Αντιγραφή από το οπισθόφυλλο της Ελευθεροτυπίας: "Μπάτσε σκύλοι αλέστε"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντιγραφή από το οπισθόφυλλο της Ελευθεροτυπίας: "Μπάτσε σκύλοι αλέστε"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τελικά , για να μείνουμε και στο πνεύμα του θρεντ, αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων κατάφερε τίποτα ή όχι?
Πάρα πολλά! 'Οπως κατάφερε και εκείνη η ρημάδα η συγκέντρωση για την Πάρνηθα και τις φωτιές. Ήταν η πρώτη φορά. Δεν τα γράφω ειρωνικά! Την αποτελεσματικότητα τους θα την δούμε οσονούπω... είναι και οι περιστάσεις τέτοιες, είναι και οι "άλλοι" παντελώς ηλίθιοι και ρίχνουν λάδι στη φωτιά συνέχεια. Πεποίθηση μου ότι δεν θα αργήσει και πολύ αυτό που πολλοί αποκαλούν ως επανάσταση.
Απλά μετά θα γίνει της πουτάνας, ευελπιστώ να υπάρξουν την κατάλληλη στιγμή, οι κατλάλληλοι και ειλικρινείς άνθρωποι, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
γραφει πραγματα που με τρομαζουν. Αλλες φορες με κανει εξαλλο ή όλα μαζι.
Ομως αυτη τη μοναδικη φορα, νομιζω οτι του την πεσατε αδικα. Αν εξαιρεσουμε την τελευταια του προταση που ειναι, να το πω οσο πιο διακριτικα γινεται, ρομαντικη, στα υπολοιπα εχει δικιο.
Ποιος διαφωνει δηλαδη οτι οι μπατσοι χτες ειχαν εντολη να διαλυσουν το πληθος απο την πλατεια; Και επειδη η μπατσοι προφανως δε διαλυουν κοσμο με την πειθω αλλα με το ξύλο, αρχισε το ξυλο. Φυσικα, το ξυλο δεν επρεπε να το αρχισουν αυτοι. Το αρχισαν οι ασφαλιτες με τις μαλλουρες και τα σκουλαρικια και οι παρακρατικοι και οι βολικοι ηλιθιοι πιτσιρικαδες που μιμουνται αυτους. Η συνεχεια ηταν αναμενομενη: ξυλο σε ολους. Σε νεους, γερους, γυναικες, σε ο,τι κινειται.
Ποιος διαφωνει οτι οι μπατσοι εκτελουν εντολες; Αφου ξερουμε οτι ειναι μογγολα, λετε να κανουν μονοι τους το σχεδιασμο; Ο,τι εντολη παρουν την εκτελουν. Και ποιος διαφωνει οτι οι εντολες ερχονται (και) απο την πολιτικη ηγεσια;
Οι μπατσοι προφανως δεν αποφασισαν μονοι τους να κοιταζουν αδρανεις επι ενα μηνα τους "αγανακτισμενους" στην πλατεια και χτες, ξαφνικα, να πλακωσουν τους παντες.
Χτες που ψηφιζοταν το μεσοπροθεσμο, αν δεν ειχε γινει ο χαμος με ξυλο, δακρυγονα και παλι ξυλο, θα ηταν ενα εκατομμυριο κοσμος στην πλατεια και αυτο κανενας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν το ηθελε. Αρα; ΞΥΛΟ!
Τελος παντων, ο συνηθως τρομακτικος gs500f αυτα γραφει. Οτι ειναι ντροπη της αστυνομιας να δερνει ετσι ανελεητα και οτι το ξυλο το διαταζουν αλλοι και δεν το αποφασιζουν τα μογγολα.
Την τελευταια ρομαντικη προταση δεν τη σχολιαζω, ενταξει. Ουτε τον προτερο βιο του gs500f. Γιατι θα πλακωθουμε...![]()
xaxcaxaxaxaxa!!! για πες για το βιο μου......σου υποσχομαι δεν θα πλακωθουμαι !!!ειμαι εντιμος η ανεντιμος?ποινικα κολασιμος η λευκη περιστερα? ειμαι ανθρωπος καλος ,κακος...χριστιανος ,πατριωτης δημοκρατης,φασιστας,αναρχικος,ελληνας,μπαχαλακιας.ακ μα και το επαγγελμα μου να μου πεις αρκει να βαλουμαι στοιχημα γιαυτο!!!!
εγω ειπα την γνωμη μου!μπορει να διαφωνεις η να συμφωνεις,δεν εχει σημασια...τωρα για το βιο μου που κολαει δεν μπορω να καταλαβω!!εκτος και για να πουμαι την γνωμη μας εδω μεσα θα πρεπει να κανουμαι δηλωση φρονηματων και επαγγελματων!!!
