Σελίδα 108 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Πλάκα έχει...
    Μετά την επανάσταση του '21, γερμανοί σωτήρες.
    Αρχές του '40, γερμανοί δυνάστες.
    Αρχές του 21ου αιώνα ξανά γερμανοί σωτήρες...
    Κάπου, όμως, καταντάει πληκτικό και άνοστο πια...
    (και ψιλο-προβλέψιμο)

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Έγινε κίνημα.....????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Τώρα πρέπει να σχολιάσω το παραλήρημά σου;;;;; Μου λες ότι μου έχεις άσχημα νέα φίλε...ότι ο λαός αρχίζει να περνάει τη φάση να κοροιδεύουμε με τους πολιτικούς που εκφράζονται λαϊκά και απλουστευμένα...εγώ λοιπόν σου έχω χειρότερα νέα: Ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει και αυτή τη στιγμή μας αξίζει η καριολίτσα η Ντόρα,ο κατάπτυστος Καρατζαφύρερ και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα. Την καριόλα και ουχί καριολίτσα Ντόρα προχτές που είχε έρθει στην πόλη μου,ξέρεις πόσοι τρέξανε να της σφίξουνε το χέρι από αυτούς που βρίζουν τους πολιτικούς και τάχα τους έχουν σιχαθεί;;; Μην κάνουμε θόρυβο και ξυπνήσουμε τον περήφανο ελληνικό λαό που ο τράχηλός του δεν υπομένει ζυγό!!!!!!!
    Αφού εσύ βγάζεις το αυθαίρετο συμπέρασμα πως το σχόλιό μου ήταν κακοποαίρετο επειδή εγώ είμαι αντικομμουνιστής,κι εγώ με την ίδια ελαφρύτητα συμπεραίνω πως θα διαβάσεις το μήνυμα αυτό μόλις γυρίσεις από το κήρυγμα του καθοδηγητή στην ΚΟΒ της περιοχής σου σύντροφε.Μου λες όταν επιτίθεμαι σε κάποιον να έχω κανα δυο σοβαρά επιχειρήματα.Ανέτρεξε στο thread για τη συντρόφισσα Αλέκα για σοβαρά επιχειρήματα, αν και από τώρα ξέρω πως αυτό που ζητάω είναι ουτοπικό,σαν το σοσιαλισμό ένα πράγμα.

Ήμαρτον ρε φίλε,ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Που θα πρέπει να απολογούμαστε γιατί γελάσαμε με ένα σχόλιο στο youtube...αμέσως η κατηγορία,αντικομμουνιστής. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ,ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΓΚΕΚΕ;;;;;;;

Δεν πειραζει ...απλα εχω βαρεθει να βλεπω σχολια που ειναι ασχετα με το ποιον και τις πραξεις ενος ανθρωπου.

Και εαν διαβασες καλα δεν σε κατηγορησα ως Αντικομμουνιστη αλλα ως καποιον που κρινει ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ...

βεβαια δικαιωμα σου να κρινεις οπως θες - μαλλον εκανες την πλακα σου τελικα!

Δεν ξερω τι γινεται μεσα στην ΚΝΕ και ουτε θελω να μαθω ,εφοσον εχεις την δικη σου κριση μπραβο σου ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Oπως διαπιστωνoυμε oλoι, υπαρχει πρoβλημα στην κριση σoυ.
    Βρηκες τελικα πoιoν εννooυσα; Για να σε βoηθησω λιγo, oχι, δεν ειναι μπασκετμπoλιστας, ηθοπoιoς, αθλητης στιβoυ, τραγoυδιστης, ελληνας. E; Χτυπαει κανενα καμπανακι;

Koulis εχε χαρη που το καινουριο σου avatar ειναι ...ταυτοχρονα και η σωστη λυση στα προβληματα μας. Ολα τ αλλα να πανε να γαμηθουνε ...

Ανεφερα καποιους του πολιτικου συστηματος που μας εφεραν στο χειλος της καταστροφης
    Παρελειψα αλλους τοσους και χειροτερους και βαζεις ρολλευς και δεν ξερω τι , γιατι ακομα δεν εχω αναφερει αυτον που εννοεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προτιμω λοιπον να σχολιασουμε ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ προς το δημοσιο
    Αν θες το συζηταμε ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Eπισης ειπε oτι τo πειραμα στo cern ειναι ανoυσιo και στoιχηματισε 70 στην απoτυχια τoυ!
    Όχι ακριβώς.

Παρά το γεγονός αυτό στοιχημάτισα με το συνάδελφό μου Kip Thorne του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας ότι ο Κύκνος Χ-1 δεν περιλαμβάνει στην πραγματικότητα μια μαύρη τρύπα! Το στοίχημα αυτό είναι για μένα ένα είδος εργα- σιακής ασφάλισης· έχω κάνει πολλή δουλειά για τις μαύρες τρύ- πες που θα αποδειχθεί άχρηστη αν κάποτε αποκαλυφθεί ότι δεν υπάρχουν τέτοιες στο Σύμπαν. Αλλά τότε θα με παρηγορήσει το κέρδος από το στοίχημά μου, που είναι μια συνδρομή για τέσσε- ρα χρόνια στο περιοδικό "Private Eye". Αν οι μαύρες τρύπες υπάρχουν, ο Kip Thorne θα κερδίσει μια συνδρομή για ένα χρόνο στο "Penthouse". Όταν βάλαμε το στοίχημά μας οι πιθανότη- τες να είναι ο Κύκνος Χ-1 μαύρη τρύπα ήταν περίπου 80% (τέσ- σερα προς ένα). Σήμερα θα έλεγα πως είναι περίπου 95%, αλλά το στοίχημα δεν έχει ακόμη κριθεί οριστικά.
    Τα στοιχήματα τα βάζει εναντίον του εαυτού του για χιουμοριστικούς λόγους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Αρχές του 21ου αιώνα ξανά γερμανοί σωτήρες...
    Oι γνωμες διιστανται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Υπηρχε ενας τυπος..... νομιζω Σοφιανοπουλο τον λενε...ειχε κανει ενα κομμα μικρο -απο αυτα που τα λενε οι "ειδικοι" γραφικα,ρομαντικα και σε απλα Ελληνικα τρεις λαλουν και 2 χορευουν- το κομμα λεγοταν Κομμα ολυμπιστων...ο Σοφιανοπουλος ηταν πρωην εργοστασιαρχης...για διαφορους λογους που δεν μας ενδιαφερουν τωρα...το 1993-4-5-6-7-8 εκανε αναλυσεις για το τι παραγει η Ελλαδα,τι θα μπορουσε να παραγει αλλα για καποιο λογω δεν εκανε απολυτως τιποτα...και ειχε σαν παραδειγμα την Σογια -που ειναι πολυ μεγαλη μπιζνα και σε ολη την Ευρωπη μονο η Ελλαδα θα μπορουσε να παραγει-
    Σε ολα αυτα που ελεγε τοτε θυμαμαι οτι ειχε οπει το χαρακτηριστικο οτι ουτε καρφιτσες δεν παραγουμε ,που ειναι και πραγματικο.
    Το 2005 μετα την Ολυμπιαδα τυχαινει να δινεμουν ενα φυλλαδιο σχετικα με τις χωρες τις ΕΕ και εχει και την Ελλαδαααα...-η διανομη αυτου του φυλλου εγινε στην Ιταλια- και με μεγαλα γραμματα αντι να λεει γαματα,ειχε φωτο του παιδοβουβαλου καραμαλη και ελεγε ...Ελλαδα....τι παραγει.....66% ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!το υπολοιπο 34% μοιρασμενο σε ναυτιλια,τουρισμο και ενα γελοιο ποσοστο γεωργιας .
    Προχτες διαβαζω δηλωση του Μποσι -αρχηγου της λεγκας του Βορρα- και λεει...η Νοτια Ιταλια ειναι σαν τους Ελληνες ..ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ -ακριβως ετσι ηταν η δηλωση,ειπε την γνωστη απο Μαλεζανι λεξη ΚΑΤΣΟ- και θελουν λεφτα!!

