματων.![]()
α) Βγαίνεις στην πλατεία Συντάγματος και αρχίζεις να φωνάζεις "Ο Τσίπρας κι ο Καμμένος γαμιούνται"...
β) Βγαίνεις στην πλατεία Συντάγματος επί επταετίας και αρχίζεις να φωνάζεις " Ο Παπαδόπουλος κι ο Παττακός γαμιούνται"...
Από την κατάληξη που θα είχαν τα α και β έχεις την ειδοποιό διαφορά μεταξύ των διάφορων μορφών χούντας, όπως λες...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν η μονη διαφορα ειναι αυτη,και παλι που λεει ο λογος,τοτε κατι δεν καναμε καλα και εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας.
Μηπως το οτι εχω εμπειρια και απο του μεν και απο τους δε,αλλα τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι,θα επρεπε να σε προβληματιζει?
ΥΓ Η αληθεια ειναι οτι απο τους πρωτους,λογω ηλικιας,εχω μικροτερη εμπειρια.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Νεκρούς βριζουμε μόνο αν είναι κλέφτες μηχανακίων. Ευχαριστώ.
Μου θυμίζει λίγο όταν πέθανε η Θάτσερ και είχε βγει κάθε βλαμμένο να πανηγυρίσει «the evil witch is dead!» (ατάκα από τον Μάγο του Οζ) και «θα χωρέψουμε στον τάφο της» και κάτι άλλα τέτοια σπαραξικάρδια. Και το λέω αυτό απεχθανόμενος προσωπικά την Θάτσερ όσο λίγοι...
Τον σταυρό σου να κάνεις (που λέει ο λόγος)Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs)
Όχι αδελφέ, δεν είσαι μόνος. Υπάρχει και ο Ερντογκάν.Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ
![]()
(Πλάκα, έτσι; Μην το πάρεις και προσωπικά)
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...