Oi οποίοι είναι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eιναι καρατούμπανο, αλλά ψήφισα Tuono για δικούς μου λόγους.![]()
![]()
@->Roadjohn, είσαι εμπαθής και κακοπροαίρετος.![]()
Αprilia Tuono
KTM Super Duke
Triumph Speed Triple
Ducati Streetfighter
Yamaha FZ1 Fazer
BMW K1300R
Kawasaki Z-1000
Honda CB1000R
Suzuki B-King
Buell XB
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν το λεγα σε σένα!!!![]()
Εσενα πως σου φανηκε το Tuono σε σχεση με το SD? Για πε.
το δις πηγαινε στο οτι συμφωνουσα και το επαναλαμβανα αυτο που ειπες δευτερη φορα...
κοιτα να δεις φιλε,δεν το εχω παρει να το στριψω μεσα στην πιστα,πολυ θα το θελα αλλα μια βολτα σβελτη που το πηγα ,εχουμε και λεμε...
στα +
1.κινητηρας
2.στησιμο γαματο και πιο ακραιο απο τον δουκα για την πιστα(δυστυχως ο δουκας βρισκει ολοκληρος κατω αν γυρνας στο 1,10- στα μεγαρα ακομα και με σωμα και θελει δουλεια με το κεφαλι)
στα -
1.πολυ κοντο κιβωτιο .με ξενησε στο οτι με το που ξεκινουσα ανεβαζε σαν τρελο στροφες στο πρωτο μετρο και ηθελε ΑΜΕΣΩΣ αλλαγη σε δευτερα.
2.φρενα υποδυεστερα του ΚΤΜ
3.εμφανιση απο την μεση και μπροστα.
αυτα τα λιγα![]()
1ον δεν μου αρεσει η μούρη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oi οποίοι είναι ?![]()
2ον στην πίστα που το είχε ο Robert εβρισκε κάτω εύκολα, ειναι οδηγάρα βέβαια, αλλά το Tuono δεν θα εβρισκε.
Αφού το κοιταξε απο δω απο κει, φαηκκε το πράμα. Για να στρίψει παραπάνω μόνο με αλλους μαρσπιεδες, μονο που λόγω διάταξης θέλει κι αλλη εξατμιση για να γινει αυτό, Συνολο 2 χιλιαρικάκια για πλάκα για να κανει αυτο που θε έπρεπε ηδη να κάνει.
3ον Αμα ηταν να παρω ducati υπαρχουν άλλα.
4ον Πανακριβο
5ον Δεν μου αρέσουν οι διπλές εξατμίσεις στο πλάι σε κανένα μηχανάκι.
Θες κι άλλα? Εχω.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kατόπιν παραγγελιάς ο τίτλος άλλαξε σε "streetfighters", έτσι θά'πρεπε να γίνει απ'την αρχή δηλαδή γιατί μαζεύτηκαν μπόλικα υπερωκεάνια που ούτως ή άλλως δεν χωρούσαν σαν πρόσθετες επιλογές για το poll..
Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει το B-King και το Κ-1300R... ε, πείτε ότι μπήκαν για να συμπληρώσουν τη δεκάδα..![]()
![]()
αφού με την απρίλια τσακωθήκαμε ρε Βύρωνα και δε μιλιόμαστε πια, τι θες τώρα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
και γαμώ τις υπεργκόμενες η τουόνο, αδιαμφισβήτητα ... αλλά η μάνα της είναι καριόλα και δεν θέλω πάρε δώσε, οκ τώρα?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Παρακαλώ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
2.φρενα υποδυεστερα του ΚΤΜ
![]()
Δεν ξέρω τι οδήγησες, αλλα μου κάνει πολύ εντύπωση για τα φρένα. Στο ποιό ολοκληρωμένο συγκριτικό που έχω διαβάσει, το Tuonο (08 mod) είναι πρώτο με τον Δούκα 2ο, ενω στα japan η διαφορά έφτανε και τα 6 μέτρα στις μετρήσεις.
Εκτός αυτού, το Tuono 06 και τα Factory φορούν τις ίδιες Brembo δαγκάνες με το S1000RR που δεν νομίζω να υστερεί στα φρένα. Απ΄το 2007 και μετά φοράει λίγο πιο απλές Brembo, αλλά και πάλι χλωμό να έχει μεγάλη διαφορά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παρακαλώ?![]()
Δεν ξέρω τι οδήγησες, αλλα μου κάνει πολύ εντύπωση για τα φρένα. Στο ποιό ολοκληρωμένο συγκριτικό που έχω διαβάσει, το Tuonο (08 mod) είναι πρώτο με τον Δούκα 2ο, ενω στα japan η διαφορά έφτανε και τα 6 μέτρα στις μετρήσεις.
Εκτός αυτού, το Tuono 06 και τα Factory φορούν τις ίδιες Brembo δαγκάνες με το S1000RR που δεν νομίζω να υστερεί στα φρένα. Απ΄το 2007 και μετά φοράει λίγο πιο απλές Brembo, αλλά και πάλι χλωμό να έχει μεγάλη διαφορά...
τα τουονα πλην του φακτορι αν δε κανω λαθος εχουν συμβατικες τρομπες...ο σουπερ δουκας εχει ακτινικη...και η διαφορα στο φρεναρισμα της ''απλης'' και της ακτινικης ειναι αρκετα μεγαλη οποτε ειναι λογικο να του φανηκαν υποδεεστερα τα φρενα, αν αυτο που οδηγησε δεν ειχε ακτινικη τρομπα...επισης παιζουν και τα τακακια πολυ σημαντικο ρολο
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παρακαλώ?![]()
παιζει να εφταιγαν οι ρυθμισεις στο μπροστινο ,του γιδιου που μου το δωκε???![]()
![]()
Η διαφορά βρίσκεται στην πληροφορία απ την τρόμπα.Το sKTm έχει ακτινική,γι αυτό και η "ακραία" αίσθηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απ τα καλύτερα "στ0κ" φρένα(σε αίσθηση),μαζί με του 950sm.![]()
@Allst@rf το ότι ανέβαζε σαν τρελό,μου βρωμάει βγαλμένο βολάνΙ...![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
κρίμα ρε Γιάννο, και νόμιζα ότι ήθελες βόλτα το τουόνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αφού με την απρίλια τσακωθήκαμε ρε Βύρωνα και δε μιλιόμαστε πια, τι θες τώρα ?![]()
και γαμώ τις υπεργκόμενες η τουόνο, αδιαμφισβήτητα ... αλλά η μάνα της είναι καριόλα και δεν θέλω πάρε δώσε, οκ τώρα?![]()
να ξενοπηδήξω δε με νοιάζει, σχέση δε θέλω να κάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κρίμα ρε Γιάννο, και νόμιζα ότι ήθελες βόλτα το τουόνο...![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
εμ λογικό είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να ξενοπηδήξω δε με νοιάζει, σχέση δε θέλω να κάνω![]()
με τις νοικοκυρές που έμπλεξες....έχεις ανάγκη από ένα πυρκαυλάκι...![]()
Re pano, πλάκα κάνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τα τουονα πλην του φακτορι αν δε κανω λαθος εχουν συμβατικες τρομπες...ο σουπερ δουκας εχει ακτινικη...και η διαφορα στο φρεναρισμα της ''απλης'' και της ακτινικης ειναι αρκετα μεγαλη οποτε ειναι λογικο να του φανηκαν υποδεεστερα τα φρενα, αν αυτο που οδηγησε δεν ειχε ακτινικη τρομπα...επισης παιζουν και τα τακακια πολυ σημαντικο ρολο![]()
Και το απλό tuono φοράει brembo 16x18 ενώ στο δικό μου που εχει και 4τακάκια ανα δαγκάνα, όταν πατάς δυνατά φρένα κοντεύεις να φύγεις από πάνω.
Προφανώς η ακτινική δουλεύει ακόμα καλύτερα, αλλά τα φρένα στα Tuono απλά σκοτώνουν.
Allstaf, μπορεί το μπροστινό να δούλευε με περίεργες ρυθμίσεις, ή το SD να έχει ακόμα καλύτερη αίσθηση. Στο τεστ που ανέφερα και τα 2 ήταν πολύ κοντά πάντως. Το θέμα του πως στροφάρει, ή έχει να κάνει με βολάν όπως είπε ο συλλεκτικός, ή το είχαν κοντύνει πολύ. Κάποια παιδιά το δουλεύουν με 15-42 πχ.![]()
αυτό πες το στους απριλιανούς που τρέχουνε να βάλουν μονομπλοκ επάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς η ακτινική δουλεύει ακόμα καλύτερα, αλλά τα φρένα στα Tuono απλά σκοτώνουν.![]()
(τι μιλάω εγώ τώρα, τέσπα χαχαχαχαχ)