Mας δουλευεις ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
α ρε κουφαλες,βολτουλες,καφεδακια,γυναικες...ζωη και κοτα...
![]()
Εγω σε ειδα το μεσημερακι με φορτωμενο το μωρο πισω να τριγυρνας στους δρομους...![]()
Mας δουλευεις ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
α ρε κουφαλες,βολτουλες,καφεδακια,γυναικες...ζωη και κοτα...
![]()
Εγω σε ειδα το μεσημερακι με φορτωμενο το μωρο πισω να τριγυρνας στους δρομους...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Mας δουλευεις ρε?![]()
νταξει ρε μαν ενα καφε ειπαμε να πιουμε,τοσο διαβασμα ριχνουμε(:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
αμα δεν τις προσεχεις αρχιζουν τη γκρινια και αντε μετα να συγκεντρωθεις...
στο dose ηταν το ριμαδι σου?κατι πηρε το ματι μου...
για απαντα συ σε αυτο που ρωτησα πριν που εισαι στη πιατσα και τη ψαχνεις εδω στη μιναρια...
athens.indymedia.org
λοιπον εδω ειναι αυτα που με ρωταγες...
http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=1514
ισως να τα στελνουν και με αντικαταβολη...δε ξερω ρωτα αν ειναι...
οκ thnx...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον εδω ειναι αυτα που με ρωταγες...
http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=1514
ισως να τα στελνουν και με αντικαταβολη...δε ξερω ρωτα αν ειναι...
εχεις ορεξη και γνωση να τα αλλαξουμε σε καμια 10αρια μερες???θα παω Αθηνα την αλλη βδομαδα και θα αγορασω...αλλιως παω σε μαστορα,απλα ρωταω...
athens.indymedia.org
Ρε γαμω το πολυτεχνειο σου,ουτε τα τακακια δεν μπορεις να βαλεις ρε ντροπη του μοτοσυκλετιστικου γενους..............?Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
και γνωση![]()
![]()
![]()
Ρε γαμω το πολυτεχνειο σου,ουτε τα τακακια δεν μπορεις να βαλεις ρε ντροπη του μοτοσυκλετιστικου γενους..............?![]()
![]()
![]()
ρε χαμενε αμα δε σου δειξει ενας αθρωπος πως να το κανεις,τοτε πως θα μαθεις?Απο τον ομφαλιο λωρο θα τη παρω τη γνωση?Συν οτι δε μου αρεσει να το παιζω ξερολας χωρις να κατεχω το αντικειμενο...
μια να ασχολουμαι με τα τεχνικα του αμαξιου,μια της μηχανης,μια με του ψαροντουφεκου,μια με το ενα μια με το αλλο,εχω χασει ωρες στα φορουμ...ε ας μας δειξει καποιος που ξερει και μετα το παλευω και μονος μου...
αμα φτασεις και συ 7ο ετος και 20 μαθηματα για πτυχιο,ελα να μου πεις αμα θα χεις ορεξη να χαζευεις 10ωρα στο pc να καταλαβεις πως αλλαζουν τακακια...
ειπαμε ειμαι νεωπας στο χωρο...για ησυχια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μηχανακι θα παρεις ρε παπαρα?Που διαολο τα βρισκετε τα φραγκα ρε φοιτητακια,εγω κοντευω να το πουλησω το ρημαδι...
athens.indymedia.org
Eλα κουλαρησε ρε τρελε...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε χαμενε αμα δε σου δειξει ενας αθρωπος πως να το κανεις,τοτε πως θα μαθεις?Απο τον ομφαλιο λωρο θα τη παρω τη γνωση?Συν οτι δε μου αρεσει να το παιζω ξερολας χωρις να κατεχω το αντικειμενο...
μια να ασχολουμαι με τα τεχνικα του αμαξιου,μια της μηχανης,μια με του ψαροντουφεκου,μια με το ενα μια με το αλλο,εχω χασει ωρες στα φορουμ...ε ας μας δειξει καποιος που ξερει και μετα το παλευω και μονος μου...
αμα φτασεις και συ 7ο ετος και 20 μαθηματα για πτυχιο,ελα να μου πεις αμα θα χεις ορεξη να χαζευεις 10ωρα στο pc να καταλαβεις πως αλλαζουν τακακια...
ειπαμε ειμαι νεωπας στο χωρο...για ησυχια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μηχανακι θα παρεις ρε παπαρα?Που διαολο τα βρισκετε τα φραγκα ρε φοιτητακια,εγω κοντευω να το πουλησω το ρημαδι...![]()
Δεν ειναι τιποτα,αμα δεν μπορει ο αλλος κανονιζουμε μαζι και τα αλλαζουμε![]()
Λεφτα δεν βρισκουμε. Εγω τα τυπωνω στον εκτυπωτη και μετα τα δινω...![]()
Τι μηχανακι θα παρω δεν σΕ λεω γτ ακομα δεν εχω παρει τιποτα. Οταν θα το παρω θα σου πω και εσενα και των αλλων...:wacko:
![]()
![]()
![]()
Eλα κουλαρησε ρε τρελε...![]()
Δεν ειναι τιποτα,αμα δεν μπορει ο αλλος κανονιζουμε μαζι και τα αλλαζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
cool mothafuckaaaa...λοιπον καμενε να σαι καλα για τη προταση,θα σε εχω in mind...το νου σου!
γαμω τις εξετασεις ολου του πλανητη
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Να πω +640 ή +750Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
γαμω τις εξετασεις ολου του πλανητη
![]()
![]()
Αντε ας πω +640 και βλεπΟμε...![]()
Να πω +640 ή +750![]()
![]()
Αντε ας πω +640 και βλεπΟμε...![]()
δε λες κανα +950 ή ειναι πολλα????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Mπα αυτο σιγουρα οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
δε λες κανα +950 ή ειναι πολλα????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα θα ερθει η ωρα του... Προς το παρον για αλλο παλευω...![]()
Μλκ τώρα το είδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε παλαβέουρα που είσαι σήμερα Πάτρα? Γαστούνη? Θεσσαλονίκη? Αν είσαι Πάτρα και μείνεις μέχρι απόγευμα πάμε για καφέ?? Πάρε και τη φίλη σου μαζί, εγώ είμαι ακίνδυνος λόγω ηλικίας.
Θα στο επιβεβαιώσει και ο "Καμένος μικρός Μινάρας".
![]()
![]()
Εδώ ήμουν το απόγευμα. Κατά τις 18.00 έφυγα αλλά ξαναγύρισα πριν λίγο.
Ήθελα να έρθω απ' το μαγαζί αλλά δεν τα κατάφερα.
Αύριο φεύγω για Θεσσαλονίκη.
Δεν σε φοβάμαι ρε. Δεν έχω τίποτα να χάσω μη φοβάσαι.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
χρηστο τα τακακια τα χα παρει αθηνα απο δημητρακοπουλου απο αυτον
http://www.kostpart.gr/maingr.asp
οτι θες ξερεις οτι ειμαι διαθεσιμος ρε και σε γνωση και σε δουλεια αμα τα παρεις...τωρα βεβαια αν εμπιστευεσαι τον καμεν να βαλει το μηχανακι σου χερι δε μπορω να πω κατι αλλοι επιλεγουν σαν extreme sport αναρυχιση ραφτινγκ σκαι νταηβινγ τετοια πραγματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεσπα οποτε θες πες![]()
![]()
Να πω +640 ή +750![]()
![]()
αφρικα θα παρεις ρε μλκ?
:a53: :a53: :a53: