Σελίδα 109 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

όπου γης Το avatar του/της iosif
    1. δημιουργουμε τερατα και μετα τα κατηγορουμε οτι φερονταο τερατωδως.

2. μεσα δεν ημουν. φιλοι βαζελοι ηταν. αντιλαμβανομαι πληρως οσα γραφονται για την ελ.ασ. αλλα εδω και 15 μερες βουιζε ο τοπος οτι το ματς δεν θα τελειωσει και δεν εχει να κενει με τον οσφπ αλλα με τα διοικητικα του παο.

3. καθε ευκαιρεια αποπροσανατολισμου του κοσμου απο τα "μνημονιακα" (γηπεδα, επιδοματα κλπ)ειναι καλη για εκμεταλευση

4. οι συνδεσμοι καλως υπαρχουν και δεν γινεται να μην υπαρχουν εστω ατυπα. δηλ. θα μου απαγορευση καποιος εγω και αλλοι 30 να μαζευομαστε να πηγαινουμε παρεα στο γηπεδο? θα υπενθυμισω οτι γινονται χρονια τωρα συσκεψης για την βια και ποτε δεν καλωνται οι πλεον "αρμοδιοι": οι συνδεσμοι. να τους πουν. περιφρουρηστε την κερκιδα σας ειδαλλως οποιος συλλαμβανεται παει μεσα και ποτε ξανα στο γηπεδο ο συγκεκριμενος συνδεσμος.

5. 4 μπιτονια 16κιλα με την βενιζη στα υψη? ποθεν εσχες κυριοι? πρωτα θα επιληφθει η εφορια του θεματος.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Εμένα απλά με προβληματίζει η κλίμακα των γεγονότων και τα "όπλα" που χρησιμοποιήθηκαν.

Ακόμη και στο περσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ (το γνωστό με το ελικόπτερο) που ξέραμε ότι θα πέσει ξύλο με τα ΜΑΤ, δεν υπήρχαν μολότωφ κλπ. Προχτές μου θύμιζε περισσότερο επεισόδια στο Σύνταγμα όπου ξαφνικά κι εκεί που όλα είναι ήρεμα κάποιοι αρχίζουν και την πέφτουν στην αστυνομία με αποτέλεσμα να διαλύεται μία καθ' όλα ειρηνική συγκέντρωση, παρά ντου σε γήπεδα...

Προφανώς και δεν φταίνε οι αστυνομικοί, αλλά αυτοί που έμπασαν τους περίφημους "κουκουλοφόρους" (που μπορεί και να ήταν αστυνομικοί είτε οι μεν, είτε οι δε, είτε εκατέρωθεν).

Όσο για τα πειστήρια της αστυνομίας... ας μην το σχολιάσω για το πόσο αξιόπιστα μπορεί να είναι!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sferopetadhn Προβολή μηνύματος
    ......... Προχτές μου θύμιζε περισσότερο επεισόδια στο Σύνταγμα όπου ξαφνικά κι εκεί που όλα είναι ήρεμα κάποιοι αρχίζουν και την πέφτουν στην αστυνομία με αποτέλεσμα να διαλύεται μία καθ' όλα ειρηνική συγκέντρωση, παρά ντου σε γήπεδα...
    για δες ρε παιδι μου κατι συμπτωσεις..............!

τιπ (επειδη φαινεται να μιλαω με γριφους):μολις επιασες το κουβαρι.αν αρχισεις να το ξετυλιγεις θα εκπλαγεις!

υ.γ.:δε γραφω εδω μεσα χροοοονια τωρα αλλα αυτες τις 2 γραμμες δε μπορουσα να μην τις επισημανω.με συγχωρειτε.

υ.γ.2:αυτοι που πραγματικα ξερετε μην μιλησετε.δεν ειναι αναγκη!ολα τα παραπανω που εχουνε γραφτει ειναι για να χαμε να λεγαμε.
    οι υπολοιποι συνεχιστε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος

υ.γ δεν διαφωνώ ότι μπορεί να να τα ήθελαν κάποιοι.ΔΙΑΦΩΝΩ ότι τα στήσανε οι μπάτσοι.Και αυτοί έναν ρόλο βαράνε στην ιστορία.Του μαλάκα ανεγκέφαλου...
    Υποτιμάς απύθμενα το παρακράτος της Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών,ρουφιάνων δολοφόνων & βασανιστών!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    έγραψα καί γιά τό παρακράτος...

Έκείνο πού είναι φυσικά άστείο καί γιά γέλια είναι ότι 2000-3000 μπάτσοι είχαν έντολή
    νά άρχίσουν έπεισόδια σέ βάρος τών καημένων τών λουλουδιών πού άπό τή στεναχώρια τους
    έπειδή τούς πρόσβαλλαν ,
    ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    Έγραψες για το παρακράτος αλλά παρά τα χρόνια σου,δείχνεις να μην τους έχεις τόσο υπολογίσιμους.

Σου/σας κάνει εντύπωση αυτό το υποθετικό σενάριο αλλά όχι το υπαρκτό σενάριο που βιώσαμε τον Φλεβάρη & το διήμερο 28-29 Ιούνη στην πλατεία!!!
    όπου το σύστημα έλεγε άσπρο,ενώ εμείς οι ψεκασμένες κατσαρίδες το είδαμε/ζήσαμε/αναπνεύσαμε ως μαύρο.

Η προβοκάτσια προχθές μύριζε απ'την Καλογρέζα μέχρι τον Πειραιά.
    Δεν παω να βγάλω λάδι κανένα βάζελο.τα χουλιγκάνια όλων των σημαιών,ήταν είναι και θα είναι ενεργοί σε σκηνικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    3. καθε ευκαιρεια αποπροσανατολισμου του κοσμου απο τα "μνημονιακα" (γηπεδα, επιδοματα κλπ)ειναι καλη για εκμεταλευση

5. 4 μπιτονια 16κιλα με την βενιζη στα υψη? ποθεν εσχες κυριοι? πρωτα θα επιληφθει η εφορια του θεματος.
    Τα είπες όλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sferopetadhn Προβολή μηνύματος
    Προφανώς και δεν φταίνε οι αστυνομικοί, αλλά αυτοί που έμπασαν τους περίφημους "κουκουλοφόρους" (που μπορεί και να ήταν αστυνομικοί είτε οι μεν, είτε οι δε, είτε εκατέρωθεν).
    αυτό το, συμπερασματικό, προφανώς από που προκύπτει?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    για δες ρε παιδι μου κατι συμπτωσεις..............!

τιπ (επειδη φαινεται να μιλαω με γριφους):μολις επιασες το κουβαρι.αν αρχισεις να το ξετυλιγεις θα εκπλαγεις!

υ.γ.:δε γραφω εδω μεσα χροοοονια τωρα αλλα αυτες τις 2 γραμμες δε μπορουσα να μην τις επισημανω.με συγχωρειτε.

υ.γ.2:αυτοι που πραγματικα ξερετε μην μιλησετε.δεν ειναι αναγκη!ολα τα παραπανω που εχουνε γραφτει ειναι για να χαμε να λεγαμε.
    οι υπολοιποι συνεχιστε.
    Μιλάς με γρίφους γέροντα ...
    Μοίρασε την Σοφία σου και σε εμάς του αδαής
    Είναι το ξεκίνημα της επανάστασης ? Είναι η πιστολιά που σημάνει την αρχή της επανάστασης ή είναι αντίποινα που την πέσανε στο σύνδεσμο στην Λεωφόρο την ώρα του Ντέρμπυ με την ΑΕΚ ?
    Αν και αν κρίνω από το ύφος σου δεν θα ασχοληθείς με εμάς τους παρακατιανούς που δεν μπορούμε να αναληφθούμε την ανωτερότητα σου ...

Αλήθεια φοβάμαι να σκεφτώ ότι όταν γινόταν στην ομάδα μου μπορεί να ακουγόμουν έτσι ...

Για την ιστορία δεν φταίει ο Παναθηναϊκός και για μένα δεν πρέπει να τιμωρηθεί . Κάμερες φωτογραφίες οι ταραξίες στην ψειρού και έληξε το θέμα ...

gia kati pou sizitousame prin ligo kairo.....

http://www.sport24.gr/football/Spain...o.1698841.html

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manitu Προβολή μηνύματος
    Μιλάς με γρίφους γέροντα ...
    Μοίρασε την Σοφία σου και σε εμάς του αδαής
    Είναι το ξεκίνημα της επανάστασης ? Είναι η πιστολιά που σημάνει την αρχή της επανάστασης ή είναι αντίποινα που την πέσανε στο σύνδεσμο στην Λεωφόρο την ώρα του Ντέρμπυ με την ΑΕΚ ?
    Αν και αν κρίνω από το ύφος σου δεν θα ασχοληθείς με εμάς τους παρακατιανούς που δεν μπορούμε να αναληφθούμε την ανωτερότητα σου ...

Αλήθεια φοβάμαι να σκεφτώ ότι όταν γινόταν στην ομάδα μου μπορεί να ακουγόμουν έτσι ...

Για την ιστορία δεν φταίει ο Παναθηναϊκός και για μένα δεν πρέπει να τιμωρηθεί . Κάμερες φωτογραφίες οι ταραξίες στην ψειρού και έληξε το θέμα ...
    θα αντιπαρελθω την λεπτεπιλεπτη ειρωνια σου φιλε μου.αλλωστε δεν εγραψα για να ανοιξω τα ματια κανενος αλλα μεσα απο πραγματα που ΓΝΩΡΙΖΩ, πανω σε κατι που ειπωθηκε (μονο τοτε εγραψα) εδωσα λιγη τροφη για σκεψη (οχι επειδη ειμαι εξυπνος αλλα επειδη κατι παραπανω ξερω και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο.και δεν ειμαι ο μονος).
    τα πραγματα δεν ειναι καθολου απλα.

καλη σου μερα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ...............ΠΑΝΤΣΟ

.

ρε μαστορα.....ΜΟΝΟ και μονο μετα απο τοσο μπινελικι που εχεις ριξει στον παντσο οπως λες.....να γυρνας να λες συμφωνω μαζι του και ανεβαινει στην εκτιμηση μου....μονο και μονο επειδη ψαχνεις απεγνωσμενα εδω και καιρο...ΜΠΑΣ ΚΑΙ καποιος βρεθει στο πλαι σου........ουτε για φτυσιμο δεν εισαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    θα αντιπαρελθω την λεπτεπιλεπτη ειρωνια σου φιλε μου.αλλωστε δεν εγραψα για να ανοιξω τα ματια κανενος αλλα μεσα απο πραγματα που ΓΝΩΡΙΖΩ, πανω σε κατι που ειπωθηκε (μονο τοτε εγραψα) εδωσα λιγη τροφη για σκεψη (οχι επειδη ειμαι εξυπνος αλλα επειδη κατι παραπανω ξερω και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο.και δεν ειμαι ο μονος).
    τα πραγματα δεν ειναι καθολου απλα.

καλη σου μερα
    Απάντησα πάνω στο ύφος του ποσταρισματός σου με την λεπτεπίλεπτη ειρωνεία όπως την αποκάλεσες .
    Δεν θα με χάλαγε να ξεκινήσει έστω και έτσι αυτή η ρημάδα η αφύπνιση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αφήνει ούτε καν να εννοηθεί , έτσι όπως τα βλέπω εγώ …
    Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω να μας πείτε τι είναι ποιος είναι και γιατί ?
    Αν δεν θες να ομολογήσεις μπροστά σε όλους γιατί είναι τόσο μυστικό θα σε παρακαλούσα εσένα και όποιον άλλον να μου στείλετε κάνα πμ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω …
    καλη μέρα και σε εσένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    15 μερες βουιζε ο τοπος οτι το ματς δεν θα τελειωσει και δεν εχει να κενει με τον οσφπ αλλα με τα διοικητικα του παο.

.
    σκεφτειτε το εξης ΑΠΛΟ.
    λετε ολοι, το ματς δεν θα τελειωσει ΑΝ στραβωσει....

ρε σεις εξυπνακηδες....ποτε στραβωσε το ματς??? μηπως στο δευτερο ημίχρονο?? και λιγο που δωσανε ΑΣ ΠΟΥΜΕ χρονο μπας και κανει κατι η ομαδα....δηλαδη περιπου στο 70κατι ετσι>????

ποτε αρχίσαν τα επεισόδια????????
    απο τις 4¨30 η ωρα.....
    αιντε.....σκεφτειτε επιτελους κατι πριν το πείτε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Υποτιμάς απύθμενα το παρακράτος της Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών,ρουφιάνων δολοφόνων & βασανιστών!

Έγραψες για το παρακράτος αλλά παρά τα χρόνια σου,δείχνεις να μην τους έχεις τόσο υπολογίσιμους.

Σου/σας κάνει εντύπωση αυτό το υποθετικό σενάριο αλλά όχι το υπαρκτό σενάριο που βιώσαμε τον Φλεβάρη & το διήμερο 28-29 Ιούνη στην πλατεία!!!
    όπου το σύστημα έλεγε άσπρο,ενώ εμείς οι ψεκασμένες κατσαρίδες το είδαμε/ζήσαμε/αναπνεύσαμε ως μαύρο.

και αυτα τα γραφουν γαυροι!!!

και εχουν το θρασσος καποιοι εδω μεσα να μιλανε για παρωπιδες και οπαδισμο.....για τους αλλους!!!!

Απάντησα πάνω στο ύφος του ποσταρισματός σου με την λεπτεπίλεπτη ειρωνεία όπως την αποκάλεσες .
    Δεν θα με χάλαγε να ξεκινήσει έστω και έτσι αυτή η ρημάδα η αφύπνιση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αφήνει ούτε καν να εννοηθεί , έτσι όπως τα βλέπω εγώ …
    Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω να μας πείτε τι είναι ποιος είναι και γιατί ?
    Αν δεν θες να ομολογήσεις μπροστά σε όλους γιατί είναι τόσο μυστικό θα σε παρακαλούσα εσένα και όποιον άλλον να μου στείλετε κάνα πμ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω …
    καλη μέρα και σε εσένα
    στραβα το πηρες...οκ επειδη δεν θελει να εμπλακει σε μια κουβεντα ανουσια ( ας την πουμε) δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξερει κατι...ή και να ξερει οτι πρεπει να το μοιραστει με ολους.
    δεν θελει δικηγορο σιγουρα και ουτε εγω προσπαθω να κανω τον δικηγορο του γιωργου τωρα.
    απλα βλεπω απο το πουθενα αντιπαραθεση, no reason!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Κριμα για καποιους απο εδω μεσα που μετα απο τοσα χρονια ριξανε προσωπεια και δικαιωνουν καταστασεις τυπου ριζουπολης.....!!!!
    καπου το εχεις χασει λιγο το θεμα ρε αγορινα
    τι σχεση εχει αυτο που εγινε με την ριζουπολη??
    θα μας τρελανετε εσεις..
    εχεις ΤΟΟΟΟΣΕΣ σελιδες με ρεπορταζ και βιντεο.

σε ποιο σημείο ρε αγορινα αναφερει.....οτι χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του γαυρου???
    εισαι καλα ρε συ??? τι ακριβως συγκρίνεις??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    στραβα το πηρες...οκ επειδη δεν θελει να εμπλακει σε μια κουβεντα ανουσια ( ας την πουμε) δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξερει κατι...ή και να ξερει οτι πρεπει να το μοιραστει με ολους.
    δεν θελει δικηγορο σιγουρα και ουτε εγω προσπαθω να κανω τον δικηγορο του γιωργου τωρα.
    απλα βλεπω απο το πουθενα αντιπαραθεση, no reason!
    Από μεριάς μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση πέρα από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και αν δεν ήταν άτομο που από τα γραφόμενα του με ενδιέφερε η άποψή του δεν θα του απαντούσα και θα του ζητούσα την γνώμη του

Όσο για την άποψή μου ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες αλλά οι ταραξίες τώρα πρέπει εμείς οι γαύροι να το φωνάξουμε που δεν αφορά την ομάδα μας γιατί δεν είναι αντίδραση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ να μπαίνουν οι υπεύθυνοι φυλακή σε αυτή την χώρα επιτέλους !!!!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    και πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με την τιμωρία των ομάδων.
    Εγώ και η παρέα μου που είμαστε όλοι ο ένας πιο ξυλοδάρτης απ'τον άλλον,παθαίνουμε ξαφνικά στο 60' αμόκ και αρχίζουμε και πουτανιάζουμε όλο το πέταλο.
    το ξύλο που μοιράζουμε ανελέητο.οι ζημιές που προκαλούμε ανυπολόγιστες.οι μπάτσοι που σπεύδουν εκτάκτως να μας επαναφέρουν σε τάξη παίρνουν τα πελέ μας,...
    ούλα μπα ούλα ντα,τελικά ο κόρακας το λήγει το ματς και η ομάδα χαντακώνεται.
    Γιατί πρέπει να είναι υπόλογος ο Ολυμπιακός για εμένα και τους ξυλοδάρτες φίλους μου?
    Κι αφού είναι τέλος πάντων υπόλογος,γιατί δεν τον αφήνουν -βάση νομοθεσίας- να μπορεί να λάβει ότι μέτρα κρίνει αυτός για να μην αφεθώ εγώ κι η παρέα μου να πουτανιάσουμε το παιχνίδι???
    ακαδημαϊκές φυσικά οι ερωτήσεις.την απάντηση την ξέρουμε ελπίζω όλοι.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V