ti idia ora poy sti athina tha ligei x to derbi.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re nai plaka toys kano..
i aek tha toy to sterisi me tsimpoyki mesa sti toympa...![]()
ti idia ora poy sti athina tha ligei x to derbi.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re nai plaka toys kano..
i aek tha toy to sterisi me tsimpoyki mesa sti toympa...![]()
μην την χαλάς τώρα ετσι στα χανούμια....
εδω εχουμε κανει τις γκέλες της γκέλας και τα χανούμια αυνανίζονται ότι αυτοί μας κόψαν φετος το πρωτάθλημα.....
που ετσι όπως ξεκινησε η χρονια μονο ευχαριστω πρέπει να λέμε στους παίκτες για το εδω που βρισκόμαστε και όχι στην 3η πενταδα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ναι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες από χτες το βράδυ για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά φαβορί δεν είμαστε. Το μόνο που επιτρέπει η συγκυρία, είναι να το διασκεδάσουμε.
ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!
εγινα suzukakios
na soy po parakoloytheis k katalabaineis..i na paro kamia nipiagogo na erthei na se prosexei mi pnigeis apo to salio soy?Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μην την χαλάς τώρα ετσι στα χανούμια....
εδω εχουμε κανει τις γκέλες της γκέλας και τα χανούμια αυνανίζονται ότι αυτοί μας κόψαν φετος το πρωτάθλημα.....
που ετσι όπως ξεκινησε η χρονια μονο ευχαριστω πρέπει να λέμε στους παίκτες για το εδω που βρισκόμαστε και όχι στην 3η πενταδα![]()
:rotflmao:
πες μου τι καταλαβες να στο εξηγησω....να τα γραφω greeklish μήπως τα καταλαβαίνεις καλύτερα???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
na soy po parakoloytheis k katalabaineis..i na paro kamia nipiagogo na erthei na se prosexei mi pnigeis apo to salio soy?![]()
υ.γ την νηπιαγωγό στείλτην
re sy ego leo mipos na mi grafeis katholoy??mpas katalavoyme oloi..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πες μου τι καταλαβες να στο εξηγησω....να τα γραφω greeklish μήπως τα καταλαβαίνεις καλύτερα???
υ.γ την νηπιαγωγό στείλτην![]()
Έχει πολύ δρόμο ακόμα λέμεεεεεεε!
ΠΑΟΚια αφήστε τα πανηγύρια! Ηρεμία σε ομάδα και κερκίδα, το κάθε ματς στη σειρά του και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Έχουμε Ξάνθη, Αλκαζάρ, Άρη εκτός και ΑΕΚ, Καβάλα, Πάνθραξ (θα μας τρελάνουν αυτοί) εντός. Πολύ επικίνδυνο πρόγραμμα που μπορεί να το βγάλουμε μόνο με νίκες, αλλά μπορεί να κάνουμε και 2-3 γκέλες χωρίς καν να το πάρουμε χαμπάρι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε φαβορί και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και η ομάδα, αλλά πολύ περισσότερο ο κόσμος, και να μην πιέζουν τους παίκτες. Αφήστε το άγχος για τους άλλους!
Δύσκολα ματς όπου ακόμη και το Χ, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλό αποτέλεσμα, θεωρείται αποτυχία.
Τώρα έχουμε Ξάνθη και μετά βλέπουμε!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
mpas katalavoyme oloi..:rotflmao:![]()
den katalavainei ti sou pei twra.....mpas katalaves?
![]()
![]()
![]()
y.g pes oti xanoumi eisai.....mpas katalavw
exeis polly plaka esy...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Έχει πολύ δρόμο ακόμα λέμεεεεεεε!
Ηρεμία σε κερκίδα,![]()
Δεν εννοώ τους ζουλού ρε. Αυτοί είναι άλλο ανέκδοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
exeis polly plaka esy...![]()
Για τη γκρίνια εννοώ που πιέζει την ομάδα και την αγχώνει χωρίς λόγο.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
pas kala re filaraki tora?Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δεν εννοώ τους ζουλού ρε. Αυτοί είναι άλλο ανέκδοτο.
Για τη γκρίνια εννοώ που πιέζει την ομάδα και την αγχώνει χωρίς λόγο.
poia grinia exei o PAOK???
O SANTOS K H DIOIKISH POY EXETE EXEI FAEI GRINIA????PARAKOLOYTHEUIS KATHOLOY TIS ALLES OMADES?![]()
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΘΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ...Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...![]()
ΤΙΙΙΙ????ΕΦΥΓΕ????.................
Τότε ποιος φταιει γαμώ την πουτ@ν@ μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μα ΚΑΙ ο Τεν Κατε φταιει που εδιωξε το Ματος και μειναμε με 2 αμυντικα χαφ!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
![]()
![]()
![]()
![]()
πεθαμενος ο Κατσουρανης .........
και με το Σιλβα εκτος, εμεινε μονο ο Σιμαο!
koita να δεις κατι περιεργα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
![]()
![]()
![]()
![]()
με τεν κατε ησουν 2 ποντους πισω...και ξαφνικα εισια 2 μπροστα.
με τεν κατε ειχες να δεις μπαλα απο τον παναθηναικο κοντα δυο χρονια...τωρα βλεπεις καλυτερο ποδοσφαιρο (οχι την μπαρτσελονα αλλα βλεπεις)
![]()
ελα ρε συ....εγκλημα καναμε...διωξαμε την προπονηταρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μα ΚΑΙ ο Τεν Κατε φταιει που εδιωξε το Ματος και μειναμε με 2 αμυντικα χαφ!
πεθαμενος ο Κατσουρανης .........
και με το Σιλβα εκτος, εμεινε μονο ο Σιμαο!
ασε που ΕΤΡΕΞΑΝ ολες οι ομαδες να τον προσλαβουν...χαμος εγινε....
τωρα προπονά την .....αλ αχλι νομιζω :rotflmao: