αρχίζω και γω σιγά σιγά την προετημασία διακτινισμού γιατί έχω αγώνα απόψεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αρχίζω και γω σιγά σιγά την προετημασία διακτινισμού γιατί έχω αγώνα απόψεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν τα καταφέρεις ... έλα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
θα γυρισω χαραματα απο ταξιδι,
αν κατεφερω και ξυπνησω θα σας βρω εκει,
αλλιως, καλε βουτιες
8α περάσουμε Super ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Οικογενειακές συμμετοχές γίνονται δεκτές;![]()
Ότι και να απαντήσετε, βέβαια, εμείς άμα ξυπνήσουμε νωρίς θα έρθουμε. Αλλά η γυναίκα μου ήθελε να είμαστε ευγενικοί.
Φυσικά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
Ότι και να απαντήσετε, βέβαια, εμείς άμα ξυπνήσουμε νωρίς θα έρθουμε. Αλλά η γυναίκα μου ήθελε να είμαστε ευγενικοί.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
οχι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Φυσικά!!
ρε άντε να δούμε τι ώρα θα ξυπνήσουμε αύριο!!!
Και αν βρω κανά μαγαζί ανοιχτό γιατί έσκασαν τα μπρατσάκια μου!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
μπράβο παίδες θα έχει πολύ γέλιο...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
fysika ....
osoi pistoi .... prosel8ete...
![]()
![]()
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Η τσουληθροσυναντηση
Είχαμε ηλιο
Ειχαμε γελια
ειχαμε PBC PHOTOS
Ειχαμε πισινομπουγελοματα
Ειχαμε κρασομπουγελοματα
Ειχαμε μασες
και φυσικα........... καλη επιστροφη !!!
![]()
Λοιπον τα υπολοιπα στις πιστευτηριες φωτο που θα αρχισουν να καταφθανουν σιγα σιγα.........
Και οσοι δεν ηρθαν απλα .... θα το μετανιωσουν !!!! :rotflmao:
Περάσαμε όμορφα, με πολύ πολύ γέλιο.θεοδροσόρισμα,αρκετό ξύσιμο κλπ κλπ
Γυρίσαμε πολύ καλά ευχαριστώ άπαντες για την παρέα και την Λίνα που ήταν συνεπιβάτης μου στην επιστροφή![]()
τελικά έχω και ένα καρούμπαλο στο κεφάλι,το χτύπημα στον ώμο είναι μεγάλυτερο σε μέγεθος απ ότι φαίνεται.], το γόνατο, έχει μελανιασει πρηστεί λίγο ο αγκώνας........................................ αλλά τα πέρασα τέλειαααααααααααααα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εισαι σκληρο καρυδι παιδι μου εσυ ..... δε μασας !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Περάσαμε όμορφα, με πολύ πολύ γέλιο.θεοδροσόρισμα,αρκετό ξύσιμο κλπ κλπ
Γυρίσαμε πολύ καλά ευχαριστώ άπαντες για την παρέα και την Λίνα που ήταν συνεπιβάτης μου στην επιστροφή![]()
τελικά έχω και ένα καρούμπαλο στο κεφάλι,το χτύπημα στον ώμο είναι μεγάλυτερο σε μέγεθος απ ότι φαίνεται.], το γόνατο, έχει μελανιασει πρηστεί λίγο ο αγκώνας........................................ αλλά τα πέρασα τέλειαααααααααααααα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ψιιιττττ την επομενη φορα ..... να βγαλεις γονατο εεεε??? μααακιααα![]()
Μόνο γόνατο ότι είναι πρόχειρο εκείνη την ώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Εισαι σκληρο καρυδι παιδι μου εσυ ..... δε μασας !!!!![]()
ψιιιττττ την επομενη φορα ..... να βγαλεις γονατο εεεε??? μααακιααα![]()
![]()
![]()
![]()
φιλάκια
Τρελοκοτσιδού..!!!!
johnpagr & katy έφτασαν στη βάση τους..
Ευχαριστούμε όλα τα παιδάκια για το απίστευτο γέλιο και το απόλυτο ΘΕΟΔΡΟΣΙΣΜΑ (αν και δεν έβαλα όλη μου την τέχνη για να μη νιώσετε άσχημα!!!)
Περάσαμε καλύτερα και από ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε!!!
(νεαρά Έλενα...κολώνα σπιτιού και τραυματίας...δεν παέι!! Ελπίζουμε αύριο στο Δέλεαρ να σε δούμε ολόκληρη!!!Περαστικά!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Η τσουληθροσυναντηση
Είχαμε ηλιο
Ειχαμε γελια
ειχαμε PBC PHOTOS
Ειχαμε πισινομπουγελοματα
Ειχαμε κρασομπουγελοματα
Ειχαμε μασες
και φυσικα........... καλη επιστροφη !!!
![]()
Λοιπον τα υπολοιπα στις πιστευτηριες φωτο που θα αρχισουν να καταφθανουν σιγα σιγα.........
Και οσοι δεν ηρθαν απλα .... θα το μετανιωσουν !!!! :rotflmao:
Καλά όλα τ'άλλα, αλλά τα κρασομπουγελώματα τι τα'θελες να τα πείς ???
Κοίτα να δείς πόσες διευκρινιστικές ερωτήσεις θα πέσουν τώρα, από ατυχείς συνφορουμήτες που δεν κατάφεραν να έρθουν.
Πάντως και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την πολύ ωραία μέρα που περάσαμε, καθώς επίσης να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φίλο που έκανε την επιλογή της ταβέρνας. Εύγε νέε μου. Δείχνεις οτι ξέρεις με ποιούς να συνεργάζεσαι !!!
Johnpagr την επόμενη φορά άμα γουστάρεις παίζουμε και τις άδειες στην kamikazee !!!
:-)))))
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Καλά όλα τ'άλλα, αλλά τα κρασομπουγελώματα τι τα'θελες να τα πείς ???
Κοίτα να δείς πόσες διευκρινιστικές ερωτήσεις θα πέσουν τώρα, από ατυχείς συνφορουμήτες που δεν κατάφεραν να έρθουν.
Πάντως και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την πολύ ωραία μέρα που περάσαμε, καθώς επίσης να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φίλο που έκανε την επιλογή της ταβέρνας. Εύγε νέε μου. Δείχνεις οτι ξέρεις με ποιούς να συνεργάζεσαι !!!
Johnpagr την επόμενη φορά άμα γουστάρεις παίζουμε και τις άδειες στην kamikazee !!!
:-)))))
ti nomhzeis ...
oti epeidh efyges 0.30 tou second grhgorotera ... 8a thn vgaleis ka8arh????
agori mou ...
NEXT TIME .... sou paizw kai to E9 sou ama 8es ....
prepei na veltio8w ... 8a mou kanei seminaria o SF kai o SEVAX .. aftoi spiniaran kalytera ...