Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μάγε,

για τον επόμενο λιγο καιρό, έχε το νου σου πάντως....
    Καπου πρεπει να το εχω ξαναγραψει.

Με λιγα λογια, αμαξι με ζευγαρι τσιγγανων κλεβει μεσα απο το αμαξι των γονιων μου την τσαντα της μανας μου.Κανουν μυνηση οι δικοι μου και μαθαινουν οτι οι γιουφτοι εχουν γαμησει την περιοχη με τον ιδιο τροπο.
    Μετα απο καποιο καιρο ξαναεμφανιζοντε και καποιος περνει τηλ. τους γονεις μου και αρχισουν να παρακολουθουν τους τσιγγανους απο αποσταση,ταυτοχρονα καλουν την αστυνομια.
    Τους λενε οτι δεν εχουν τωρα ατομα και καθιστε απο πισω τους μεχρι να βρουμε ενα περιπολικο για να ρθουμε.
    Συνεχιζετε μεχρι που καποια στιγμη σκαει το περιπολικο και τους δενει, συνεχιζεται η φαση με δικαστηριο και μαρτυρες οσους ειχαν κλαπει απο τους τσιγγανους.
    Οι γονεις μου ταπιροκρανιωση γιατι χανουν τα μερικαματα τους λογω αναβολων και δικαστηριων.

Το αποτελεσμα ,κρινεται ενοχος ο τσιγγανος και η τσιγγανα.

Εχτες ηρθε καινουργιο δικαστηριο ,λογω οτι εκανε εφεση ο γυφτος και τους ξανακαλουν παλι το μαιο.

Η μανα μου θελει να τα γαμησει ολα και ολους ο, ο πατερας μου μια απο τα ιδια.

Με τετοια δικαιοσυνη ,οχι μονο θα τον σπασω στο ξυλο αλλα ειναι προτιμοτερο να τον θαψω κιολας για να μην το βρει κανενας.

Και μιλαμε για τσιγγανους που εχουν δει προσωπα,στο δικαστηριο ηθελαν να λιντζαρουν την μανα μου και τετοια καλα, και αντι να αρκεστουν στην καταθεση της και να μην δινουν δικαιωμα των προσωπων να μπλεκουν σε τετοιες καταστασεις με τετοια ατομα................ τους ξαναζηταν για να πουν τα ιδια και να αποστηθησουν οι τσιγγανοι της μαπες μας, ωστε αργοτερα να απρουν την εκδικηση τους ανετα.

Γαμω το σπιτι σας γαμω κολοαμερικανοι.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κυριοι...ο μαγος δεν αντεδρασε αυθορμητα και ξυλοφορτωσε εναν σκατοψυχο καραγκιοζη που χτυπησε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο...

ο μαγος,παιδι με ψυχολογικα,που του επαιρναν τις κουκλες οταν ηταν μωρο και που αλλοδαποι του βιασαν το κουταβι ,οταν ηταν μικρος,που τα γενικοτερα κοινωνικα δρωμενα του επηρρεασαν το ψυχολογικο γιγνεσθαι και τον εξελιξαν σε ενα εν δυναμει δολοφονο,αψηφησε την καθεστηκυια ταξη πραγματων και τους νομους και χειροδικησε σε εναν συνανθρωπο...

για να μην μιλησω για τις προεκτασεις της πραξης του στην εξελιξη των παιδιων του και κατ επεκτασιν στο μελλον της ελλαδος μας...

θυμιστε μου ρε την επομενη φορα που θα βουτηξω την γκομενα απο το μαλλι και την πεταξω στο κρεββατι με σκοπο να της πεταξω τα ματια εξω ,επειδη με κ@βλωσε ενα σκυψιμο της,να σκεφτω τις προεκτασεις της χειροδικιας μου σε νομικο και κοινωνικο πλαισιο...

:a31: :a31: :a31:

και μετα απορειτε που οι γκομενες λενε οτι δεν υπαρχουν πια αντρες...περαστικα...
    μηπως ειναι και κομμουνιστης????
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    επειδη βλεπω πολυ σιεςαι πολυ τζειμς μποντ και μισιον ιμποσιμπλ θα ελεγα να διαγραφει αυτο το ποστ γιατι

freeeeeeeeezzzz Police.......

You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?

Anything you do say may be used against you in a court of law. Do you understand?

You have the right to consult an attorney before speaking to the police and to have an attorney present during questioning now or in the future. Do you understand?

If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you before any questioning if you wish. Do you understand?

If you decide to answer questions now without an attorney present you will still have the right to stop answering at any time until you talk to an attorney. Do you understand?
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω θελω να τιμωρειται με πολυ αυστηρο τροπο, π.χ. εναποθεση παγου και καυτου λαδιου εναλλαξ στα @@δια ο politically correct λογος....

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    goustaroume manoura leme....koita kouventa kai episkepshmothta gia 2 mpouketa kai mia klwtsa....arrwstia....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Εισπνοή.... εκπνοή....
    πάντως θα ήθελα να καταγγείλω τις διακρίσεις που γίνονται εδώ μέσα.

εγώ όταν "πλακωνόμουν" και μούντζωνα και έβριζα όλοι πέφτανε αμέσως να με φάνε.

τον Gandalf θα τον βγάλουν και πρόεδρο του moto.gr.

άτιμη κενωνία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    -Δεν πρέπει να το χτυπάτε το σκυλάκι κύριε..
    -Ε τσιγκνώμι ντεν καταλαβαίνει
    -Από που είστε κύριε..
    -Απ'το Αλβανία..
    -Χαρτιά έχετε κύριε;...
    -Λατρομετανάστι
    -Κακώς κύριε... θα πρέπει να βγάλετε χαρτιά για να είστε νόμιμος κύριε...
    -Μάλιστα θα πάει με το πρώτη ευκαιρία
    -Είστε άψογος κύριε... ζητήστε τώρα συγνώμη κι απ'το σκυλάκι κύριε...
    -Σόρρυ ντόγκυ
    (και κοιτώντας τον ουρανό...)
    -Μα ποιος είμαι Κύριε...

:rotflmao:
    Τε λικά αν σας αφήσουν έχετε τρελή έμπνευση , γαμάτος (χωρίς ειρωνία).Έγραψες

Όσο για το τι θα έκανα έχει απαντηθεί ήδη καμιά 6-7 σελίδες πριν απλά έχει πλάκα να περιμένω απαντησεις όπως η αποπάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    .Αντι να παρεις την αστυνομια τηλ χειροδικησες.Και οι υπολοιποι σε επικροτουν για τη χειροδικια.Οκ παω πασο.Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα.
    +όλα που λένε
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Η αστυνομία θα ερχόταν;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    επειδη βλεπω πολυ σιεςαι πολυ τζειμς μποντ και μισιον ιμποσιμπλ θα ελεγα να διαγραφει αυτο το ποστ γιατι

freeeeeeeeezzzz Police.......

You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?

Anything you do say may be used against you in a court of law. Do you understand?

You have the right to consult an attorney before speaking to the police and to have an attorney present during questioning now or in the future. Do you understand?

If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you before any questioning if you wish. Do you understand?

If you decide to answer questions now without an attorney present you will still have the right to stop answering at any time until you talk to an attorney. Do you understand?
    Δεν τα λες καλά. Το σωστό κείμενο είναι αυτό:

"You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney. If you cannot afford an attorney, one will be appointed to you. Do you understand these rights as they have been read to you?"

Αν και κάποιες φορές απο πολιτεία σε πολιτεία αλλάζει ελάχιστα αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία αυτό χρησιμοποιεί.

Ήταν η άσχετη Αμερικανική πληροφορία της ημέρας. Θα είμαστε πάλι μαζί σας αύριο την ίδια ώρα, με ακόμη μια άσχετη Αμερικανική πληροφορία....
    San Francisco Bay Area member......

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Η αστυνομία θα ερχόταν;
    Κατεβαινω την Κηφισιας στη δεξια λωριδα.Ξαφνικα μου πεταγεται ενας τυπος απο stop και με ριχνει κατω.Κοντευε να με σκοτωσει.Ευτυχως δεν επαθα κατι.Σηκωνομαι επανω κοιταω δεξια κι αριστερα,αστυνομια πουθενα.Μοναδες στο κινητο δεν ειχα.Οποτε εξαλλος απο τον ατζαμη τον βουταω,του τραβαω δυο μπουνιδια και μια κλωτσια στ @@ και τον ξαπλωνω κατω.
    Σιγα μην περιμενω αστυνομιες κλπ.Καθαριζω μονος μου,πιο γρηγορα και με ταχυτατη απονομη δικαιοσυνης.Τι νομοι και μαλακιες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Για ένα σκυλάκι θα ερχότανε;
    Εμάς όταν τους είπαμε ότι μας σπάσανε το σπίτι και μας ξεβράκωσαν μας ρώτησαν αν θα ήταν ΟΚ να έλθουν την επόμενη...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Για ένα σκυλάκι θα ερχότανε;
    Εμάς όταν τους είπαμε ότι μας σπάσανε το σπίτι και μας ξεβράκωσαν μας ρώτησαν αν θα ήταν ΟΚ να έλθουν την επόμενη...
    Ωραια λοιπον επειδη η αστυνομια δεν κανει καλα τη δουλεια της (αν και ηρθε οπως λεει ο μαγος) εμεις θα πρεπει να γινουμε ζωα.Σορυ φιλε αλλα δεν θα παρω.Και αυτο στο λεει καποιος που τη χειροδικια και την ασκηση βιας την εχει πληρωσει πολυ ακριβα.
    Η βια φερνει μονο βια.Ολα τα αλλα που λετε ειναι παπαριες καμαρωτες(με το συμπαθειο που λενε και στο χωριο μου).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλα ο γκανταλφ, αλλα ολοι οι υπόλοιποι, ουτε ενας δεν καταλαβε οτι εκανα πλακα;
    ρε, πατε καλα;
    το εμοτικον δεν το ειδατε;
    Φύγε ρε, που έκανες κ πλάκα...:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    πάντως θα ήθελα να καταγγείλω τις διακρίσεις που γίνονται εδώ μέσα.

εγώ όταν "πλακωνόμουν" και μούντζωνα και έβριζα όλοι πέφτανε αμέσως να με φάνε.

τον Gandalf θα τον βγάλουν και πρόεδρο του moto.gr.

άτιμη κενωνία...

ρε ασταδιαλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαράει αυτος ρε συ, δε διαβαζεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Κατεβαινω την Κηφισιας στη δεξια λωριδα.Ξαφνικα μου πεταγεται ενας τυπος απο stop και με ριχνει κατω.Κοντευε να με σκοτωσει.Ευτυχως δεν επαθα κατι.Σηκωνομαι επανω κοιταω δεξια κι αριστερα,αστυνομια πουθενα.Μοναδες στο κινητο δεν ειχα.Οποτε εξαλλος απο τον ατζαμη τον βουταω,του τραβαω δυο μπουνιδια και μια κλωτσια στ @@ και τον ξαπλωνω κατω.
    Σιγα μην περιμενω αστυνομιες κλπ.Καθαριζω μονος μου,πιο γρηγορα και με ταχυτατη απονομη δικαιοσυνης.Τι νομοι και μαλακιες.
    εαν το εκανε επιτηδες , το κειμενο σου ειναι on the spot...εαν το εκανε κατα λαθος,εισαι εκτος θεματος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας