Σελίδα 108 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118158208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    προφανως και όχι αλλα η περιγραφή είναι κορυφη...

για εσενα θα ήταν αμα φωναζε ετσι σε γκολ του σισε....και για μένα θα ηταν ..:a31:

κριμα που δεν φαίνεται και η τρίπλα που σκαει στο ΝΤε μπουρ στην αρχη της φασης
    ναι ρε παιδι μου δεν συζηταμε, γκολαρα, ειχα ξαναδει και σχετικα προσφατα και φασεις απο το παιχνιδι,

το εμοτικον παει στην περιγραφη για λαικη καταναλωση του χελακη

Υ.Γ.1

Υ.Γ.2
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως ενώ λέμε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα,εσένα σου πήρε μόλις 10 γραμμές για να τα πεις,ενώ εγώ χρειάστηκα σεντονι?
    Εσένα σε έπνιξε το δικιο.
    Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Α.. καλά να πάθω που ανοίγω συζήτηση με γαύρους... λοιπόν μιας και είμαστε μιας ηλικίας όπως είπα και τα ζήσαμε απο πολύ κοντά και δεν περιμένω κανένα άρθρο να μου πεί τι έγινε.

1. Παράγκα... έχοντας ζήσει απο κοντά την πορεία του ΟΣΦΠ όπου γελάγαν και οι πέτρες με πέναλτυ που δινόντουσαν 3 μέτρα απο την περιοχή και με αδικίες (ξεχάστε το υπόλοιπο ΠΟΚ και ας μιλήσουμε για άλλες ομάδες) πάνω σε Ξάνθη , σε Λάρισσα, σε Ηρακλή , σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ.. εκεί όπου τα φάουλ δινόντουσαν ανάποδα την ώρα της αντεπίθεσης... με κόκκινες βγαλμένες απο καπέλο ταχυδακτυλουργού κτλ.. αφήστε το καλύτερα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ελάχιστοι διαιτητές κυρίως την πενταετία 96-01 που "αδίκησαν" τον ΟΣΦΠ τους έφαγε η Γ κατηγορία και οι αντίστοιχοι πίνακες.

Ενδεικτικά πάντως να αναφέρω οτι το ηχογραφημένο ντοκουμέντο έπαιζε για δύο χρόνια, έφτασε στα δικαστήρια αλλά εκεί είχαμε άλλα που είχαν να κάνουν με το "ξεφτιλίκι" της Ελλάδος σχετικά με τον "κατάσκοπο" της Βαλκανικής... και επειδή αυτό θα πάρει τόμο να εξηγήσω οι μικρότεροι ας το ψάξουν λίγο... και γιατί ο Κόκκαλης έβγαινε και έλεγε οτι κατηγορούν αυτόν για κατασκοπεία , γιατί θέλουν να χτυπήσουν τον ΟΣΦΠ και τον λαό του!

Με τον ΟΣΦΠ δεν έχω τίποτα για να είμαι ειλικρινής... ο ΟΣΦΠ έχει στιγμές στην ιστορία του αξιοζήλευτες.. καμία όμως απο αυτές δεν θα έλεγα οτι ανήκουν στην εποχή Κόκκαλη. Και οχι.. δεν έχει να κάνει με τις επιτυχίες που με το ζόρι πρέπει να έχει ο ΟΣΦΠ... αλλά στο οτι τότε είχε μαγκιά και πυγμή μέσα στο γήπεδο. Οχι κωλοτούμπες και γκρίνια γιατι δεν τους παίζουν 70-30 μέσα στην έδρα τους.

2. Το ετεροχρονισμένο μιας καταγγελίας δεν μου κάνει εντύπωση αν έγινε απο προσωπικό συμφέρον ή οχι.. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το γιατί γίνονται τώρα και οχι τότε... το θέμα είναι οτι έγιναν. Και αυτό είναι πειστήριο απο μόνο του. Τώρα το αν ετοιμάζεται κάτι άλλο απο πίσω απο τον οποιοδήποτε, δεν αλλοιώνει σε τίποτε την αξία του δεδομένου.

3. Το αυτούς έχουμε μπορεί να έγινε για άλλο άθλημα , αλλά οι οπαδοι-στρατός είναι ίδιοι για όλες τις ομάδες του ΠΟΚ και γενικώς της Ελλάδος... το ξέρουμε καλά αυτό όλοι. Είναι λάθος δικαιολογία το οτι έγινε για άλλο άθλημα και έτσι δεν έχει αξία... οι ίδιοι είναι και στο ποδόσφαιρο και στο handball και στο volley και στο basket. Οι επιστήμονες της κάθε ομάδος δεν αλλάζουν αναλόγως το άθλημα.

4. Για το Καραισκάκης ... τα είπε όλα o_gauros...όντως δεν έχει να κάνει τόσο με τον ΟΣΦΠ όσο με αυτόν που τον διοικεί και δείχνει απλά ενα σημείο απο το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση υπέρ του... είπαμε πολλαπλές συμπτώσεις με ίδιο αποτέλεσμα , οδηγούν σε μαθηματικό αξίωμα.

5. Υπόθεση Βάλνερ... οτι και να λέτε δεν πείθεται κανένας πέρα απο εκείνους που φοράνε κόκκινα γυαλιά... ενα πρωτάθλημα που χάθηκε στα γήπεδα , βρέθηκε το πάτημα σε ενα παίκτη που έπαιξε 60 λεπτά και έχασε ο ΟΣΦΠ.. ποιός ήταν αυτός ο παίκτης ρε γμτ μου... Ο Μέσι;.. ο Μαραντόνα;.. ο Πελέ;.. ποιός ήταν αυτός που κατάφερε επί 60 λεπτά και κέρδισε μόνος του τον ΟΣΦΠ έτσι ώστε να έχει πάτημα ο κόκκινος να λέει πως αδικήθηκε και στα χαρτιά είναι δίκαιο να το πάρει καθώς ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, έκανε την διαφορά μέσα στο γήπεδο;

Είσαστε σοβαροί με αυτό το επιχείρημα τώρα;

Kalgeorge... H AEK εδώ που έχει έρθει , είναι απο μαλακίες δικές μας... αυτό που συζητώ τώρα όμως είναι γενικά το χάλι που επικρατεί στην Ελλάδα και γιατί όλοι έχουν ενα "κάτι" εχθρικό με τον ΟΣΦΠ και την νοοτροπία αυτήν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μπεί και έχω παραδεχτεί όλες τις ομάδες όταν παίζουν μπάλα και κερδίζουν. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν δηλώνει πως ο ΟΣΦΠ είναι η ανώτερη ομάδα που ντε και καλά πρέπει να κερδίζει πάντα και πάντοτε. Όσο και αν το θέλουν κάποιοι κόκκινοι.

O_gauros... η ήττα απο την Γιούβεντους έχει να κάνει με το οτι όταν μια ομάδα βγαίνει επί 4-5 συναπτά έτη στο CH.L. ώς ΔΗΘΕΝ η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος , το σκοράρισμα 7 τεμμαχίων είναι ενδεικτικό απλά οτι δεν είναι... και οτι κακώς είναι εκεί που είναι. Διότι αν θυμάσαι δεν ήταν μόνο μια 7αρα ... που θα λέγαμε όλοι οτι ΟΚ.. κακιά στιγμή. Ήταν συνεχόμενες 4αρες και 5αρες που έπεφταν βροχή σε κάθε έξοδο του κόκκινου. Αλήθεια μήπως θυμόμαστε πότε κάνατε το πρώτο διπλό εκτός σε CH.L.;; Έτσι για να έχουμε να λέμε.

Δεν περιμένω να αλλάξω την γνώμη των κόκκινων οτι έχουν και καλά την καλυτερη ομάδα. Θα ήταν ηλίθιο εκ μέρους μου, καθώς το ίδιο θέλουμε να πιστεύουμε όλοι για την ομάδα μας. Αλλά ρε πούστη μου , μην το λαμβάνετε και σαν αποδοχή. Έλεος δηλαδή.. όπως είπα και πριν... δεν βρέχει.. φτύνουν ομαδόν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

και μιας και με αυτή την συζήτηση θα έχουμε πάλι τον αιώνιο φαύλο κύκλο του ποιός την έχει μεγαλύτερ... εεεεε... συγνώμη... καλύτερη ομάδα ήθελα να πω... προτιμώ να συζητήσω για το παρακάτω αν θέλετε και εσείς.

http://www.sport-fm.gr/article/204657

ήξερε λένε για το πρόβλημα...

Με άλλον ενα πρωταθλητή (αθλητή πρωταθλητισμού) να καταλήγει απο καρδιακό επεισόδιο... δείχνοντας για μένα ή οτι δεν υπάρχει σωστή ιατρική εξέταση παγκοσμίως (μιας και είναι παγκόσμιο φαινόμενο) ή οτι ...

η θεωρία των "βοηθημάτων" είναι υπαρκτή και ζωντανή σήμερα, οδηγώντας πολλούς σε προβλήματα υγείας.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=113682

Όπως το είδε αυτός ο γιατρός ... δεν μπορούσαν να το δούν και εδώ;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

5. Υπόθεση Βάλνερ... οτι και να λέτε δεν πείθεται κανένας πέρα απο εκείνους που φοράνε κόκκινα γυαλιά... ενα πρωτάθλημα που χάθηκε στα γήπεδα , βρέθηκε το πάτημα σε ενα παίκτη που έπαιξε 60 λεπτά και έχασε ο ΟΣΦΠ.. ποιός ήταν αυτός ο παίκτης ρε γμτ μου... Ο Μέσι;.. ο Μαραντόνα;.. ο Πελέ;.. ποιός ήταν αυτός που κατάφερε επί 60 λεπτά και κέρδισε μόνος του τον ΟΣΦΠ έτσι ώστε να έχει πάτημα ο κόκκινος να λέει πως αδικήθηκε και στα χαρτιά είναι δίκαιο να το πάρει καθώς ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, έκανε την διαφορά μέσα στο γήπεδο;

Ρε πουστη μου ποσες φορες θα το ξαναπουμε???
    ΤΟ CAS ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ...
    αυτο που εκανε λογω πιεσης χρονου (μιας και μια υποθεση του Φεβρουαριου εφτασε στα γραφεια τους μετα απο 2,5 μηνες χαρις στην ΕΠΟ )να επικυρωσει την βαθμολογια του πρωταθληματος για να γινουν τα play off γιατι πλησιαζε και το EURO....και το σκεπτικο ηταν οτι η Καλαμαρια δεν ειχε αμεσο συμφερον...και τους 3 βαθμους να επερνε πισω ειχε υποβιβαστει (θυμομαστε και τι διαιτησιες εναντιον ειχε)...η Καλαμαρια αν ηθελε θα μπορουσε να ζητησει την εκδικαση της υποθεσης για ηθικο και μονο λογο...και αυτο βεβαια κοστιζε πολυ....

καποιος εγραψε οτι αυτο ηταν ''δηθεν'' δικαιολογια που διαλυθηκε η ΑΕΚ και ειναι στα σημερινα δεδομενα...και ξαναγραφω...απο αυτο το αποτελεσμα εγινε ρηξη μεταξυ Ντεμη και Νοτια για τα play off....η ομαδα δεν πηγε απευθειας στους ομιλους του CL (βασικα δεν πηγε καθολου) να παρει τα σιγουρα εκαμμυριακια ανασα...βασικοι παιχτες (Λυμπε.Ριμπο αντε και ο Δελλας) χωρις κανενα κινητρο και με μεγαλη απογοητευση την κοπανησαν....τα διαρκειας απο 25.000 επεσαν στα 17.000...και ετσι διαλυθηκε η ομαδα που εκεινη την χρονια ειχε καλυτερη επιθεση,καλυτερη αμυνα,περισσοτερες νικες,και εριξε για πλακα 4 στον Ολυμπιακο αντι για 7-8 (βασει των ευκαιριων)...

toyar ακομα περιμενω να μου σχολιασεις το βιντεακι της Λαρισσας...

Πάνο... δεν διαφώνησα... το σκεπτικό του ΟΣΦΠ θίγω οτι δήθεν ο παίκτης αυτός αλλοίωσε το αποτέλεσμα και για αυτό έκαναν ένσταση. Δεν μίλησα για CAS ή οχι.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Πάνο... δεν διαφώνησα... το σκεπτικό του ΟΣΦΠ θίγω οτι δήθεν ο παίκτης αυτός αλλοίωσε το αποτέλεσμα και για αυτό έκαναν ένσταση. Δεν μίλησα για CAS ή οχι.

Gandalf
    o γαυρος καλα εκανε και εκανε ενσταση...γιατι οι νομοι ειναι νομοι...αλλα περιμενα και ετυμηγορια να μαθαιναμε ποιος ειχε δικειο τελικα...η κατακραυγη και το κραξιμο ειναι οτι δεν τηρουνται προς ολους το ιδιο...και οτι εκεινη την περιοδο η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και δεν μπορουσε να μην εκδικαστει η υποθεση...και ουσιαστικα το καταφερε...τωρα για ηθικη απο τον Κοκκαλη και τον καθε λαμογιο δεν περιμενω....αλλα να μην μας περνανε και για μαλακες γραφοντας και λεγοντας οτι ναναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε πουστη μου ποσες φορες θα το ξαναπουμε???
    ΤΟ CAS ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ...
    αυτο που εκανε λογω πιεσης χρονου (μιας και μια υποθεση του Φεβρουαριου εφτασε στα γραφεια τους μετα απο 2,5 μηνες χαρις στην ΕΠΟ )να επικυρωσει την βαθμολογια του πρωταθληματος για να γινουν τα play off γιατι πλησιαζε και το EURO....και το σκεπτικο ηταν οτι η Καλαμαρια δεν ειχε αμεσο συμφερον...και τους 3 βαθμους να επερνε πισω ειχε υποβιβαστει (θυμομαστε και τι διαιτησιες εναντιον ειχε)...η Καλαμαρια αν ηθελε θα μπορουσε να ζητησει την εκδικαση της υποθεσης για ηθικο και μονο λογο...και αυτο βεβαια κοστιζε πολυ....

καποιος εγραψε οτι αυτο ηταν ''δηθεν'' δικαιολογια που διαλυθηκε η ΑΕΚ και ειναι στα σημερινα δεδομενα...και ξαναγραφω...απο αυτο το αποτελεσμα εγινε ρηξη μεταξυ Ντεμη και Νοτια για τα play off....η ομαδα δεν πηγε απευθειας στους ομιλους του CL (βασικα δεν πηγε καθολου) να παρει τα σιγουρα εκαμμυριακια ανασα...βασικοι παιχτες (Λυμπε.Ριμπο αντε και ο Δελλας) χωρις κανενα κινητρο και με μεγαλη απογοητευση την κοπανησαν....τα διαρκειας απο 25.000 επεσαν στα 17.000...και ετσι διαλυθηκε η ομαδα που εκεινη την χρονια ειχε καλυτερη επιθεση,καλυτερη αμυνα,περισσοτερες νικες,και εριξε για πλακα 4 στον Ολυμπιακο αντι για 7-8 (βασει των ευκαιριων)...

toyar ακομα περιμενω να μου σχολιασεις το βιντεακι της Λαρισσας...
    Αγαπητέ για κάθε βιντεάκι που βάζεις μπορώ να σου βάλω 3 αντίστροφα αλλά αυτό δεν είναι μπάλα είναι αρρώστια. Βάλε μόνος σου ότι σχόλιο θες κι εγώ θα πάω πάσο
    Επίσης αν για την τωρινή κατάσταση της αεκ που δεν έχει διοίκηση, ομάδα, παίκτες, διαρκείας, γήπεδο, προπονητικό κέντρο και ζεστό νερό στα ντουζ φταίει ο ολυμπιακός τι να πω........ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κοιταχτε τι βρηκα εγω στο green hoolingans gate 13...

Περιοδος 96-97

Ολοι οι γαυροι ειναι μαλακες

Περιοδος 97-98

Ολοι οι γυαροι ειναι μαλακες

....

.....

Περιοδος 08-09

Ολοι οι γαυροι εξακολουθουν να ειναι μαλακες....

ελατε να το συζητησουμε....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Κοιταχτε τι βρηκα εγω στο green hoolingans gate 13...

Περιοδος 97-98

Ολοι οι γυαροι ειναι μαλακες

....

ελατε να το συζητησουμε....

Ολο μας μπερδευουν εκει στο green hoolingans gate 13...

Τωρα ποιοι ειναι μαλακες...???

Οι γαυροι....???

Οι γυαροι...???

Οι γλαροι...???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-t-12.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	180835

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    συ σαι καλος ρε.....

ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε

οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao:
    Τι δεν εχεις ακουσει απο αλλο γαυρο βρε Γιωργο γιατι και εμενα με μπερδεψες.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Αγαπητέ για κάθε βιντεάκι που βάζεις μπορώ να σου βάλω 3 αντίστροφα αλλά αυτό δεν είναι μπάλα είναι αρρώστια. Βάλε μόνος σου ότι σχόλιο θες κι εγώ θα πάω πάσο
    Επίσης αν για την τωρινή κατάσταση της αεκ που δεν έχει διοίκηση, ομάδα, παίκτες, διαρκείας, γήπεδο, προπονητικό κέντρο και ζεστό νερό στα ντουζ φταίει ο ολυμπιακός τι να πω........ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου
    και νομιζα οτι εισουνα απο τους σοβαρους γαυρους...τελικα λαθος μου...μονο ο Cirus δεν ειναι ''γαυρος''...να κανετε και ολυμπιακη ομαδα κολοτουμπας και γαργαρας....το χρυσο το εχετε σιγουρο....

και νομιζα οτι εισουνα απο τους σοβαρους γαυρους...τελικα λαθος μου...μονο ο Cirus δεν ειναι ''γαυρος''...να κανετε και ολυμπιακη ομαδα κολοτουμπας....το χρυσο το εχετε σιγουρο....

Ειχε φασεις σε αυτο το παχνιδι εναντιον του ο Ολυμπιακος.....???????

Αν Εστω μια.....!!!!!

Σε προκαλω....... ΒΑΛΤΗ ΣΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.....!!!!

Αν δεν ειχε καμμια ...... Να βγεις να το δηλωσεις.....

Μπορεις....????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Σε προκαλω.......?????????

τι με κανεις???

ασε μας ρε STOUBI και τραβα να κανεις καμμια προπονηση....πλησιαζουν και οι ολυμπιακοι του Λονδινου...

τι με κανεις???

ασε μας ρε STOUBI και τραβα να κανεις καμμια προπονηση....πλησιαζουν και οι ολυμπιακοι του Λονδινου...

Τραβα εσυ με αεκτζιδικα βιντεο της πουστιας και της ρετσινιας να πουλησεις μαθηματα σοβαροτητας καπου αλλου.......

Αν θες να διδαξεις.... Καντο με αντικειμενικα βιντεο που να δειχνει αμφισβητουμενες φασεις και απο τις δυο πλευρες........

Οχι τιποτα αλλο..... Τσαμπα θα νομιζεις..... Μια ζωη...!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607