Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Ρε γαμωτο ειμαι κρυομενος και δεν μπορω να βγω εγω να δω και καμια μποθροτα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Ρε γαμωτο ειμαι κρυομενος και δεν μπορω να βγω εγω να δω και καμια μποθροτα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδα πεντακάθαρε* μάγε** φίλε μου με το SH σήμερα στην εθνική προς Κηφισό. "Κουβέρτα" σκούτερ στα πόδια είχα καιρό να δώ αλλά ευτυχώς είχες το κράνος στον αγκώνα για να μην ζεσταίνεσαι.
*Με το δεξί σκουπιζόσουν με χαρτοπετσέτες γιατί μόλις είχες τελειώσει την τυρόπιτα
**Πώς πήγαινες χωρίς χέρι στο γκάζι?
Σήμερα το πρωί, διαστάυρωση Νεάρχου με Σφακιανάκη, σε είδα μεγαλο-ιατρέ που έχεις τρελαθεί στο φακελάκι (σσσσσσσσσσ, όλοι τους το δίδουνε και κανείς δεν το καταγγέλει γιατί θεωρείται μοναδικός επιστήμονας ουρολόγος στα Χανιά) να κορνάρεις σα τρελός στην αλυσίδα με τα παιδάκια που περνούσαν χεράκι-χεράκι το δρόμο με τις δασκάλες τους. Και να πει κανείς ότο κινδύνευε κάποια ζωή και βιαζόσουνα; Καφέ, ρε παπάρα, δε είδα 10 λεπτά μετά να πίνεις!
Πόσο σιχαμένος και υπάνθρωπος είσαι ρε λαμόγιο...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
...πριν λίγο στο Θησείο μετά τις καφετέριες κατεβαίνοντας...
Kawasaki Z 1000 (μάλλον) με... τούρμπο![]()
![]()
...έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Ιμάντες εξωτερικά στα δεξιά του κινητήρα και διάφορα ψιψιψίνια και κοκοκόψαρα...
εκτός και αν σου χάλασε η καδένα του εκκεντροφόρου και είπες να το κάνεις όπως η Ducati... :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ.: ελπίζω να το πηγαίνεις τουλάχιστον και να μην έκανες όλη αυτή την ιστορία για καμιά ευθεία και την πόζα στην καφετέρια. Ο σβέρκος σου πως μένει στη θέση του, κάνεις ελληνορωμαϊκή;
Να 'σαι καλά και πάντα όρθιος!
σε ειδα παπουλη σημερα το πρωι στο κερατσινι που καθως καβαλαγαμε τη μηχανη εγω και η κοπελα μου ηρθες και μας ειπες "μπραβο παιδια εισαστε ωραιοι νικοκοιρεμενοι με τα κρανη σας με τα ολα σας" χτυπησες και δυο πατ πατ με το μερι στο καπο του αυτοκινητου που ηταν παρκαρισμενο μπροστα και ειπες "αυτα σιδερα ειναι..."
να σαι καλα παπουλη![]()
ΔΕ σε ειδα αλλα σε ειδαν αλλοι ... και εκτεθήκαμε πάλι....
Διατηρήστε τα τυπικά ρε μάγκες ...Γαμώ τα στερεότυπα γαμώ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05...post_1217.html
Accipere quam facere praestat injuriam
Σε είδα που βγήκες με το κολοαγροτικό σου να περάσεις κάθετα το δρόμο στο τέλος στροφής ενώ ερχόμουνα .
Ευτηχώς με είδες και συ τελικώς , αφού μόνο σήματα μορς δε σου κανα ,και σταμάτησες 1 μέτρο μετά για να περάσω .
Παλιόγίδι μου τη χάλασες τη βόλτα άρων άρων γύρισα σπίτι μου ....
:a57:
ειδες το υπερτουμπανο του dynagrego ιδιοκτητη του ammos club που φιλοξενησε την φετινη μας πιτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
...πριν λίγο στο Θησείο μετά τις καφετέριες κατεβαίνοντας...
Kawasaki Z 1000 (μάλλον) με... τούρμπο![]()
![]()
.....
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1 akrivos aftonΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειδες το υπερτουμπανο του dynagrego ιδιοκτητη του ammos club που φιλοξενησε την φετινη μας πιτα.
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+1 akrivos afton
το παει το εργαλειο ή μοναχα ευθεια-ευθεια -> στροφη! / κατεβασμα σπρωξιμο στα χερια -> ανεβασμα και παλι ευθεια-ευθεια ??
κάτι σαν τους τδμάδες ένα πράγμα δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και τι?
το παει το εργαλειο ή μοναχα ευθεια-ευθεια -> στροφη! / κατεβασμα σπρωξιμο στα χερια -> ανεβασμα και παλι ευθεια-ευθεια ??![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ζέστανε ο καιρός και ΣΑΣ ΕΙΔΑ!!! σαγιονάρες της Ελλάδας ενωθείτε!
![]()
Σε είδα προχθές το βράδυ με το Vstromα σου να περνάς ανετος 3-4 δευτερόλεπτα μετά το κόκκινο κεντρική διασταύρωση στον Πειραιά χωρίς ορατότητα για το τι έρχεται....
Αλίμονο στον καψερό που θα σε μαζέψει την επόμενη...
σε ειδα καραγκιοζη προχθες στην Βουλιαγμένης με το R1 και τον αγκωνα στον ώμο να "γραφεις" απο φαναρι σε φαναρι.
Γιδοβοσκέ που θες και χιλιαρι.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Σας ειδα, καμια εικοσαρια V-Strom μαυρα κυριακη πρωι προς κορινθο. Αλλα δεν ειναι σωστο να εχετε πιασει το αριστερο ρευμα με τετοιο τροπο.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σας ειδα, καμια εικοσαρια V-Strom μαυρα κυριακη πρωι προς κορινθο. Αλλα δεν ειναι σωστο να εχετε πιασει το αριστερο ρευμα με τετοιο τροπο.
για πες εχει ψωμι αυτο!!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