τεσπα
Θα μου διέφυγε…
(αλλά πάλι ίσως λόγω ηλικίας τις μλκιες τις παρακάμπτω αυτόματα)
τεσπα
Θα μου διέφυγε…
(αλλά πάλι ίσως λόγω ηλικίας τις μλκιες τις παρακάμπτω αυτόματα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
1.Η Ν.Ιταλια ΔΕΝ παραγει πετρελαιο...ισως εχει λιγο φυσικο αεριο.
Στην Ν.Ιταλια υπαρχει η ΜΑΦΙΑ που εν μερει ειναι οπως την νομιζετε..απλα ελεγχει τα παντα και παιρνει νταβατζιλικι ακομα και απο τον πλανοδιο.
Για τον ολγω αυτο ΔΕΝ πανε επιχειρησεις και εχει τεραστια ανεργια...οι Νοτιοι δουλευουν στον Βορρα.
2.Για την γεννια του Πολυτεχνειου...βαριεμαι να σου γραψω ολο τον καταλογο αλλα θα σου πω μερικα ονοματα.
1.Σημιτης -πρωην προθυπουργος
2.παγκαλος -υπαρχει ακομα
http://math-telos-agras.pblogs.gr/20...xiwmata-4.html
και παρα πολλοι αλλοι που αν ψαξεις σχετικα θα τους βρεις.
3.Στο τελικο σκελος μπορω να συμφωνησω μαζι σου οτι δουλεψες,πληρωσες τις εισφορες σου κλπ....(το ιδιο ισχυρυζινται ολοι) ομως και αυτος που βγηκε στην συνταξη απο τα 40 η ο διπλοθεσιτης και αυτος τα ιδια λεει και καταριεται σημερα.
Γνωμη μου ειναι οτι δικαιολογημενα εχετε στραβωσει ολοι γιατι απλα τερμα αυτα που ειχαμε μαθει...οπως κανενας δεν εξηγησε τι ειναι οι επιχορηγησεις στους αγροτες -και αυτοι συντομα θα τραβανε τις καραφλες τους- ετσι και σε ολους τους αλλους δεν εξηγησαν οτι μας δανειζουν για να ζουμε και απλα σημερα που επεσαν οι μασκες τωρα κοιτανε ολοι να βρουνε ποιος φταιει...λες και ειναι μονο ενας αλλα συγχρονως δεν κανουν την αυτοκριτικη τους...και πιτα γερη και σκυλι χορτατο που λενε
1 Από Sicilia - Wikipedia Allo stato attuale, alla Sicilia che produce il 90% di tutto il petrolio italiano con i suoi pozzi e le sue raffinerie κλπ κλπ
2 το πόσοι λένε ότι ήταν και το ποιοί τελικά ήταν έχει μεγάαααααλη απόσταση,
Ειδικά την μέρα που μπουκάρανε μέσα και έγινε της Πόπης...
3 Αυτοί που λες ήταν δικοί τους άνθρωποι ή αυτοί οι ίδιοι. Τα έχω ζήσει και στα λέω.
Όποιος πήρε το δρόμο της αξιοπρέπειας πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια και λεφτά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ .
Από κει και πέρα να ξέρεις ότι οι επιχορηγήσεις ΟΛΕΣ είχαν μια μίζα της τάξεως του 10% στο κράτος. (ή καλλίτερα στους κρατικούς υπαλλήλους)
Άλλοι δε, πήραν δώρο από κράτος δρόμους, γέφυρες και δισεκατομμύρια οφειλές παραγράφτηκαν.
Να μη σου πω για Κοσκωτάδες, πάμπερς, ΔΕΚΟ, Σιμενς κλπ
Είμαστε λοιπόν αυστηροί για υδραυλικό που δεν έκοβε αποδείξεις αλλά το κράτος τον έπιανε από αλλού…
Αλλά το ότι κάποιοι ζουν σαν πρίγκιπες δεν κάνει εντύπωση καμία.
Όλες οι δίκες που έχουν σχέση με βιασμούς έχουν όμως ένα κοινό.
Ο βιαστής πάντα είπε το θύμα πτνα…
ΓΑΠ στη ΔΕΘ
«Να δουλέψουμε μαζί ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία για αλλαγές προς το καλύτερο»
«Η ελληνική οικονομία μπορεί να αναπτυχθεί, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας»
«Θα παλέψω για την Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας και καλώ όλους να παλέψουμε μαζί»
«Είμαι εδώ για να πετύχουμε μαζί. Και σας υπόσχομαι ότι μαζί θα πετύχουμε»
Μαζί τα φάγαμε!![]()
Δε λέει κατι αυτο ρε συ. Κι η Καβαλα παραγει το 100% του ελληνικού πετρελαίουΑρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
1 Από Sicilia - Wikipedia Allo stato attuale, alla Sicilia che produce il 90% di tutto il petrolio italiano con i suoi pozzi e le sue raffinerie κλπ κλπ [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
ΓΑΠ στη ΔΕΘ
«Να δουλέψουμε μαζί ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία για αλλαγές προς το καλύτερο»
«Η ελληνική οικονομία μπορεί να αναπτυχθεί, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας»
«Θα παλέψω για την Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας και καλώ όλους να παλέψουμε μαζί»
«Είμαι εδώ για να πετύχουμε μαζί. Και σας υπόσχομαι ότι μαζί θα πετύχουμε»
Μαζί τα φάγαμε!![]()
σημειωστε τα λογια μου ( δεν ειναι αντιγραφη κειμενου , ειναι σκεψεις μου )
το κλειδι ασφαλους διαφυγης του Πολωνομόγγολου παιδιου της ΜαΡΓαριτας ειναι η ΕΦΕΔΡΕΙΑ!
με προφαση το ψηφισμενο νομοσχεδιο, και την "παρακινηση" της τροικας, ο Γαπ θα αρχισει να διαολοστελνει τους "πελατες" της Νεας Διαολοκρατιας απο το δημοσιο και το ατελειωτο φαγοποτι θα φρεναρει αποτομα
Ο Antonio SaΜαρΑς (5speed LADA) θελοντας και μη, κατω απο τα ουρλιαχτα και το κραξιμο των ΓΑΛΑΖΙΩΝ παιδιων θα ξεκουνησει και θα αρχισει τις δηθεν διαμαρτυριες και τσαμπουκαδες για Προωρες ΕΚΛΟΓΕς... πεφτοντας στην παγιδα
Ο γΑπ σαν λοβοτομημενος πτυχιουχος θα δεχτει και θα βαλει μπροστα για εκλογες....
θα ξεφορτωσει τη Σαβουρα τη χωρα στο κολεγιοπαιδο με τα γυαλια και ο Γαπ θα ειναι στη ληθη ( ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣειτε και θΑ τον θυμαστε οσο τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή Τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε λέει κατι αυτο ρε συ. Κι η Καβαλα παραγει το 100% του ελληνικού πετρελαίου
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Η Ν Ιταλία παράγει πετρέλαιο.
Η διχογνωμία δεν αφορά στην ποσότητα, αλλά στο τι παράγει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
1.Η Ν.Ιταλια ΔΕΝ παραγει πετρελαιο...ισως εχει λιγο φυσικο αεριο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
2.Για την γεννια του Πολυτεχνειου...βαριεμαι να σου γραψω ολο τον καταλογο αλλα θα σου πω μερικα ονοματα.
1.Σημιτης -πρωην προθυπουργος
2.παγκαλος -υπαρχει ακομα
http://math-telos-agras.pblogs.gr/20...xiwmata-4.html
και παρα πολλοι αλλοι που αν ψαξεις σχετικα θα τους βρεις.
Επειδή όταν έγινε το πολυτεχνείο ήμουν παιδί και έμενα στην οδό Μπουμπουλίνας. (από πάνω ακριβώς από τη σχολή) και γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα από πρώτο χέρι....
Πριν ποστάρεις άλλα τέτοια λινκ θα σε παρακαλούσα να έκανες ένα κόπο να τα διαβάσεις.
Λέει
Καραμανλής Κώστας (Νομική Αθήνας), ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΟΝΝΕΔ και ΝΔ. Βουλευτής της ΝΔ από το 1989 και πρόεδρός της για 12 έτη, πρωθυπουργός της χώρας για 5 χρόνια. Ο πρώτος ΔΑΠίτης πρωθυπουργός όπως λένε οι γαλάζιοι νεολαίοι και ο πρώτος πρωθυπουργός της αποκαλούμενης «γενιάς του Πολυτεχνείου»
Δεδομένου λοιπόν ότι ο ΚΚ είναι γεννημένος το 56 το 73 δεν θα μπορούσε να είναι στη νομική σχολή.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ που να πάρει ο διάβολος με τη προπαγάνδα του κερατά !
Ο Σημίτης που λες ήταν ή εξωτερικό ή φυλακή δεν είμαι σίγουρος και τον Πάγκαλο δεν τον είδε ποτέ κανείς εκεί. (κανένας από τους δυο δεν αναφέρετε στο λινκ που έδωσες)
Όλα όσα σου λέω τα τσέκαρα από ανθρώπους που ήταν εκεί.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ
Καλό θα ήταν για πράγματα που δε γνωρίζουμε να μη μιλάμε και ΚΥΡΙΩΣ να μην τα ισοπεδώνουμε και να μη φτύνουμε πάνω τους.
και μην ξεχνάς...
Αυτά τα ψήγματα ελευθερίας που έχεις σήμερα τους τα χρωστάς ΟΛΑ
-πάντα φιλικά-
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε λέει κατι αυτο ρε συ. Κι η Καβαλα παραγει το 100% του ελληνικού πετρελαίου![]()
Για την ιστορία και στην Αδριατική, aλλά και στην κοιλάδα του Πάδου, αντλεί πετρέλαιο η Ιταλία (όχι μόνο Σικελία) Το γεγονός ότι ο Πρίνος δίνει κάτι ψιλά στην Ελληνική οικονομία δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ότι αυτοί που τον έστησαν το έκαναν για ντεκόρ.
Κατανοητό?
Μόνο που η Ιταλία έχει την Άτζιπ και το πράγμα είναι λίιιγοοο διαφορετικό.
![]()
Ναι, βρε ανθρωπε, εγω σχολίασα το κομμάτι του αρθρου που λέει οτι η Σικελια παραγει το 90% του πετρελαίου της Ιταλίας, το οποίο σαν ποσοστό απο μονο του δε λέει τιποτα. Γι' αυτο ανέφερα και το παραδειγμα του Πρινου.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Κατανοητό?
Περιμενα εσυ να το καταλάβεις (για τον εξυπνιδη πιο πάνω που έχει ξεχάσει τι θα πει χαμόγελο, δεν ειχα ελπιδα )
![]()
Επίσης, ο ορος "γενια του Πολυτεχνείου" δεν αφορά αυτους που ήταν μέσα, αλλα αυτους που "ανδρώθηκαν" στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
........
οπως ο συντροφος παπουτσης ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποιος ανδρώθηκε?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επίσης, ο ορος "γενια του Πολυτεχνείου" δεν αφορά αυτους που ήταν μέσα, αλλα αυτους που "ανδρώθηκαν" στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής
Αυτοί που κάτσανε σπίτι τους και μετά είπαν ήμουν κι εγώ εκεί?????
Το πολυτεχνείο δεν αφορά όλη τη γενιά της εποχής εκείνης.
Αφορά ΜΟΝΟ όσους έκαναν αντίσταση και ακόμα πιο πολύ αυτούς που πέθαναν εκεί.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