Παμε τωρα στα σχολια του MG-KTiNoS
    να σου θυμησω οτι ο Μικης απο αριστερα βρεθηκε στην κυβερνηση Μητσοτακη.
    Να σου θυμησω οτι οσοι επαιξαν πολιτικο ρολο στην Ελλαδα εχουν βγει απο το πολυτεχνει...γνωστη μεταπολιτευση...
    Κουλη 25
    Το μαζι τα φαγαμε οσο και αν τσουζει ειναι αληθεια...αν δεν εχεις κανενα συγγενη βυσματια διορισμενο στο δημοσιο,δεν εχεις δουλεψει μαυρα,κοβεις αποδηξεις η ζητας παντα αποδειξεις,δεν κλεινεις τα ματια στην αδικια,την απατη και οπου αυτο το βλεπεις να γινεται,αντιδρας οχι για πρωσοπικο οφελως...τοτε εισαι παραδειγμα προς μιμηση...αν εστω και ενα απο αυτα εχει συμβει και εχεις πραξη με ιδιοτελεια εισαι στο συνολο των 11εκ.
    κανενας δεν σε αναγκασε να παρεις δανεια,βιλες,αυτοκινητα,μηχανες,κοτερα,πουτανες πολυτελειας κλπ καταναλωτικα αγαθα...εν γνωση σου εγινε...αν απο ηλιθιοτητα τοτε παλι δεν φταινε οι αλλοι.
    Δυστυχως οπως και τους συγγενεις μας δεν τους διαλεγουμε ετσι και την χωρα που γεννιομαστε με οτι αυτο συνεπαγεται δεν την διαλεγουμε,μπορουμε να διαλεξουμε μια μηχανη,μια γκομενα...στο περιβαλλον η προσαρμοζομαστε η το αλλαζουμε.το περιβαλλον στην συγκεκρημενη συζητηση εχει να κανει με την νοοτροπια και οχι με τον ηλιο και την θαλασσα.
    Τωρα το πως θα αλλαξει το δικο μου μυαλο,το δικο σου,του 50χρονου,60χρονου του τραγκα,του ΓΑΠ και οποιου αλλου θελεις ...αυτο ειναι το δυσκολο...και δυσκολο ειναι γιατι η χωρα ειναι ανευθυνη και μεχρι και τωρα ο ενας πεταει τις ευθυνες στον αλλο και δεν παραδεχεται οτι φταιει...σε αλλες καταστασεις θεωρειται εγωησμος...εδω απλα ειναι υποκρισια

Κάποια λάθη κάνεις εδώ…

Η Ν Ιταλία παράγει πετρέλαιο.

Ο Μίκης ναι μεν βρέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άλλα όταν έθεσε τον εκβιασμό Καραμανλής ή τανξ ήταν στην αριστερά. (όχι στο ΚΚΕ)
    Αλλά πάλι το ουσιαστικό είναι Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ του θέματος.

Για τη γενιά του πολυτεχνείου άκυρα είναι όλα όσα λες.
    2 άνθρωποι έκαναν καριέρα στη πολιτική (Λαλιώτης και Δαμανάκη) και οι 2 σήμερα παίζουν μικρό ρόλο.
    Η μάζα του κόσμου γύρισε απλά στη δουλειά τους.
    Η ΝΔ δεν ήταν εκεί και στο ΠΑΣΟΚ σήμερα το πάνω χέρι το έχουν κάτι τυπάκια σαν το Μόσιαλο…

Τέλος εγώ, όλα αυτά τα χρόνια πληρώνω στο κράτος πάνω από το 50% των όσων βγάζω (όλα μαζί, ΙΚΑ φόροι έμμεσοι άμεσοι κλπ)

Άρα?
    -Μαζί τα φάγαμε πράγματι !

Αλλά για δώσε βάση…

ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Όχι ακριβώς.
    Τα στοιχήματα τα βάζει εναντίον του εαυτού του για χιουμοριστικούς λόγους.
    Δε γελασα

To εγραψα υπoννoωντας oτι τo αλαθητo τoυ παπα δεν τo εχει oυτε o παπας αλλα μαλλoν δεν τo επιασες

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δηλαδή όλοι στο ίδιο καζάνι ε; Τότε γιατί δεν είσαι στη φυλακή; Αφού είτε κλέψεις ένα καρβέλι, είτε εκατομμύρια είναι το ίδιο με τη δική σου "λογική"! Στην πυρά! Είτε δε ζήτησες απόδειξη. είτε καταχράστηκες δημόσιο χρήμα και έχτισες μια αυτοκρατορία, το ίδιο! Ποιον βολεύει αυτή η μαλακία; Τον κλέφτη ή το νοικοκύρη;
    Άσ' το, το 'καψες.
    <edit> Το ότι θεωρείς πως όλοι, 11 εκατομμύρια Έλληνες έχουν κάνει αυτά που γράφεις παραπάνω, λέει πολλά για σένα.
    Ελληνικα γραφω!!
    Η πραξη "κλεβω" ειναι ειτε μια καραμελα ειτε ενα ΟΥΦΟ ειναι το ιδιο!!!
    Κλοπη!!
    Με την δικη σου "λογικη' αν ενας κλεψει ενα παπακι ειναι πταισμα σε σχεση με εναν που κλεβει ενα 1000αρη.
    Και βεβαια αν μπουκαρουν και σου κλεψουν το δικο σου σπιτι και κλεψουν το σπιτι του κοκκαλη με την δικη σου παλι λογικη η αστυνομια και ολος ο ντουνιας θα πρεπει ινα λιωσει στα γελια γιατι απλα δεν ειναι κλοπη στο δικο σου σπιτι.
    Αυτη η μαλακια που λες ειναι απορροια και της δικης σου μαλακιας/συμπεριφορας στην κοινωνια.
    Απο τα λεγομενα σου το συμπερασμα ειναι οτι εχεις ακριβως αυτο που περιεγραψα...αυτο που σε ενοχλει δεν ειναι οτι καποιοι εφαγαν χρημα,αλλα οτι εσυ δεν εφαγες/προλαβες οσα οι αλλοι αλλα τωρα καλεισε να πληρωσεις και διαμαρτυρεσαι γιατι δεν το βρησκεις "τιμιο" εσυ που εκλεψες 10 να πληρωσεις το ιδιο με αυτον που εκλεψε 100!!

Εγω Κουλη δεν εχω/ειχα καμια σχεση με το δημοσιο,ουτε ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα....τωρα θελω να φτιαξω κατι δικο μου στην Ελλαδα αλλα τα εχετε κανει ΜΙΝΙΚΑΠΕΛΟ και εγω που ειμαι περαστικος -κατα το νηπιαγωγος ειμαι του Τσακωνα- θα πληρωσω τις δικες σας λαλακιες ....για να μπορω να μεινω στο σπιτι μου στην Ελλαδα.(αυτο για το ακυρο προφιλ που προσπαθησες να αναδειξεις)
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ελληνικα γραφω!!

Εγω Κουλη δεν εχω/ειχα καμια σχεση με το δημοσιο,ουτε ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα....τωρα θελω να φτιαξω κατι δικο μου στην Ελλαδα αλλα τα εχετε κανει ΜΙΝΙΚΑΠΕΛΟ και εγω που ειμαι περαστικος -κατα το νηπιαγωγος ειμαι του Τσακωνα- θα πληρωσω τις δικες σας λαλακιες ....για να μπορω να μεινω στο σπιτι μου στην Ελλαδα.
    Όπα

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Απλά πράγματα.
    Αν κάνεις κάτι δικό σου στην Ελλάδα θα σε γ… στους φόρους και στα πρόστιμα και μετά θα σου πουν μαζί τα φάγαμε…

Ποιος τα έκανε μ.. καπέλο?
    Από πού να αρχίσω από το 21 ή πιο πριν ?

Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ όχι ο βολεμένος των 800 ευρώ ! (ή χιλίων)

πάντα φιλικά έτσι?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Κάποια λάθη κάνεις εδώ…

Η Ν Ιταλία παράγει πετρέλαιο.

Ο Μίκης ναι μεν βρέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άλλα όταν έθεσε τον εκβιασμό Καραμανλής ή τανξ ήταν στην αριστερά. (όχι στο ΚΚΕ)
    Αλλά πάλι το ουσιαστικό είναι Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ του θέματος.

Για τη γενιά του πολυτεχνείου άκυρα είναι όλα όσα λες.
    2 άνθρωποι έκαναν καριέρα στη πολιτική (Λαλιώτης και Δαμανάκη) και οι 2 σήμερα παίζουν μικρό ρόλο.
    Η μάζα του κόσμου γύρισε απλά στη δουλειά τους.
    Η ΝΔ δεν ήταν εκεί και στο ΠΑΣΟΚ σήμερα το πάνω χέρι το έχουν κάτι τυπάκια σαν το Μόσιαλο…

Τέλος εγώ, όλα αυτά τα χρόνια πληρώνω στο κράτος πάνω από το 50% των όσων βγάζω (όλα μαζί, ΙΚΑ φόροι έμμεσοι άμεσοι κλπ)

Άρα?
    -Μαζί τα φάγαμε πράγματι !

Αλλά για δώσε βάση…

ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ?
    1.Η Ν.Ιταλια ΔΕΝ παραγει πετρελαιο...ισως εχει λιγο φυσικο αεριο.
    Στην Ν.Ιταλια υπαρχει η ΜΑΦΙΑ που εν μερει ειναι οπως την νομιζετε..απλα ελεγχει τα παντα και παιρνει νταβατζιλικι ακομα και απο τον πλανοδιο.
    Για τον ολγω αυτο ΔΕΝ πανε επιχειρησεις και εχει τεραστια ανεργια...οι Νοτιοι δουλευουν στον Βορρα.

2.Για την γεννια του Πολυτεχνειου...βαριεμαι να σου γραψω ολο τον καταλογο αλλα θα σου πω μερικα ονοματα.
    1.Σημιτης -πρωην προθυπουργος
    2.παγκαλος -υπαρχει ακομα
    http://math-telos-agras.pblogs.gr/20...xiwmata-4.html

και παρα πολλοι αλλοι που αν ψαξεις σχετικα θα τους βρεις.

3.Στο τελικο σκελος μπορω να συμφωνησω μαζι σου οτι δουλεψες,πληρωσες τις εισφορες σου κλπ....(το ιδιο ισχυρυζινται ολοι) ομως και αυτος που βγηκε στην συνταξη απο τα 40 η ο διπλοθεσιτης και αυτος τα ιδια λεει και καταριεται σημερα.

Γνωμη μου ειναι οτι δικαιολογημενα εχετε στραβωσει ολοι γιατι απλα τερμα αυτα που ειχαμε μαθει...οπως κανενας δεν εξηγησε τι ειναι οι επιχορηγησεις στους αγροτες -και αυτοι συντομα θα τραβανε τις καραφλες τους- ετσι και σε ολους τους αλλους δεν εξηγησαν οτι μας δανειζουν για να ζουμε και απλα σημερα που επεσαν οι μασκες τωρα κοιτανε ολοι να βρουνε ποιος φταιει...λες και ειναι μονο ενας αλλα συγχρονως δεν κανουν την αυτοκριτικη τους...και πιτα γερη και σκυλι χορτατο που λενε
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ελληνικα γραφω!!
    Η πραξη "κλεβω" ειναι ειτε μια καραμελα ειτε ενα ΟΥΦΟ ειναι το ιδιο!!!
    Κλοπη!!
    Με την δικη σου "λογικη' αν ενας κλεψει ενα παπακι ειναι πταισμα σε σχεση με εναν που κλεβει ενα 1000αρη.
    Και βεβαια αν μπουκαρουν και σου κλεψουν το δικο σου σπιτι και κλεψουν το σπιτι του κοκκαλη με την δικη σου παλι λογικη η αστυνομια και ολος ο ντουνιας θα πρεπει ινα λιωσει στα γελια γιατι απλα δεν ειναι κλοπη στο δικο σου σπιτι.
    Αυτη η μαλακια που λες ειναι απορροια και της δικης σου μαλακιας/συμπεριφορας στην κοινωνια.
    Απο τα λεγομενα σου το συμπερασμα ειναι οτι εχεις ακριβως αυτο που περιεγραψα...αυτο που σε ενοχλει δεν ειναι οτι καποιοι εφαγαν χρημα,αλλα οτι εσυ δεν εφαγες/προλαβες οσα οι αλλοι αλλα τωρα καλεισε να πληρωσεις και διαμαρτυρεσαι γιατι δεν το βρησκεις "τιμιο" εσυ που εκλεψες 10 να πληρωσεις το ιδιο με αυτον που εκλεψε 100!!

Εγω Κουλη δεν εχω/ειχα καμια σχεση με το δημοσιο,ουτε ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα....τωρα θελω να φτιαξω κατι δικο μου στην Ελλαδα αλλα τα εχετε κανει ΜΙΝΙΚΑΠΕΛΟ και εγω που ειμαι περαστικος -κατα το νηπιαγωγος ειμαι του Τσακωνα- θα πληρωσω τις δικες σας λαλακιες ....για να μπορω να μεινω στο σπιτι μου στην Ελλαδα.(αυτο για το ακυρο προφιλ που προσπαθησες να αναδειξεις)
    Ελληνικά γράφεις! Από που κατέβηκες όμως δε μπορώ να καταλάβω. Διαβάθμιση στο αδίκημα δεν υπάρχει; Δηλαδή αν κλέψει κάποιος ένα καρβέλι για σένα είναι το ίδιο με το να κλέψει εκατομμύρια ευρώ; Η αιτία και η πρόθεση για σένα μετράνε; Το παράδειγμα με τα σπίτια, εντελώς άκυρο! Δε σχολιάζω περαιτέρω γιατί θα παρεξηγηθείς!
    Επειδή υποστηρίζω ότι το μερίδιο ευθύνης του καθενός είναι διαφορετικό, γιατί άμεσα με κατατάσσεις σε αυτούς που έκλεψαν, καταχράστηκαν και εκμεταλεύτηκαν; Εγώ ξέρεις γιατί σε κατατάσσω σ' αυτούς; Γιατί λες "μαζί τα φάγαμε" και διαμοιράζεις την ευθύνη σε όλους ενώ η κοινή λογική (για όποιους τη διαθέτουν) επιτάσσει τον καταμερισμό της ανάλογα με το μέγεθος, τους λόγους, τις προθέσεις, και την επίγνωση. Εσύ, άιντα, όλοι, στο τσουβάλι, ούλα τα γίδια στο μαντρί! Κι αυτή η λογική εξυπηρετεί τους ενόχους! Αυτούς που ενώ έκλεψαν, τώρα λένε, εντάξει παιδιά ότι φάγαμε φάγαμε, ελάτε τώρα να στρώσουμε την κατάσταση, να συμβάλλουμε όλοι, να προσπαθήσουμε μαζί κ.λπ. νεοταξικά mottos.
    Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζεις την ουρά σου απ' όξω. Μαζί τα φάγαμε ή όχι; 11.000.000 ή 10.999.999; Aποφάσισε! Δεν το πιασα το "τα κάνατε σκατά" αλλά "μαζί τα φάγαμε". Εσύ έφαγες ή δεν έφαγες; Τέλος τις μαλακίες στις επιστρέφω γιατί δεν είναι δικές μου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Απο Ιταλια θα κατεβει.

Με το τελευταιο τα μαμησες ολα,ασε κατσε εκει που εισαι.

φάγαμε φάγαμε, ελάτε τώρα να στρώσουμε την κατάσταση, να συμβάλλουμε όλοι, να προσπαθήσουμε μαζί κ.λπ. νεοταξικά mottos.
    OXI

αυτο δεν το είπαν !!!!

Πουθενά δεν είπαν ΜΑΖΙ !!!!!

Στοχοποίησαν όσους είχαν 5 δραχμές παραπάνω αλλά ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ !

Τα δικά μας δικα μας και τα δικα σας δικά μας !

Ε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    OXI

αυτο δεν το είπαν !!!!

Πουθενά δεν είπαν ΜΑΖΙ !!!!!

Στοχοποίησαν όσους είχαν 5 δραχμές παραπάνω αλλά ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ !

Τα δικά μας δικα μας και τα δικα σας δικά μας !

Ε ?
    Το είπαν! Απλά δεν το έκαναν. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα βγάλουμε τη χώρα απ' το τέλμα, μαζί θα κάνουμε θυσίες, μαζί θα σώσουμε την Ελλάδα, ορίστε πληρώστε!

Από protagon.gr: οι δαπάνες ανά βουλευτή είναι αρκετά μεγαλύτερες από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και μάλιστα χώρες με ιδιαίτερα αναπτυγμένους κοινοβουλευτικούς θεσμούς.
    Άρθρο του Φώτη Κουβέλη

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF