:a34:
Τι νομιζεις ρε,οτι επειδη εχω ΚΤΜ ειμαι και μπουρτζοβλαχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τι λες ρε γκει????
![]()
![]()
:a53: :a53:
μετα απ'αυτο, ετσι και σε πετυχω καβαλα στο παρταλι θα σε κλωτσησω, δε γλιτωνεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικα και πηγαινω θεατρο οπως κανω κ πληθος αλλων εποικοδομητικων πραγματων...![]()
Ειχε 2 παραστασεις...Μια στις 18.30 και μια στις 21.30...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι ώρα αρχίζουν τα θέατρα στη Μιναρούπολη;![]()
Εγω πηγα στην δευτερη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι νομιζεις ρε,οτι επειδη εχω ΚΤΜ ειμαι και μπουρτζοβλαχος![]()
![]()
ουτε καφετεριακιας εισαι?![]()
![]()
Ξεκίνησα να κατέβω στο ΣΕΦ....στο ποτάμι έχω πίσω μου μαυρο GSXR 1000 που μου αναβοσβήνει τα φώτα του και κορνάρει, νομίζω ότι θέλει κόντρα και ανοιγω, αυτος κολλημενος πίσω μου, ανοιγω περισσοτερο και του ξεφευγω για λίγο, αλλά στην κίνηση με προλαβαινει και αρχιζει τα ιδια...
Σταματω στην ακρη, και αυτος μαζί. Βγαζει το κράνος του και ειναι εξεχων μέλος του φορουμ που μου ζητησε να μην πω το ονομα του.
Πας στο ΣΕΦ με ρωταει
Ναι του απαντω
Μην πας μου λεει...
Γιατι τον ρωταω εγω
Εκανα και εγω μαθηματα με τον Pap οταν ειχα το Tuono....Μου εμαθε πως νσ το σηκωνω αλλα οχι να το κατεβαζω και ετσι καθε φορα που το κατεβαζα μου εσπαζε η βαση του καθρεπτη απο το τράνταγμα.
Το σκεφτηκα λιγο. Οικονομικη κριση λεω, δεν μας παιρνει να αλλαζουμε καθρεπτες. Και ετσι γυρισα πισω και ανεβαλα το μαθημα...
Υπάρχει κανενας αλλος που να μας μαθει πως να το σηκωνουμε αλλα και πως να το κατεβαζουμε?
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
bgale toys kathreptes gia arxi na mi spane ktl kai otan to rixneis me freno..dine gazi termaaaaΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ξεκίνησα να κατέβω στο ΣΕΦ....στο ποτάμι έχω πίσω μου μαυρο GSXR 1000 που μου αναβοσβήνει τα φώτα του και κορνάρει, νομίζω ότι θέλει κόντρα και ανοιγω, αυτος κολλημενος πίσω μου, ανοιγω περισσοτερο και του ξεφευγω για λίγο, αλλά στην κίνηση με προλαβαινει και αρχιζει τα ιδια...
Σταματω στην ακρη, και αυτος μαζί. Βγαζει το κράνος του και ειναι εξεχων μέλος του φορουμ που μου ζητησε να μην πω το ονομα του.
Πας στο ΣΕΦ με ρωταει
Ναι του απαντω
Μην πας μου λεει...
Γιατι τον ρωταω εγω
Εκανα και εγω μαθηματα με τον Pap οταν ειχα το Tuono....Μου εμαθε πως νσ το σηκωνω αλλα οχι να το κατεβαζω και ετσι καθε φορα που το κατεβαζα μου εσπαζε η βαση του καθρεπτη απο το τράνταγμα.
Το σκεφτηκα λιγο. Οικονομικη κριση λεω, δεν μας παιρνει να αλλαζουμε καθρεπτες. Και ετσι γυρισα πισω και ανεβαλα το μαθημα...
Υπάρχει κανενας αλλος που να μας μαθει πως να το σηκωνουμε αλλα και πως να το κατεβαζουμε?
το κομματι εντος παρενθεσεων θελει λιγο φτιαξιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
.στο ποτάμι έχω πίσω μου μαυρο GSXR 1000 που μου αναβοσβήνει τα φώτα του και κορνάρει, νομίζω ότι θέλει κόντρα και ανοιγω, αυτος κολλημενος πίσω μου(, ανοιγω περισσοτερο και του ξεφευγω για λίγο), αλλά στην κίνηση με προλαβαινει και αρχιζει τα ιδια...
:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το κομματι εντος παρενθεσεων θελει λιγο φτιαξιμο...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Δεν χρειαζετε να μαθεις να το κατεβαζεις κιολας.....http://www.topspeed.com/motorcycles/...e-ar86425.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το κομματι εντος παρενθεσεων θελει λιγο φτιαξιμο...
εψαχνα και εγω....που εβαλα παρενθενσεις οπως στο quote σου....χαχαχαχαχα
ενταξει ρε....του ξεφυγα λίγο...ανοιξα ΛΙΓΟ....δεν πρεπει να πήγα πάντω απο 260-280....που να το περιμενε και αυτος οτι θα ανοιξω...
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
διαβασε παραπανω και θα δεις πως ανεβληθη το μαθημα
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
.δεν πρεπει να πήγα πάντω απο 260-280....
Μιλαμε για mm![]()
![]()
Πω πω ρε φιλε,μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...Κριμα ειναι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μιλαμε για mm![]()
![]()
Πω πω ρε φιλε,μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...Κριμα ειναι...
![]()
ρε σεις με ψαρωσατε χτες και δεν κατεβαιμα με το GS που ειναι ακριβο....πηρα το παπι...για αυτο πηγαινα μονο με τοσα....ρε τι ειστε εσεις!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Ασε τις μαλακιες και πες καθαρα οτι το μπρικι δεν επερνε παλι μπροστα και δεν μπορουσες να περιμενεις την οδικη βοηθεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ρε σεις με ψαρωσατε χτες και δεν κατεβαιμα με το GS που ειναι ακριβο....πηρα το παπι...για αυτο πηγαινα μονο με τοσα....ρε τι ειστε εσεις!!!!