επίσης να πώ οτι δεν έχω τις μηχανολογικές γνώσεις του rein αλλα αν δεν τις έχουν και εκει στην bmw τότε ας το κλείσουν το μαγαζί και ας πουλανε wurst στην under den linden.
επίσης να πώ οτι δεν έχω τις μηχανολογικές γνώσεις του rein αλλα αν δεν τις έχουν και εκει στην bmw τότε ας το κλείσουν το μαγαζί και ας πουλανε wurst στην under den linden.
Patch και λογισμικα....
Θα'ρθει η μερα που θα χανουμε βολτες επειδη το torrent του power commander που κατεβασαμε ειχε μεσα ιο και μας χαρχαλεψε τον ανορθωτη.Να μου το θυμηθειτε.
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Γιατι να το κλεισουν; Ας τους στειλουμε τον Rain...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
επίσης να πώ οτι δεν έχω τις μηχανολογικές γνώσεις του rein αλλα αν δεν τις έχουν και εκει στην bmw τότε ας το κλείσουν το μαγαζί και ας πουλανε wurst στην under den linden.![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Μην αγχωνεσαι,Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Patch και λογισμικα....
Θα'ρθει η μερα που θα χανουμε βολτες επειδη το torrent του power commander που κατεβασαμε ειχε μεσα ιο και μας χαρχαλεψε τον ανορθωτη.Να μου το θυμηθειτε.
![]()
![]()
![]()
δεν έχει βγει κάτι για το Kaze
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Mε update λογισμικου μου εκαψαν το κλιματιστικο στο αυτοκινητο, μη το γελας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Patch και λογισμικα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχουμε πιάσει το πουλάκι μας και το τραβάμε μου φαίνεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και δηλαδή πως το marketing κατάφερε και κατέστρεψε έναν κινητήρα που δεν έβγαλε κάτι για 1.000.000 χλμ;![]()
Παράδειγμα α. Η απριλια δοκίμαζε τον κινητήρα απ΄το 2007 χωρίς προβλήματα, έβγαλε το factory χωρίς προβλήματα, λύσσαξε να βγάλει το R όσο πιο γρήγορα γινόταν και βρόντηξαν.
Εξήγηση.
α) Ξέχασαν να φτιάχνουν κινητήρες
β) 2-3 γραμμές παραγωγής
γ) πίεσαν τον προμηθευτή να δώσει μπιέλλες το συντομότερο, ο οποίος για να προλάβει τα deadlines έβαλε ανειδίκευτους πακιστανούς να δουλεύουν CNC.
δ) δεν υπάρχει quality contol και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει.
Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τα μοτέρ των japan που σκάνε και για τα πλαίσια που κόβονται. Η Yamaha και η Suzuki πχ είναι άσχετες από πλαίσια και τα παραγωγής gixxer & fz1 τα έκοβαν ή δεν τα είχαν δοκιμάσει καθόλου?![]()
oh yes...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχουμε πιάσει το πουλάκι μας και το τραβάμε μου φαίνεται....![]()
Εγώ αν εδινα 20Κ γι το μοτοσακό θα το τρράβαγα να μεγαλώσει, πριν το βάλω όπου νομίζω ότι πρέπει να μπει....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχουμε πιάσει το πουλάκι μας και το τραβάμε μου φαίνεται....
.....
Εδώ δεν μιλάμε για ενα "racing" μοντέλο αλλά το σούπερ τούμπανο και μοναδικό μοντέλο της BMW στην κατηγορία....
Σκέψου δλδ να ξύνεις τα πάντα όλα και να κάνει fail το traction control ή κάτι άλλο ηλεκτρονικό.... (τίγκα είναι το συγκεκριμένο)....
Tα υπολοιπα περί Aprilia δεν αξιογούνται διότι δεν ειναι και κανένας σοβαρός κατασκευαστής όπως η BMW...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προφανώς τα χιλιόμετρα ήταν σε εξομοιώσεις στον υπολογιστή και όχι στον δρόμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η bmw (οχι εγώ) είχε αναφέρει ότι τα μηχανάκια προπαραγωγής έκαναν 1.000.000 χλμ σε δοκιμές.
![]()
Πιθανον να συνυπολογίζονται και ώρες λειτουργίας κινητήρα σε ικρίωμα δοκιμώνΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Προφανώς τα χιλιόμετρα ήταν σε εξομοιώσεις στον υπολογιστή και όχι στον δρόμο...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
EννοΑς test rig , I suppose....:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιθανον να συνυπολογίζονται και ώρες λειτουργίας κινητήρα σε ικρίωμα δοκιμών![]()
You BETA believe...
Ομιλω την ελληνικήν αγαπητέΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
EννοΑς test rig , I suppose....:o![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
To ποιο ηπιο σε σχεδιασμο κινητηρα ειναι το 1000 τις bmw με πιο πουσαρισμενο το ΖΧ 10.
Πιστευω οτι το προβλημα προερχετε απο αστοχεια υλικου .
Σε μερικα χρονια θα το βρουν το προβλημα.
![]()
![]()
![]()
Το 1998 βγηκε το σουπερ μηχανακι για την εποχη του το μυθικο R1 . Μετα απο 2χρονια στο μοντελο του 2000 υπηρχε μονο το ονομα ολα τ'αλλα αλαξαν . Λαθη κανουν ολοι και ειδικα οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη του.