Σελίδα 108 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118158208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγώ βλέπω ότι αν δεν σου κάθονταν οι κληρώσεις που σου έκατσαν θα είχες να λες ΜΟΝΟ για το '71...

εξάλλου δεν μιλέι τυχαία ΟΛΗ η ελλάδα για την τύχη του παναθηναικού....(μαγκιά σας μακάρι να την είχαμε και εμείς...)

δικιο εχεις μωρε....
    ε...αν σου πεφτουν κατι ομαδουλες οπως μπαρτσελονα,γιουβε(την οποια ξεκωλιασαμε...)μαντσεστερ,ιντερ,αρσεναλ,πορτο πρεπει να αισθανεσαι πολυ κωλοφαρδος
    ρε συ να σου πω...τοσες προκρισεις εχουμε,λογικο δεν ειναι καποιες φορες να εχουμε ευκολες κληρωσεις??? ετσι παει,καποια στιγμη ευκολη,καποια αλλη δυσκολη...
    την παρασκευη θελω να δω τι θα μου πεις........
    εχω απεναντι κατι ομαδουλες οπως ρεαλ,λιον.τσελσ κτλ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier

ρε συ να σου πω...τοσες προκρισεις εχουμε,λογικο δεν ειναι καποιες φορες να εχουμε ευκολες κληρωσεις??? ετσι παει,καποια στιγμη ευκολη,καποια αλλη δυσκολη...
    την παρασκευη θελω να δω τι θα μου πεις........
    εχω απεναντι κατι ομαδουλες οπως ρεαλ,λιον.τσελσ κτλ...
    αυτό λέμε δεν έχεις πολλές προκρίσεις....αποκλείστηκες όταν έπεσες πάνω σε πόρτο ,Μπάρτσα...
    αλλά πριν απο αυτές είχες Λιτεξ,Λίμπερετς και Βίσλα

κοίτα την παρασκευή κληρωθείς με καμια Σπόρτινγκ ή Βιγιαρεαλ και μετα έλα πες μου για την τύχη σου....

υ.γ που μακάρι να κληρωθείς.........................

και να σε αποκλείσει όμως ε....μην ξεχνιόμαστε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις τι καθεστε και τσακωνεστε...η αληθεια ειναι μια και αποτυπωνεται με τον καλυτερο τροπο στο εξης συνθημα:

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    [B]αυτό λέμε δεν έχεις πολλές προκρίσεις....αποκλείστηκες όταν έπεσες πάνω σε πόρτο ,Μπάρτσα...
    αλλά πριν απο αυτές είχες Λιτεξ,Λίμπερετς και Βίσλα

κοίτα την παρασκευή κληρωθείς με καμια Σπόρτινγκ ή Βιγιαρεαλ και μετα έλα πες μου για την τύχη σου....

υ.γ που μακάρι να κληρωθείς.........................

δηλαδη εσυ τωρα θελεις να μου πεις οτι η βιγιερεαλ ειναι ευκολη ομαδα????η τετερτη ομαδα της ισπανιας,με 1 βαθμο διαφορα απο τον δευτερο...

δεν παμε καλα.......
    λογικο ομως....οταν εσυ παιζεις με την μεταλιστ ολοι οι αλλοι σου φαινονται τοοοοοσοοοοοο μικροι........χαχαχαχαχαχα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.gazzetta.gr/content/view/19346/4/

Βαζω το κειμενο για να το εχουμε αρχειο...

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Γκαγκάτση, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές από όσους καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ότι ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν και τα όποια προβλήματα παραμένουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία καλύτερη εικόνα από αυτή των προηγούμενων δεκαετιών.

Οι επιτυχίες των Εθνικών ομάδων μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση από την Εθνική ομάδα των ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, κάτι που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η 2η συνεχόμενη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, η καλή ως σήμερα πορεία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, η διάκριση των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, καταδεικνύουν τον σωστό προγραμματισμό, καθώς και την άρτια, συνεπή και οργανωμένη δουλειά που έγινε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Οι επιτυχίες αυτές, είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για μία χώρα με το βεληνεκές της Ελλάδας.

Επίσης, η μεγάλη προσπάθεια του απερχόμενου Προέδρου και του συμβουλίου της Ε.Π.Ο. προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε ότι το σημαντικότατο αυτό θέμα, το οποίο επέφερε τόσο τον οικονομικό αποκλεισμό της Ε.Π.Ο. από κάθε οικονομική στήριξη της πολιτείας όσο και την αντιπαράθεση της με τους εκπροσώπους των εκάστοτε κυβερνήσεων, αλλά και κάποια μικροσυλλογικά συμφέροντα, που στόχευαν επί μονίμου βάσεως την ηγεσία της Ε.Π.Ο., ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. σε παραίτηση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντική του ενασχόληση.

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντε και τωρα καλη σταδιοδρομια στην ΠΑΕ αφου ειναι σιγουρο οτι θα τον προσλαβουν...ετσι δεν κανει ο κατασκοπος με οσους τον "εξυπηρετουν";

εκτος και αν παει στην στενη, αλλα δεν το βλεπω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    να μας πει ο τερενς που τον θεωρει αμπαλο....

τεσπα δε θαμου αρεσε να φυγει ο Blanco ειναι το πουλεν μου, χαμηλων τονων παιχτης εργατης-φιλοτιμος και τη δουλεια του ξερει να την κανει καλα (ΑΝ παρει ποτε του πασα απο τους συμπαιχτες του.... με αιτηση νομου 105 δηλαδη....)

απο την αλλη για μενα δεν υπαρχει κανενας παιχτης πανω απο την ΑΕΚ και ΟΛΟΙ οι παιχτες εχουν τη τιμη τους... αρκει να παρουμε κανα πλαγιο μπακ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (απο την εποχη μπορμποκη -κασαπη - γεωργατου εχουμε να δουμε πλαγιο μπακ της προκοπης.... για λυπηση το φαινομενο...) η κανα πλαγιο χαφ-εξτρεμ που μπορει να σεντραρει... ελεος τι ζηταμε ρε πουστη μου... εχουμε 4-5 φορ που θα επαιζαν σε οποιοαδηποτε ομαδα στην ελλδα (και οχι μονο) και δε μπορουν να σκοραρουν λογο μη σωστης τροφοδοτησης!!!!

MH ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.........

Ό Μπλάνκο έπρεπε νάχε πουληθεί τό καλοκαίρι.........στούς Άραβες,είναι παίκτης άλλης
    έποχής καί φυσικά όχι Εύρωπαικού ποδοσφαίρου....!!!

μέ 5 μύρρια θά έκανα καί τούμπες,άρκεί πρώτα νά εύρισκα τόν άντικαταστάτη του
    καί μετά νά τόν πούλαγα.........

Ό άνθρωπος είναι.........ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........όσο γρήγορη
    σκέψη καί νάχει.......
    Γιαυτό καί παίζει πάντα στήν εύθεία μέ τόν άμυντικό....
    Φέτος έχει λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση........άλλά πάλι έξακολουθεί νά είναι
    ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣ........έξάλλου αύτό στά 25-26 δέν διορθώνεται....!!!!
    Άν μού έλεγαν διάλεξε,
    Σάλπιγγίδη,κ.λ.π.....θά διάλεγα μέ κλειστά μάτια .....

Φαντάζεστε 5 μύρρια τόν Σαλπιγγίδη....??

Είναι πολύ καλός τεχνίτης καί παίκτης περιοχής χωρίς προσόντα όμως,κιλά,δύναμη
    μπόυ,κ.λ.π....!!!!

Σέ μιά άλλη έποχή τό 75-80 θά ήταν κορυφαίος,άλλά πού νά ξέρετε μερικοί
    άκόμα άγέννητοι ήσασταν τότε......!!!!

Άν είχε 10 κιλά παραπάνω, ήταν 7-8 πόντους πιό ψηλός καί είχε τήν ίδια ταχύτητα.......
    τότε ίσως τόν σκεφτόμουν νά τόν κρατήσω....!!!!

Μέ 5 μύρρια παίρνεις........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , 2 ΠΛΑΓΙΟΥΣ..........άρκετά καλούς...!!!

Μήπως τόν είδε κανείς νά πάρει καμμιά κόντρα , καμμιά κεφαλιά στό κέντρο,νά κερδίσει
    καμμιά διεκδικήσιμη μπάλλα, νά βγεί στήν κόντρα ...??

Θά μπορούσε νά βάλει τό γκόλ τού Έντίνιο στό Χαριλάου.....??

Έκεί πού σηκώθηκε...??

ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ IDI.........

άλλά τά σημερινά φόρ δέν είναι έτσι........!!!

Άν λοιπόν είσαι τής θεωρίας.........

ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ...........ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ........

Έγώ διαφωνώ,γιατί όπως είπες όλοι έχουν τήν τιμή τους,καί 5 μύρρια γιά τόν Μπλάνκο
    ΕΙΝΑΙ...........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....!!!

Μήπως θά ........ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ....... ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ......???

Σάν αύτές πού κυκλοφορούν στήν Έλληνική άγορά...???

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Για την "κωλοφαρδία του βάζελου" που τόσο συχνά επικαλείστε σας παραπέμπω φίλοι γάυροι στο Νόμο των Μεγάλων αριθμών.

Εκτός και αν οι γάυροι εκτός από όλα τα άλλα είστε και προληπτικοί και πιστεύετε σε δεισιδαιμονίες, μαύρες μαγείες, βουντού κλπ γιατί δεν μπορείτε να στηρίξετε με επιχειρήματα τους ισχυρισμούς σας.
    Αν είναι έτσι πείτε το, πείτε οτι φταίνε τα βουντού του Ρότσα να γελάσουμε κι άλλο:rotflmao: :rotflmao:

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Αντε και τωρα καλη σταδιοδρομια στην ΠΑΕ αφου ειναι σιγουρο οτι θα τον προσλαβουν...ετσι δεν κανει ο κατασκοπος με οσους τον "εξυπηρετουν";
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit: δεν πηρε την εικόνα

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε σεις τι καθεστε και τσακωνεστε...η αληθεια ειναι μια και αποτυπωνεται με τον καλυτερο τροπο στο εξης συνθημα:

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	keep_walking-713974.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	150528
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    και ποια χρονιά έγινε αυτό???? (στους 4 οκ με τον Αγιαξ)
    μάλλον μπέρδεψες την μια με του 2000 που λες και την έβαλες και στο 90's

χμμμ ξεχνάς μου φαίνεται κάτι Λιτεξ και Λίμπερετς (ή κάπως έτσι τέλος πάντων..) που σου ήρθαν το 2002 νομίζω στο uefa ...και έτσι έφτασες στους 4....είδες που όλα ίδια είναι...αν βγάλεις τα πράσινα γυαλιά όλα ίδια
    ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?
    στην πρωτη χρονια του πειραματικου CL στους 8 συμμετειχαν 8 ομαδες χωρισμενες σε δύο ομίλους
    ο πρωτος πηγαινε τελικο
    οι άλλοι επερναν τα τετοια μου
    η Σαμπτορια με ΒΙάλι , Μπάτζιο κτλ τερματισε πρωτη και επεξε τεικο με Μπαρτσα σε εναν απο τους καλύτερους τελικους ever....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    [B]ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?

ΚΑΛΑ ΕΣΥ............ΤΩΡΑ

Τό πήρες πρέφα..???

Καί σ'έχω καί γιά σοβαρό παιδί...!!!

σου έβαλα ήδη τις 2 στους 8 οκ...

να βάλω αυτές που είχες γεννηθει (χρονιά ακόμα δεν μας είπες να δούμε αν σε πιάνει του 85)

86/87
    89/90
    90/91
    92/93 (8)
    04/05

ψάξου λίγο σου έβαλα κάποιες

εσύ ΟΛΕΣ αυτές τις χρονιές ήσουν ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ
    για τους 16 που λες ειναι σχεδόν αν όχι όλα απο κυπελο κυπελλουχων που περνας μια ομαδα
    πχ το 1990-1991 περάσατε την Φλαμουρτάρι....:rotflmao: :rotflmao:
    και μετα δυο ηττες απο Σαμπτορια...η οποια βγηκε πρωταθλητρια και δεν καταφερε να μας νικησει στο επόμενο CL μέσα έξω...
    Και το 86-87 την υπερομαδα US LUXEMBURG....

στο UEFA δε αποκλεισατε την μεγαλη RAD...και την FISRT VIENNA (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΡΑΓΕ?)
    γαμώ τις πορείες...

οποια και να ναι σιγουρα ειναι καλύτερη απο την Γιουβέντους που αποκλείσαμε εμεις σε αντιστοιχες χρονιες...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ειδες που εισαι ασχετος και δεν ψαχνεις καν πριν μιλησεις?

ΚΑΛΑ ΕΣΥ............ΤΩΡΑ

Τό πήρες πρέφα..???

Καί σ'έχω καί γιά σοβαρό παιδί...!!!

απλά προσπαθω , επειδη προφανως δεν ειναι πανω απο 18 να τον κανω να σκεφτεται πριν μιλήσει..
    και επειδή η σκεψη ειναι σπανιο πραγμα σε γαυρο τουλάχιστον να ερευνά πριν μιλήσει...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    MH ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.........

Ό Μπλάνκο έπρεπε νάχε πουληθεί τό καλοκαίρι.........στούς Άραβες,είναι παίκτης άλλης
    έποχής καί φυσικά όχι Εύρωπαικού ποδοσφαίρου....!!!

μέ 5 μύρρια θά έκανα καί τούμπες,άρκεί πρώτα νά εύρισκα τόν άντικαταστάτη του
    καί μετά νά τόν πούλαγα.........

Ό άνθρωπος είναι.........ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...........όσο γρήγορη
    σκέψη καί νάχει.......
    Γιαυτό καί παίζει πάντα στήν εύθεία μέ τόν άμυντικό....
    Φέτος έχει λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση........άλλά πάλι έξακολουθεί νά είναι
    ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣ........έξάλλου αύτό στά 25-26 δέν διορθώνεται....!!!!
    Άν μού έλεγαν διάλεξε,
    Σάλπιγγίδη,κ.λ.π.....θά διάλεγα μέ κλειστά μάτια .....

Φαντάζεστε 5 μύρρια τόν Σαλπιγγίδη....??

Είναι πολύ καλός τεχνίτης καί παίκτης περιοχής χωρίς προσόντα όμως,κιλά,δύναμη
    μπόυ,κ.λ.π....!!!!

Σέ μιά άλλη έποχή τό 75-80 θά ήταν κορυφαίος,άλλά πού νά ξέρετε μερικοί
    άκόμα άγέννητοι ήσασταν τότε......!!!!

Άν είχε 10 κιλά παραπάνω, ήταν 7-8 πόντους πιό ψηλός καί είχε τήν ίδια ταχύτητα.......
    τότε ίσως τόν σκεφτόμουν νά τόν κρατήσω....!!!!

Μέ 5 μύρρια παίρνεις........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , 2 ΠΛΑΓΙΟΥΣ..........άρκετά καλούς...!!!

Μήπως τόν είδε κανείς νά πάρει καμμιά κόντρα , καμμιά κεφαλιά στό κέντρο,νά κερδίσει
    καμμιά διεκδικήσιμη μπάλλα, νά βγεί στήν κόντρα ...??

Θά μπορούσε νά βάλει τό γκόλ τού Έντίνιο στό Χαριλάου.....??

Έκεί πού σηκώθηκε...??

ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ IDI.........

άλλά τά σημερινά φόρ δέν είναι έτσι........!!!

Άν λοιπόν είσαι τής θεωρίας.........

ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ...........ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ........

Έγώ διαφωνώ,γιατί όπως είπες όλοι έχουν τήν τιμή τους,καί 5 μύρρια γιά τόν Μπλάνκο
    ΕΙΝΑΙ...........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....!!!

Μήπως θά ........ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ....... ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ......???

Σάν αύτές πού κυκλοφορούν στήν Έλληνική άγορά...???

κοιτα φιλε terens αν θελεις φορ περιοχης ,ψηλο ,δυνατο,τεχνιτη , και σφαιρα.......
    ελα παρτε απο εμας τον Σοουζα...σας παρακαλω..... μιλαμε σκετο αρμα ειναι....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα