Μακριά λοιπόν απο κάθε μορφής επιχειρηματικότητα , διαφορετικά ... η μάνα η γυναίκα η αδελφή... στις ορέξεις του Εχετλαίου.. ( πόσο διαφορετικά περιγράφεται ο αρχαίος φανταστικός ήρωας).
Ολοι επιθυμούμε να είμαστε Καλοπληρωμένοι υπάλληλοι τίνος επιχειρηματία? Αφού δεν θα υπάρχουν πλέον?
Μα του κράτους φυσικά!
Βεβαίως βεβαίως...
Φαίνεται πως το σοβιετικό μοντέλο βρίσκεται στο DNA μας..
δηλαδη τα προστατευμενα απο τις κωλομαριονετες , υπερκερδη των κολοσσων, ειναι για να βαλει και μια μπουκα στο στομα του ο εργατης , ε;
η αντισυνταγματικη αφαιμαξη του ετοιμοθανατου συνταξιουχου που πληρωνε εισφορες Ευρωπης αλλα θα παρει συνταξη Ρουμανιας ειναι για να ορθοποδησει το "υγιες οικονομικο συστημα " και να μην οδηγηθουμε στην καταστροφη.... ;
ρε φιλε ..... ναφθαλινη με σιροπι του βηχα ανακατεψες ;
Accipere quam facere praestat injuriam
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτό το παραμυθάκι των "ετοιμοθάνατων συνταξιούχων" με μέση ηλικία 55-60 ετών που παρ' όλο "που πλήρωσαν" εισφορές τώρα θα τους πετσοκόψουν την σύνταξη στα "μόλις" 2-2,5 ψωροχιλιάρικα, να το ξαναδούμε λίγο πιο ψύχραιμα κάποια στιγμή...
αυτοι ειναι οι "ολιγαρχια" και ειναι απολυτα προστατευμενοι.... οι διαταξεις βλεπεις που αναφερονται σε "εργατικες" διαχωριζονται απο τις "διευθυντικες" οποτε οι συνδικαλισταραδες και τα υψηλοβαθμα στελεχη ειναι προστατευμενα δις και τρις...
απλα θελω να επισημανω, πως το αδιεξοδο ειναι τοσο ασχημο, βλεποντας απελπισμενους ανεργους ΚΑΙ αστεγους σαν καθημερινοτητα , ο κομμουνισμος και η αναρχια θα δειχνουν σε λιγο σαν μοναδικη λυση... "- Δεν εχω εγω ρε πουστη να φαω; Να μην εχεις ουτε εσυ....!"
Γιατι εμενα καπου εκει παει το μυαλο μου.... και οχι σε "αδελφικη ενοτητα " "-παμε για την ανπτυξη ολοι μαζι ενωμενοι" και "αυτος που εχει ολοκληρο καρβελι να δωσει το μισο στου γειτονα" κλπ κλπ
χθες ημουν για καφε και ζευγαρι 35αρηδων συζητουσε για ρυθμιση χρεων στην εφορια... και για το πως το οτι δε θα βγει η γεννια μας στη συνταξη ειναι δεδομενο (χωρις να το αστειευονται)....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08...post_1395.html
Αρχιζουν τα πραγματα να αλλαζουν τελικα.
![]()
Δυστυχως φιλε μου τιποτα απολυτως δεν αλλαζει... η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ακομη μια ατρανταχτη αποδειξη της πληρους ασυδοσιας των πολιτικων και του ραγιαδισμου των υπηκοων τους (βλεπε ναυτιλιακη εταιρεια...)
Θα αλλαζε κατι αν γινοτανε ντου στα γραφεια της ναυτιλιακης εταιρειας, αν ο κοσμος απαιτουσε την επαναπροσληψη του καπετανιου και αν γινοταεν ενα μαζικο μποϊκοταζ στη συγκεκριμενη εταιρεια οπως προτεινεται και στα σχολια του link που ανεβασες...
...αλλα τωρα καλαοκαιρακι ειναι, απο Σεπτεμβρη ξαναγκρινιαζουμε...
Αυτό είναι κομμουνισμός και αναρχία?ο κομμουνισμός και η αναρχια θα δειχνουν σε λιγο σαν μοναδικη λυση... "- Δεν εχω εγω ρε πουστη να φαω; Να μην εχεις ουτε εσυ....!"
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Από κομουνισμό δεν ξέρω, αλλά περί αναρχίας, δείτε αυτό το ντοκυμαντέρ:
http://www.youtube.com/watch?v=jPl_Y...E0FB29B3636094
WHO RUNS THE SHOW
@Εχετλαιος
Εμ αυτο λεμε........
Αν αυτο το λετε σοσιαλισμο τοτε νταξ....... κι εγω πιστευω στα στρουμφακια και στην μαγια την μελισσα.