Μλκες εχω κλασει στο γελιο :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Μπαμπηηηηηη!!Εκει πρεπει να παμε ρεεεε!!Να τρωμε γαλακτομπουρεκο αβερτα και να μην μας νοιαζει αν παχυνουμε,να βγαινουμε σαν τον καζαμπουμπου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπηηηηηη!!Εκει πρεπει να παμε ρεεεε!!Να τρωμε γαλακτομπουρεκο αβερτα και να μην μας νοιαζει αν παχυνουμε,να βγαινουμε σαν τον καζαμπουμπου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
δν μας χαιρετάς ρε Γιαννάκη?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
συγκρίνεις γαλακτομπούρεκο πλατεία Βυτίνας ντάλα ήλιο με το έκτρωμα αυτό?![]()
Ε ετσι θα γινουμε ρε μλκ αν τρωμε απο ενα ταψι ο καθενας στην καθισια μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δν μας χαιρετάς ρε Γιαννάκη?
συγκρίνεις γαλακτομπούρεκο πλατεία Βυτίνας ντάλα ήλιο με το έκτρωμα αυτό?![]()
![]()
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτήν την κατάντια....![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
άσε Γιαννάκη, τη Κυριακή σταματήσαμε Βυτίνα για γλυκό και ερχόσαντε τα καΝΤαίφια το ένα μετά το άλλο στο τραπέζι κι εγώ έμενα με τον καπουτσίνο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ε ετσι θα γινουμε ρε μλκ αν τρωμε απο ενα ταψι ο καθενας στην καθισια μας.![]()
![]()
Εγω δεν θα αντεχα ρε Μαπμπινο ειλικρινα.......χαρα στο κουραγιο σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
άσε Γιαννάκη, τη Κυριακή σταματήσαμε Βυτίνα για γλυκό και ερχόσαντε τα καΝΤαίφια το ένα μετά το άλλο στο τραπέζι κι εγώ έμενα με τον καπουτσίνο μου...![]()
...μα καλα ρε μλκ κανταιφακι και δεν αρπαξες την ευκαιρια??![]()
Δεν σου ξαναμιλαω ρε!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
όχι Γιαννή όχι....μη μου το κάνεις αυτό....![]()
...........
:wacko:
Αυτούς δε τους πιάνει η Αστυνομία ?
μπορω να δεχτω τα περισσοτερα, αλλα αυτοι οι παππουδες με τα 12ποντα και τα διχτυωτα καλσον που πανε;;;;;![]()
![]()
ρε φιλαράκι έλεος πραγματικά ..... μου ρχεται να ''βγάλω'' το πρωινό που δεν έφαγα δλδ ...
που στο διάολο είναι το ανέκδοτο και που το χιούμορ?
και που βρήκες το κουράγιο να ποστάρεις τόσες φωτογραφίες? λες και δε έφταναν μια-δυο για να μπει κάποιος στο νόημα ...