Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
είμαι ο έλληνας αντιπρόσωπος και ξέρω τι πουλάω. Τι Λωζάνη τι Κοζάνη.
Χαχαχαχ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai είμαι ο έλληνας αντιπρόσωπος και ξέρω τι πουλάω. Τι Λωζάνη τι Κοζάνη. ξέρει γαλλικα ομως. designe...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Καημό το έχω να δω το νο2 με το 3 σε ένα πακέτο. .... Μα ποτέ μαζί!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ειδικα το δευτερο σχολιο
71°1′8″N 25°47′50″E 48°07'01.6"N 1°27'50.9"W Le Servonais
Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 ξέρει γαλλικα ομως. designe... αυτό είναι σφάλμα του προγράμματος που σχεδίασε το οβάλ, έλεγε designer και "χάθηκε" το r
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock ειδικα το δευτερο σχολιο πωωω.... το δευτερο θελει την προνοια να τους το παρει.... το πρωτο θελει κουραγιο στον γιατρο...
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Καημό το έχω να δω το νο2 με το 3 σε ένα πακέτο. .... Μα ποτέ μαζί! Αν σου αρέσουν κοπέλες που είναι 20 κιλά κάτω από το ύψος τους, ούτε και θα το δεις χωρίς να έχει επέμβει χειρουργός.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Καημό το έχω να δω το νο2 με το 3 σε ένα πακέτο. .... Μα ποτέ μαζί! Υπάρχει στην πραγματική ζωή αυτό το σενάριο μόνο που συνήθως συνδυάζεται και με το νούμερο 6
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Για το δεύτερο Κατά πώς φαίνεται τέτοια ζώα που είναι κι οι δύο ας το αποφύγει...
τα γλυπτά μου instagram
"Δεν είμαι Μωαμεθανός ούτε και ανήκω κανενός Σ’ όσους και να πάω τόπους ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"