να μια φορά που κανείς δεν θα αρνούνταν να πέσει στις λάσπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
να θαυμάζουμε το μωρό που την κολλάει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
να μια φορά που κανείς δεν θα αρνούνταν να πέσει στις λάσπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
να θαυμάζουμε το μωρό που την κολλάει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ποια επιθετικοτητα? αν εξαιρεσεις το σχολιο για το la_villa, δεν υπαρχει ιχνος επιθετικοτητας, λαθος καταλαβες.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν αντιλαμβάνομαι ούτε κατανοώ την επιθετικότητά σου διάχυτη τη βλέπω αλλά μιας και προκαλείς κάτσε να απαντήσουμε για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Δεν μάζεψα απολύτως τίποτα από κανένα αρχικό σχόλιο και θρεντάκι μου.
Το αντίθετο μάλιστα.
Και το ξαναλέω για να μην λες ότι να ναι.
Η ΑΕΚ έγραψα τότε και το ξαναγράφω ήταν πολύ καλή ομάδα πάρα πολύ καλή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν θεωρώ το λέω κι αυτό ότι είχε παιχταράδες δεν θεωρώ τον Κούτουλα τον Κωστένογλου τον Καραγιάννη παιχταράδες εκτός αν έχουμε χάσει την ιδέα του τι είναι πακταράς.
Επίσης η ΑΕΚ τότε ήταν μία κλαση ανώτερη από τους άλλους ισχύει αυτό αλλά δεν ήταν οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Θυμίσου και θα καταλάβεις αν θες βέβαια.
όσο για το "περίπτερο" δεν ξέρω αν τότε πήγαινες γήπεδο αλλά θα σου θυμίσω δύο παιχνίδια.
ένα με το γαύρο και ένα με το βάζελο.
Παίζουμε στη Φιλαδέλφεια για κύπελλο ο γαύρος με Ταληκριάδη κάτω από τα δοκάρια επαναληπτικός κυπέλλου.
Στα πρώτα λεπτά μπαλιά κάθετη στο Δημητριάδη ο οποίος είναι στη... γνωστή του θέση μπροστά μπροστά κατασκηνωμένος παίρνει τη μπάλα γκολ.
Με το βάζελο στο 3-1 στη Φιλαδέλφεια πάλι και τα δύο μας γκολ το τρίτο ήταν με βολίδα του Κοπιτσή άλλος... παικταράς εκεί ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. Κάθετη μπαλιά κατασκήνωση ο Δημητριάδης γκολ γεια σας.
Δεν θυμάμαι μόνο αν και το δεύτερο το έβαλε ο Δημητριάδης.
Σε όλα τα παιχνίδια μας το κόλπο ήταν αυτό. Κάθετη μπαλιά έβγαινε ο Δημητριάδης κλπ κλπ.
Το ξαναλέω. ΔΕΝ λέω πως δεν ήμασταν καλή ομάδα ή καλύτερη από τους άλλους.
Απλώς όπως έγραψα στο αρχικό ποστάκι ΜΗΝ υπερβάλλουμε.
Να βλέπουμε τη μπάλα όπως είναι και όχι όπως τη φανταζόμαστε.
και δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετικός με κανέναν εδωμέσα.
Και για να μην μακρυγορω: αν υποτιθεται οτι "εμεις" υπερβαλλουμε για την ΑΕΚ του 96, εσυ απο την αλλη, την υποτιμας. Αν μπορω να βρω εστω κι ενα λογο για να υπερβαλλω, δεν μπορω αν βρω ΟΥΤΕ ενα για την υποτιμησω, δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος![]()
φημολογίες μεταγραφών συνέχεια...
Απομακρύνονται λέει Μανούτσο , Βίκτωρ και Αλμιρόν για τους τρείς του κέντρου.
Επίσης μάλλον Σέζαρ φεύγει απο ΑΕΚ (επιτέλους!) και πάει στην Ρώσικη Ακμάρ.
Μάντζιος δεν δίνεται προς το παρόν καθώς ο ΠΑΟ ζητά 3 μύρια και η Αίντραχτ δίνει 1,5!
Αυτά είναι τα διασταυρωμένα όσον γίνεται.... κατά τα άλλα...
Ο Ρομπίνιο μάλλον έρχεται στον ΟΣΦΠ.
Ο Ετό γλυκοκοιτάει την ΑΕΚ λόγω Φερέρ και παρελθόν στην Μπάρτσα.
Ο ΠΑΟ επιμένει να πάρει την μισή Νιγηρία και την άλλη μισή Σουηδία , έναντι μισού βαρελιού φέτας, αλλά δεν τους δίνουν επειδή καθιερώσαμε σαν trademark το όνομα "φέτα" και δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.
Α... και επίσης ... παρακαλάει ο Μουρίνιο να φύγει ο Ρεχάγκελ για να αναλάβει την Εθνική μας.
Αυτάαααααααααααααααααααααααααα......
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
δε πάνε καλά τα πράγματα ρε γαμώτο από ότι φαίνεται πάμε στο ντέρμυ χωρίς αμυντικά χαφ της προκοπής. στον τραυματία λεντέσμα προστέθηκε και ο στολτίδης και απο ότι φαίνεται με μενδρινο και κατσικογιάννη θα τη βγάλουμε στο ντέρμι, αλλο που δε θέλει ο βάζελος. για να δούμε τι θα παρατάξει ο λεμονής. αρχίζω και ανησυχώ για ένα ματς που πριν κάνα μήνα θεωρούσα σίγουρο!!!!!!![]()
Τι τρελλενεσαι βρε.....αφου γυριζει και θα παιξει ο Καλοπουλος......το μονο που πρεπει να σε ανυσηχει ειναι αν εφυγαν οι καλλικατζαροι,ωστε να παψουν να ενοχλουν τον πλαγιο Μποζατζιδη....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
δε πάνε καλά τα πράγματα ρε γαμώτο από ότι φαίνεται πάμε στο ντέρμυ χωρίς αμυντικά χαφ της προκοπής. στον τραυματία λεντέσμα προστέθηκε και ο στολτίδης και απο ότι φαίνεται με μενδρινο και κατσικογιάννη θα τη βγάλουμε στο ντέρμι, αλλο που δε θέλει ο βάζελος. για να δούμε τι θα παρατάξει ο λεμονής. αρχίζω και ανησυχώ για ένα ματς που πριν κάνα μήνα θεωρούσα σίγουρο!!!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το 1ο ο Στολτίδης (ξερει να ανοίγει)
δεν δάγκωνα την γλωσσα μου
τελικά αυτός που περίμενα να ανοίξει τον χορό των γκολ που θα καρφώσουμε δεν παίζει
πλέον δεν δίνω προγνωστικά ... γιατι λείπει ΚΑΙ ο "Λύκος"
προς το Χ το κόβω πλέον με τάση προς τον 1.
υ.γ τώρα ο μπελούτσι θα παίξει σίγουρα.ίσως όχι βασικός αλλα θα μπει στο Β
υ.γ idi ακόμα με τις βαθμολογίες?
φύγανε ρε αυτοί με τα φώτα, τώρα είμαστε εντάξει!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τι τρελλενεσαι βρε.....αφου γυριζει και θα παιξει ο Καλοπουλος......το μονο που πρεπει να σε ανυσηχει ειναι αν εφυγαν οι καλλικατζαροι,ωστε να παψουν να ενοχλουν τον πλαγιο Μποζατζιδη....![]()
ασε γιατι άμα κάθε φορά που κάνει μ@λ@κία ένας διαιτητής ή επόπτης στην ελλάδα υπήρχε μπροστα καλλικάτζαρος θα έπρεπε να τους αναγνωρίσει το κράτος σαν μειωνότητα!!!
οχι ρε ο μπελούτσι αποκλείεται να παίξει δεν έχει κάνει καν προπόνηση με την ομάδα άσε που δεν είναι αμυντικό χαφ, με μενδρινο και κατσικογιάννη θα παίξουμε και ότι βγειΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ τώρα ο μπελούτσι θα παίξει σίγουρα.ίσως όχι βασικός αλλα θα μπει στο Β
«Τους παντρεύουμε»
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις επιλογές των νεαρών Ελλήνων παικτών, λέγοντας: «Είναι πολιτική του Ολυμπιακού, δική μου του Ίβιτς και του Λεμονή. Να παίρνουμε πολύ καλούς ξένους παίκτες και να τους παντρεύουμε με νέους Έλληνες. Δίνουμε βάση στους ταλαντούχους Έλληνες είτε του Ολυμπαικού είτε των άλλων ομάδων. Θέλουμε να βγάλουμε και δικά μας παιδιά».
γιατι νομιζετε σας λεω αιωνιους gay???? ... αδικο εχω???????
νομίζω οτι για να μας την πεις τώρα πια θα πρέπει πρώτα να βάλεις μία τη βαθμολογία και να της ρίξεις και μια ματιά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι νομιζετε σας λεω αιωνιους gay???? ... αδικο εχω???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
να του πει καποιος του πετρακη ομως οτι δε μπορουν "να βγαλουν και δικα τους παιδια" ετσι.... δε γινειται!!!!
χαχαα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
idi αργείς και εκτίθεσαι
![]()
τετάρτη σήμερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
idi αργείς και εκτίθεσαι
![]()
τετάρτη σήμερα
Περιμένει μετά το ντέρμπι ρε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
..........