περαστικα ρε Παπ !!!
γρηγορη αναρρωση!!!!
![]()
περαστικα ρε Παπ !!!
γρηγορη αναρρωση!!!!
![]()
περαστικά μου λοιπόν κι ας πρόσεχα ...
και το χω να το λέω ρε γμτ.... δε με ξεγελά η διαίσθηση σχεδόν ποτέ, το ξερα ότι πλησίαζε, μη ρωτάτε τι και πως, το μόνο κακό είναι ότι δε φυλαγόμουν και πολύ.. φαρδύς πλατύς λοιπόν στη μεσογείων,, το μπουσάκι αρκετά λαβωμένο λίγο πιο κει, και τα γυαλιά μου κάπου πιο κει, γι αυτό ίσως κάποια ορθογραφικά![]()
λεπτομέρειες λίγο αργότερα, μιας και δε βλέπω τι γράφω, επικοινωνώ μόνο και μόνο για να ενημερώσω ότι οι δύο πρώτοι που θα βρούν το δωμάτιο 103 στο κεντρικό κτίριο του Ερυθρού, κερδίζουν απο μια πρόσκληση για το athens supercross που ξεκινάει σε 2 ωρίτσες απο τώρα! μη βιαστείτε και πολύ, δεν έχουμε άλλα κρεβάτια.
όποιοι καπνίζετε αυτήτη στιγμή, γαμιέστε![]()
κρούκη παιδί μου, έχω σπασμένο πλευρό, σταμάτα να γράφεις σε παρακαλώ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και το χω να το λέω ρε γμτ.... δε με ξεγελά η διαίσθηση σχεδόν ποτέ, το ξερα ότι πλησίαζε, μη ρωτάτε τι και πως, το μόνο κακό είναι ότι δε φυλαγόμουν και πολύ.. φαρδύς πλατύς λοιπόν στη μεσογείων,, το μπουσάκι αρκετά λαβωμένο λίγο πιο κει, και τα γυαλιά μου κάπου πιο κει, γι αυτό ίσως κάποια ορθογραφικά![]()
λεπτομέρειες λίγο αργότερα, μιας και δε βλέπω τι γράφω, επικοινωνώ μόνο και μόνο για να ενημερώσω ότι οι δύο πρώτοι που θα βρούν το δωμάτιο 103 στο κεντρικό κτίριο του Ερυθρού, κερδίζουν απο μια πρόσκληση για το athens supercross που ξεκινάει σε 2 ωρίτσες απο τώρα! μη βιαστείτε και πολύ, δεν έχουμε άλλα κρεβάτια.
πάντως αν και χωρίς ... γυαλιά μια χαρά τα πήγες στην ορθογραφία.
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. α ... και ............. δεν καπνίζω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
γρηγορα καβαλα(οχι τη πολη) σου ευχομαι!!![]()
υπομονη για τις μερες στη κλινικη..![]()
γιατί ρε συ ;;
και η ... πόλη μια ... χαρά είναι![]()
![]()
![]()
![]()
όταν πάμε προς ... κερατέα μεριά είναι το πρόβλημα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπραβο ρε Παπ , μπραβο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Ετσι σε θελω!!!!
High Spirit![]()
![]()
Aααα και![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.....
.....
Μπορεί.... αλλά δεν νοιώθω τίποτα μλκ! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε, περαστικά κι από εδώ....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Περαστικα αρχηγε!
Αν και λιγο αργοπορημενα περαστικα και αγυριστα Γιωργο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ευχαριστω κι απο μενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν κάνει τπτ![]()
![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Ομορφόπαιδο είσαι τυχερός που έχεις τους φίλους σου να σε νοιάζονται. Τρέξαν τα παιδιά να βοηθήσουν, είναι και ο Γιώργης ο μακρυμάλλης στην αναμονή για την αποκατάστασή σου, ποιος στην χάρη σου........
Άντε λοιπόν γρήγορα σπίτι σου εύχομαι και μακάρι οι πόνοι που πέρασες να είναι οι τελευταίοι. Είμαι παθών δυστυχώς και γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Βάλε και μία χάντρα θαλασσιά πάνω σου, που ξέρεις μπορεί και να βοηθήσει...
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παπ, περαστικά ρε φίλε.
...
Πριν λίγο είδα το θρεντάκι. Χάρηκα που όλα τελείωσαν καλώς και χαίρομαι που δεν χάνεις το χιούμορ σου.
Καλή ανάρρωση.![]()
Sent from me using a computer.
δεν κάνει τίποτα και για σέναΑρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ευχαριστω κι απο μενα!![]()
![]()
![]()