Σελίδα 108 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν είναι μόνο οι γέροι που ψηφίζουν πα.σο.κ. και ν.δ. (και τα δύο γελοία ονόματα, όπως και να το δεις)

δυστυχώς.. νέοι, γέροι και παιδιά είχαν ομαδοποιηθεί και ψήφιζαν «για να μην βγουν οι άλλοι».

σε αυτό το φιάσκο επέλεγα να μην συμμετέχω. όχι λόγω «συνειδητής επιλογής», ή «για να στείλω μήνυμα στα κόμματα» (ναι, το δικό μου «μήνυμα» περίμεναν..), η για «διαμαρτυρία».

απλώς, σε ένα τέτοιο ξεφτιλισμένο σύστημα, το να πάω να ψηφίσω (οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία), θα ήταν σαν να το εγκρίνω και θα ξεφτιλιζόμουν και ο ίδιος (όπως έχει γίνει αρκετές φορές).

αυτή τη φορά.. είναι πάλι οι ίδιοι. οι ίδιοι και οι ίδιοι που τρώγαμε στη μάπα τόσα χρόνια, απλά αλλάξαν ομαδούλες και φτιάξαν και καινούργιες.

κανονικά ο κάθε πολιτικός, μετά από μια 4ετή θητεία θα έπρεπε να απαγορεύεται να ξαναπολιτευτεί για τουλάχιστον 15 χρόνια. θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση, το καθήκον, να «παίρνουμε σειρά» για τη διακυβέρνηση της χώρας. όχι να μαζεύουμε από δω κι από κει δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα, που είναι «καλά παιδιά» με σκοπό να αυξήσουμε τις ψήφους μας. γιατί πόσο ικανοί είναι ηθοποιοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ακόμη και πόρνες να εκπροσωπήσουν τη χώρα και να βάλουν μια τάξη; όσο ικανοί είμαστε ο καθένας από εμας.. στο να ψηφίζουμε «ναι σε όλα», σε ό,τι πει ο πρόεδρος, σε ό,τι πει το κόμμα. που όταν αναφέρεται στη βουλή ότι «καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση», είναι λες και αποτελεί κανονικό κατόρθωμα και φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα (και κανονικό κάρφωμα θα έλεγα, για το πόσο πρόβατα είναι όλοι τους με ελάχιστες εξαιρέσεις).

το «σήμερα» αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση. όποιος δεν ψήφιζε γιατί ένοιθε μαλάκας (σαν εμένα), θα πάει να ψηφίσει. μόνο και μόνο για να μπουν «πολλοί» μέσα στη βουλή, για να μην περνάνε σε μια νύχτα τα νομοσχέδια του κόκκαλη με ομοφωνία, για να μην μιλάει ο κάθε ευρωασιαμερικανός ηγέτης με αρχηγούς κομμάτων, αλλά με εκπροσώπους των ελλήνων!

κατά τα άλλα, μια απ'τα ίδια έχουμε. πρέπει ο πολίτης να αλλάξει μυαλά, όχι ο πολιτικός. ο πολιτικός είναι σάπιο φρούτο, δεν αλλάζει.

Αυτές οι εκλογές είναι ειδικού βάρους και σημασίας γιατί πάνε να μας ξεπουλήσουν και με την βούλα και να πάρουν ότι υπάρχει ελληνικό όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, εγκαταστάσεις, φυσικούς πόρους κτλ για ένα κομμάτι ψωμί. Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν βάλει την υπογραφή τους ήδη σε αυτό το πράγμα που επιτρέπει να μας πάρουν τα πάντα και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο που είναι υπέρ του δανειστή. Σας παρακαλώ λοιπόν όσοι απέχετε λόγω ιδεολογίας από τις εκλογές τόσα χρόνια αυτή τη φορά να πάτε να ψηφίσετε. Σκεφτείτε και πηγαίνετε να ψηφίσετε, μην αφήσετε να μας υποδουλώσουν για όλη μας την ζωή και μας και τα παιδιά μας. Αυτά που έχουν περάσει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αντισυνταγματικά και πρέπει να τα ανατρέψουμε. Είτε στον αριστερό, είτε στο δεξιό χώρο να ανήκετε επιλογές υπάρχουν. Σίγουρα δεν μας εκφράζουν όλους και σίγουρα είναι δύσκολο να επιλέξεις κάποιον γιατί και γω φοβάμαι μήπως όλοι κάνουν κωλοτούμπες μετά τις εκλογές. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να καταψηφίσουμε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ τόσα χρόνια συνυπέγραψαν αυτό το αηδιαστικό και αντισυνταγματικό πράγμα και ζητάνε να μας ξανασώσουνε. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ, θέλω να σας στείλω στο διάολο απλά ΛΑΜΟΓΙΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    οποιος δεν ξερει τι να ψηφισει...ελπιζω τουλαχιστον να ξερει τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφισει....

ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    οποιος δεν ξερει τι να ψηφισει...
    οποιος δε ξερει να ψηφισει ειναι ζωο !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μιτρο.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	256690
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ψηφο οπου γουσταρει ο καθενας,μη ψηφο=οξυγονο στο συστημα.
    κατα τα αλλα θελουν ξυλο οσοι λεγανε κατι παλιους καιρους ,μην ψηφιζεις ρε,πιες καμια φραπεδια ναδεις κανα κολαρακι στην παραλια,που να τρεχεις τωρα στο σχολειο για ψηφο,αλλα ετσι το μονο που καταφεραμε ειναι να δωσουμε ανοχη στις κουφαλες.

επισης προσωπικη ιστορια προ εβδομαδας
    μπαινει αυστριακος στο μαγαζι και μου ζηταει μια παντοφλα,διαλεγει μια και του λεω 9ε,τοτε μου δινει 10ε και μου λεει κρατα το 1ε γιατι εχεται κριση,τα παιρνω στο κρανιο και του λεω dont sell,go away.αυτος σαστιζει και καθως φευγει κατι μου λεει στα αυστριακα,αλλα εγω στα αρχ......λοπον παιδια εμενα και οι 2 παπουδες μου πολεμησαν το 40 και μαλιστα ο ενας κουβαλησε -πλατη τον αλλον λογω τραμαυτισμου,αυτοι και ολοι οι αλλοι μου δωσανε το δικαιωμα να ειμαι περηφανος για εδω κατω που ζω,δεν δινω την ευκαιρια σε κανενα λαμογιο να μου το παρει αυτο,ετσι.......ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙ
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    μπαινει αυστριακος στο μαγαζι και μου ζηταει μια παντοφλα,διαλεγει μια και του λεω 9ε,τοτε μου δινει 10ε και μου λεει κρατα το 1ε γιατι εχεται κριση...
    Τι ειπε ρε το "χουβαρδοπαιδο"....?!!!!! το ανιψι του Γκεμπελς.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    επισης προσωπικη ιστορια προ εβδομαδας...
    Και η δική μου, αν τη θες.
    Μαζευτήκανε οι Γερμανοί και οι Άγγλοι που μένουνε εδώ κάτω και μαζώξανε χρήματα και αγοράσανε στο τοπικό Κέντρο Υγείας ιατρικά μηχανήματα άμεσης ανάγκης που το Ελληνικό "Κράτος" τους αρνιότανε χρόοοοοοοοονια τώρα. Οι ντόπιοι Έλληνες προτιμήσανε να τα φάνε σε κουμάρι και γιαλαντζί 4Χ4 και Cayenne και πουτ@νες στην ίδια περιοχή.
    H άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    και οι δυο ιστοριες και αυτοι με το ανηψακι του γκεμπελς αλλα και του εχετλαιου που δειχνει την ανυπαρξια του δικου μας κρατους,το ιδιο μηνυμα μου βγαζουν,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ,ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΟ
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    φιλε αυτα δεν σε βοιθανε σε κατευθηνουν.
    τα σαιτ αυτα στιριζονται για να βγαλουν αποτελεσμα σε αυτα που λενε τα κομματα. οπως ολοι ξερουμε τα κομματα λενε αυτα που θες να ακουσεις και κτυπανε ωραια στα αυτια σου αλλα κανουνε αυτο που θελουνε αυτοι μολις τουσ ψηφισης. οποτε οποιος στηριζεται σε αυτα εγω τον χαρακτιριζω τουλαχιστον γαλοπουλο και το σαιτ ειναι το καλαμι που τον κουμανταρι σε πιο κομμα να παει.
    το μιαλο μας μπορει αν γνωρισει τη λενε ψεματα οι πολιτικαντιδες ταζοντας λαγους με πετραχιλια. εαν ψηφισουμε με γνωμονα την ελλαδα και για ενα καλυτερο μελον των παιδιων μας (κατι που δεν καναμε μεχρη τορα απλα ψηφιζαμε για να βολευτουμε) τοτε θα στηλουμε την χουντα του δντ στον διαολο και ακομα παραπερα....
    Έχεις δίκιο σε αυτό που λες... Δυστυχώς το link το έβαλα πριν ολοκληρώσω το "τεστ". Το μόνο καλό είναι οτι στο τέλος του, μπορείς να δεις τις θέσεις των κομμάτων στις ερωτήσεις που έχει. Αλλά και πάλι, έχει μόνο τα "μεγάλα" κόμματα. (σε αυτούς, όχι σε εσένα!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Kαι παντελώς κτήνος ώστε να δημοσιεύσεις τις φωτό τους...
    Νομίζω πως έχεις άδικο αν και καταλαβαίνω γιατί το λες. Ναι σίγουρα δεν είναι σωστό να παραβιάζεται κάθε προσωπικό δεδομένο κτλ.

αλλά μην ξεχνάς ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές γνώριζαν ότι είναι προσβεβλημένες από τον ιό και συνέχιζαν να εκδίδονται αδιαφορώντας αν θα κολλήσουν κάποιον άλλο. Το θέμα δεν έγκειται σε αυτό βέβαια αλλά στο γεγονός ότι αν υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να ενημερωθούν αυτοί που πήγαν μαζί τους ώστε να μη μεταδώσουν τον ιό και σε άλλους ανθρώπους είναι ένας καλός λόγος για να αρθεί το απόρρητο και η ιδιωτικότητα των γυναικών αυτών.

Δεν λέω ότι είναι ωραίο αλλά ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας απόφασης νομίζω πως και εγώ θα έδινα στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους.

ΥΓ. Πόσο μ@κ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με μια πόρνη και να ΜΗΝ φοράει προφυλακτικό; Πραγματικά τρελό μου φαίνεται.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Πόσο μ@κ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με μια πόρνη και να ΜΗΝ φοράει προφυλακτικό; Πραγματικά τρελό μου φαίνεται.
    οπότε πρέπει να δημοσιευθούν φωτογραφίες και ονόματα από όλους! όλους όσους πήγαν με τις πόρνες, όσες πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες, όσους πήγαν με αυτές που πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες και οι φωτογραφίες των συζύγων, γκόμενων και παιδιών τους.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    :a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	φις.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	36,0 KB 
ID:	256737
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    οπότε πρέπει να δημοσιευθούν φωτογραφίες και ονόματα από όλους! όλους όσους πήγαν με τις πόρνες, όσες πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες, όσους πήγαν με αυτές που πήγαν με αυτούς που πήγαν με τις πόρνες και οι φωτογραφίες των συζύγων, γκόμενων και παιδιών τους.
    Όχι φίλε μου δεν συμφωνώ. Και όσο και μακακες και να ήταν, αυτοί δεν μετέδιδαν νοσημα εν γνώση τους αλλά εν αγνοία τους, έχει μεγάλη σημασία κατα την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζεις?

και αν υπήρχε και κάποιος τρόπος να γλιτώσουν ζωές χωρίς να δοθούν οποιουδήποτε η φωτογραφία και τα στοιχεία θα ήταν το καλύτερο ούτε εμενα μου αρέσει σαν ιδέα απλά νομίζω σε αυτή την περίπτωση ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά υπερτερούν τα θετικά. Αν πιστεύεις ότι υπήρχε κάποια καλύτερη ιδέα χωρίς να δοθούν στοιχεία αλλά να ενημερωθούν αυτοί που πρέπει ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα πες την, μπορεί να είναι κάτι καλύτερο που δεν το έχω σκευτεί εγώ καθόλου και να συμφωνήσω μαζί σου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF