τα σκαλοπάτια περιμένωΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tι δεν κατάλαβες Γιαννη? Φόρα θέλει λέει ο άνθρωπος.![]()
![]()
τα σκαλοπάτια περιμένωΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tι δεν κατάλαβες Γιαννη? Φόρα θέλει λέει ο άνθρωπος.![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλά εγω θα ακούσω τον Leopsomo και τα λέμε επάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ήρθε γμ το μνι της Ευας!!!!!![]()
ασε.... για το 1.30 θα ρωτήσω τον ντουπερ, τωρα που έκανε και σιεσες 3
![]()
![]()
Το 3 το έκανα πριν 5-6 χρόνια.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπες στην 10 με ανοιχτό γκάζι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τα σκαλοπάτια περιμένω![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ξερουμε το username του κυριου σε περιπτωση που ειναι μελος ( του κυριου με το zx10 στις φωτο)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
4
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Tον λένε Γιάννη, δεν νομιζω να είναι μέλος. O Leopsomos θα ξέρει παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Ξερουμε το username του κυριου σε περιπτωση που ειναι μελος ( του κυριου με το zx10 στις φωτο)
Παντως είναι πάρα πολύ καλός, ξεκίνησε μακράν τελευταίος στον αγώνα που κάναμε και τερματισε τρίτος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σε ευχαριστο πολυ
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Κουλάδια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tον λένε Γιάννη, δεν νομιζω να είναι μέλος. O Leopsomos θα ξέρει παραπάνω.
Παντως είναι πάρα πολύ καλός, ξεκίνησε μακράν τελευταίος στον αγώνα που κάναμε και τερματισε τρίτος.![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ελα και συ του χρόνου ρε κουλάδι να μαστε παρέα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κουλάδια.....![]()
![]()
![]()
Οι 3 πρωτοι ηταν στο 1.30.
Ο Γιαννης με το Kawasaki θα ηταν 1ος η 2ος αν δεν είχε μείνει να παιδευεται με το σταντ τον διακοπτη κλπ στην εκκίνηση.
Πολλοί την πάτησαν ετσι, κι εγω μαζί, αλλά αυτός ξεκίνησε τελευταίος απ όλους.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Aφηνω τη δουλεια στην ακρη....
Λοιπον, ολα οσα ακολουθουν αποτελουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, και ειναι απορροια μακροσκελών συζητησεων με φιλους, ειτε πολυ εμπειρους, ειτε αγωνιζομενους στην πιστα, στη ζωη κλπ κλπ κλπ...![]()
Καποιος που γυρνα στο 35 εχει μυρωδια του τι παιζει και πολλα παραπανω... Οποτε παμε απο εκει...
Απ το 35 στο 32
Χωριζεις την πιστα σε ζευγαρια στροφων.
1-2,
3-4,
5 μονη της
6-7-8
9-10
11-12
13 κι αυτη ερμη
14-15-16.
Μπαινεις και κανεις 20λεπτο και ζευγαρι. Δηλαδη, παιρνεις ΜΟΝΟ 1-2, και μετα κοβεις και σκεφτεσαι τι εκανες. γυρνας στο 2 λεπτο.
Ξαναφτανεις. Κοιτας που θα φρεναρεις, βρες ενα χορτο,ενα σημαδι απο λαστιχο, και φρεναρε εκει. Πολυ κοντα? στην επομενη φρεναρε ενα μετρο πισω του.
Πως τα πηγες? Εκμεταλλευτηκες ολη τη διαθεσιμη πιστα?
ΟΧΙ? τι πρεπει να κανεις για να την εκμεταλλευτεις? Καντο.
Ξαναπερνα. Πηρε αρκετη κλιση η μοτο? τη ζορισες τη μοτο η εκανες βολτιτσα?
Πιο πολλη φορα την επομενη. Λιγοτερα φρενα.
Στο 20λεπτο θα περασεις 7-8 φορες απ τις στροφες που μελετας.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οοολη την υπολοιπη πιστα απλα ρολλαρεις και ξεκουραζεσαι σκεπτομενος.. Μπες σε γκρουπ αρχαριων ιδανικοτερα. Μη σε νοιαζουν τα λαστιχα. Δεν κρυωνουν. just 2 be sure στην ευθεια και στα ευθειακια ανοιγε τη 2α σου.
Σε 8 session εχεις κανει ολη την πιστα. Δουλεια σου μετα ειναι ειναι να την δεσεις και να γυρισεις στο 1.32 χωρις κοπο. Τα σημαδια σου ειναι ετοιμα. Εκει ερχεται η φορα. Ξερεις τι ψαχνεις. Εχεις ηδη βγει καλα απο μια στροφη που εμαθες και πας με ανοιχτο γκαζι για να βρεις το σημαδι της επομενης που ξερεις καλα που ειναι. Δε θα φρεναρεις παραπανω. Το δοκιμασες και εστριψες ορθιος. Θα φρεναρεις εκει που ξερεις οτι ειναι το καλυτερο σημειο για το μηχανακι σου και για σενα.
Δοκιμασα να κανω 2 ζευγαρια στροφων στο ιδιο session, δε μου αρεσε αλλα αν θες κοιτα το. Δηλαδη 1-2 και 9-10 στον ιδιο γυρο κλπ. Αλλα ερχεται πολλη πληροφορια.
Απο το 32 στο 29
Ωραια τις εχεις δεσει τις Κ σου. Μαμας και δερνεις. Αλλα κοιτα πως σε περναν οι 25ρηδες....
Τι παραπανω κανουν αυτοι? Σωμα βγαζεις, λαστιχα καινουρια εχεις, γκαζι εχεις! κοιτα που το ανοιγεις και πως!
μπαινεις στις Κ, εχεις ανοιχτο γκαζι, μετα το apex σου σηκωνεις και ανοιγεις.... Χμ... αν το ανοιγες σωστα θα ακολουθουσες τον 28αρη που ξεμακραινει. εχεις μετρα αδρανη που απλα το κρατας ανοιχτο ενω θα μπορουσες να επιταχυνεις.. . Ανοιξε το πιο νωρις, σε παιρνει. Οχι ματσουκωμα! ουτε χαιδεμα! απλα ανοιξε το!
Οχι μια-μια τις Κ, ολες μαζι. Τρεξε πιο γρηγορα απ τη συνειδηση σου που λεει ανοιξε ΕΚΕΙ. Ανοιξε ενα μετρο πιο πριν. Προλαβε την.
Ολα τα παραπανω ακολουθωντας εναν πολυ σημαντικο κανονα. Οταν το λαστιχο ειναι καπως, εχει σκαλοπατακι, σβησιμο χαραξης, πολυκαιρισμενο, μην πεις ποτε δε γαμιε.... ΓΑΜΙΕ.... αλλαξε το! Ειναι το πιο ακριβο και συναμα το πιο φτηνο αναλωσιμο....![]()
Μπαρουφες ή όχι..... δεν ξερω. Παντως με βοηθησαν. Δεν εχω πεσει ποτε (μια φορα στα Μεγαρα στην 1 γλυστρησε το κρυο μπροστινο του Motard και σουρθηκα) γενικα δεν ειχα ποτε εξοδο. Φυσικο ταλεντο δεν ειμαι... δεν ξερω να κανω σουζα η εντο, δεν ξερω να ρυθμισω τις αναρτησεις μου, ξερω μονο οτι αν κουναει στην παρατεταμενη, αν δεν παω εκει που θελω (ανοιγει η κλεινει γραμμες) κατι δεν ειναι σωστο και φορτωνομαι σε καποιον που σκαμπαζει να με βοηθησει.
Θα χαρω αν βοηθησω εστω κι εναν να κατεβασει, και φυσικα ευχομαι να μη γινω αιτια να βροντηξει κανεις.
Παντα ορθιοι συντροχοι![]()
Πωπω σεντονι......![]()
Ευχαριστούμε Λεωνίδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Θα χαρω αν βοηθησω εστω κι εναν να κατεβασει, και φυσικα ευχομαι να μη γινω αιτια να βροντηξει κανεις.
![]()
Πω πω θελουμε πολλά session και πολλά λάστιχα![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν θυμασαι και επεσε στα αυτια σου , μηπως το επιθετο του ηταν ΖΙΜΠΟΥΛΙΑΣ ????Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tον λένε Γιάννη, δεν νομιζω να είναι μέλος. O Leopsomos θα ξέρει παραπάνω.
Παντως είναι πάρα πολύ καλός, ξεκίνησε μακράν τελευταίος στον αγώνα που κάναμε και τερματισε τρίτος.
