Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Η ιδανική συνεπιβάτης για τον "πρόεδρο":
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ποιός ΔΕΝ θα πάρει ποτέ Champions League?????
..χρόονια τώρα
Επιτέλους!!! Η λύση για τα πάντα όλα!!!
To talk without thinking is to shoot without aiming... __________________
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta Επιτέλους!!! Η λύση για τα πάντα όλα!!! Μου αφησαν ενα ιδιο στο παμπριζ του αυτοκινητου κατω απο το σπιτι....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Μου αφησαν ενα ιδιο στο παμπριζ του αυτοκινητου κατω απο το σπιτι.... ..εμένα τα μοίραζε σήμερα σε δρόμο του Πειραιά, αφρικανός υπήκοος... (λες να ήταν ο ίδιος ο KALILOU??? φτου....έπρεπε να ζητήσω αυτόγραφο!!)
Γατακια... οτι και να κανει ο αφρικανος, εμεις ξερουμε την αληθεια...
Μ@@ψειρες μετα το chernobyl........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Μ@@ψειρες μετα το chernobyl........ Αν ειναι "80ς κομμωση" το λες και αστακομακαροναδα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Μ@@ψειρες μετα το chernobyl........ Τι search είχες βάλει στο Google είπαμε;
αφροντισιαν πουσιλιπς
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta Επιτέλους!!! Η λύση για τα πάντα όλα!!! Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Μου αφησαν ενα ιδιο στο παμπριζ του αυτοκινητου κατω απο το σπιτι.... Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta ..εμένα τα μοίραζε σήμερα σε δρόμο του Πειραιά, αφρικανός υπήκοος... (λες να ήταν ο ίδιος ο KALILOU??? φτου....έπρεπε να ζητήσω αυτόγραφο!!) και εμένα στον νέο κόσμο θα παω να του πω να μου βγάλει πάλι μαλιά
πουτσ@@@@@@@@@
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Τον ΙωακειΜΙΔΗ κάνανε ρε (εμένα) Συνονοματος;και απο το Αγρινιο;