Κοίτα να δεις, η ερμηνεία μιας δήλωσης, δε μπορεί να γίνει αποκομένη από το περιβάλλον της, πραγματικό, ιντερνετικό κλπ. Αν είναι να το συζητήσουμε με επιχειρήματα Αδώνειας προσέγγισης, απομονώνοντας στοιχεία, άστο καλύτερα.
Αν δε σου είναι κόπος γράψε δυο κουβέντες για το τι λέει η υψηλή διανόηση, για τα tweets πιτσιρίκου και μετά συζητάμε παρακάτω.
Και που το έγραψε τι έγινε?
Σιγά τα ωα.
Εδώ ΔΕΝ μπόρεσαν να βρούν τους ενόχους η ΔΕΝ θέλαν να τους βρουν.
Σε μια περιοχη που ηταν δεκάδες και κανεις δεν αναγνώρισε κανέναν,μιλάμε για συγκάλυψη.
Κανεις οπαδαρχης που διαδηλωνε εκείνη την μέρα δεν παραπέμφθηκε για παρεμπόδιση των πυροσβεστών που πήγαν να σβήσουν.
Και ασχολούμαστε τι είπε τότε ο πιτσιρίκος και ο κάθε πιτσιρίκος?
Πριν λίγες μέρες νομίζω ηταν η επέτειος -αν μπορω να το πω έτσι-ακουσες κάτι?έδωσαν σε κανένα δρόμο το όνομα τούς?
Ρε έχουμε τον πρωθυπουργό πρωτίστως και κατ'επέκτασιν το πολιτικό προσωπικό που μας αξίζει ... Τι στον ΜΠούτσο θέτε; Ξανά θα βγει ο αλέΚΣης. Μη σου πω θα τον ψηφίσω κιόλΑ.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μητσε πάει να φανεί όπως τα λες καποιες φορες και μετά βλέπουμε κάτι τέτοια και...
https://www.kar.org.gr/2016/05/09/gi...foros-sta-mat/
14 συλλήψεις στα εξάρχεια...
4 Ελληνες
4 Ιρανοί
3 Γάλλοι
2 Ελβετοί
1 Αυστριακός
βάλτε κι έναν Πόντιο να γίνει ανέκδοτο....
Δεν υπάρχει καμμία αποκοπή από περιβάλλον. Και δεν υπάρχει καμμία επιλεκτική απομόνωση στοιχείων, μιας και η δήλωση παρατέθηκε αυτούσια. Αν το μέσο,(όπως στην προκειμένη περίπτωση το tweet) δεν είναι αρκετό για να μεταδώσει τις ανήσυχες κρυφές σκέψεις to take us beyond, αυτό αποτελεί λάθος όποιου το έγραψε.
Επομένως δεν χρειάζεται να διαβάζω between the lines και να προσπαθήσω να βρώ δικαιολογία σε κάποιον καραγκιόζη που πετάει μια χοντρομαλακία (εν μέσω τραγικών γεγονότων) για να αξίζει μια "δεύτερη ανάγνωση".
Αυτό που ζητάς, μου θυμίζει τους διάφορους υπήκοους που ακόμα και όταν ακούνε την μεγαλύτερη μαλακία από τον "αρχηγό", κανείς δεν μπαίνει στο δίλημμα να ρωτήσει "τιιιι....λες ρε μαλάκα?".
Όλοι το αποδίδουν, στο οτι δεν είναι δυνατόν ο τρισμέγιστος να είπε τέτοια μαλακία...κάποιο κρυφό νόημα υπάρχει, που δεν είμαι ικανός να καταλάβω.
Εγώ μένω σε αυτό που κατάλαβα, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. Αφού σε ενδιαφέρει το περιβάλλον να βάλουμε και το timing, ναι? Εσύ που κατάλαβες κάτι περισσότερο, μοιράσου το μαζί μας.
Στη Μπανανία τους πληρωνουμε κι όλας ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
https://youtu.be/36gwIkRcZlc
υγ
να ξερνάς
ανανήψαντας