αυτο που εγω σχολιασα ειναι για την συγγεκριμενη σταση των ματ την συγκεκριμενη στιγμη!δεν ειμαι κατα του θεσμου και κατα των πολιτσμανων απεναντιας πειστευω οτι αυτον που συνθλιβην αποκαλειτε μπατσους θα δωσουν και την ζωη τους [και την εχουν δωσει]για να σου προστατεψει την ζωη την περουσια και την τιμη οχι γιατι ειναι η δουλεια του αλλα γιατι το θεωρει καθηκον του!!!υπαρχουν βεβαιως και οι μπατσοι ελαχιστοι κατεμε που προσβαλουν τους υπολοιπους!!!αλλα δημοκρατια χωρις αστυνομια δεν υπαρχει!!!!
καλαματιανος
Ούτε κι εγώ ρώτησα ειρωνικά. Απορία έχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πάρα πολλά! 'Οπως κατάφερε και εκείνη η ρημάδα η συγκέντρωση για την Πάρνηθα και τις φωτιές. Ήταν η πρώτη φορά. Δεν τα γράφω ειρωνικά! Την αποτελεσματικότητα τους θα την δούμε οσονούπω... είναι και οι περιστάσεις τέτοιες, είναι και οι "άλλοι" παντελώς ηλίθιοι και ρίχνουν λάδι στη φωτιά συνέχεια. Πεποίθηση μου ότι δεν θα αργήσει και πολύ αυτό που πολλοί αποκαλούν ως επανάσταση.
Απλά μετά θα γίνει της πουτάνας, ευελπιστώ να υπάρξουν την κατάλληλη στιγμή, οι κατλάλληλοι και ειλικρινείς άνθρωποι, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.![]()
Αυτό που λες πάντως δεν ξέρω αν αληθεύει. Και το 2008 ακούγονταν το ίδιο αλλά τελικά όλη η ιστορία ξεψύχισε σε λίγους μήνες. Επανάσταση με γεμάτο το στομάχι δεν γίνεται. Όσο και να λέμε ότι τα πράγματα είναι άσχημα, πείνα , πραγματική πείνα δεν έχει πέσει ακόμα. Επανάσταση για λόγους αξιοπρέπειας, περιφάνειας κτλ. δεν μπορεί να γίνει καθώς αυτες οι έννοιες είναι άγνωστες στους Ελλήνες.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Απο την χθεσινη ημερα καποια γεγονοτα..
http://www.youtube.com/watch?v=f5CJy4-F5LQ
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Άλλο πράγμα ενοούσα φίλε μου... την Πάρνηθα την έγραψαν στα @@δια τους, συμφωνώ, αλλά δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο. Τώρα με τα σημερινά γεγονότα, η συνείδηση συλλογικότητας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι καταστάσεις πλεόν είναι πιο ώριμες (δηλαδή ασφυκτικές) και ακόμη και αν αυτό το πράγμα ατονήσει, είναι 100% σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα έχουμε επανάληψη... Πείνα;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ούτε κι εγώ ρώτησα ειρωνικά. Απορία έχω.
Αυτό που λες πάντως δεν ξέρω αν αληθεύει. Και το 2008 ακούγονταν το ίδιο αλλά τελικά όλη η ιστορία ξεψύχισε σε λίγους μήνες. Επανάσταση με γεμάτο το στομάχι δεν γίνεται. Όσο και να λέμε ότι τα πράγματα είναι άσχημα, πείνα , πραγματική πείνα δεν έχει πέσει ακόμα. Επανάσταση για λόγους αξιοπρέπειας, περιφάνειας κτλ. δεν μπορεί να γίνει καθώς αυτες οι έννοιες είναι άγνωστες στους Ελλήνες.
Δεν ξέρω αν θα πεινάσουμε, αυτό που ξέρω είναι ότι από τους στενούς μου φίλους και γενικά τον κύκλο των ανθρώπων που συναναστρέφομαι, το 80% είναι άνεργοι. Όχι άεργοι. Άνεργοι οι οποίο απολύθηκαν το τελευταίο εξάμηνο. Μερικούς από αυτούς έχουν παιδιά και είναι στο ενοίκιο. Πόσους να ταίσει η σύνταξη των γονιών και για πόσο;
Γιατι ο Ελληνας δεν επαναστατοι(χιουμοριστικο και κουβεντα να γινεται μην με φατε)
1. Δεν έχω μισθό για να μου αφαιρέσουν τον έναν.
2. Δεν έχω εξοχικό, ούτε καν σπίτι για να πληρώσω φόρο ακίνητης περιουσίας.
3. Δεν έχω ευρώ στην τράπεζα για να φοβάμαι το άνοιγμα των λογαριασμών απο την εφορία.
4. Δεν με νοιάζουν οι ΔΕΚΟ, τα κέντρα διαφθοράς και τοποθέτησης των ημετέρων ''συντρόφων'' και συναγωνιστών ''κομματόσκυλων'' με τους αστρονομικούς μισθούς.
5. Δεν μπορώ να συμπονέσω τον δημόσιο υπάλληλο του δημοτικού που μπήκε στο δημόσιο με ρουσφέτι.
6. Δεν μπορώ να καταλάβω την οργή του ιδιοκτήτη 4 σπιτιών που θα πληρώσει φέτος 200 ευρώ στην εφορία.
7. Δεν μπορώ να νιώσω τον θυμό της ΓΕΝΟΠ που μου ζητάει 100 ευρώ το μήνα για ρεύμα και αυτοί το έχουν στα σπίτια τους τζάμπα.
8. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τους λιμενεργάτες του ΟΛΠ που έβγαζαν 100 χιλιάρικα το χρόνο απο υπερωρίες.
9. Δεν με νοιάζουν οι γιατροί που για ένα φακελάκι είναι ικανοί να αφήσουν το παιδί μου να πεθάνει.
10. Δεν με νοιάζουν δικηγόροι, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί που δηλώνουν 5 χιλιάρικα το χρόνο και ζουν σε παλάτια.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος
απο the best
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
κοίτα να δεις που ξάφνου όλοι μιλάνε
ενώ τα προηγούμενα χρόνια....μακριά απ' τον κώλο μου και ας είναι και δυο πόντους...
Δεν πειράζει, ας είναι και έτσι
Θα βρεθεί σύντομα ο "άφθαρτος" και οι αγανακτισμένοι θα πουν "ας του δώσουμε μια ευκαιρία ρε παιδιά..."
Όποιος ασχολείται ακόμα με πρόσωπα (ακόμα και όταν αυτά του ανοίγουν το κεφάλι), δεν θα βγάλει άκρη.
Όποιος βλέπει μεταλλάξεις ενός συστήματος βίας, κάποια άκρη πιάνει.
Και ας το πει, όποιος έχει τα φρύδια: πάνω στην πλάτη ποιανών, έκαναν προπόνηση τόσα χρόνια όλοι αυτοί, που χθες και προχθές έπαιζαν μπάλα με κεφάλια;
Στην πλάτη ποιων έμαθαν και νομιμοποίησαν τη δύναμή τους;
Τα σχολιάκια δίπλα είναι πολύ διαφωτιστικά ομολογώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Σε οποιον αρεσει το διαβασμα ας διαβασει τι ψηφιστηκε σημερα και οχι χθες ,τουτο ειναι που τσουζει..
http://www.epikaira.gr/content/files...os_sxolia1.pdf
Το συμπέρασμα απ'όλο αυτό είναι ότι η χώρα ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι.Και ότι όλο αυτό το ξεπούλημα θα μας το χαρατσώσουν κι από πάνω.Και κερατάς και δαρμένος!Γέλασα στο σημείο που λέει ότι πωλούνται και τα εθνικά μνημεία,εκτός από τα φυσικά.Μπορεί παραλίες να ξεπουλήσουμε,αλλά οι εθνικοί δρυμοί θα 'ναι δικοί μας.
Και αναρωτιέμαι...άντε και ξεχρεώνουμε και ελλείμματα και χρέη και τόκους και όλα...πώς ανακάπτουμε χωρίς ίχνος χρήματος και δημόσιας περιουσίας,οεο;
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Θα σου πω τι καταφερε σήμερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τελικά , για να μείνουμε και στο πνεύμα του θρεντ, αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων κατάφερε τίποτα ή όχι?
Ακόμα και στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας, το βασικό σύνθημα ήταν: "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Τα σχολιάκια δίπλα είναι πολύ διαφωτιστικά ομολογώ.
[...]
Τα σχόλια διπλα ειναι επειικώς αστεία![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμένα με βοήθησαν να καταλάβω κάποια σημεία πάντως.Αν και βρήκα μερικά ορθογραφικά λάθη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα σχόλια διπλα ειναι επειικώς αστεία![]()
![]()
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Εμένα με βοήθησαν να καταλάβω κάποια σημεία πάντως.Αν και βρήκα μερικά ορθογραφικά λάθη.![]()
Σε παραπλάνησαν απιστευτα, αλλα δεν το κατάλαβες γιατι γράφουν αυτα που θες να δεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τώρα με προβλημάτισες.Θα το ψάξω πάντως.![]()
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας σε μία φάση έβριζαν τους μπάτσους λέγοντας: "Τούρκοι, Τούρκοι, Τούρκοι".Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Θα σου πω τι καταφερε σήμερα.
Ακόμα και στην αμφιλεγόμενη πάνω μεριά της πλατείας, το βασικό σύνθημα ήταν: "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"...![]()