Καπου πρεπει να το εχω ξαναγραψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάγε,
για τον επόμενο λιγο καιρό, έχε το νου σου πάντως....
Με λιγα λογια, αμαξι με ζευγαρι τσιγγανων κλεβει μεσα απο το αμαξι των γονιων μου την τσαντα της μανας μου.Κανουν μυνηση οι δικοι μου και μαθαινουν οτι οι γιουφτοι εχουν γαμησει την περιοχη με τον ιδιο τροπο.
Μετα απο καποιο καιρο ξαναεμφανιζοντε και καποιος περνει τηλ. τους γονεις μου και αρχισουν να παρακολουθουν τους τσιγγανους απο αποσταση,ταυτοχρονα καλουν την αστυνομια.
Τους λενε οτι δεν εχουν τωρα ατομα και καθιστε απο πισω τους μεχρι να βρουμε ενα περιπολικο για να ρθουμε.
Συνεχιζετε μεχρι που καποια στιγμη σκαει το περιπολικο και τους δενει, συνεχιζεται η φαση με δικαστηριο και μαρτυρες οσους ειχαν κλαπει απο τους τσιγγανους.
Οι γονεις μου ταπιροκρανιωση γιατι χανουν τα μερικαματα τους λογω αναβολων και δικαστηριων.
Το αποτελεσμα ,κρινεται ενοχος ο τσιγγανος και η τσιγγανα.
Εχτες ηρθε καινουργιο δικαστηριο ,λογω οτι εκανε εφεση ο γυφτος και τους ξανακαλουν παλι το μαιο.
Η μανα μου θελει να τα γαμησει ολα και ολους ο, ο πατερας μου μια απο τα ιδια.
Με τετοια δικαιοσυνη ,οχι μονο θα τον σπασω στο ξυλο αλλα ειναι προτιμοτερο να τον θαψω κιολας για να μην το βρει κανενας.
Και μιλαμε για τσιγγανους που εχουν δει προσωπα,στο δικαστηριο ηθελαν να λιντζαρουν την μανα μου και τετοια καλα, και αντι να αρκεστουν στην καταθεση της και να μην δινουν δικαιωμα των προσωπων να μπλεκουν σε τετοιες καταστασεις με τετοια ατομα................ τους ξαναζηταν για να πουν τα ιδια και να αποστηθησουν οι τσιγγανοι της μαπες μας, ωστε αργοτερα να απρουν την εκδικηση τους ανετα.
Γαμω το σπιτι σας γαμω κολοαμερικανοι.