Σε είδα motomaniac να βρίσκεις σε 5 λεπτα φεριγκ για VFR 400 proarm (nc30)
Για λογαριασμό φίλου![]()
Σε είδα motomaniac να βρίσκεις σε 5 λεπτα φεριγκ για VFR 400 proarm (nc30)
Για λογαριασμό φίλου![]()
σε ειδα αθλιε τυπε με auris σε τυφλες στροφες με 1 λωριδα ανα κατευθυνση να βγαινεις σχεδων ολοκληρος στο αντιθετο (ειχε κατι λακουβες, αλλα οχι τιποτα τρελο). αν ερχομουν αντιθετα θα ειχαμε γινει αλοιφη.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Μαζεμένα από σήμερα και χθες.
Σε είδα...
Α) παππού nr 1, να φτάνεις με τις ΜΥΤΕΣ των ποδιών σου το.........................................SH125 στο φανάρι. ΑΛΛΑ: κρανάκι full face, μπουφάν μηχανής και γάντια ΜΕ προστασίεςΈνα μποτάκι μηχανής σου έλειπε μόνο, θα σε βοηθήσει να πατάς και καλύτερα.
Β) παππού nr 2 πάνω στο δίχρονο scooter σου, που το είχες σε άθλια κατάσταση, με χρεπο-κάτι σαν-κράνος-και-καλά στο κεφάλι σου, να πηγαίνεις στη μέση με ζιγκ ζαγκ σε ανοιχτό κεντρικό δρόμο της πόλης και να μας έχεις όλους καροτσάκι με την ασύλληπτη ταχύτητα των 15χλμαω (και πολύ λέω). Δε φτάνει αυτό, αλλά μας κάπνιζες και όλους με ότι κι αν ήταν αυτό που έβγαζε η εξάτμιση. Είχες και κρεμασμένη μια σακούλα με μαρούλια πίσω στη σχάρα, ακριβώς πάνω από το τελικό. Καλή όρεξη !
Γ) νεαρέ nr 1 πάνω στο scooter να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα (στην πόλη μέσα) και από το ζόρι σου να πιάσεις το γ@$%κινητό να ξεφεύγεις της πορείας σου και να πας να πέσεις πάνω μου. Η κόρνα και τα φρένα μου δούλεψαν, αλλά... παρά τρίχα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Πέταξες ένα ξερό σόρυ και έφυγες... με το κινητό στ' αφτί. Δεν έχεις σωτηρία, λυπάμαι
Δ) νεαρέ nr 2 επίσης πάνω στο scooter-μπανιέρα, με χιπστερο εμφάνιση (κουστουμάκι-στυλάκι φανταχτερό, μούσι, ζελέ στα μαλλιά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ γυαλιά ηλίου κλπ) φυσικά χωρίς κράνος, αλλά :a12: πλέον, να θέλεις να περάσεις απ' όλους και απ' όλα γιατί φυσικά είναι ο υπερ-οδηγός και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ανάξιοι για να μοιράζεσαι το δρόμο μαζί μας. Δε σε χάλασε που τα χρειάστηκες όταν παραβίασες την προτεραιότητα και πήγε ένα κουτί να σε φιλήσει
Ε) οδηγέ ενός seat να έχεις πιάσει αριστερή λωρίδα στην εθνική και να κινείσαι πιο αργά κι από την καθυστέρηση. Τι φώτα, τι κόρνες από όλους μας... ΤΙΠΟΤΑ εσύ. Ο ταρίφας δεν άντεξε και σε πέρασε από δεξιά, εγώ είπα να περιμένω. Σε ποιον κόσμο ήσουν; (Ή τι είχες καπνίσει; )
ΣΤ) γρόθε με το λευκό αγροτικό στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής, που έβγαλα φλας να προσπεράσω τον προπορευόμενό μου και ενώ με βλέπεις που βγαίνω αριστερά και ξεκινάω κύριος και νομιμότατος στο σημείο αυτό την προσπέραση, μετά από λίγο κάνεις κι εσύ το ίδιο και δεν υπάρχει πλέον χώρος για προσπέραση από κανέναν. Τι κατάλαβες κουτορνίθι; Φυσικά και θα φρέναρα και θα έμπαινα πάλι πίσω, αφού ενάντια στο αγροτικό η μηχανή δεν έχει ελπίδα. Πήγαινε να παίξεις και μια :a31: να κλείσεις τη μέρα σου. Γρόθε, ε γρόθε :a019:
Και για το τέλος:
ΣΑΣ είδα καμιά 10αριά μηχανές στον ΒΟΑΚ και κανένας να μην ανταποδίδει χαιρετισμό... Φταίει το GS, ε ; Πείτε την αλήθεια...![]()
Φύγαμε...
Σε είδα μεσα στην Χαλκιδα κοπελια (που λεει ο λογος 35+) με fazer 600 ....καλα εννοειται χωρις κράνος - μπουφαν κτλ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑKE UP ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΛΕΟΣ !!!!!!! πηγες και να πεσεις γιατι δεν σταματησες καλα στο στοπ και ερχοτανε αμαξι ....
aleaxzafeir
Σε είδα facebook να μου ζητάς ταυτότητα, διαβατήριο κλπ για να επιβεβαιώσω την ταυτότητα μου... Έχει να πέσει φωτοσουπιά...
Σε είδα και εσένα βρε ξάδερφε τα χρήματα αντί στεφάνων για τη μανούλα σου, που σου δώσαμε να τα ρίχνεις στο ΠΑΓΚΑΡΙ. Νόμιζα πως με τρόλλαρε κάποιος εκείνη τη στιγμή!
Σε είδα φιλαρακο με το V-Strom, να περνάς με κόκκινο επί της Αμφιθεας, ενώ την ίδια στιγμή την διέσχιζα κάθετα και με πράσινο, με το τουτου.
Πρέπει να καταλαβες την μ@λακια που έκανες, αφού κατεβάσες το κεφάλι και το κουνουσες δεξια-αριστερα.
Πρέπει επίσης να καταλαβες πόσο κοντά ήρθαμε, στο να κλαιμε και οι δύο. Γιατί με κόκκινο ρε παλικάρε?
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε ειδα οδηγε ταξι να περνας κοκκινο το βραδυ σε κεντρικη λεωφορο χωρις να σε ενδιαφερει τιποτα, οταν σταματησες παρακατω στην ερωτηση γιατι; ειπες οτι εχουμε δικιο και μετραγες τα χρηματα ζητησες συγνωμη και τελειωσε, ελπιζω να μην το ξανακανεις στο ζητησα ευγενικα. Ειδικα οι οδηγοι που δουλευουν ωρες μπορει να χασουν την αισθηση το τι γινεται γυρω για αυτο μεγαλη προσοχη σε ολους!
Σας ειδα να χτυπιεστε με την ηλεκτρονικη μουσικη σε καταστημα-αποθηκη μεσα, ολοι σχεδον υπο επηρρεια ναρκωτικων ειτε αλκοολ! Παντως θυμησε εντονα εποχες 80-90 !
Σας ειδα με τις μηχανες που το παιξατε οτι δεν ακουσατε στην κορνα σε σημα να σταματησετε και μπηκατε απο πεζοδρομιο αναποδα δεν σας χαλασε που δεν πιστευατε αυτο που εγινε ετσι;
Σε ειδα ΓΙΔΙ με το τζιπ να μιλας στο κινητο και να εμβολιζεις μοτοσυκλετιστη του εκαβ στην αθηνας σημερα το απογευμα. Ευτυχως ολα καλα για τον μοτοσυκλετιστη!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Σε είδα γιαγιά τοπλες στα βοτσαλακια... Λολ
Σε είδα μεσηλικη κυρία με το επετειακό gs. Ακρανωτη, γιατί Πειραιάς αφού.
Σε είδα να μας κραζεις στο φεσιμπουκ.
Σε ειδα με το zx-1200 να ανοιγεις πρωτη σχεδον τερμα και να σου κοβεται η αλυσιδα... Παλι καλα που την πεταξε στην εκκινηση και δεν ησουν με χιλιομετρα...
Τι ανοιγεις τερμα ρε παιδακι μου στο 1200??![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Τον είδα κι εγώ να περιμένει βοήθεια με την αλυσίδα σε σακουλιτσα!
Όχι ευχάριστη εμπειρια, σίγουρα...
Σας είδα μπροστά από τις αλυκές στην Ανάββυσο να περνάτε ΠΟΛΛΑ multi1200, 1190 , 1290, gs 1200 lc, και πολλά ducati γενικώς.
Και όταν ξαναμπήκαμε στα χώματα, σας είδα τούμπανα ΒΕΤΑ και ΚΤΜ.
Σας είδα και κυρίως σας άκουσα και σας αγαπητοί καγκουραίοι με TDM, XT, LC4 στον Αγιο Κωνσταντίνο πάνω από το Λαύριο. Τα μοτοσακό σας ακούγονταν 10 φορές περισσότερο από τα χωμάτινά μας. Βάλτε ρε κανα κρανάκι...
Σε είδα με την κόκκινη Lancia Fulvia HF ετοιμοπόλεμη με roll cage και φορτωμένα τα spare ζαντολάστιχα στο Port-baggage. Μου διηγήθηκες εν συντομία την ιστορία της και σου ευχήθηκα καλούς δρόμους![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."