Και λιγο λικεράκι μαστίχα Χίου (Τέττερη)Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
αν το θέμα ειναι η ανάσα μας.....οταν θα αποφασίσετε μας φιλήσετε.... θα φάμε δυόσμο!!![]()
![]()
Και λιγο λικεράκι μαστίχα Χίου (Τέττερη)Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
αν το θέμα ειναι η ανάσα μας.....οταν θα αποφασίσετε μας φιλήσετε.... θα φάμε δυόσμο!!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατι σε αυτο παιχνιδι....ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
αν το θέμα ειναι η ανάσα μας....οταν θα αποφασίσετε μας φιλήσετε ..... θα φάμε δυόσμο!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
lipon akoute ti skeftika
8a efarmosoume sistima tipou argile gia to tsigaro ekso apo to kafe ena solinaki me diametro na mpeni to tsigaro pou 8a roufame ke ena ligo xontritero na fisame ton kapno ekso
ke oute gata oute zimia
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βραζω λενε ρε μλκ Γιωργο. μην επιμενεις.
βραζουν τα φασολια,δεν ψηνονται. δεν ειναι μπριζολες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μαγκες...
επειδη δεν ξερετε και μαλλον ο τρουπ βαριεται να σας εξηγησει...
ΨΗΝΩ φασολαδα ειναι το σωστο...οπως και για όλα τα φαγητα...
και αυτο γιατι παλια που δεν υπηρχαν κουζινες, ηλεκτρικο κτλ τα φαγητα με το τσουκαλι τα βαζαν στη φωτια, αρα... τα ψήναν!
ΓΚΕΚΕ?
![]()
![]()
Σε όσους απορούν για τη διαφορά, από ανθρωπολογική και αρχαιολογική μεριά, έχω να προτείνω το:
"The Roasted and the Boiled: Food Composition and Heat Treatment with Special Emphasis on Pit-Hearth Cooking"
Της LuAnn Wandsnider, στο: Journal of Anthropological Archaeology, Volume 16, Issue 1, March 1997, Pages 1-48
Εξηγεί τις ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ διαφορές τους, τη θέση των μαγειρικών τεχνικών μέσα σε μια κοινωνία, καθώς και την ανθρωπολογική σκοπιμότητα των δυο διαφορετικών μεθόδων, όπως έχει διαμορφωθεί μέσα στους αιώνες της ανθρώπινης εξέλιξης.
Επίσης, δηλώνει ΠΟΙΑ φαγητά μαγειρεύονται με την κάθε μέθοδο....
Σόρρυ για το Σπάμ
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Προτιμώ τον γιώργο ο λευτερης παρεγινε βρωμιαρης αλλα κι ο άλλος πανακριβος ειναι
οπότε μας βλέπω με μινι μαγκαλακι και να ψηνουμε σουβλακι μονοι μας στο συντριβανι !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε Ματθαιο...![]()
![]()
![]()
...και αμα βρχει , κατω απο την πυραμιδα...![]()
![]()
το πραγμα ειναι απλο...ξεχωριστοι χωροι...κανεις δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου στερησει το δικαιωμα να καπνιζω στον χωρο που διασκεδαζω,εφ οσον δεν ενοχλω κανεναν...
αυτα τα περι διαχωρισμου ανθρωπων ειναι αστεια...
υπαρχουν εστιατορια που λογω τιμης δεν μπορω να πατησω...στα μμε υπαρχουν θεσεις α-β-γ...
υπαρχουν κλαμπς που δεν μπορω να μπω επειδη δεν ειμαι γνωστος...υπαρχουν μηχανακια που δεν μπορω να αγορασω επειδη ειναι ακριβα...ολοκληρη η ζωη ενας διαχωρισμος ανθρωπων ειναι...
και ποιος σας ειπε οτι δεν υπαρχει λυση...
υπαρχει και θα εφαρμοστει και στην ελλαδα αν το παρακυνηγησουν με προστιμα...
πριβε κλαμπ λεγεται και το κανουν ηδη στα μαγαζια του εξωτερικου...
στην εισοδο μουφα καρτα μελους,οποτε τραβα μαμησου ελεγκτη,ο χωρος ειναι ιδιωτικος...
δεν γουσταρετε να τρωτε τον καπνο μας στα μουτρα?
τον πουλο απο τους χωρους μας...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
[...]τον πουλο απο τους χωρους μας...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όντως , μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο και πως ? Ρειν ,για πες καμιά πληροφορία-παραδειγμα …Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπαρχει και θα εφαρμοστει και στην ελλαδα αν το παρακυνηγησουν με προστιμα...
πριβε κλαμπ λεγεται και το κανουν ηδη στα μαγαζια του εξωτερικου...
στην εισοδο μουφα καρτα μελους,οποτε τραβα μαμησου ελεγκτη,ο χωρος ειναι ιδιωτικος...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Πες τα γ@μω το φελέκι μου γ@μω.
Βέβαια θα χάσουμε φίλους από την παρέα, οπότε θα μας βάλουν το δίλλημα...http://www.youtube.com/watch?v=zUDuxVn4bvE
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
απλο ειναι ρε συ...καρτα μελους ιδιωτικου κλαμπ...συμπληρωνεις το ονομα σου στην εισοδο κι αυτοματως θεωρεισαι μελος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όντως , μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο και πως ? Ρειν ,για πες καμιά πληροφορία-παραδειγμα …![]()
ο χωρος ειναι ιδιωτικος,σαν να λεμε σπιτι μου,στο οποιο οι γενικοι κανονες ,ως εκ τουτου,δεν υφιστανται...
δηλαδη δεν θα ξανακατσεις διπλα μου στο διαλειμμα του αθηναιον οσο θα καπνιζω μωρο μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Στο πεζουλάκι (ξερεις αυτο το μαρμαρινο, το κρυοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δηλαδη δεν θα ξανακατσεις διπλα μου στο διαλειμμα του αθηναιον οσο θα καπνιζω μωρο μου?![]()
) που καθόμαστε ΕΞΩ, ευχαριστως.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το ξερα οτι δεν θα ξεκολησεις τοσο ευκολα απο μενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο πεζουλάκι (ξερεις αυτο το μαρμαρινο, το κρυο) που καθόμαστε ΕΞΩ, ευχαριστως.
![]()
![]()
Παρ' ολο που με πούλησες οταν πήγαμε στον Robin HoodΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το ξερα οτι δεν θα ξεκολησεις τοσο ευκολα απο μενα...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
τιποτα δεν θα χασουμε φιλαρακι...κι αυτοι θα ρθουν μαζι μας να ντουμανιασουν οπως εκαναν παντα κι εμεις θα κανουμε υπομονη χωρις τσιγαρο εκει που πανε αυτοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Πες τα γ@μω το φελέκι μου γ@μω.
Βέβαια θα χάσουμε φίλους από την παρέα, οπότε θα μας βάλουν το δίλλημα...http://www.youtube.com/watch?v=zUDuxVn4bvE
στο δια ταυτα βεβαια μηχανοβιοι ειμαστε...το απολαυστικοτερο τσιγαρο ειναι αυτο που κανεις στην ακρη του δρομου με φιλαρακια και λες μαλακιες επι ενα δυωρο...![]()