Σελίδα 108 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση για πολύ παρατηρητικούς: Τα kit εργαλείων της Husqvarna Motorcycles ποιος πιστεύετε τα κατασκευάζει?
    http://www.husqvarna-motorcycles.com...2fKE4-15514792
    Τα καρυδάκια με τις καστάνιες είναι σίγουρα ανατολικής προέλευσης, πιθανών Ταϊβάν. Το δυναμόκλειδο φαίνεται πιο ποιοτικό, αλλά δε το έχω ξαναδεί.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Τα καρυδάκια με τις καστάνιες είναι σίγουρα ανατολικής προέλευσης, πιθανών Ταϊβάν. Το δυναμόκλειδο φαίνεται πιο ποιοτικό, αλλά δε το έχω ξαναδεί.
    Η Ασία είναι σίγουρη, το θέμα είναι αν είναι ποιοτική Ταϊβάν ή κακή ποιοτικά.
    Τοο σχέδιο του δυναμόκλειδου δεν το έχω ξαναδεί ούτε εγώ, ένας από τους λόγους που είπα να ρωτήσω..

Αυτές οι κασετίνες πωλούνται σωρηδόν στον αλιμπαμπα. Η ποιότητα εξαρτάται από τα θέλω του αγοραστή (στη προκειμένη της Husq). Εμένα μου θυμίζουν τις κασετίνες της Holex, που ποιοτικά ήταν κατώτερες της Carolus, αλλά δεν ήταν και lidl.

Μέλος
    https://s30.postimg.org/d5zg3xq3l/IM...601_171538.jpg
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20170601_171538.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	63,0 KB 
ID:	383116
    https://s30.postimg.org/n292pyfup/IM...601_171732.jpg

Όνομα:	IMGkatsavidi_20170601_171732.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	73,3 KB 
ID:	383117
    Γειά σας...Νέο μέλος εδώ.
    Έχω αυτά τα εργαλεία.Βασικά είμαι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και έχω κάποια εργαλεία από παλιά για το ποδήλατο,το σπίτι και για να τα έχω όταν και εαν δουλεύω σαν ηλεκτρολόγος.
    Ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζουν και αν ξέρετε τι μάρκα είναι.
    Το κίτρινο είναι tramontina Brazil 15-17 χρόνων.Τα άλλα(πέρα από το κόκκινο κατσαβίδι) είναι made in W. Germany.
    To κλειδί μπορεί να είναι από πολύ παλιά κειμίλιο από τον Παππού μου ή κανα Θείο μου.Έχει υποστεί πολύ χρήση και αντέχει ακόμα,ούτε σκούριασε ούτε τίποτα.

Επίσης βρήκα στο ίντερνετ κατσαβίδια champion με τιμή 16€ είναι καλή τιμή?
    Ξέρετε επίσης κάποιο μαγαζί να έχει κατσαβίδια rubicon τα άσπρα τα κλασσικά?
    Σε τι τιμή μιλάμε οτι τα πήρα φτηνά αυτά τα κατσαβίδια?
    Υπάρχουν επίσης κάτι "τύπου" champion αξίζουν καθόλου ή είναι για πέταμα?
    Δεν θα κάνω τρελλή χρήση αλλά καλό είναι να τα έχω γιατί όλο και κάπου θα τα χρησιμοποιώ που και πού.

Μια τελευταία ερώτηση:Βρήκα μια πένσα fit στα 8€ είναι καλή τιμή ή μπορεί να είναι μούφα?Μιλάω για διαδικτυακό κατάστημα.Η τιμή είναι καλή?

Επίσης θέλω ένα φτηνό(όχι φτηνιάρικο) εργαλείο γκαζοτανάλια για τη βρύση μου ποιο μου προτείνετε?Να κινηθώ για κινεζιά ή μπά?

Ευχαριστώ και να είστε καλά όλοι σας...

υ.γ. Σας διαβάζω(εντατικά) εδώ και μια βδομάδα,ξέρω απο εργαλεία κάποια πράγματα και θέλω τα φώτα σας.
    Έχω από τον αδερφό μου ένα σετάκι force allen το οποίο αξίζει και πρόσφατα πήρα σετ κατσαβίδια ηλεκτρολογικά wera® από "λιμάνι" με 20€ στην πόρτα μου από Ισραήλ.Ελλάδα το ίδιο σετ είχε 31€ χωρίς τα μεταφορικά...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rhtoras Προβολή μηνύματος
    https://s30.postimg.org/d5zg3xq3l/IM...601_171538.jpg

Όνομα:	IMG_20170601_171538.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	63,0 KB 
ID:	383116
    https://s30.postimg.org/n292pyfup/IM...601_171732.jpg

Όνομα:	IMGkatsavidi_20170601_171732.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	73,3 KB 
ID:	383117

Επίσης βρήκα στο ίντερνετ κατσαβίδια champion με τιμή 16€ είναι καλή τιμή?
    Ξέρετε επίσης κάποιο μαγαζί να έχει κατσαβίδια rubicon τα άσπρα τα κλασσικά?
    Σε τι τιμή μιλάμε οτι τα πήρα φτηνά αυτά τα κατσαβίδια?
    Υπάρχουν επίσης κάτι "τύπου" champion αξίζουν καθόλου ή είναι για πέταμα?
    Δεν θα κάνω τρελλή χρήση αλλά καλό είναι να τα έχω γιατί όλο και κάπου θα τα χρησιμοποιώ που και πού.

Μια τελευταία ερώτηση:Βρήκα μια πένσα fit στα 8€ είναι καλή τιμή ή μπορεί να είναι μούφα?Μιλάω για διαδικτυακό κατάστημα.Η τιμή είναι καλή?

Επίσης θέλω ένα φτηνό(όχι φτηνιάρικο) εργαλείο γκαζοτανάλια για τη βρύση μου ποιο μου προτείνετε?Να κινηθώ για κινεζιά ή μπά?

Ευχαριστώ και να είστε καλά όλοι σας...

υ.γ. Σας διαβάζω(εντατικά) εδώ και μια βδομάδα,ξέρω απο εργαλεία κάποια πράγματα και θέλω τα φώτα σας.
    Έχω από τον αδερφό μου ένα σετάκι force allen το οποίο αξίζει και πρόσφατα πήρα σετ κατσαβίδια ηλεκτρολογικά wera® από "λιμάνι" με 20€ στην πόρτα μου από Ισραήλ.Ελλάδα το ίδιο σετ είχε 31€ χωρίς τα μεταφορικά...
    Όλο το σετ Champion το εχει η Στερεωτική κάπου στα 25-28 ευρώ. Χύμα και Σ.Πάτση Αθήνα. οχι στα τύπου Champion. καλή η τιμή για Fit αν η original, oχι τύπου Fit. Για Rubicon Αθηνάς μαλλον. Γκαζοτανάλια Taiwan στα 12-14 ευρώ ή αν έχεις κανα 25αρι Germany: Orbis, NWS, Knipex αλλά δεν μας είπες σε τι μέγεθος, αυτόματη ή όχι κτλ

Αλλές επιλογές από daz όταν κατέβει από βουνά..... Εγώ σύμφωνα με moderator δεν έχω μέτρο σε αυτά που γράφω γι'αυτό και σταματάω εδώ.

edit: Για να τσαντίσω τον daz: Το κλειδί είναι για την ανακύκλωση.
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 01/06/2017 στις 17:45.

Μέλος
    Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.Το σετ Champion το βρήκα 16€ αρα τα 25 της στερεωτικής είναι υπερτιμολόγηση νομίζω.
    Ρωτάω απλά αν υπάρχει και με λιγότερα χρήματα ώστε να εξοικονομήσω για άλλα εργαλεία(π.χ γκαζοτανάλια).

Δεν θέλω αυτόματη γκαζοτανάλια μια μεσαία θέλω για το μπάνιο μου.Έχω βρεί Ταϊβανέζικη και με 8-10€ θα τα κλάψω ή μπα?

Το κλειδί μου όντως είναι μάπα?Γιατί από όσα (φτηνά)κλειδια έχω αυτό είναι το πιο ποιοτικό στο χρόνο.Επίσης δεν έχει βγάλει σκουριά.
    Τα άλλα εργαλεία μου πως τα βρήκες καλά ή μάπα?
    Ευχαριστώ και πάλι...

Φίλε καλώς μας ήρθες. Καταρχήν το κατσαβίδι με τη κόκκινη-μαύρη λαβή πέτα το, είναι χαλασμένη η μύτη (αν δε γελά η φώτο) και θα σου χαλάσει τις βίδες. Το κλειδί είναι μια χαρά, αλλά μέχρι εκεί. Rubicon ότι σου είπε ο Λεό. Γκαζοτανάλια πάλι δεν ανέφερες μέγεθος. Το συνηθισμένο είναι 250 mm. Η Knipex Cobra έχει 22€ στο Ντέτσικα. Τα άλλα δυο κατσαβίδια που έχεις καλό είναι να υπάρχουν αλλά ίσιο κατσαβίδι δύσκολο να χρειαστεί σε βίδα, συνήθως Phillips θα συναντάς ή Pozidriv. Οπότε είτε είναι καλά, είτε όχι θα χρειαστείς ένα σετ.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Φίλε καλώς μας ήρθες. Καταρχήν το κατσαβίδι με τη κόκκινη-μαύρη λαβή πέτα το, είναι χαλασμένη η μύτη (αν δε γελά η φώτο) και θα σου χαλάσει τις βίδες. Το κλειδί είναι μια χαρά, αλλά μέχρι εκεί. Rubicon ότι σου είπε ο Λεό. Γκαζοτανάλια πάλι δεν ανέφερες μέγεθος. Το συνηθισμένο είναι 250 mm. Η Knipex Cobra έχει 22€ στο Ντέτσικα. Τα άλλα δυο κατσαβίδια που έχεις καλό είναι να υπάρχουν αλλά ίσιο κατσαβίδι δύσκολο να χρειαστεί σε βίδα, συνήθως Phillips θα συναντάς ή Pozidriv. Οπότε είτε είναι καλά, είτε όχι θα χρειαστείς ένα σετ.
    Για το κόκκινο κατσαβίδι έχεις δίκιο.Όντως από λάθος χρήση έχει φθαρεί η μύτη του...όμως έκανα κατάχρηση και θεωρώ οτι έβγαλε τα λεφτά του.
    Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω σε φίλιπς βίδα το ίσιο?Εννοώ σε μικρές βίδες,κλέμες ή υπολογιστές?

Η Knipex Cobra έχει 22€ και ξέρω οτι είναι κορυφαία αλλά μιας και δεν είμαι υδραυλικός γιατί να μην πάω σε κάτι με 11€?
    Θα δώ τρελλή διαφορά με την Κνίπεξ?Ξέρω οτι στις πένσες είναι κορυφή αλλά ΔΕΝ γίνεται να είναι σε όλα κορυφή.
    Για το μπάνιο δούλεψα μια δανεική σκύλα acesa θείου μου που δε ζεί (μηχανικός καραβιών) και μου φάνηκε αρκετά καλή.Πόσο πάει μια nos Acesa γκαζοτανάλια?

Σκέφτομαι να μην πάω σε σετ αλλά να πάρω χώρια μερικά κατσαβίδια για να καταλήξω και πιο με βολεύει.
    Προσωπικά τα rubicon,athlete(πρώην wura,σωστά?),mondial και champion τα θυμάμαι από μικρός να τα έχει θείος μου ταξιτζής.Στα υπόψιν οτι πρίν πάρει το ταξί δούλευε σαν μηχανικός σε εργοστάσιο στα 70-80's.Άρα κάτι θα ξέρει από ποιότητα.

Φίλε μου επειδή έχω δεί οτι ξέρεις από εργαλεία και έχεις και αρκετές ωραίες απόψεις περι φθηνού,φθηνιάρικου και value να σε ρωτήσω?
    Να την πάρω την fit και τα champion?Οι τιμές που τα βρήκα μετράνε ή μπά?
    Τα τύπου champion είναι χρέπι ή για τα λεφτά τους θα με δικαιώσουν?

Γκαζοτανάλιες δεν ξέρω μεγέθη αλλά νομίζω οτι το συνηθισμένο θα με βολέψει.

Η Tramontina,Belzer brazil(όχι η Γερμανική η παλιά) και η Mondial αξίζουν κατ'εσέ?
    Σε κατσαβίδια φυσικά ρωτάω αλλά και γενικότερα.

Ευχαριστώ κι εσένα για όλα.Και συγγνώμη αν σας κουράζω παιδιά με τις απορίες μου.

Η Knipex είναι κορυφή σε ότι φτιάχνει. Χωρίς καμία υπερβολή. Αν θες κάτι φθηνότερο πάρε μια απλή Knipex, όχι αυτόματη, με 16€. Και η Acesa καλή είναι, έχω μια τέτοια.
    Μη πάρεις Φιτ. Αν δεν έχεις πένσα, το να πάρεις τη Φιτ είναι λάθος. Την έχω και δε βολεύει, δεν έχει κόφτη, μαγκώνει στο κλείσιμο, χέστη. Στην Αθηνάς θα βρεις Orbis με 10-12€.
    Μόνο τη Mundial έχω δουλέψει και για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά, έχω δύο κατσαβίδια Pozidriv 1&2. Επίσης και η Athlet ( ή wuro, το ίδιο είναι) πολύ καλή. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να πεις κάτι τι λεφτά διαθέτεις. Ίσως βρούμε κάτι καλύτερο.
    Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 01/06/2017 στις 19:54.

Μέλος
    To budget είναι ελαφρά περιορισμένο.Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 3€ ανα κατσαβίδι.Και αν βρήκα τα wera τα 1000v με 3 € το ένα,θεωρώ υπερβολή π.χ να δώσω 5-6€ για κατσαβίδι.

Για γκαζοτανάλια αν είναι να δώσω 12-13€ για μια οτι να ναι καλύτερα να δώσω 15-16 για την knipex.Eκεί βέβαια γίνεται μαγνήτης για τυχόν κλοπή κ.λ.π οπότε θα το σκεφτώ διπλά.

Η FIT δηλαδή μάπα το καρπούζι ε?Φαινότανε στιβαρή επιλογή...
    Κάποιος είχα δεί οτι την εκθείαζε στο διαδίκτυο αλλά δε θυμάμαι ποιός και που.
    Σε πένσα πέρα από knipex τι μπορώ να βρώ?
    Orbis έχω ακούσει είναι #2 ποιός την πουλάει 10€ αν είναι να πάω ξέρεις φίλε μου?

Τα champion είναι τρομερή η τιμή που τα βρήκα ή τα βρίσκεις και με πιο λίγα?Να τα πάρω για μικροεργασίες(πόρτες,κρεβάτια,υπολογιστής)?

Ευχαριστώ φίλε μου!!!

Η Labo στο Περιστέρι έχει τα Gedore κατσαβίδια 15€ το σετ, προσφορά. Όμως δε κάνουν αυτά τα κατσαβίδια για pc, ούτε τα champion βέβαια. Θες μικρότερα νούμερα. Δε μπορεί το κατσαβίδι που χρησιμοποιείς στο μηχανάκι π.χ., να σου κάνει και στο pc.
    Πένσες Orbis, Rubikon κατσαβίδια θα βρεις στο Παπαματθαίου (εργαλειομανια) στη Αθηνάς. Τα Champion είσαι σίγουρος ότι είναι original και όχι "τύπου" champion; Μαϊμού δηλαδή;

Μέλος
    Ναι στη σελίδα mashop τα έχει προσφορά.Φαίνονται ®.
    Δηλαδή πρέπει να έχω άλλα κατσαβίδια για κάθε χρήση?Το καταννοώ αλλά αν η βίδα είναι σωστή δεν βλέπω πρόβλημα.
    Θα σε ακολουθήσω όμως στο σκεπτικό σου.

Θα κοιτάξω αυτά που μου λές φίλε.Να σαι καλά για τη βοήθεια...
    Για κατσαβίδια θα κινηθώ σε mondial,belzer,tramontina,athlete,rubicon και σκέψου έχω και τα wera.
    Τι λές?Υπάρχει κάτι πιο value?
    Aυτά που μπορώ να τα βρώ φθηνά?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rhtoras Προβολή μηνύματος
    Ναι στη σελίδα mashop τα έχει προσφορά.Φαίνονται ®.
    Δηλαδή πρέπει να έχω άλλα κατσαβίδια για κάθε χρήση?Το καταννοώ αλλά αν η βίδα είναι σωστή δεν βλέπω πρόβλημα.
    Θα σε ακολουθήσω όμως στο σκεπτικό σου.

Θα κοιτάξω αυτά που μου λές φίλε.Να σαι καλά για τη βοήθεια...
    Για κατσαβίδια θα κινηθώ σε mondial,belzer,tramontina,athlete,rubicon και σκέψου έχω και τα wera.
    Τι λές?Υπάρχει κάτι πιο value?
    Aυτά που μπορώ να τα βρώ φθηνά?
    Αφού σου γράφω από πάνω κάποια μαγαζιά, για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Για λαδόφιλτρα ποιό από αυτά που χει το link κάνει ? http://www.knipex.com/index.php?id=1...s&groupID=1365

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Για λαδόφιλτρα ποιό από αυτά που χει το link κάνει ? http://www.knipex.com/index.php?id=1...s&groupID=1365
    Ε? !!!
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)