ΟΧΙ, το εργοστάσιο και τα μάτια μας,Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μήνυση στο εργοστάσιο
:rotflmao:
ποιος θα φτιάχνει αυτά τα μοτόρια αν πάθει κάτι ο Αυστριακός!!!!!!!!
![]()
ΟΧΙ, το εργοστάσιο και τα μάτια μας,Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μήνυση στο εργοστάσιο
:rotflmao:
ποιος θα φτιάχνει αυτά τα μοτόρια αν πάθει κάτι ο Αυστριακός!!!!!!!!
![]()
χωράει πολλή συζήτηση για το τι κάνει η KTM με τους μαστόρες τις και τι περνάει τελικά σε μας...
Μακάρι να τύχει , από κοντά να τα πούμε αυτα...
Με μπύρες που λέει και ο trooper...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
ΑΥΤΗ είναι η προσωπική μου άποψη μιας και άνοιξες θεμα ,και δεν προσπαθώ να σε πείσω ,το σίγουρο είναι οτι αν το δεχτείς θα αισθανθείς καλά με την μοτο και τον εαυτό σου ..τα υπόλοιπα δεν τα θέλουμε ...
![]()
Για να ολοκληρώσω το θέμα,
σήμερα με πήρε τηλ η ΚΤΜ Ελλάς, δειχνοντας ενδιαφέρον για τα παραπονά μου. Τους είπα ότι το θέμα έχει κλείσει για μένα και πλέον η ανησυχία που είχα δεν υφίσταται πια.
Πριν από λίγο επίσης με πήρε τηλ ο Ηλίας Δημητρόπουλος και μου εξήγησε κάποια πράγματα για την μηχανή.
Τι να πω.....ίσως εγώ να είμαι λάθος.... πιο πολύ για την διάσταση που έδωσα στο θέμα.
(όχι, δεν μου έταξαν κάτι)
όλοι έχουν δίκιο αλλά συνάμα όλοι έχουν και άδικο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
μου εξήγησε κάποια πράγματα για την μηχανή.
δεν μας τα εξηγείς και΄μας που έχουμε τις ίδιες ανυσηχίες;
Το θέμα με τα λάδια, χρόνια τώρα στα adv βάζει 3.4 λίτρα επειδή τσιμπάει λίγο λάδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
δεν μας τα εξηγείς και΄μας που έχουμε τις ίδιες ανυσηχίες;
Τώρα, στην σημερινή μέτρηση που έκανα αφού έβγαλα 200ml η στάθμη ήταν λίγο πάνω από την μέση. Ίσως να είχε πέσει κάτι λίγο παραπάνω και το σχήμα του δοχείου να είναι τέτοιο που να ανεβάζει την στάθμη στο μετρητή (δικιά μου εξήγηση αυτή)
Για τα καθαρίσματα, με διαβεβαίωσε ότι οι καθαρισμοί έγιναν, μου είπε και τον τρόπο αλλά επειδή δεν συγκράτησα την διαδικασία στο 100% δεν θέλω να γράψω κάτι που δεν θα είναι ακριβές. Αν θέλει ο ίδιος να ποστάρει κάτι σχετικό.... Ή οι πελάτες του θα μπορούσαν να το συζητήσουν μαζί του από κοντά.
Τέλος, από ότι ψιλιάζομαι, η KTM Αυστρίας έχει ενεργήσει για το θέμα, οπότε αν είναι να γίνει κάτι αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.
Έγώ ίσως να περάσω κάποια στιγμή από εκεί να τα πούμε με τον Δημητρόπουλο.
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
Το θέμα με τα λάδια, χρόνια τώρα στα adv βάζει 3.4 λίτρα επειδή τσιμπάει λίγο λάδια.
Τώρα, στην σημερινή μέτρηση που έκανα αφού έβγαλα 200ml η στάθμη ήταν λίγο πάνω από την μέση. Ίσως να είχε πέσει κάτι λίγο παραπάνω και το σχήμα του δοχείου να είναι τέτοιο που να ανεβάζει την στάθμη στο μετρητή (δικιά μου εξήγηση αυτή)
Για τα καθαρίσματα, με διαβεβαίωσε ότι οι καθαρισμοί έγιναν, μου είπε και τον τρόπο αλλά επειδή δεν συγκράτησα την διαδικασία στο 100% δεν θέλω να γράψω κάτι που δεν θα είναι ακριβές. Αν θέλει ο ίδιος να ποστάρει κάτι σχετικό.... Ή οι πελάτες του θα μπορούσαν να το συζητήσουν μαζί του από κοντά.
Τέλος, από ότι ψιλιάζομαι, η KTM Αυστρίας έχει ενεργήσει για το θέμα, οπότε αν είναι να γίνει κάτι αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.
Έγώ ίσως να περάσω κάποια στιγμή από εκεί να τα πούμε με τον Δημητρόπουλο.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα....
![]()
να χαιρομαστε πρεπει που η ΚΤΜ ελλας ΑΠΑΝΤΑΕΙ και γινεται διαλογος με τους πελατες
οσο πιο μικρο ειναι το χωριο τόσο πιο δυσκολα κοροιδευεις ο ενας τον αλλον μιας και η οικογενεια της ΚΤΜ στην ελλαδα ειναι μικρη
ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ στο Σαρακακη και στην μοτοδυναμικη να δειτε τα χαλια τους
οι ιαπωνες ΔΕΝ καταλαβαινουν απο παραπονα
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΤΜ ως ευρωπακη εταιρεια μπορει να ελεγχθει απο τον
ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
μου επιτρεπεις να διορθωσω τον τιτλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.
![]()
ok,Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μου επιτρεπεις να διορθωσω τον τιτλο!![]()
ακόμη καλύτερα να σβήσεις το θρεντ,
![]()
Το θέμα είναι ότι πεισθηκα πως όπως και να έγιναν αυτές οι εργασίες στην μηχανή μου δεν διατρέχει κίνδυνο.
Τώρα για τον ακριβή τρόπο και αν υπάρχει κάποια παράλειψη, αν είναι να γίνει κάτι ας γίνει ενδοΚΤΜικα.
Θα συμφωνήσω και με τον lc8ergr1 για το ότι η ΚΤΜ είναι πολύ καλύτερη στο after sales service από πολούς άλλους
![]()
Δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα Στεφ, αλλα γενικοτερα..
ανα τακτα χρονικα διαστηματα ερχεται καποιος, κανει την μανουρα του αιωνα για το προβλημα του και ανακινει ολοκληρη ηπειρο ας πουμε, φορώντας την μασκα του ζορρο που θα σωσει και τον υπολοιπο εξαπατημενο λαο, εγγραφα αντι εγγραφων, δικηγοροι κλπ .... (ολα μεχρι εδω θεμιτα)
αλλα μολις "εξυπηρετηθει" γινεται η κωλοτουμπα που ελεγα και μεχρι που εξαφανιζει ολη την ιστορια για ευνόητους λογους....
Παθέτικ
ΥΓ : Μην κοιτας τον lc8erg αυτος εχει πεσει στην μαρμητα...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ban 'em all