Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 188

Θέμα: τι να κανω.. καποια συμβουλη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Δεν υπαρχει που δεν υπαρχει παιδεια ας μην πολλαπλασιαζουμε και τις πιθανοτητες μας να μας συμβει κατι κακο
    Off topic
    Σημερα που ειδα μια 'μηΤΕΡΑ(ς) να εχει βαλει το 3? ετων κοριτσακι της αναμεσα στον αεροσακο και το στηθος της και αφου την πλευρησα και τη ρωτησα αν ντρεπεται καθολου γιαυτο που κανει.....μονο που δεν πλακωθηκαμε στο δρομο.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    Δεν υπαρχει που δεν υπαρχει παιδεια ας μην πολλαπλασιαζουμε και τις πιθανοτητες μας να μας συμβει κατι κακο
    Off topic
    Σημερα που ειδα μια 'μηΤΕΡΑ(ς) να εχει βαλει το 3? ετων κοριτσακι της αναμεσα στον αεροσακο και το στηθος της και αφου την πλευρησα και τη ρωτησα αν ντρεπεται καθολου γιαυτο που κανει.....μονο που δεν πλακωθηκαμε στο δρομο.

Απλα να ρωτας ποσο πηγε ο αεροσακος... Το καταλαβαινουν μετα απο λιγο...:rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Μου αρεσει που οι περισοτεροι αν οχι ολοι τον θεωρειτε καταδικασμενο.
    Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης?
    Τι σας κανει να πιστευετε οτι το περασμα απο παπι σε 1000 ειναι καταδικαστεο οταν δεν γνωριζετε ουτε εξ'οψεως τον αλλο?
    Απο κει κι επειτα ολοι απο τυχη ζουμε ειτε οδηγαμε μηχανη ειτε παμε με ταξι.
    Ετσι, ολα απο τυχη.
    Γιαυτο μην φορατε κρανος, δεν το χρειαζεστε!
    Αμα ειναι θα πεθανετε με ή χωρις κρανος.
    Μην πετατε αδικα τα λεφτα σας, πηγαιντε ενα cinema να δειτε το ironman 2.
    Η μοιρα σας ειναι γραμμενη, δεν μπορειτε να την αποφυγετε.
    Ολοι στο κινημα εναντιων των εγκληματιων (των γονεων του παιδιου) που στερουν απο το γιοκα τους ενα παιχνιδι.
    Ολοι εναντιων της ασφαλειας!
    Τα αμαξια με τους αεροσακους δεν μας προστατευουν, ειναι ακριβως το ιδιο με την μηχανη, απλα εχουν 4 ροδες.
    Εγω παντως με αμαξι φοβαμαι.
    I find your lack of faith disturbing.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    to profil sou lefkada leei

στην αγγελία όμως που έβαλε από το car.gr έγγραφε Ηράκλειο

τέσπα τέλος καλό όλα καλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Ετσι, ολα απο τυχη.
    Γιαυτο μην φορατε κρανος, δεν το χρειαζεστε!
    Αμα ειναι θα πεθανετε με ή χωρις κρανος.
    Μην πετατε αδικα τα λεφτα σας, πηγαιντε ενα cinema να δειτε το ironman 2.
    Η μοιρα σας ειναι γραμμενη, δεν μπορειτε να την αποφυγετε.
    Ολοι στο κινημα εναντιων των εγκληματιων (των γονεων του παιδιου) που στερουν απο το γιοκα τους ενα παιχνιδι.
    Ολοι εναντιων της ασφαλειας!
    Τα αμαξια με τους αεροσακους δεν μας προστατευουν, ειναι ακριβως το ιδιο με την μηχανη, απλα εχουν 4 ροδες.
    Εγω παντως με αμαξι φοβαμαι.
    Ειδες να λεω καπου να μην φοραμε κρανος?
    Τωρα αν για σενα ασφαλεια ειναι να πουλησουμε ολοι τις μηχανες και να παρουμε τουτου μαλλον σε λαθος φορουμ βρισκεσαι.
    Και πριν κατακρινεις καποιον διαβαζε καλυτερα ολο το κειμενο που εγραψε και μετα απαντας.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μπανανα...

εγω αυτο που θελω να πω...απο την εμπειρια στο χωριο που κανω τις διακοπες μου, και απο τριγυρω χωρια...με 500 μονιμους...

το ενδεχομενο καποιο βραδυ να βρει καποιος βοσκος σουρωμενος και να ριχνει με τη μπιστολα ετσι επειδη του καπνισε ειναι αρκετα υψηλο...και φυσικα μπορει να σε παρει και καμια αδεσποτη...οπως εχει γινει πολλες φορες...

και στην αθηνα γινεται αυτο...

απλα στο χωριο εχεις 2 στα 500, ενω στην αθηνα 2 στις 50.000 να γινει αυτο...

περα απο διαφορους προβληματικους που κανουν οτι γουσταρουν επειδη τους λυπουντε, και κανεις δε λεει τιποτα...καλα οσο ειναι παιδια, δε μπορουν να κανουν κατι εξοφρενικο(συνηθως)...αλλα μεγαλωνουν καποια στιγμη και καταληγουν θηρια ανημερα...
    Emena pantws Pano me peiraxe i aforistiki logiki: 'pantou ektos tis Athinas den yparhei nomimotita se kanena epipedo'. E me syghwreis alla auto prepei na einai kapoios poly malakas gia na to pei, eidika an den ehei zisei pantou stin eparhia. Kai me syghwreis cpt Haddock, den to lew gia na se prosvallw. Eparhia den einai mono i Kriti. Auta pou perigrafeis, de symvainoun allou! Na dehtw pws Kriti=far west, Kriti=eparhia. Alla auto simainei pws Eparhia=far west? Katalavaineis to atopo tis logikis tou kathysterimenou.
    Den xerw ti ginetai stin Kriti (mallon xerw, ta akouw kathe mera kai ta diavazw ki edw) alla auta de symvainoun allou kai otan ta elege auta peri eparhias, akomi nomizame pws o sfiggas itan ap'ti Leukada.

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Απλα σε μια κλειστη κοινωνια που ενας ξερει τον αλλο κανουν ολοι τα στραβα ματια.
    Ειναι απλο,μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...
    Den eida kapou dieukrinisi pws i katastasi stin opoia anaferesai, yfistatai se mikra hwria katw twn 200 katoikwn me imiagrious kritikous se ypsometro panw apo 1000 metra, opou mporeis na pas mono me rmx. Auto pou eida egw itan eparhia=anyparxia nomimotitas se kathe epipedo! Arhizw na ehw amfivolies an diavazoume to idio thread.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Μου αρεσει που οι περισοτεροι αν οχι ολοι τον θεωρειτε καταδικασμενο.
    Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης? Με τη παρεα μεσα να του κολαει οτι αυτο που πηρε δεν παει η ανοιξε να δουμε ποσα πιανει? Στη μηχανη δυσκολα θα βρεθει συνεπιβατης να στα πει αυτα.
    Απ'την αλλη τι σας κανει να πιστευετε οτι εχει καμια διαφορα αν ο αλλος ειναι 18 η 25 οταν ειναι μεσα στη καυλα?
    Τι σας κανει να πιστευετε οτι το περασμα απο παπι σε 1000 ειναι καταδικαστεο οταν δεν γνωριζετε ουτε εξ'οψεως τον αλλο?
    Ξερω ανθρωπους που ακομα και απο 600αρι σε 1000αρι εφαγαν τα μουτρα τους οπως ξερω και αλλους που πηραν 1000αρι χωρις καμια απολυτως προηγουμενη σχεση με μηχανη και πανε καλυτερα και ασφαλεστερα απο πολλους παλιους.
    Το σωστο ειναι να υπαρξει μια σωστη καθοδηγηση οσον αφορα τη σωστη ενδυμασια και τι θα πρεπει να προσεχει οσον αφορα την οδηγηση.
    Απο κει κι επειτα ολοι απο τυχη ζουμε ειτε οδηγαμε μηχανη ειτε παμε με ταξι.
    Loipon esena sou afairw to dikaiwma na xanagrapseis! Den eimai administrator, operator i vibrator alla etsi tsampouka! I kentriki idea autwn pou grafeis einai: Epeidi i theia sou pethane apo emfragma tin wra pou epleke kaskol gia to heimwna, tote poios o logos na min arhiseis esy bungee jumping me lastiha apo swvraka gia na spaseis to rekor autounou pou ekane me sampreles?

Εισπνοή.... εκπνοή....
    βασικά να σας πω κάτι... μα-λα-κίες.
    τον κράζουμε γιατί πήρε μηχανή 18 χρονών και θα πάει να σκοτωθεί και θα τον κλαίει η μανούλα του. έστω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

όλα αυτά τα 18χρονα που κυκλοφορούν (νό-μι-μα) που τους έχουν αγοράσει ένα κουτί με 800 δόσεις, του κοτσάρουν και ένα μπουρί και ένα ζευγάρι λάστιχα και τη βλέπουν Σουμάχερ είναι καλύτερα; κάτι γκομενίτσες με κάτι κουβάδες που τις βλέπεις και πάνε να σε κλείσουν επίτειδες ή προσπαθούν να δουν αν φεύγουν από το φανάρι πιο γρήγορα από μηχανή;
    εδώ ρε ένα 18χρονο γκομενάκι μπήκε ανάποδα σε πλατεία και μου έλεγε "και τι έγινε ενόχλησα κανέναν;"

επειδή ο άλλος πήρε 1000άρα στα 18; το κεφάλι του θα φάει... το κρίμα θα είναι να ανεβάσει και καμιά κοπελίτσα πάνω και να κλένε κι εκείνη οι δικοί της. ακούγεται κάπως ε; έτσι είναι δυστηχώς.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. βγαίνουμε και κράζουμε το παλικάρι (κι εγώ μαζί) που δεν έχει δίπλωμα στα 18 για μηχανή αλλά.... να σας πω και κάτι άλλο... ποιός από εδώ λάδωσε για να πάρει δίπλωμα κουτιού ή μηχανής; ε γαμιέστε όσοι το κάνατε. άχρηστοι. εσείς δηλαδή αξίζετε να καβαλάτε/οδηγάτε; εξ αιτίας σας είναι έτσι οι δρόμοι και το σύστημα έτσι. εγώ μαλάκας είμαι που δε λάδωσα δηλαδή;

