Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ε, τότε, αν βγάλει μπουφάν η Shoei?![]()
![]()
Σόρυ για το σπαμ, σταματάω.![]()
και η SHOEI εχει μπουφαν!
![]()
Ε, τότε, αν βγάλει μπουφάν η Shoei?![]()
![]()
Σόρυ για το σπαμ, σταματάω.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι φορατε μπουφαν ΝταΙνεΖε , γαντια ΝταιΝΕζε , τσαντες ΝτΑιΝεζε και δεν εχετε κρανος?η το εχετε στο χερι/ντεποζιτο/γουΑτΕβερ?
δλδ Οκ .... Χαου ΣτιουπιΤ ις Δατ?
Και ποιά ΝταιΝΕζε; Κάτι delmar και κάτι santamonikες που κάνουν 600 εούρος.....
Μαύρο delmar η santa monica και ξεκρανωσιά έχει γίνει στυλάκι τελευταία.....
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
σε ειδα chris![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Λυπήσου με ρε Μήτσο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Λυπήσου με ρε Μήτσο!!![]()
![]()
Ε αφου εχει ρε!![]()
Η ΣΙΝΤΙ δεν εχει!![]()
η ΝΤΙΒΙΝΤΙ ? :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ε αφου εχει ρε!![]()
Η ΣΙΝΤΙ δεν εχει!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
η ΝΤΙΒΙΝΤΙ ? :wacko:
![]()
![]()
σας είδα... να στοιβάζεστε όλοι σε μια λωρίδα για να μην βραχούν τα αυτοκινητάκια σας από το ποτάμι που είχε γίνει η Λαμπράκη...
ε το έκανα κι εγώ κρις κραφτ, για να γουστάρω, και σας έκανα μούσκεμα τα τζάμια από τα απόνερά μου!:rotflmao:
έγινα μούσκεμα αλλά γούσταρα! (ανωμαλία κάργα... είδες τι παθαίνει κανείς άμα κυκλοφορεί δανεικό μηχανάκι λόγω ανωτέρας βίας..)![]()
![]()
ΣΙΝΤΙ μπουφάν έχεις? :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
...
καλα τους εκανες.Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σας είδα... να στοιβάζεστε όλοι σε μια λωρίδα για να μην βραχούν τα αυτοκινητάκια σας από το ποτάμι που είχε γίνει η Λαμπράκη...
ε το έκανα κι εγώ κρις κραφτ, για να γουστάρω, και σας έκανα μούσκεμα τα τζάμια από τα απόνερά μου!:rotflmao:
έγινα μούσκεμα αλλά γούσταρα! (ανωμαλία κάργα... είδες τι παθαίνει κανείς άμα κυκλοφορεί δανεικό μηχανάκι λόγω ανωτέρας βίας..)![]()
![]()
να μαθουν!
είχα ένα ΒΙΣΙΑΡ αλλά μου το κλέψανε! λες να πάω για ΣΙΝΤΙ ή να πάρω από αυτά τα καινούρια τα ΜΠΛΟΥΡΕΙ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ΣΙΝΤΙ μπουφάν έχεις? :wacko:
πλάκα πλάκα έχει κάτι μποτούλες η Sidi...πολύ γκ@βλα.. ....
Σε ειδα κοπελια χ8ες στην Αγησιλαου και Δεληγιωργη στο φαναρι με ασπρο GSXR ροζ σελα μποτες κλπ. Να ξερεις οτι πηρες respect απο ολη την....διμοιρια!![]()
Triumph Tiger 800!
Σε είδα μ@λ@κ@ με το κουτί σου να βγαίνεις στην Χ''κυριακού στον Πειραιά με την όπισθεν!!! και κόντεψα να κάψω την κόρνα μέχρι να πάρεις χαμπάρι...φονιά:a31:
Για να μου πέσουν οι παλμοί πέρασε ένα 10λεπτο![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
χαριλαου τρικουπη και χ''κυριακου ειναι δρομοι στον Πειραια που πρεπει να πηγαινουμε με 20χαω/ .& _Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
Σε είδα μ@λ@κ@ με το κουτί σου να βγαίνεις στην Χ''κυριακού στον Πειραιά με την όπισθεν!!! και κόντεψα να κάψω την κόρνα μέχρι να πάρεις χαμπάρι...φονιά:a31:
Για να μου πέσουν οι παλμοί πέρασε ένα 10λεπτο![]()
σου πεταγοντε απο παντου δεν εχουν ορατοτητα δεν υπολογιζουν δεν δεν δεν
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone