Σελίδα 108 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Σε ειδα να μου κλεινεις το δρομο σε προσπεραση και να περναω ξυστα....
    Μου ζηταγες και τα ρεστα βλιμμα...
    Μαθετε να κοιτατε τους καθρεφτες, γι'αυτο υπαρχουν και οχι μονο για να βαφεστε στα φαναρια....
    Τελευταία τροποποίηση από pektis; 14/01/2013 στις 11:09.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    σε είδα παλιοηλίθιε με το κοκκινόμαυρο naked κατά τις 15:30 στον Κηφισσό. Να είμαι στο μέσον της αριστερής λωρίδας με 130 προσπερνώντας τα αυτοκίνητα στη μεσαία, και να με προσπερνάς από δεξιά στο χιλιοστό από τη μανέτα μου με καμιά 160άρα ίσως και παραπάνω.....δε πρόλαβα καν να σε δω από τους καθρέφτες που τσεκάρω γενικά αν έρχεται κάποιος πιο γρήγορος ώστε να μπω δεξιά......

αν πέφταμε με αυτά τα χιλιόμετρα και μπορούσα να σηκωθώ θα σου κανα βυθομέτρηση με τα καλάμια από την μπροστινή μου ανάρτηση.....μαζί με τη γέφυρα.

αν το διαβάζεις παλιομ@λάκα και έχεις τα @@ στείλε μου προσωπικό μήνυμα. θα τα βρούμε και με άλλου είδους μέτρηση.

σας ειδα μουτρα στο χιονοδρομικο του μαιναλου...πινακιδες απο τριπολη..κι εκεινο το cagiva με τα redbull τα χρωματα πανεμορφο...

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    σας ειδα στην απογευματινη σας επιστροφη απο κορινθο για αθηνα απο την Π.Ε.Ο.Α.Κ.( εγω πηγαινα για Παχη κατα τις 4) και ησαστε αρκετοι τολμηροι λογω καλης θερμοκρασιας. με τους περισσοτερους γνεψαμε με κουνημα του κεφαλιου κ αλλοι ανταποκριθηκαν ενω αλλοι οχι. εγω 2καβαλο με ενα naked fz6
    ..without engineers, science is just philosophy..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα, χθες στο απογευμα κατα τις 7, δικάβαλλο μπουσα και cbr1000 στα φανάρια στο 251... κι οι 3 στη σειρά και μετά κι οι 3 μαζί μέχρι Καρέα... Είχα καιρό να χαμογελάσω έτσι... Καλούς δρόμους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σέ είδα κόκκινο CBR 1000 08+ με καρατιμόνα και naked στον κηφισσό.Ωραίγιο φαινόταν όσο το είδα.
    Keep spamming!!!:a13:

Σε είδα ρε φιλαρα με το gs..και το τριβάλιτσό σου το είδαμε όλοι όσοι προσπαθούσαμε να κατέβουμε τη Μεσογείων σήμερα το πρωί με τον πανικό...και το τράφικ που είχες δημιουργήσει πίσω σου στάνταρ θα φαινόταν από δορυφόρο (αφού έκανες περίπου 1' να περάσει από κάθε κουτάκι..)..όμως νταξ..έριξα τα καντήλια μου για σήμερα και τώρα όοοοοοομμμμμμμμμμ

Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Κι εγω σε βλεπω αντιστοιχε μπεμβεδακια (1200 φυσικα) με τη γαλερα σου να βγαινεις καθε μερα βουλιαγμενης απο τον αγιο Βασιλη με κατευθυνση προς κεντρο, κατα τις 9.30 περιπου. Μονιμα το ιδιο τροπαρι: ελιγμοι 45 μοιρων σε μια λωριδα που προσγειωνεται αεροπλανο, και ασταματητες κορνες των 3-10 δευτερολεπτων συνοδευομενες απο αγριοκοιταγμα σε οποιονδηποτε τολμησε να σου στενεψει τον αεροδιαδρομο. Μου το κανες κι εμενα χ8ες που ημουν με το κουτι, λες και μπορουσα να δω στα 2 μετρα μεσα στον καταρρακτη. Σημερα σε καμαρωσα μπροστα μου, να σπας μπαλες σε ολους τους οδηγους κατα μηκος των 300 μετρων που διανυσαμε μαζι, μεχρι που -αυτονοητα- σφηνωσε η γαλερα σου. Θελω να φας τα μουτρα σου ρε κερατα, και θελω να τα φας σ'εκεινο το σημειο, στις 9.30 το πρωι. Να φτασω στη δουλεια με το χαμογελο. Βλακα...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σας ειδα προ 2λέπτου καμμια 10αρια χαρλεαδες να ανεβαινετε την ανηφορα μπροστα απο το μαγαζι με κατευθυνση το Πανεπιστήμιο...
    Που πατε ρε? Καταληψη?

Μέλος
    Σε ειδα παλιοΚ@@@@ΡΙολ@ με το βρομοκουτι σου να περνας το σταματημενο λεωφορειο με τα παιδακια χωρις καν να κοιταξεις τι ερχεται απο τη στροφη !! Και μαντεψτε πιος ερχοταν απο τη στροφη ?? :P παραλιγο να τα σκοτωσω τα παιδακια για να μην πεσω πανω σου ... ζητησα συγνωμη απο τα παιδια και σε κυνηγησα... σε προλαβα και οταν ανοιξα τη ζελατινα στο επο μενο στοπ ξαφανιστηκες ... εχε χαρη πο εδινα μαθημα αλλιως ακομα θα σε κυνηγουσα . Τις μουτζες σου τις εφαγες παντως...

Μέλος
    και εσενα πανιβλακα που πεσες πανω στα μηχανακια ....και καλα σ κολλησε τ γκαζι . Αν δεν το χεις μην παρκαρεις ρε φιλαρακι σε τοσο γαμησε τα σημειο, μας τα κανες ενα με το πατωμα .. παλι καλα το δικο μου το προλαβες ισα ισα και χει κατι ασπριλες απο το χρωμα του αλλου ! Να ναι καλα οι πατητηρες !! ευτυχως βγηκαν ολα !! προσεχε φιλαρακι !! τουλαχιστον σε παω γιατι και ζητησες συγνωμη και αμεσως ειπες να μας πληρωσεις

Νέο μέλος
    Σε είδα χτες το βράδυ φίλε με το μπλε ζούζουρα, που με βρήκες στο φανάρι της Κύμης και "παίξαμε" μέχρι το Μαρούσι. Το χαμόγελό σου που είδα στο φανάρι τα έλεγε όλα!! Μαγιές το εργαλείο και καλούς δρόμους!!

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Σε βλέπω και δε σε προλαβαίνω, κάθε Σάββατο πρωί στις 8.30 στη Β.Σοφίας μαύρο CBR600 F που στρίβεις για Κολωνάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σας ειδα πολλους σημερα στον δρομο απο/προς Επιδαυρο και στο Λουτρακι και χαιρετιθηκαμε (εκτος απο κατι GS, V-strom & Z που με κοιτουσαν σαν χανοι χαχα)
    Σας ειδα δεκαδες V-strom να φτανετε κατα παρεες στο Λουτρακι, συναντηση ειχατε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα επαγγελματία στο Σύνταγμα και σου είπα ότι ΔΕΝ ανάβει κανένα μα κανένα από τα STOP σου.

Ούτε ένα στα τρία, έτσι για εφέ...

Δεν σε είδα να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα και όλα καλά λοιπόν...
    I will take the mountains!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF