Σελίδα 108 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Σας ειδα με το μπαντιτ το μεγαλο,ζευγαρι να με ρωτατε αν έχει καλη ασφαλτο ποιο κατω ο δρομος.
    Φτιαχτηκατε που ειδατε μηχανη με ελληνικη πινακιδα στο erseke αλλα που να ξερατε ρε μαυροι οτι ειχατε αλλα 80 χλμ μπροστα,με ασφαλτο απο την εποχη του χοτζα.χαχα
    Τι διαολο θελατε εκει πανω?τοσες ωραιες διαδρομες εχει διπλα
    μου ειπες οτι διαβαζεις το μοτο.εδω ειμαστε λοιπον.

alexxxcbr χαρηκα που τα ειπαμε..

Σε είδα μικρέ θεούλη ελληναρά, με τη φαλάκρα-βοϊδογλυψιά με μπριγιαντίνη, το λευκό μεγασκούτερ πιάτζο Χ-κάτι φορτωμένο τίγκα, το 2χρονο αγοράκι σου να παίζει με το τιμόνι, η κορούλα πίσω σου και η μαμά λαμπάδα στην ουρά, τσάντες να κρέμονται από παντού, ο μικρός να παίζει βρουμ βρουμ με το τιμόνι και εσύ να παλεύεις να οδηγήσεις με την γαλάζια "σχολική" τσαντούλα-τρόλει του μικρού στον ένα αγκώνα και την ροζ της μικρής στον άλλο. Εννοείται ακράνωτοι όλοι. Ελπίζω, μαλάκα άντρα, το χαμόγελο του μικρού να μην το σβήσεις άδικα κάποια μέρα.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Σας ειδα στη παρακιακη 3 πρασινα νιτζακια ολα ιδια και μαζι ενα ασπρο αλλα δεν προσεξα τι ηταν. Χαιρετησαμε αλλα μαλλον δεν προσεχατε. Καλους δρομους!!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    alexxxcbr χαρηκα που τα ειπαμε..
    Και εγω.Ωραια μερα η χθεσινη.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Ειδα αρκετους ανεβαινοντας Πηλιο το Σαββατο,το ματι μου εμεινε βεβαια στο 1190Adv. που με περασε αναμεσα πορταρια και χανια και στο μπλε Tuono που πηγαινε προς τα κατω.Εκανα σταση,αναψα τσιγαρο και απολαυσα τον ηχο του V-2 να αντιλαλει στις πλαγιες...(Φυσικα καταραστικα τον εαυτο μου που ειχα επιλεξει να παω με το κουτι...).Επισης ειδα ΠΟΛΛΑ on-off,V-strom κυριως στο καμπινγκ στο Παπα Νερο.Και ζηλεψα.
    The Ace of Spades

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα βρέ μπαγάσα με το KTM σου, τις βαλιτσούλες σου και με όλη την προστασία φορεμένη, μόλις αφιχθείς, στο λιμάνι της Νεάπολης και σε ζήλεψα! Στο είπα κιόλας γιατί δεν κρατήθηκα! Καλά χιλιόμετρα φίλε μου!

Σας είδα και εσάς ωρέ παλικάρια από την Αυστρία, με τις μπέμπες σας στο Τσιρίγο και χαιρετηθήκαμε εγκάρδια. Καλή επιστροφή Kameraden!
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα πριν λίγο φίλε με το scooter να μου απονέμεις, με την ανάλογη χειρονομία, την τιμητική διάκριση της εξαιρέτου ενδοπαλάμιας ψευδοσυνούσιας. Οφείλω να αποδεχτώ την τιμή αυτή και να ζητήσω συγγνώμη.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το σκουτερ να κοιτας τσεκαρωντας για κανεναν Διας ή Ζητα και να περνας 2 κοκκινα φαναρια χαλαρα......
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σε είδα FZS (fazer), κόκκινο, με αυτοκόλλητο SUZUKI στο ρεζερβουάρ, κι έτριβα τα μάτια μου μην κάνανε ''πουλάκια''...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Σε είδα βρωμόγερε με το κόκκινο σιτροέν, πήγες να την κάνεις για δεύτερη φορά τη μαλακία σου. Δεν σου 'φτασε ρε παπάρα το ότι με τράκαρες πριν τέσσερα χρόνια, παραλίγο να το ξανακάνεις σήμερα. Γιατί δεν τους παίρνουν το δίπλωμα, αναρωτιέμαι. Κακό ψόφο, γιατί έχεις πάρει και άλλους στο λαιμό σου.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα όμορφο cougarάκι, να έρχεσαι στο μαγαζί για να σου κάνω δουλειά, με ένα ντεκολτέ ώς τον αφαλό.Εκείνη την στιγμή το σφυρί σημάδευε το κοπίδι, αλλά από το σόκ την πλήρωσε το χέρι μου. Χαλάλι ...
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το bmw 1200k να θες να ξεκινησεις και να ακουστεις με την akrapovits, αλλά να σου σβηνει και να γινεσαι ρομπα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Σε ακουσα πρωτα και μετα σε ειδα να περνας σαν κλεφτης με κοκκινο τη διασταυρωση, πατημενος με 80-100χλμ με το ασπρο peugeot 206 σου.

Ευτυχως περιμενα και δεν ξεκινησα με το πρασινο γτι θα μας ειχες κανει κιμα, κι εμενα και τη συνεπιβατη!

Μετα που κολλησες παρακατω στο φαναρι ανακαλυψα οτι στη χωρα σου την ινδια ετσι εμαθες να οδηγας... δεν πας πισω καλυτερα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σε είδα παπαρογιάπη ακράνωτο να με κόβεις στην κίνηση με την gs adv σου. Αλλά μετά σε είδα να χώνεσαι ανάμεσα στ'αυτοκίνητα όμορφα και σε σημεία που περίμενα ότι θα κωλώσεις και ετοιμαζόμουν να στην πω για τη μαούνα στο κέντρο, αλλά δεν έδωσες αφορμή. Τελικά δεν είστε όλοι (εντελώς) ίδιοι, άξιος.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε