Σελίδα 109 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 1994

Θέμα: Με είδα

Με είδα με αυτοκίνητο στο κέντρο. Χαλαρό παραδόξως.

Με είδα να φεύγω βιαστικά από την δουλειά που έκανα και... να κάνω όλη την Λ. Αλεξάνδρας με λυτή την αλουμινένια σκάλα στις μπάρες οροφής και χωρίς να χαθούν τα χταπόδια που ήταν χύμα στην οροφή αφού δεν την είχα δέσει (και δεν το πίστευα ότι δεν έφυγε ούτε το ένα ούτε το άλλο).

Banned
    Με ειδα να κάνω Έδεσσα- Θεσσαλονίκη σε 2,5 ώρες και αφου εκανα ολίγον εντουρο.
    Στην επιστροφη ουτε 2 απο ευζώνων-ειδομενη .
    Ανάβαση και ατελείωτο στροφιλικι.
    Αι σιχτιρ ρε με τους κλειστούς σας δρόμους

Με είδα να νιώθω ένα ψιλογλίστρημα στο βρεγμένο, με το αυτοκίνητο. Λέω ιδέα μου, είναι και αυτό το jimny ψηλό στενό κοντό, είναι περίεργο γενικά, δεν το πολυξέρω, μπα. Με είδα να τρώω δεύτερο που βεβαιώθηκα ότι δεν πρέπει να πατάω γκάζι και στο τρίτο λέρωσα το βρακάκι γιατί το ρδέλο δίπλωσε και ήθελε να μπει μέσα στο Burgerville, γλίτσα και "σαμαράκια" από τις νταλίκες επάνω στην στροφή. Κουμπάκι, τετρακίνηση, ακόμα πιο αργά ως το σπίτι... Απορώ, πραγματικά, ποιός το ευχαριστιέται οδηγικά αυτό το πράγμα. Τουλάχιστον ήρθα στεγνός.

Παλαιό μέλος
    με είδα να ανεβαίνω στο FJR1300 ενός γνωστού σήμερα και να σκέφτομαι , ρε μαλάκες γιαπωνέζοι γιατί βγάζετε τόσο γαμάτες μοτοσυκλέτες.
    και μισή τιμή από την glide. stadiala

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Με είδα να φοράω την στολή,τις μπότες, το κράνος και μετά απο μία ωραία διαδρομή να σταματάω για καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από headbanger Προβολή μηνύματος
    με είδα να ανεβαίνω στο FJR1300 ενός γνωστού σήμερα και να σκέφτομαι , ρε μαλάκες γιαπωνέζοι γιατί βγάζετε τόσο γαμάτες μοτοσυκλέτες.
    και μισή τιμή από την glide. stadiala

Ακριβώς αυτό τα ίδια και εγω με CBR 1300 φίλου... αρχοντιά μιλάμε..άλλη αίσθηση...

Παλαιό μέλος
    Mε ειδα βολτα με την νεα μου αγαπη!:a07:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	015.jpg 
Προβολές:	282 
Μέγεθος:	71,1 KB 
ID:	351977

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς αυτό τα ίδια και εγω με CBR 1300 φίλου... αρχοντιά μιλάμε..άλλη αίσθηση...
    CB 1300, μάλλον ήθελες να γράψεις.

Με είδα να πουλάω το σκούτερ* και να έχω ήδη βάλει γυναίκα και φίλους να ορκιστούν ότι αν με ξανακούσουν να σκέφτομαι να πάρω σκούτερ να με καθαρίσουν και να με θάψουν στον κήπο.

*πάντως με λίγες μέρες αγγελία όχι μόνο το πούλησα αλλά διάλεξα και αγοραστή

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα, για πρώτη φορά φέτος, να μου μυρίζει άνοιξη
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα να το παραλαμβάνω απο μεγάλο σέρβις κ να ξανα-ερωτεύομαι....μυρίζει φρεσκάδα το σασμάν σου βούτυρο οι αλλαγές με την φρέσκια αλυσίδα....ααααααααααααχ

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Με ειδα σε γρηγορη διαδρομη της περιοχης μου (ειμουν σε race mode) να προβλεπω με επιτυχια τη μαλακια του παππουλη με το σταρλετ..... και απορω γιατι οδηγαν ακομα και δεν τους εχουν παρει τα διπλωματα....

Με είδα να φρεναρω στα χαλίκια στη άκρη του δρόμου μήπως και γλιτώσω τον γέρο γείτονα με το οκτακάμπινο αγροτικό που βγήκε από το γκαράζ φουριόζος... Ευτυχώς την γλίτωσα.

Και ενώ σταματήσαμε και οι δύο, δεν έκανα φασαρία, δεν γυρισα καν να τον κοιτάξω, μισό λεπτό να πάρω ανάσα και για συνειδητοποίηση και έφυγα. Άλλη μέρα που θα περάσω όπως βολταρω τον σκύλο, θα χτυπήσω κουδούνι να του τα πω ήρεμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα να φρεναρω στα χαλίκια στη άκρη του δρόμου μήπως και γλιτώσω τον γέρο γείτονα με το οκτακάμπινο αγροτικό που βγήκε από το γκαράζ φουριόζος... Ευτυχώς την γλίτωσα.

Και ενώ σταματήσαμε και οι δύο, δεν έκανα φασαρία, δεν γυρισα καν να τον κοιτάξω, μισό λεπτό να πάρω ανάσα και για συνειδητοποίηση και έφυγα. Άλλη μέρα που θα περάσω όπως βολταρω τον σκύλο, θα χτυπήσω κουδούνι να του τα πω ήρεμα.
    ΝΑ βαλεις και τη στολή καράτε....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Και ενώ σταματήσαμε και οι δύο, δεν έκανα φασαρία, δεν γυρισα καν να τον κοιτάξω, μισό λεπτό να πάρω ανάσα και για συνειδητοποίηση και έφυγα. Άλλη μέρα που θα περάσω όπως βολταρω το ντόμπερμαν, θα χτυπήσω κουδούνι να του τα πω ήρεμα.
    Fixed.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας