οκ λοιπόν...
το να ανοίξω 1 λογαριασμό στο εξωτερικό ειδικά σε κοντινή χώρα με το πρόσχημα έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας μου δίνει το αβαντάζ να με πληρώνουν σ'αυτόν οι εγχώριοι και πελάτες του εξωτερικού, να κάνω τις αναλήψεις μου ανεμπόδιστα με κοντινά ταξιδάκια και να μεταφέρω τα λεφτά cash προκειμένου να τα χρησιμοποιώ εδώ κατά το δοκούν, η αντίστροφα να μεταφέρω και να καταθέτω το cash που πληρώνομαι εδώ -πιθανόν και χωρίς την έκδοση αποδείξεων- παρακάμπτοντας τον έλεγχο κεφαλαίων.
Να το χαιρόμαστε το νέο ΠΑΣΟΚ... τον σύριζα εννοώ... θα μας ξεκωλιάσει και αυτός για μια εικοσαετία...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τωρα πλακα μΕ κανεις.
Και δεν το κανει τι θα τον κανουμε,δεν θα του ξαναδωσουμε γλυφιτζουρι?
Αυτα που ειχε υποσχεθει δεν τα εκανε,εκτος και εαν ειμαι ο μοναδικος που το βλεπει.Και τι τον καναμε?Πρωθυπουργο!!!!
Οποτε "Τωρα π@@τσα μπαλα και ζωη τραμπαλα",οπως λεει και ο συμφορουμιτης απο τη Λαμια.
Ρε σεις αφου αυτοι μας αξιζουν! Πιο μαλακας λαος απο εμας δεν υπαρχει στην οικουμενη... ο πρωθυπουργος προκυρηξε δημοψηφισμα το οποιο του εδινε λαικη εντολη (sic) για ρηξη με την Ευρωπη και αυτος το εγραψε στα παπαρια του και απλα μας εβαλε πιο πολυ λιπαντικό για το γιγαντοπαλαμαρι που ερχεται... και μετα στα καπακια κανει εκλογες και βγαινει πρωτος, εχοντας απωλεσει μια μονο ποσοστιαια μοναδα σε σχεση με τον Ιανουαριο του 2015 οπου ερχοταν φουλ με χαντρες και καθρεφτακια...
Δεν υπαρχει ελπιδα ρε μλκς, δεν...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
θα ήθελα πάρα πολλά να πω και πάρα πολλους να κράξω αλλά το καλοκαίρι
που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία παραφέρθηκα και έβγαλα ένα κακό εαυτό.
το μόνο που θα πώ είναι ότι χαίρομαι που απ'ότι φαίνεται η ΛΑΕ θα μείνει εκτός Βουλής.
μακάρι απο δω και πέρα να υπάρξει μια σταθερότητα ώστε να αρχίσει να αποδυναμώνεται
και η ΧΑ
προς το παρόν το σενάριο εξωτερικού για μένα τελείωσε φέτος για λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω. τελευταία χρονιά Αθήνα όμως. Αν μετά τον Μάρτιο-Απρίλιο η κατάσταση είναι χάλια τα μπογαλάκια μου και γεια σας. επαρχία ή εξωτερικό ανάλογα τι θα είναι πιο εφικτό.
καληνύχτα μας και από βδομάδα ετοιμαστείτε για τα μέτρα που θα ψηφιστούν. Καλό κουράγιο (ξανά).