Σωραιος!!!
Καλοριζικο και καλοταξιδο το εργαλειο.
Και μην ξεχναμε και τις συνδρομες εε??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Να τη χαίρεσαι την αραπίνα φίλε και καλά χιλιόμετρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από panos77
καλησπερα σε ολους...ειμαι και γω εδω και 10μερες περιπου ...ενας ευτηχης κατοχος του νεου τενερε....οι πρωτες μου εντιπωσεις ειναι αριστες....το χρωμα μαυρο...09...
Για τη συνδρομή σου επικοινώνησε με τον Πεσκανδρίτσο.![]()
![]()
Καλοτάξιδη !!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Με γεια Πάνο !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από panos77
καλησπερα σε ολους...ειμαι και γω εδω και 10μερες περιπου ...ενας ευτηχης κατοχος του νεου τενερε....οι πρωτες μου εντιπωσεις ειναι αριστες....το χρωμα μαυρο...09...
Να ευχαριστηθείς την κούκλα σου !!!
Το χρώμα που διάλεξες τα λέει όλα για εσένα…
Είσαι καλό παιδί , έξυπνος , όμορφος και «μεγάλο τιμόνι» ….
![]()
![]()
![]()
Και μεγαλη τσεπη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Με γεια Πάνο !!!!
Να ευχαριστηθείς την κούκλα σου !!!
Το χρώμα που διάλεξες τα λέει όλα για εσένα…
Είσαι καλό παιδί , έξυπνος , όμορφος και «μεγάλο τιμόνι» ….
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και μεγαλη τσεπη!!!![]()
Άσε το παιδί, ρε απατεώνα ταμία….
(τα μάζεψες τα λεφτά για το PCIII ή περιμένεις και άλλα μέλη ?)
![]()
Βασικα τα νεα μελη ειναι ενταξει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άσε το παιδί, ρε απατεώνα ταμία….
(τα μάζεψες τα λεφτά για το PCIII ή περιμένεις και άλλα μέλη ?)
![]()
Κατι παλιοι ειναι οι κακοπληρωτες...
...και για να μην ξεχνιομαστε εχεις 6 μηνες να πληρωσεις ΕΝΤΑΞΕΙ????????![]()
![]()
πηγαινε στους οικογενειαρχες... και πες αν θα ερθεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Βασικα τα νεα μελη ειναι ενταξει...
Κατι παλιοι ειναι οι κακοπληρωτες...
...και για να μην ξεχνιομαστε εχεις 6 μηνες να πληρωσεις ΕΝΤΑΞΕΙ????????![]()
![]()
πηγαινε στους οικογενειαρχες... και πες αν θα ερθεις.
![]()
![]()
![]()
Πάω, πάω...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλορίζικο και σε σένα, έχω ακριβώς το ίδιο μαύρο '09, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
καλοτάξιδο με ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετραΑρχικά δημιουργήθηκε από panos77
Ετσι σιγά σιγά να αυξανόμαστε...
Καλοτάξιδο το Tenere σου!
Πάνο να το χαίρεσαι το κουκλί σου...πολλά πολλά χιλιόμετρα να κάνεις και πάνω απ'όλα όρθιος![]()
![]()
![]()
Μια συμβουλή...μακριά από τον Ταμία...![]()
![]()
![]()
Και συ τεκνον Βρουτε???Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Πάνο να το χαίρεσαι το κουκλί σου...πολλά πολλά χιλιόμετρα να κάνεις και πάνω απ'όλα όρθιος![]()
![]()
![]()
Μια συμβουλή...μακριά από τον Ταμία...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανονισε να αρχισω να παιρνω συνδρομες απο ΧΤΧ και SV
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδώ τα τσεπώνεις από τον άλλον που είναι με XTR ( όνομα δεν λέω) και μου λες: Και συ τέκνον Βρούτε???
Λοιπόν προς τους άπαντες φίλους και μελών του Tenere Club:
Μέτα από πολύ ώριμη σκέψησκέφτομαι να ρίξω αυτό τον απάνθρωπο, κλεφτοκοτά, αναξιόπιστο ταμία από την θέση του και να μπω εγώ σαν ταμίας η κάποιος άλλος ( μην τολμησετε
) ώστε να βγάλουμε από τα χρέη το δοξασμένο club του Tenere που αυτός ο ακατανόμαστος έχει καταχρεώσει και ειναι ετοιμο για φούντο (όχι φούντα για τους πονηρούς) μιας και με τα λεφτά του Club πάει και κάνει βελτιώσεις στο ΧΤΖ του.
Όλοι μαζί να εναντιωθούμε εν αδερφοί Γιαμαχεοι...Η ώρες σου είναι μετρημένες παλιοπαντοφλοταμια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φόρτωσε το tenere με τα μπαγκάζια σου και δρόμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχεις 5 λεπτα να ανακαλεσεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εδώ τα τσεπώνεις από τον άλλον που είναι με XTR ( όνομα δεν λέω) και μου λες: Και συ τέκνον Βρούτε???
Λοιπόν προς τους άπαντες φίλους και μελών του Tenere Club:
Μέτα από πολύ ώριμη σκέψησκέφτομαι να ρίξω αυτό τον απάνθρωπο, κλεφτοκοτά, αναξιόπιστο ταμία από την θέση του και να μπω εγώ σαν ταμίας η κάποιος άλλος ( μην τολμησετε
) ώστε να βγάλουμε από τα χρέη το δοξασμένο club του Tenere που αυτός ο ακατανόμαστος έχει καταχρεώσει και ειναι ετοιμο για φούντο (όχι φούντα για τους πονηρούς) μιας και με τα λεφτά του Club πάει και κάνει βελτιώσεις στο ΧΤΖ του.
Όλοι μαζί να εναντιωθούμε εν αδερφοί Γιαμαχεοι...Η ώρες σου είναι μετρημένες παλιοπαντοφλοταμια...:
Φόρτωσε το tenere με τα μπαγκάζια σου και δρόμο::
Αν ανακαλεσεις και ζητησεις ταπεινα συγνωμη θα παρεις το 10% των κερδων.
Αν δεν ανακαλεσεις θα σε παρω μαζι μου στην φυλακη ( αφου βρω μερικους ψευδομαρτυρες για το δικαστηριο) και φανταζομαι να ξερεις τι σημαινει να εχεις εχθρο τον ταμια που κραταει τα λογιστικα των εμπορων και του διευθυντη της φυλακης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???![]()