Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ShaolinMonk trendy !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a011:
:a029:
![]()
ShaolinMonk trendy !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a011:
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Να προτείνω ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
ΟΚ Μαριτα θα σε ειδοποιησω αν γινει καμια συναντηση.
Κριμα που δεν βρεθηκαμε!!
Αλλη φορα οταν κατεβεις ριξε συρμα![]()
Κυριακή πρωί καφεδάκι και μπανάκι και κατόπιν μεζεδάκι - φαγάκι κατά Ρέθυμνο μεριά ;;;
Ή και αλλού ......
Ρυθμοί ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΙ ......... για να μην φοράμε τα πάντα όλα ........... σαγιονάρα δίχαλο στις αποσκευές !!!
Τι λέτε ;;;
![]()
Κυριακη θα ειμαι κατα Πλακια μερια (γιορταζει η μητερα μου και πρεπει να της κανουμε την γιορτη )οποτε δεν μπορω εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να προτείνω ...........
Κυριακή πρωί καφεδάκι και μπανάκι και κατόπιν μεζεδάκι - φαγάκι κατά Ρέθυμνο μεριά ;;;
Ή και αλλού ......
Τι λέτε ;;;
![]()
![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Σαββατο (αυριο) τότε ......... καφέ και μεζεδάκι σαν προχθές ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Κυριακη θα ειμαι κατα Πλακια μερια (γιορταζει η μητερα μου και πρεπει να της κανουμε την γιορτη )οποτε δεν μπορω εγω![]()
![]()
![]()
Ενδιαφερον ακουγεται!!!για ριξτε ιδεεςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σαββατο (αυριο) τότε ......... καφέ και μεζεδάκι σαν προχθές ..........![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Καφέ σστο Μπαλί 19.00 και μετά ....... από την παλιά ΕΟ ........ από την διακλαδωση στις Σίσσες ...... Γενί Γκαβέ (Δροσιά) για μωρογούρουνο ψητό και άλλα κοψίδια ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ενδιαφερον ακουγεται!!!για ριξτε ιδεες![]()
emoticon που να του τρέχουνε τα σάλια δεν έχει !!!
ShaolinMonk trendy !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:a011:
![]()
Πως το ειχα πει εκεινο το καλο με τη γρια και τις πλαστικες;
:a015:![]()
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Τι 7 βρε βρυκολακα? οχι καντο και τα μεσανυχταΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καφέ σστο Μπαλί 19.00 και μετά ....... από την παλιά ΕΟ ........ από την διακλαδωση στις Σίσσες ...... Γενί Γκαβέ (Δροσιά) για μωρογούρουνο ψητό και άλλα κοψίδια ..........
emoticon που να του τρέχουνε τα σάλια δεν έχει !!!Παραμονη της Παναγιας ειναι το Σαββατο εχουμε και πανηγυρια!
![]()
Ποιος ειναι μεσα για 16.00-17.00![]()
εγω είμαι ανατολικα, λιγο μετα την ιεραπετρα καμπινγκ εγω κ το hornet! Aυριο θα ειμαι κοντα στο Βαι αν ειναι κανεις προς τα εδω...
Ωραία ........Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Τι 7 βρε βρυκολακα? οχι καντο και τα μεσανυχταΠαραμονη της Παναγιας ειναι το Σαββατο εχουμε και πανηγυρια!
![]()
Ποιος ειναι μεσα για 16.00-17.00![]()
![]()
![]()
δηλαδή τέλος του καφέ γύρω στις 19.00 και φαγητό με τον ήλιο ακόμα στον ουρανό !!!
Σουηδός είσαι ρε πστ μου ;;;
Αντε επειδή είσαι εσυ ..........18.00 ο καφές !!!![]()
![]()
![]()
Πω ρε παλι το φαι σκεφτεσαι? εγω ελεγα για ενα απλο καφεδακιΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ωραία ........![]()
![]()
δηλαδή τέλος του καφέ γύρω στις 19.00 και φαγητό με τον ήλιο ακόμα στον ουρανό !!!
Σουηδός είσαι ρε πστ μου ;;;
Αντε επειδή είσαι εσυ ..........18.00 ο καφές !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Πω ρε παλι το φαι σκεφτεσαι? εγω ελεγα για ενα απλο καφεδακι![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ρε ΜΟΥΡΓΟ .......... που θα μας την πεις κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Πω ρε παλι το φαι σκεφτεσαι? εγω ελεγα για ενα απλο καφεδακι![]()
![]()
![]()
................ την πρόταση σςτην οποία απάντησες ......... τη διάβασες ήήήήήήήήήήήή :a31: :a31: :a31: αμολάς χαρταετό ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a13: εμεινα στο καφεδακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε ΜΟΥΡΓΟ .......... που θα μας την πεις κιόλας![]()
![]()
................ την πρόταση σςτην οποία απάντησες ......... τη διάβασες ήήήήήήήήήήήή :a31: :a31: :a31: αμολάς χαρταετό ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα μπω κατά τις 14.00 να δω ποιοί είναι μέσα ή αν τσάκισε το θέμα ...... τα λέμε !!!![]()