Σελίδα 109 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σε βλεπω τελευταια πολυ συχνα στο ιλιον εσενα με ενα yamaha r6 2009 μοντελο αν δεν κανω λαθος ασπρο κοκκινο χωρις αυτκολλητα και παντα η μηχανη γυαλισμενη ! οποτε σε βλεπω σταματαω οτι και να κανω και απλα καθομαι και σε ζηλευω και ελπιζω σε μερικα χρονια να εχω και εγω ενα τετοιο εργαλειο !Οποιος και να εισαι καλους δρομους να εχεις !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Φιλε σε ειδα με την παπια ψιλοβρεχε ερχοσουν με αρκετα στον κομβο μπλοκαρες το πισω και τα κινεζολαστιχα σου εφεραν μεγαλοπρεπες χαισαιντινγκ,αλλα ρε μαστορα ξεκρανωτος με βροχη και χωρις γαντια δεν ειχες ουτε γρατζουνια μονο η μεση σου απο την μπανανα που φοραγες...πηγαινε αναψε κανα κερι σημερα ηταν η τυχερη σου μερα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

σε ειδα πριν λιγο οδηγε το φορτηγου,να απλωνεις το βρωμοχερο σου και να πετας το αδειο ποτηρι απο το φρεντο στο παρτερι του δρομου.σταγονες ευτυχως δεν με πηραν αλλα γενικα μου γυρισαν αναποδες.σε προλαβαινω λοιπον στη γωνια "την αλλη φορα σε παρακαλω το ποτηρι σου στα σκουπιδια"
    "γιατι σε ενοχλησε οπως το πεταξα?"
    "με ενοχλησε οτι εκει θα παω μετα τα παιδια μου και το σκυλι μου βολτα και θα βρω το ποτηρι σου"
    "και εγω εδω μενω"
    "μπραβο τετοια παιδεια σου εδωσαν?"
    "ναι ρε,γιατι?ετσι με εμαθαν...."
    "μπραβο και εις ανωτερα"
    περασε απο το νου μου μια και θα χασω τη βραδυνη προπονηση σημερα να την κανω πανω σου,αλλα μετα αποφασισα οτι δεν αξιζει να λερωσω τα χερια μου με σκουπιδια.εβαλα μπρος και εφυγα.ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ υπανθρωπακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ειδα εχθες ελατο ώ ελατο, που ησουν μεσα στην μεση της κηφησιας στην ανοδο στο υψος του ψυχικου, αναμεσα απο την αριστερη και την μεσαια λωριδα...

δεν ησουν ορθιο φυσικα αλλα κρυβοσουν μια χαρα αναμεσα απο τα αμαξια που περνουσαν διπλα σου αλλα οποιο μηχανακι εκανε διηθηση μεταξυ αριστερης και μεσαιας σε εβλεπε τελευταια στιγμη και πιθανοτατα δεν προλαβαινε να κανει τιποτα...

ευτυχως που προσπερνουσα τους παντες απο τερμα δεξια...

Δεν σε είδα, αλλά σε άκουσα και με ταρακούνησες.. πέτρα που προσγειώθηκες στο κράνος μου το πρωί. Το σημάδεψες , αλλά μικρό το κακό.
    Αν σε έτρωγε ο πίσω, θα του άνοιγες τέτοια τρύπα που θα βλέπαμε τον εγκέφαλό του (να διαπιστώσουμε και πόσος είναι)..
    safety doesn't happen by accident

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα ντελιβερά με το crypton r το παλιό μέσα στα μαύρα του τα χάλια και έκλασα στο γέλιο απο την ευμεγέθη κόρνα και τον φακό με λέντ για φανάρι.:rotflmao::rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5101bb.jpg 
Προβολές:	493 
Μέγεθος:	23,1 KB 
ID:	280281
    Keep spamming!!!:a13:

Και πάλι συγνώμη ρε φιλαράκι με το μαύρο (μάλλον) fazer χθες στην Λαυρίου στη Παιανία, τι μλκ με έπιασε και μπήκα μπροστά σου να κάνω διήθηση χωρίς να κοιτάξω πίσω μου...
    Πάλι καλά που σου έκοψε ότι θα τη κάνω και σε ευχαριστώ που μόλις σου έκανα νόημα ότι κατάλαβα τη βλακεία μου δε με πέρασες γενεές 14 και μου έγνεψες ΟΚ.
    Σε κυνήγησα να σου ζητήσω συγνώμη μέχρι τη Μεσογείων αλλά εκεί χωρίσαν οι διαδρομές μας (δε λέω ότι δε μπορούσα να σε πιάσω γιατί θε με πεις κουλάδι)

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Σε είδα προψές ελαφάκι (ναι σωστά διαβάζετε...ΕΛΑΦΑΚΙ) δύο στροφές πριν το πάρκινγκ του τελεφερικ της Πάρνηθας στο κατέβασμα

να διασχίζεις το δρόμο με ένα σάλτο και να χάνεσαι πίσω από τα δέντρα.

Και μόνο η σκέψη ότι θα μπορούσα να έχω τρακάρει με ελάφι με γέμισε με εικόνες από Βόρειο Ακρωτήρι, Αλάσκα και Υπερσιβηρικό.

Σε είδα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Γιάννη J.T.R. στο ξεκάρφωτο πάνω στη λίμνη Πλαστήρα. Φρόντισε ο δρόμος τελικά...!
    Παρεάκι, κουβεντούλα, αυτά είναι...
    Το επόμενο ξεκούδουνο καφεδάκι δικό μου...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jo.Da. Προβολή μηνύματος
    Σε είδα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Γιάννη J.T.R. στο ξεκάρφωτο πάνω στη λίμνη Πλαστήρα. Φρόντισε ο δρόμος τελικά...!
    Παρεάκι, κουβεντούλα, αυτά είναι...
    Το επόμενο ξεκούδουνο καφεδάκι δικό μου...

Κι εγω χαρηκα Γιαννη!!!
    Καλα το χες πει καποτε... ''Θα φροντισει ο δρομος''
    Και στην επομενη συναντηση!!
    J.T.R

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    dimzab τη δευτερα στο φαναρι στο που ακουσες το ονομα σου, δεν ηταν ιδεα σου (το λεω για να μη τρεχεις σε ψυχολογους )
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα πίσω δεξιά μου εγώ ο κουτάκιας μέσα στον χαμό την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα.

Πίστεψέ με. Εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε χώρος αλλιώς θα σε άφηνα να περάσεις.

Πάνε χρόνια τώρα που έχω χωνέψει ότι δεν σημαίνει τίποτα αρνητικό για το μέγεθος και την λειτουργία του πουλιού μου το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να με περάσει στο δρόμο.

Έτσι, δεν χρειαζόταν να ουρλιάζεις ότι δεν είμαι στη λουρίδα μου, γιατί απλά ήμουν.

Απλά εκεί (στο φανάρι επί της Κηφισίας στη διασταύρωση με Αλεξάνδρας προς κέντρο) ανοίγει και μια λωρίδα αριστερά για αυτούς που μετά το φανάρι θέλουν να στριψουν αριστερά προς Μεσογείων στο επόμενο φανάρι.

Αυτή η λωρίδα έχει μισό από το κανονικό πλάτος στο σημείο εκείνο και αν έχει πέντε αυτοκίνητα, κλείνει και το μισό πλάτος της κανονικής αριστερής της Κηφισίας.

Δεν είναι ανώτερα μαθηματικά να καταλάβεις γιατί εγώ μένοντας στην κανονική αριστερή δεν μπορούσα να προχωρήσω τα επόμενα 10 μέτρα που έτυχε να είναι χωρίς αυτοκίνητα μέχρι το φανάρι για να φύγεις κι εσύ. Δεν υπήρχε και χώρος σε εκείνο το χάος να κόψω λίγο εμπρός και αριστερά.

Εσύ βέβαια προτίμησες να κρατήσεις τα μάτια σου κλειστά σε αυτά που έβλεπες και τα αυτιά σου κλειστά σε αυτά που σου έλεγα. Μόνο το στόμα σου συνέχιζε να ουρλιάζει παίζοντας την κασέτα για τα επόμενα 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά μέχρι να φύγουμε. Τέτοιο κακό σου έκανα.

Καταλαβαίνω ότι δεν άντεξες την ταλαιπωρία της μηχανής στο χαλάζι και την κίνηση της μέρας εκείνης, αλλά αυτά πάνε πακέτο.

Αν σε χαλάει, κόψτο. Καλύτερα για όλους.
    I will take the mountains!

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Σε είδα κ τα είπαμε στο φανάρι στην Ακαδημίας, φιλαράκι με το Ducati cafe racer... α κ μου τρέχαν κ τα σάλια αν δε το καταλαβες! γαμώ τα χοντα μου μέσα..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα με το σκουτερ σου να αλλάζεις γνώμη και να κόβεις 2 λωρίδες κάθετα χωρίς να κοιτάξεις τι γίνεται πίσω σου, μπροστά στο μέγαρο του ΟΤΕ. Το ότι ζεις οφείλεται στο γεγονός ότι έχω καλά φρένα, ξέρω να φρενάρω, δεν έβρεχε, δεν ήμουν νταλίκα και τα καντήλια που έφαγες και κοίταζες σαν χάνος λειτούργησαν σαν ηρεμηστικά σε μένα και δεν σε πέταξα μαζί με το σκούτερ σου κάτω από τη γέφυρα!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε Miss Κυτταρίτιδα δικάβαλη σε SS του αγαπητικού. Κοιτούσες δεξιά κι αριστερά να δεις αν σε κοιτάνε με καυτό σορτσάκι και καλοκαιρινή αμφίεση πρωί πρωί στην Αγ. Ανδρέου. Και πως να μη σε κοιτάγαμε που ήσουν ξεβράκωτη μέσα στο καταχείμωνο. Τουρτούρισα και μόνο στην ιδέα, αλλά "Μπρος στα κάλλη τι είναι το ψωλόκρυο"???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF