Σελίδα 108 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    σιγα το δυσκολο.....φταινε τα κολοπαιδα....αυτα που ειναι στα γκριζα καθισματα που ελεγε ο παναγιωτης....στα επισημα δηλαδη....
    αυτοι οι αλητες στα επισημα κανουν τις φασαριες...
    οριστε και η φωτο που τα λεει με το ονομα τους...
    Το κρανάκι (όχι το λευκό των ΜΑΤ) Arai είναι; Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο είναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το κρανάκι (όχι το λευκό των ΜΑΤ) Arai είναι; Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο είναι;
    ουαου...ευστοχο....
    το να εχει μπει απο διπλα ή απο εξω αποκλειεται ε?
    οι αλλοι?? τι φορανε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ουαου...ευστοχο....
    το να εχει μπει απο διπλα ή απο εξω αποκλειεται ε?
    οι αλλοι?? τι φορανε?
    Εγώ απλά ρώτησα αν κανείς ξέρει ποιό μοντέλο είναι...ήταν συγκεκριμένο το ερώτημά μου!!! τίποτα άλλο!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ απλά ρώτησα αν κανείς ξέρει ποιό μοντέλο είναι...ήταν συγκεκριμένο το ερώτημά μου!!! τίποτα άλλο!!!
    αν ξερει καποιος ας του απαντησει να του φυγει η απορια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ziofz1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Α, και κατι τελευταιο προς τα εταιρα Ορκ που πανηγυριζουν το 39ο και γουσταρουν με την πληρη απαξιωση του ΠΑΟ... ξερω οτι σαν ειναι δυσκολο να κανετε τον συσχετισμο, αλλα οσο και αν σας ακουγεται "κουλο" σας συμφερει να ειναι δυνατος και ανταγωνιστικος ο Παναθηναϊκος... ειδικα εσας και ειδικα ο Πανθηναϊκος. Οπως βεβαια μας συμφερει ολους μας να ειναι δυνατες και ανταγωνιστικες ολες οι ομαδες του πρωταθληματος, ανεξαρτητες, αυτοδιοικουμενες και ικανες... αν το καταλαβαινετε αυτο εχει καλως, ... αν παλι οχι, δεν θα κατσω να το εξηγησω, του χρονου σιγουρα θα πανηγυριζετε το 40ο, σαν μονοφθαλμοι αναμεσα σε τυφλους, αποδιδωντας ποδοσφαιρικη ποιοτητα για τα μπαζα και θα συζητατε τι φταιει και τρωτε σφαλιαρες στην Ευρωπη, αφου "γ@μ@τε" στο ελληνικο πρωταθλημα
    Φιλε πραγματικα εχεις απολυτο δικιο,απλα respect..
    Ειμαι γαυρος και αυτα που εγραψες παραπανω τα συζηταμε ολη την ημερα με τη παρεα...
    +1000

το είχατε αλλά σαν ζώα που είστε αυτοδιαλύσατε την ομάδα σας και την ΣΤΑΘΕΡΗ διοίκηση της.

σαν ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαίες κάνατε πορείες για τα καπρίτσια και τα σχέδια των λαμογιών.Όταν σας λέγαμε ΤΟΤΕ ότι αυτοί για να κάνουν έτσι και να βγαίνουν σαν ΣΩΣΪΕΣ θα ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ μας λέγατε πίπες και @@.

Τωρα ΡΟΥΦΑΤΕ αυτά που σπείρατε.Καλά να πάθετε. Αν ανατρέξουμε στα τότε ποστακια θα με βρείτε λέω ότι το αεκάκι που τότε κοροϊδεύαμε θα σας φαντάζει υπερομάδα σε 2~3 χρόνια.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους επαληθευτήκαμε.
    Φωνάζατε για τα χρόνια φάπας που έρχονται κλπ κλπ τέτοιες καφρίλες.ΤΩΡΑ τον πούλο όλοι (εκτός 2 που ακόμα γράφουν). Εχω κάπου λάθος?

Φυσικά και αυτή η κατασταση του βαζελου αλλά και της αεκ επηρεάζει αρνητικά ΚΑΙ τον Θρύλο.

Δεν ονειρευόμαστε σαν εσάς χρόνια εύκολης φάπας,σας θέλουμε "πελάτες" αλλά να αξίζει τον κόπο να σας αποκαλούμε έτσι.Πάνω σε πτώματα τι να πανηγυρίσει και ποιος?

Ρουφήχτε πρώτοι τις μαλακίες σας...και με τον καιρό θα ρουφήξουμε και εμείς.
    Γιατί λύση,ξέρω γω, δύσκολο το βλέπω να βρεθει τουλάχιστον για τα επόμενα 4~5 χρόνια για εσάς.Καλά για την Αεκ ούτε σε 10
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    το είχατε αλλά σαν ζώα που είστε αυτοδιαλύσατε την ομάδα σας και την ΣΤΑΘΕΡΗ διοίκηση της.

σαν ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαίες κάνατε πορείες για τα καπρίτσια και τα σχέδια των λαμογιών.Όταν σας λέγαμε ΤΟΤΕ ότι αυτοί για να κάνουν έτσι και να βγαίνουν σαν ΣΩΣΪΕΣ θα ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ μας λέγατε πίπες και @@.

Τωρα ΡΟΥΦΑΤΕ αυτά που σπείρατε.Καλά να πάθετε. Αν ανατρέξουμε στα τότε ποστακια θα με βρείτε λέω ότι το αεκάκι που τότε κοροϊδεύαμε θα σας φαντάζει υπερομάδα σε 2~3 χρόνια.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους επαληθευτήκαμε.
    Φωνάζατε για τα χρόνια φάπας που έρχονται κλπ κλπ τέτοιες καφρίλες.ΤΩΡΑ τον πούλο όλοι (εκτός 2 που ακόμα γράφουν). Εχω κάπου λάθος?

Φυσικά και αυτή η κατασταση του βαζελου αλλά και της αεκ επηρεάζει αρνητικά ΚΑΙ τον Θρύλο.

Δεν ονειρευόμαστε σαν εσάς χρόνια εύκολης φάπας,σας θέλουμε "πελάτες" αλλά να αξίζει τον κόπο να σας αποκαλούμε έτσι.Πάνω σε πτώματα τι να πανηγυρίσει και ποιος?

Ρουφήχτε πρώτοι τις μαλακίες σας...και με τον καιρό θα ρουφήξουμε και εμείς.
    Γιατί λύση,ξέρω γω, δύσκολο το βλέπω να βρεθει τουλάχιστον για τα επόμενα 4~5 χρόνια για εσάς.Καλά για την Αεκ ούτε σε 10

Εγώ ένα έχω να πω: Όταν με την βαρύτητα του ανέμου που συναρπάζει τα φρόκαλα μέσ’ απ’ τα πόδια των μανάδων εσάλπησε το πεφταστέρι τις τελευταίες εντολές των θεανθρώπων σηκώθηκε υπερήφανος ο φθόγγος και μ’ ευκαμψία τελείου μηχανικού λεπτολογήματος παρέσυρε την ευτυχία προς τα πελάγη μιας παμμεγίστης παλιρροίας. Τότε συνέβη να φτερνισθούν οι φυσητήρες και όλα τα κήτη ανέστρεψαν την κοιλιά τους και κατεποντίσθησαν αύτανδρα τα περασμένα κουφάρια υπέρ της αναγεννήσεως της ευτυχίας υπέρ της εκπληρώσεως των εσχατιών υπέρ της ειρήνης υπέρ της αμαυρώσεως υπέρ της εκλάμψεως της αληθείας υπέρ της κατισχύσεως των ρόδων και της μαγικής αράχνης εν έτει χαράς για τον αιώνα των μεγάλων ολισθημάτων των κυμάτων επάνω στα στεκούμενα καράβια.

Αν το κατάλαβες οκ, αν πάλι οχι δεν πειράζει.

Εμπειρίκος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εγώ ένα έχω να πω: Όταν με την βαρύτητα του ανέμου που συναρπάζει τα φρόκαλα μέσʼ απʼ τα πόδια των μανάδων εσάλπησε το πεφταστέρι τις τελευταίες εντολές των θεανθρώπων σηκώθηκε υπερήφανος ο φθόγγος και μʼ ευκαμψία τελείου μηχανικού λεπτολογήματος παρέσυρε την ευτυχία προς τα πελάγη μιας παμμεγίστης παλιρροίας. Τότε συνέβη να φτερνισθούν οι φυσητήρες και όλα τα κήτη ανέστρεψαν την κοιλιά τους και κατεποντίσθησαν αύτανδρα τα περασμένα κουφάρια υπέρ της αναγεννήσεως της ευτυχίας υπέρ της εκπληρώσεως των εσχατιών υπέρ της ειρήνης υπέρ της αμαυρώσεως υπέρ της εκλάμψεως της αληθείας υπέρ της κατισχύσεως των ρόδων και της μαγικής αράχνης εν έτει χαράς για τον αιώνα των μεγάλων ολισθημάτων των κυμάτων επάνω στα στεκούμενα καράβια.

Αν το κατάλαβες οκ, αν πάλι οχι δεν πειράζει.
    ρε μαλακα αντε @@@@@@
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

an vlepei kaneis twra skai....diki tis deuteras.....
    tah aistahnetai poly malakas gai auta pou xei grapsei edw.

ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ...............ΠΑΝΤΣΟ

Τά ρεπορτάζ λένε ότι αύτοί οί περίπου 1000 πού έκαναν ντού καί μπήκαν τζάμπα
    ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.....!!
    Ένημερωτικά τό γράφω....καί άπό κεί προφανώς άναψε ή φωτιά.
    Τώρα τί ήταν αύτοί..??
    ΟΠΑΔΟΙ....??
    ΦΙΛΑΘΛΟΙ...??
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ...??
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...??
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ....?? διότι τό παρακράτος ζεί καί βασιλεύει άπό τήν έποχή τού Καποδίστρια.

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ............
    Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
    ΤΥΠΟΥ............
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ..!!

Σήμερα ό Βίλλα παρά τούς χαρακτηρισμούς του πού τούς θεωρώ άκραίους
    φαίνεται νά έκφράζει μιά σωστή άποψη.
    Δυστυχώς κούκλε μου Ζώρζ,ή στάση σου καί ή θέση σου δείχνουν
    τεράστια........ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΝΙΑΤΗ...!!
    Σταμάτα αύτό τό τροπάριο πώς σήμερα φταίγανε οί μπάτσοι.
    Σέ τέτοια ήλικία έκτίθεσαι άνεπανόρθωτα.
    Οί κακοί προκάλεσαν τά καλά παιδάκια καί αύτά έβγαλαν τίς μολότωφ έπειδή θύμωσαν
    καί έκαψαν τά πάντα μόλις κατάλαβαν ότι ό ΠΑΟ χάνει τό παιχνίδι καί δέν μπορεί έκτός
    άπό τήν άπώλεια τού τίτλου πού είχε έπέλθει άπό τήν προηγούμενη έβδομάδα,ούτε κάν
    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ,καί νά δώσει τήν καραμέλα στόν κόσμο του
    πώς νά είμαστε οί καλύτεροι καί τό δείξαμε σήμερα ,ΑΛΛΑ ή κακή παράγκα μάς έφαγε τόν τίτλο...!!!

Ή άλήθεια είναι πώς όλες οί όμάδες ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,έφτασαν στό σημείο νά φτιάχνουν στρατό άπό όλους τούς
    πονεμένους,τούς βαρεμένους καί τούς πεταμένους....
    Αύτοί λοιπόν οί στρατοί όπως κάποτε ήταν τής μόδας έχουν χρησιμοποιηθεί έντέχνως κατά καιρούς γιά έπικίνδυνες άποστολές
    γιά πίεση τών διαιτητών στό γήπεδο κ.λ.π...
    Όμως τό κόλπο άλλαξε πιά ,περάσαμε στά διαρκείας καί στά κυριλίκια καί αύτά τά κακά παιδιά ώρες -ώρες φέρνουν τίς ήγεσίες
    τών όμάδων σέ δύσκολη θέση...!!
    ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ...........!!!
    Καί έπειδή σήμερα δέν είμαστε στό 70 όπου όταν γινόταν μιά ληστεία τήν κουβεντιάζαμε 2 μήνες ,άλλά γίνονται άπειρες κάθε μέρα
    έπειδή λοιπόν άλλαξε ή κουλτούρα μας,ήρθαν καί άπειροι άλλοδαποί,γιαυτό βλέπουμε σήμερα τό πράμμα νά παίρνει άγριες διαστάσεις
    καί τόν Μπητσαξή νά βγαίνει καί νά δηλώνει ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ,πώς σήμερα τό κράτος καί ή νομιμότητα ΑΠΕΤΥΧΑΝ...!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ..........
    ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...!!

Καί όσο θά κυβερνούν μέ παρόμοιο τρόπο,τά γήπεδα όλης τής Έλλάδας θά άποτελούν τό............
    ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ
    όλων αύτών τών στοιχείων..!!
    Συγκεντρώνει τό ποδόσφαιρο μας όλα αύτά τά δεδομένα γιά νά άποτελεί τόν χώρο μάζωξης
    όλων αύτών.
    Σήμερα πιά βολεύει καί τό πάρτε καί ένα μνημόνιο μαζί..........γιά περιτύλιγμα...!!!
    Όταν λοιπόν κάποιοι σάν τόν φίλο μας................βλέπουν μέχρι τή μύτη τους,γιατί δέν άντέχουν
    παρά νά βάζουν μπροστά μόνο τό όπαδικό τους πάθος,καί έκφράζουν άπόψεις τύπου,
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,
    άνθρωποι μεγάλοι,ύποτίθεται σοβαροί μέ σπίτια καί δουλειές,τότε φανταστείτε
    τί μάς περιμένει...............

ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.............ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ....!!
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ..................ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....!!!
    ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.

Όμως γιά νά τό κάνεις αύτό ,πρέπει νά έχεις προιόν πού τό πιστεύεις,πού έπενδύεις σωστά καί έντιμα.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΚΕΣ κ.λ.π...
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...!!

Άλλιώς μέχρι τότε φροντίζοντας τήν άδυναμία τους καί τήν άπαταιωνιά τους οί ίδιοι αύτοί πού τό διοικούν
    καί έπενδύουν μέ τόν τρόπο πού έπενδύουν σήμερα θά διαιωνίζουν αύτές τίς άρρωστημένες καταστάσεις
    γιατί έτσι τούς βολεύει,γιατί έτσι τούς συμφέρει......!!!

Αύτή ή βιομηχανία τού ποδοσφαίρου ταίζει πολύ κόσμο..........έτσι όπως λειτουργεί......!!
    Άλλοι βέβαια τρώνε τό παντεσπάνι κι άλλοι τό κοκκαλάκι..

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ρε terens συγγνώμη κιόλας, αλλά από πότε άρχισες να πιστεύεις τόσο τυφλά τα "ρεπορτάζ";

Δηλαδή το να μην έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα λένε δεν παίζει;

Δεν συμφωνώ προφανώς με ότι έγινε, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται... Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι πηγαίνουν για επεισόδια στο γήπεδο με μολότωφ και μπιτόνια βενζίνη. Δόξα τω Θεώ έχω δει πολύ ξύλο live και στην Τούμπα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είδα να κουβαλάει κανείς τέτοιον εξοπλισμό. Ακόμη και στη Λαμία που δέρνονταν τα δικά μας φυντάνια ή στην Πάτρα οι γαβροβάζελοι δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα...

Θέλω να πω ότι η κλίμακα του πράγματος με βάζει σε δεύτερες σκέψεις, παρότι δεν μπορώ να φανταστώ ποιός και γιατί μπορεί να ήθελε να γίνουν αυτά τα πράγματα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

τα αρθράκια που ανέβασε κάποιος πριν απο φυλλάδες που τα γράφανε όλοι την βδομάδα τι ρόλο νομίζεις ότι παίζανε?

λες να παίζανε τους προφήτες ή τους καλούς που προειδοποιούσαν αυτό που ήξεραν ή τους υποκινητές που φύτεψαν μια ιδέα στα μυαλά των άρρωστων και πήγανε μετα προετοιμασμένοι απο τις φυλλάδες για να κάνουν αυτό που έλεγε η μάζα (σύμφωνα με την φυλλάδα)

και εδώ μας παρουσιάζονται σαν αθώα ρεπορτάζ που δεν τα λάβαμε υπόψιν. Εγώ τα θεωρώ στοχευμένα ρεπορτάζ που σπρωχνουν ή δίνουν "θάρρος" σε αυτόν που θέλει να τα διαλύσει.

Εχεις διαβάσει ρεπορτάζ ποτέ σε φυλλάδα για τις διαδηλώσεις σε Σύνταγμα ότι ο κόσμος θα κατέβει με όπλα κλπ κλπ.
    ΟΧΙ...αν πιπιλίσουν το μυαλό της μάζας με απανωτά "ρεπορταζ" θα το δεις. Προς το παρόν ΔΕΝ διαβάζεις τίποτα. Ούτε καν κριτική

υ.γ δεν διαφωνώ ότι μπορεί να να τα ήθελαν κάποιοι.ΔΙΑΦΩΝΩ ότι τα στήσανε οι μπάτσοι.Και αυτοί έναν ρόλο βαράνε στην ιστορία.Του μαλάκα ανεγκέφαλου απλά είναι ηη άλλη όψη των άρρωστων οπαδών που γίνονται πιόνια. Και δόξα τω θεω τα βαζέλια έχουν αποδειχτεί τα πιο εύκολα πιόνια.
    Δηλ έχεις βλάκες vs βλάκες.Τι περιμένεις?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Τά ρεπορτάζ λένε ότι αύτοί οί περίπου 1000 πού έκαναν ντού καί μπήκαν τζάμπα
    ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.....!!
    Ένημερωτικά τό γράφω....καί άπό κεί προφανώς άναψε ή φωτιά.
    Τώρα τί ήταν αύτοί..??
    ΟΠΑΔΟΙ....??
    ΦΙΛΑΘΛΟΙ...??
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ...??
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...??
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ....?? διότι τό παρακράτος ζεί καί βασιλεύει άπό τήν έποχή τού Καποδίστρια

.

Aυτα απο εμενα http://markos.tv/empainan-anenoxlitoi-sto-gipedo

( + προσεχτε οτι μολοτοφ ειχαν αρχισει απο αρκετα νωρις ( 0'25 )

Κριμα για καποιους απο εδω μεσα που μετα απο τοσα χρονια ριξανε προσωπεια και δικαιωνουν καταστασεις τυπου ριζουπολης.....!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sferopetadhn Προβολή μηνύματος
    Ρε terens συγγνώμη κιόλας, αλλά από πότε άρχισες να πιστεύεις τόσο τυφλά τα "ρεπορτάζ";

Δηλαδή το να μην έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα λένε δεν παίζει;

Δεν συμφωνώ προφανώς με ότι έγινε, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται... Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι πηγαίνουν για επεισόδια στο γήπεδο με μολότωφ και μπιτόνια βενζίνη. Δόξα τω Θεώ έχω δει πολύ ξύλο live και στην Τούμπα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είδα να κουβαλάει κανείς τέτοιον εξοπλισμό. Ακόμη και στη Λαμία που δέρνονταν τα δικά μας φυντάνια ή στην Πάτρα οι γαβροβάζελοι δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα...

Θέλω να πω ότι η κλίμακα του πράγματος με βάζει σε δεύτερες σκέψεις, παρότι δεν μπορώ να φανταστώ ποιός και γιατί μπορεί να ήθελε να γίνουν αυτά τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...............

Έξέφρασα όπως καί σύ τίς άπορίες μου,έγραψα καί γιά τό παρακράτος.
    ΑΛΛΑ

Όχι όμως ............. αύτή τή φορά φταίνε οί μπάτσοι..........
    Χίλια δυό νά ύποθέσω,ντεμέκ μαιμού άνασφάλεια,γιά νά μάς πούν ψηφίστε μας
    νά σάς σώσουμε,τά πάντα βάζω στό μυαλό.
    ΑΛΛΑ,

φταίνε οί μπάτσοι..??

ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ..............ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΖΕΛΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....!!!

Έδώ ό κόσμος καίγεται κι έμείς μή μάς θίξουν τό όνόρε.........

Δέν έμπιστεύομαι κανένα ρεπορτάζ,άκούω διαβάζω καί διαμορφώνω άποψη.
    Έκείνο πού είναι φυσικά άστείο καί γιά γέλια είναι ότι 2000-3000 μπάτσοι είχαν έντολή
    νά άρχίσουν έπεισόδια σέ βάρος τών καημένων τών λουλουδιών πού άπό τή στεναχώρια τους
    έπειδή τούς πρόσβαλλαν ,
    ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Είπαμε ότι έδώ μέσα στά άθλητικά γράφουμε τίς μαλακίες μας γιά έκτόνωση.
    Άλλά μέχρι ένα σημείο.....

Ε Λ Ε Ο Σ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V