Αλλά σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Ρε λεβέντες , το ρίξατε στην νομιμότητα την ελευθερία και την ελεύθερη επιλογή , αμπελοφιλοσοφίτε σε ξένες πλάτες ! Φίλε μια είναι λύση και στην είπα νωρίτερα, άσχετα αν δεν αρέσει... Του παίρνουν τα κλειδιά και κλειδώνουν την μηχανή ! Με τον διάολο που αγόρασε κινδυνεύει να σκοτωθεί , προστατέψτε τον …!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    βασικά να σας πω κάτι... μα-λα-κίες.
    τον κράζουμε γιατί πήρε μηχανή 18 χρονών και θα πάει να σκοτωθεί και θα τον κλαίει η μανούλα του. έστω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

όλα αυτά τα 18χρονα που κυκλοφορούν (νό-μι-μα) που τους έχουν αγοράσει ένα κουτί με 800 δόσεις, του κοτσάρουν και ένα μπουρί και ένα ζευγάρι λάστιχα και τη βλέπουν Σουμάχερ είναι καλύτερα; κάτι γκομενίτσες με κάτι κουβάδες που τις βλέπεις και πάνε να σε κλείσουν επίτειδες ή προσπαθούν να δουν αν φεύγουν από το φανάρι πιο γρήγορα από μηχανή;
    εδώ ρε ένα 18χρονο γκομενάκι μπήκε ανάποδα σε πλατεία και μου έλεγε "και τι έγινε ενόχλησα κανέναν;"

επειδή ο άλλος πήρε 1000άρα στα 18; το κεφάλι του θα φάει... το κρίμα θα είναι να ανεβάσει και καμιά κοπελίτσα πάνω και να κλένε κι εκείνη οι δικοί της. ακούγεται κάπως ε; έτσι είναι δυστηχώς.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. βγαίνουμε και κράζουμε το παλικάρι (κι εγώ μαζί) που δεν έχει δίπλωμα στα 18 για μηχανή αλλά.... να σας πω και κάτι άλλο... ποιός από εδώ λάδωσε για να πάρει δίπλωμα κουτιού ή μηχανής; ε γαμιέστε όσοι το κάνατε. άχρηστοι. εσείς δηλαδή αξίζετε να καβαλάτε/οδηγάτε; εξ αιτίας σας είναι έτσι οι δρόμοι και το σύστημα έτσι. εγώ μαλάκας είμαι που δε λάδωσα δηλαδή;

Epeidi yparhoun 18xrona me mpizoukomena autokinita, tote kakws krazoume to 18xrono me ti gkilotina se rodes?
    De nomizw kapoios apo dw mesa, pou na milise logika enantion tis authormitis praxis tou, na agorase to diplwma tou.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Epeidi yparhoun 18xrona me mpizoukomena autokinita, tote kakws krazoume to 18xrono me ti gkilotina se rodes?
    De nomizw kapoios apo dw mesa, pou na milise logika enantion tis authormitis praxis tou, na agorase to diplwma tou.
    αυτό κατάλαβες;
    αλλά σωστά. Κακώς τον κράζουμε έτσι.

SFIGAS!!!!! μαζί με το κράνος που θα του πας... πήγαινέ τον σε ένα internet cafe αν δεν έχει σπίτι και πες του να μπει εδώ μέσα να διαβάσει μια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Ρε λεβέντες , το ρίξατε στην νομιμότητα την ελευθερία και την ελεύθερη επιλογή , αμπελοφιλοσοφίτε σε ξένες πλάτες ! Φίλε μια είναι λύση και στην είπα νωρίτερα, άσχετα αν δεν αρέσει... Του παίρνουν τα κλειδιά και κλειδώνουν την μηχανή ! Με τον διάολο που αγόρασε κινδυνεύει να σκοτωθεί , προστατέψτε τον …!!!
    Eheis hasei epeidodia. Diavase 3-4 selides pio pisw. Ton epeisan ton pitsirika opote twra aplws ampelofilosofoume. Opoios de thelei yparhoun ki alla thread sta opoia de vrethike lysi akomi.
    Proteinw auto me to DNT

...
    ξεκίνησες με τους γονείς που αγοράζουν κουτιά σε πιτσιρίκια,
    επικαλέστηκες παιδεία
    και μετά είπες μπουρδέλο αυτό που ζούμε...

μήπως το δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι?

αυτό κατάλαβες;
    αλλά σωστά. Κακώς τον κράζουμε έτσι.

SFIGAS!!!!! μαζί με το κράνος που θα του πας... πήγαινέ τον σε ένα internet cafe αν δεν έχει σπίτι και πες του να μπει εδώ μέσα να διαβάσει μια.
    Ki esy sto DNT. Edw ampelofilosofoume lew!

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα