Αν είναι στα ίδια λεφτά,Μπαντιτ με κλειστά μάτια, πιο καθημερινή θέση οδήγησης,άνετο για ταξίδια.
Αν είναι στα ίδια λεφτά,Μπαντιτ με κλειστά μάτια, πιο καθημερινή θέση οδήγησης,άνετο για ταξίδια.
Εμ....επειδη κυκλοφορώ, γι'αυτο λέω!
20-25χλμ κανω εγω τη μερα (καθημερινη) και ενα 30αρι ευρα μου βγαζουν οριακα τη βδομαδα. Για τα διπλα χλμ μιλαμε χαλαρα για 200 ευρώ το μήνα βενζίνες.
Για την ιστορία, κι εγω αρχίζω τρώγομαι για μικροτερο.
Cb 500 θα πήγαινα μόνο για το x το οποίο παίζει στο 5οχίλιαρο και πάνω και αυτό αν θυμάμαι καλά
Το πηδήσαμε ωρε το νήμα θα με βρίζουν οι μοντς
Θα κανω μια ιεροσυλια και θα σου προτεινω να κοιταξεις κι ενα αλλο μηχανακι
που κανονικα δεν συζητιεται εδω μεσα.
Ειναι κακό, αντι-moto.gr κι αν το παρεις θα πρεπει να το κρατησεις μυστικο απο δω μεσα αν θες να σε παιζουν τα αλλα παιδακια.
Αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα σε δυναμη με το GSR που κοιτας.
Δεν ισχυει αυτο που λένε οτι I4, αρα πρεπει να το δουλευεις ψηλα.
Αυτο εχει να κανει πάντα με τα κυβικα![]()
(Kawasaki Z750)
Έχω σίγουρα λάθος προσέγγιση και λάθος εκτίμηση γενικότερα. Απλώς προσπαθώ να πλαισιώσω το όλο θέμα με ένα τρόπο που να είναι λειτουργικός, δηλαδή όσο detuned και γραμμικό να είναι ένα μηχανάκι όπως το gsr από οτι καταλήγω θα είναι πιο ασφαλές για εμένα να ανέβω πιο κλιμακωτά. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να έχω και hayabusa, απλώς ρεαλιστικά το μυαλό ενός ανθρώπου που έχει συνηθίσει να επιταχύνει με 1kg ροπή και του δώσεις ξαφνικά 10 και 11kg δεν θα μπορει εύκολα να το διαχειριστεί.
Το γκάζι είναι σίγουρα δεξιά αλλά όταν θες ένα μηχανάκι 65% για καθημερινό και 25% για βόλτα προσπαθείς να βρεις κάτι που να συμπίπτει με αυτές τις αναγκες.
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 15/11/2023 στις 15:01.
Μην πυροβουλΛείτε απλά είπα τι διάβασα στο mcn για τη μοτο στο section του κινητήρα. Είμαι αθώος!!!
Όχι κανένας πυροβολισμός, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα 90 αλογα του απο 600κε να θεωρουνται detuned. Επειδή το σουπερσπορτ βγαζει 120;
underpowered πάντως δεν ειναι γιατί και φαγανά είναι και δεν αστειεύονται.
Τοτε τα 78 που βγαζει εμενα τι πρεπει να θεωρουνται;
(μην απαντησετε!)
Μια μικρή παρατήρηση σχετικά με τις βενζίνες που έγραψα, το 30αρι που ανέφερα είναι για τα συνολικά χλμ που κανω τη βδομάδα (δηλ 250 μαξ) και οχι μονο το πανε-ελα της δουλειας που ειναι τα μισά από αυτά.
Είμαι σταθερά στα 6.5/100 για τις διαδρομές που κάνω, μην περιμένεις με τίποτα κάτω από 6. Οπότε θες κάπου 3 λιτρα τη μερα, με 2 ευρω/λτ πας στα 6 ευρώ τη μερα, επί 20 εργάσιμες....120 ευρώ (χοντρικά και μπακαλίστικα). Αυτά μονο για τις υποχρεωτικές διαδρομές.
Να κάνω άλλη μια ριζοσπαστική πρόταση με κινδυνο να ανοιξουν οι ασκοι του αιόλου.
Για κινέζικο θα το σκεφτόσουν;
detuned είναι , όντως , αφού το gsxr έβγαζε περισσότερα.
ΑΝ και είμαστε ήδη offtopic , μέχρι 3500 περίπου , εγώ βλέπω , με ABS
- ER6N , 2011
- Fazer S2
-CBR 500
- Diversion Xj6
Το κάθε ένα με + κ -
Κινέζο όχι δεν θα σκεφτόμουν, δεν νιώθω ασφάλεια, πες από προκατάληψη, πες οτι θες.
Το diversion δεν ηξερα καν οτι υπάρχει και μου φαίνεται θα κάτσω να το κοιτάξω, φαίνεται πολύ ωραίο.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, ψάχνω ένα μηχανάκι που να μην κλωτσάει στην καθημερινή εργατιά και να είναι εντάξει αν βρίσκω 2 μέρες κενες να το παίρνω και να ξεχνάω να κατέβω. Αρχικά Ελλάδα και γιατί όχι και εκτός όταν υπάρχει χρόνος και λίγο χρήμα, πάντα σολο. Πότε θα φάω μπαν από το φορουμ για υποκίνηση χάους των θρεντ δεν ξέρω![]()