Πολύ "χλιαρό" και πολίτικαλυ κορέκτ σε βρίσκω μωρ' αδερφάκι μου ... :a020:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ??![]()
(τι σου βρίσκει εκείνος ο Κρητίκαρος, δεν καταλαβαίνω..)![]()
Πολύ "χλιαρό" και πολίτικαλυ κορέκτ σε βρίσκω μωρ' αδερφάκι μου ... :a020:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βγάζεις μάτια κουλέ, βγάζεις μάτια, στραβώθηκα λέμε :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ηξερα οτι το αγορασες και καινουργιο...εκτηθεσε αγορι...εκτηθεσε....![]()
ωραία, δε θα τσακωθούμε, τα έχουμε χωρισμένα απο τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
παλιοσπαμμερ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω![]()
![]()
εγω σταματαω εδω γιατι το ψιλομαμησα το ποστακι...αλλα δεν φταιω μονο εγω...τοσες πασες αναξιοπιοιτες (καπως ετσι γραφετε) δεν θα μπορουσα να τις αμελησω...
οτι και να διαλεξεις Λουκια θα ειναι καλο για εσενα...αρκει να βαλεις την λογικη (=ασφαλεια εως ενα σημειο) πανω απο την δενμπορωναπωτηνλεξηκαβλα (=δεν ειναι σιγουρα τα αποτελεσματα αλλα ξεκινας με λαθος τροπο)..προσωπικα αντικοιμενικη αποψη...![]()
![]()
![]()
τα τα
εντιτ υ.γ. Κωστακηηηηηηηηηηηηη...τα εχω μαθει ολα στα ιταλικα...τα ελληνικα τα εχω μαθει να μην σου απο τι περιοδικα...![]()
υ.γ. 2 διαβασε το αποπανω....και μην σκασει κανα τηλεφωνο απο Ιταλια μερια για βοηθεια...δεν μπορειτε να φανταστειτε που θα σας στειλω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[...] αναξιοπιοιτες![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θείο, στην αρχή πρότεινα beta μαζί με τα άλλα ρεμάλια αλλά τίποτα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πολύ "χλιαρό" και πολίτικαλυ κορέκτ σε βρίσκω μωρ' αδερφάκι μου ... :a020:![]()
καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ρε Σταύρε, είπαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
KTM 640 SM ή enduro (ακομα καλυτερα) μεταχειρο στα 3000![]()
Και τότε, γιατί έχεις μπούσα ρε...? έπρεπε να είσαι ακόμη στα 125κ.ε. μέχρι να μάθεις καλά... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...![]()
![]()
![]()
Μήτσε, θές να σε βάλω να εκτυπώσεις το νικ 30.000 φορές μέχρι να το μάθεις..? :a24: :a015: :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στον τραπ ηθελα που ελεγε για τις ξυριστικές!![]()
![]()
![]()
ΘΕΣ και δεν καταλαβαινεις αντουανΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
......
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καφεντζου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
.......
καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ...)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μήτσε, θές να σε βάλω να εκτυπώσεις το νικ 30.000 φορές μέχρι να το μάθεις..? :a24: :a015: :a015:
![]()
![]()
αμα πλΕρωσεις κανω και τουμπες!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το μηχανακι ΜΑΜΑ ειναι φιλικοτατο πιστεψε με... τα 660 XTR και ΧΤΧ εχουν το ιδιο γκαζι
Ο Δούκας το είδε αυτό?![]()
Sent from me using a computer.
Θέλει παπούτσι από τον τόπο τουΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Μπορώ να σΕ πω εγώ αν θες, βέβαια δεν ξέρω αν σου αρέσει η απάντησηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καρμική σχέση μΕ είπανε χτες (μη με ρωτήξεις τι είναι αυτό, δεν έχω ιδέα ... )![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Συμφωνώ με το ΒΕΤΑ είναι μια χαρά αλλά μάλλον είναι καλύτερα για αρχή να πάρεις ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι για τους λόγους που σου έχον αναφέρει ήδη.
Ένα 250 για αρχή νομίζω είναι μια χαρούλα!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
τελικα κατεληξα σε μια καλη ευκαιρια ενος Suzuki DR-Z 400 SM.......σας ευχαριστω παντως,με βοηθησε πολυ η γνωμη σας σχετικα...οριστε και η foto μας......
http://i150.photobucket.com/albums/s.../DSC00246b.jpg
επισης θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζει καποιος κανεναν καλο μηχανικο προς βορεια προαστια γιατι ολο και κατι θα χρειαστει μελλοντικα......![]()
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)