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
ναι, αυτος ειναι.
(ενοειται τον ρωτησα πριν απαντησω...)![]()
να'σαι καλά φιλαράκι ,οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Aφηνω τη δουλεια στην ακρη....
Λοιπον, ολα οσα ακολουθουν αποτελουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, και ειναι απορροια μακροσκελών συζητησεων με φιλους, ειτε πολυ εμπειρους, ειτε αγωνιζομενους στην πιστα, στη ζωη κλπ κλπ κλπ...![]()
Καποιος που γυρνα στο 35 εχει μυρωδια του τι παιζει και πολλα παραπανω... Οποτε παμε απο εκει...
Απ το 35 στο 32
Χωριζεις την πιστα σε ζευγαρια στροφων.
1-2,
3-4,
5 μονη της
6-7-8
9-10
11-12
13 κι αυτη ερμη
14-15-16.
Μπαινεις και κανεις 20λεπτο και ζευγαρι. Δηλαδη, παιρνεις ΜΟΝΟ 1-2, και μετα κοβεις και σκεφτεσαι τι εκανες. γυρνας στο 2 λεπτο.
Ξαναφτανεις. Κοιτας που θα φρεναρεις, βρες ενα χορτο,ενα σημαδι απο λαστιχο, και φρεναρε εκει. Πολυ κοντα? στην επομενη φρεναρε ενα μετρο πισω του.
Πως τα πηγες? Εκμεταλλευτηκες ολη τη διαθεσιμη πιστα?
ΟΧΙ? τι πρεπει να κανεις για να την εκμεταλλευτεις? Καντο.
Ξαναπερνα. Πηρε αρκετη κλιση η μοτο? τη ζορισες τη μοτο η εκανες βολτιτσα?
Πιο πολλη φορα την επομενη. Λιγοτερα φρενα.
Στο 20λεπτο θα περασεις 7-8 φορες απ τις στροφες που μελετας.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οοολη την υπολοιπη πιστα απλα ρολλαρεις και ξεκουραζεσαι σκεπτομενος.. Μπες σε γκρουπ αρχαριων ιδανικοτερα. Μη σε νοιαζουν τα λαστιχα. Δεν κρυωνουν. just 2 be sure στην ευθεια και στα ευθειακια ανοιγε τη 2α σου.
Σε 8 session εχεις κανει ολη την πιστα. Δουλεια σου μετα ειναι ειναι να την δεσεις και να γυρισεις στο 1.32 χωρις κοπο. Τα σημαδια σου ειναι ετοιμα. Εκει ερχεται η φορα. Ξερεις τι ψαχνεις. Εχεις ηδη βγει καλα απο μια στροφη που εμαθες και πας με ανοιχτο γκαζι για να βρεις το σημαδι της επομενης που ξερεις καλα που ειναι. Δε θα φρεναρεις παραπανω. Το δοκιμασες και εστριψες ορθιος. Θα φρεναρεις εκει που ξερεις οτι ειναι το καλυτερο σημειο για το μηχανακι σου και για σενα.
Δοκιμασα να κανω 2 ζευγαρια στροφων στο ιδιο session, δε μου αρεσε αλλα αν θες κοιτα το. Δηλαδη 1-2 και 9-10 στον ιδιο γυρο κλπ. Αλλα ερχεται πολλη πληροφορια.
Απο το 32 στο 29
Ωραια τις εχεις δεσει τις Κ σου. Μαμας και δερνεις. Αλλα κοιτα πως σε περναν οι 25ρηδες....
Τι παραπανω κανουν αυτοι? Σωμα βγαζεις, λαστιχα καινουρια εχεις, γκαζι εχεις! κοιτα που το ανοιγεις και πως!
μπαινεις στις Κ, εχεις ανοιχτο γκαζι, μετα το apex σου σηκωνεις και ανοιγεις.... Χμ... αν το ανοιγες σωστα θα ακολουθουσες τον 28αρη που ξεμακραινει. εχεις μετρα αδρανη που απλα το κρατας ανοιχτο ενω θα μπορουσες να επιταχυνεις.. . Ανοιξε το πιο νωρις, σε παιρνει. Οχι ματσουκωμα! ουτε χαιδεμα! απλα ανοιξε το!
Οχι μια-μια τις Κ, ολες μαζι. Τρεξε πιο γρηγορα απ τη συνειδηση σου που λεει ανοιξε ΕΚΕΙ. Ανοιξε ενα μετρο πιο πριν. Προλαβε την.
Ολα τα παραπανω ακολουθωντας εναν πολυ σημαντικο κανονα. Οταν το λαστιχο ειναι καπως, εχει σκαλοπατακι, σβησιμο χαραξης, πολυκαιρισμενο, μην πεις ποτε δε γαμιε.... ΓΑΜΙΕ.... αλλαξε το! Ειναι το πιο ακριβο και συναμα το πιο φτηνο αναλωσιμο....![]()
Μπαρουφες ή όχι..... δεν ξερω. Παντως με βοηθησαν. Δεν εχω πεσει ποτε (μια φορα στα Μεγαρα στην 1 γλυστρησε το κρυο μπροστινο του Motard και σουρθηκα) γενικα δεν ειχα ποτε εξοδο. Φυσικο ταλεντο δεν ειμαι... δεν ξερω να κανω σουζα η εντο, δεν ξερω να ρυθμισω τις αναρτησεις μου, ξερω μονο οτι αν κουναει στην παρατεταμενη, αν δεν παω εκει που θελω (ανοιγει η κλεινει γραμμες) κατι δεν ειναι σωστο και φορτωνομαι σε καποιον που σκαμπαζει να με βοηθησει.
Πωπω σεντονι......![]()
Μπορώ να δουλέψω το πλάνο αυτό και στα μέγαρα;
προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες τις πίστας ,πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να'σαι καλά φιλαράκι ,οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες...
Μπορώ να δουλέψω το πλάνο αυτό και στα μέγαρα;
προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες τις πίστας ,πάντα...![]()
![]()
![]()
Ναι μπορεις κι εγω εχω σκοπο να το κανω, αν και θεωρω τα Μεγαρα συμβιβασμο και δεν περναω καλα. Τις περισσοτερες φορες σιχτιριζω τα λεφτα που εδωσα, και δεν τα εβαλα στο γουρουνακι-κουμπαρα των Σερρων...![]()
Θα δοκιμαζα...
1-2,
3-4,
5,
6-7,
8
9-10.
Εξι session.
Αν και εχω μπει ουκ ολιγες φορες στα Μεγαρα, με φοβιζουν... Το ποσο βαθια πρεπει να μπεις στην 1, το μαμω-σκαλοπατι στην 5, η σπαζοκεφαλια γραμμη των 9-10 που εχει βροντηξει κοσμος και κοσμακης...
Ειναι σφιχτη, αντρικη και τεχνικη πιστα, να ηταν και συντηρημενη τι καλα που θα ητανε...![]()
![]()
ναι γαμώ το στανιό μου έτσι είναι...δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός τρακ ντέι ράιντερ, που να γυρνάει σε καλό χρόνο και να θεωρεί τα μέγαρα οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
![]()
![]()
![]()
Ναι μπορεις κι εγω εχω σκοπο να το κανω, αν και θεωρω τα Μεγαρα συμβιβασμο και δεν περναω καλα. Τις περισσοτερες φορες σιχτιριζω τα λεφτα που εδωσα, και δεν τα εβαλα στο γουρουνακι-κουμπαρα των Σερρων...![]()
Θα δοκιμαζα...
1-2,
3-4,
5,
6-7,
8
9-10.
Εξι session.
Αν και εχω μπει ουκ ολιγες φορες στα Μεγαρα, με φοβιζουν... Το ποσο βαθια πρεπει να μπεις στην 1, το μαμω-σκαλοπατι στην 5, η σπαζοκεφαλια γραμμη των 9-10 που εχει βροντηξει κοσμος και κοσμακης...
Ειναι σφιχτη, αντρικη και τεχνικη πιστα, να ηταν και συντηρημενη τι καλα που θα ητανε...![]()
![]()
Τι ζητάμε ρε ,τι ζητάμε ...μια άσφαλτο τις προκόπης να κάνουμε το κέφι μας γαμώ τους ελληνες επιχειρηματίες, γαμώ...
Το γουρούνακι κουμπαρά το σκέφτομαι και γω σοβαρά τον τελευταίο καιρό ...
![]()