Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 251

Θέμα: 3 νεκροί από μολότωφ....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Ζουμε στην χωρα του παραλογου ρε πουστη μου,μπατσοι των 800 ευρω που τους γαμανε τα μετρα του κρατους τρωνε πετρες και ξυλο,μετα μπατσοι ριχνουν δακρυγονα και συλλαμβανουν αυτους που φωναζουν και διαμαρτυρονται για τα μετρα,αναρχικοι βρισκουν ευκαιρια για να κανουν τα δικα τους,καταστηματαρχες φωναζουν για την σπασμενη περιουσια τους,
    Ολα γινονται μυλος και το μονο που καταφερνουμε ειναι το τιποτα.
    +750
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλο το ενα και αλλο το άλλο.

Όσα και να μαζεψεις απο αυτους δε φτάνουν για νοικοκύρεμα. Απλά πρέπει να τα μαζέψεις, πρέπει να μπουν καποιοι μεσα, πρέπει να δημευτουν μερικά assets. Πρέπει να γίνει για να υπάρξει στον κόσμο μια αίσθηση δικαιοσύνης, μια αίσθηση οτι οι φόροι του δεν πανε χαμένοι και οτι όσοι κλέβουν φόρους, τον τρώνε.

Αλλα αυτό ειναι ασχετο με τα δημόσια οικονομικά και τις απαιτήσεις των παγκόσμιων πιστωτών μας, είναι δεύτερος χρόνος.

Κανένας δε θα δεχτεί να μας δανείσει επειδή βάλαμε μεσα 10 οφσορίτες και δημεύσαμε 5 κοτερα, την ίδια ώρα που ο δημόσιος τομέας σπαταλάει καθημερινα εκατομμύρια προσφέροντας αθλιες υπηρεσίες.

Καλώς ή κακώς, όταν είσαι με τη πλάτη στον τοιχο, πρεπει να βαλεις προτεραιότητες. Ας αργήσει να μπει φυλακή το όποιο λαμόγιο, εαν ειναι να πληρωθούν οι φετινές συντάξεις.

αλλα να ΜΠΕΙ

και γιατί ήταν τόσο δύσκολο, μαζί με τα μέτρα λιτότητας, να ανακοινωθεί και η άρση της βουλευτικής ασυλίας?
    είναι κάτι που δε μπορουσε να γίνει παράλληλα?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και γιατί ήταν τόσο δύσκολο, μαζί με τα μέτρα λιτότητας, να ανακοινωθεί και η άρση της βουλευτικής ασυλίας?
    Πονηρουλη,θελεις να μεινουμε μονοι μας ε?(κατα το ανεκδοτο).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε Ηλια απο το 74 θυμαμαι τον καραμανλη να λεει για λιτοτητα και σφιξιμι το ζωναρι κλπ παπαρολογιες.Δεν πανε να γαμηθουνε λεω γω?Φτανει πια.Αυτοι που κλεψανε να πανε φυλακη,να δημευθει η"περιουσια"τους,να κανουν παρεα με τους επιορκους και ΜΕΤΑ το συζηταμε.

Α ναιanopticon υπερεπαναστατη μη σκισεις κανα καλσον.
    Δεν θα γινει τιποτα γιατι τωρα καιγονται στοιχεια φοροδιαφυγης στον 4ο οροφο του ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε Ηλια απο το 74 θυμαμαι τον καραμανλη να λεει για λιτοτητα και σφιξιμι το ζωναρι κλπ παπαρολογιες.Δεν πανε να γαμηθουνε λεω γω?Φτανει πια.Αυτοι που κλεψανε να πανε φυλακη,να δημευθει η"περιουσια"τους,να κανουν παρεα με τους επιορκους και ΜΕΤΑ το συζηταμε.
    Ναι κι εγω το θυμάμαι (κωλογερε)

Αλλα μηπως θυμάσαι οτι όσες φορές επεβλήθη μια λιτότητα, με το που είχαμε ψήγματα ανακαμψης τη σταματησαμε γιατί ερχόταν εκλογές;

1979
    1985
    1994
    1997

ΜΙΑ φορά να είχε πάει μεχρι το τέλος θα είμασταν καλυτερα.

Ρε να πάνε φυλακή, μαζί σου. Αλλα δε θα μας δώσει αυτό λεφτά, είτε μας αρέσει είτε όχι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    κριμα για τα 3 αυτα ατομα που χαθηκαν τοσο ΑΔΙΚΑ.

η προβοκατσια καλα κρατει και τα χειροτερα ερχονται!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Τι λε ρε, και ο Κορκονεας οταν σκοτωσε τον Αλεξη επρεπε να απαξιωσουμε ολους τους μπατσους λες και ειναι ολοι δολοφονοι δηλαδη ?

Τι παραπλευρη απωλεια και χαζα μου λες ρε φιλε, αυτοι οι παραλληλισμοι ειναι δικοι σου, χαθηκαν αδικα ανθρωποι, αυτο δε σημαινει οτι θα γινω και χρυσαυγιτης για το ονομα του θεου.

Επισης να πω, οτι τους μπατσους τους πληρωνω, τον κουκουλοφορο κανεις.
    εγω σε ειπα υποκριτη...και το εκανα επειδη την προσωπικη σου περιπτωση την αντιμετωπισες με την σοβαροτητα που της αρμοζε,ενω στον θανατο τριων ανθρωπων εβαζες στιχακια κι εκανες χαβαλε...

παραλληλα μου εδωσες την αισθηση οτι στ @@ σου κιολας...το θρεντ,παροτι κατεληξε στην γενικοτερη κατασταση,οικονομικη και κοινωνικη που ζουμε,εχει τιτλο "3 πεθαναν"...

αυτο μου μενει εμενα απο αυτο το θρεντ...τα τσιτατα περι φασισμου,αναρχιας που γραφονται εκατερωθεν απλως με αφηνουν παγερα αδιαφορο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Τι ρωτάς εμένα ρε Γιώργη; Ο Πάγκαλος είμαι;

Ναι, θα μπορούσε.... (άσχετα εαν το θέμα της ασυλίας θέλει προσεκτικο χειρισμο)

Ρε σεις, δεν ξερω εαν εχετε καταλάβει πόσο πιεστικο ειναι το θέμα των δημοσίων οικονομικών...

Υπάρχουν για το Μάιο δανειακές ανάγκες και για αποπληρωμή λήξης ομολόγων και για τρέχοντα εξοδα. Ή θα δεχτεί το ΔΝΤ/ΕΕ τα μέτρα να μας δανείσει με 4% (μ.ο.) ή θα βγούμε στην αγορά να δανειστούμε με 10% (700+ το σπρεντ σημερα - κι αν μας δανείσουν), ή πτωχεύουμε (και λεφτά για συντάξεις γιοκ)

(ξεφύγαμε...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ερωτηση!

Αν παει καποιος, που έχει τα κότσια...

και αναρτήσει απέναντι απο τη βουλή ενα πανό που θα γράφει "ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"

ποσα δευτερολεπτα του μενουν να ζει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ερωτηση!

Αν παει καποιος, που έχει τα κότσια...

και αναρτήσει απέναντι απο τη βουλή ενα πανό που θα γράφει "ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"

ποσα δευτερολεπτα του μενουν να ζει?
    0 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω σε ειπα υποκριτη...και το εκανα επειδη την προσωπικη σου περιπτωση την αντιμετωπισες με την σοβαροτητα που της αρμοζε,ενω στον θανατο τριων ανθρωπων εβαζες στιχακια κι εκανες χαβαλε...

παραλληλα μου εδωσες την αισθηση οτι στ @@ σου κιολας...το θρεντ,παροτι κατεληξε στην γενικοτερη κατασταση,οικονομικη και κοινωνικη που ζουμε,εχει τιτλο "3 πεθαναν"...

αυτο μου μενει εμενα απο αυτο το θρεντ...τα τσιτατα περι φασισμου,αναρχιας που γραφονται εκατερωθεν απλως με αφηνουν παγερα αδιαφορο...
    Εδω προπερσι καηκαν ζωντανοι 50 ανθρωποι και το μονο που ειχαν να πουνε οι πολιτικοι μας ηταν "ο στρατηγος ανεμος" "ασυμετρη απειλη" και αλλα τετοια

Εδω την δυστυχια 5 μυριων ανθρωπων εδω και χρονια την αντιμετωπιζουμε ολοι με τραγουδακια και χαβαλε, στους 3 μενεις εσυ...

Και οι πολιτικοι που ριχνουν ταχα δακρυα στη βουλη δεν τους καιγεται καρφι μη φοβασαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    0 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

"του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε" δηλαδη ε?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι κι εγω το θυμάμαι (κωλογερε)

Αλλα μηπως θυμάσαι οτι όσες φορές επεβλήθη μια λιτότητα, με το που είχαμε ψήγματα ανακαμψης τη σταματησαμε γιατί ερχόταν εκλογές;

1979
    1985
    1994
    1997

ΜΙΑ φορά να είχε πάει μεχρι το τέλος θα είμασταν καλυτερα.

Ρε να πάνε φυλακή, μαζί σου. Αλλα δε θα μας δώσει αυτό λεφτά, είτε μας αρέσει είτε όχι
    Δεν νομιζω Ηλια.Αν μαζεψουμε τα λεφτα των βουλευτων και των παπαδων ρεφαρουμε κι εχουμε και καβα.ΠΑΝΤΑ για κλεμενα λεω.

Γιατι απαντατε σοβαρα στον πανοπτικον?ΧΑβαλε αναρχικος ειναι χαβαλε και προβοκατσια κανει οπως το συναφι του.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΕΑΝ αληθευει η ειδηση με τους 3 νεκρους...R.I.P.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΕΑΝ αληθευει η ειδηση με τους 3 νεκρους...R.I.P.
    δυστηχώς αληθευει.. και η μία κοπέλα ήταν έγκυος..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρεις νεκροί από φωτιά σε συνεργείο στο Βύρωνα
    από argy_kap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2012, 11:33
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 10:44
  3. 2 Ζηταδες νεκροι απο ταξιτζη
    από AFTER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32