Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Λοιπον σημερα εβαλα την αλυσιδα! Μιλαμε εστρωσε το μηχανακι, ρολαρει ωραια χωρις τις ταλαντωσεις της στραβης αλυσιδας και αθορυβα! ηταν της suzuki αυθεντικη με o-rings αλλα ειχε συνδεσμο. Μπροσς πισω γραναζι αλλαξαν πακετο, και το μπροστα ειδικα χρειαζοταν διοτι ειχε μεγαλη φθορα.

Πληροφοριακα αναφερω πως για να κανουμε σωστη δουλεια μας πηρε 2 ωρες, κυριως γιατι για να βγει το μπροστα γραναζι θελει να βγουν ανορθωτης , λεβιες ταχυτητων και συμπλεκτης. Με μια πρωτη εκτιμηση τα 190 της αλυσιδας ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα ειναι μαζι με τα 2 αυθεντικα γραναζια. Τα 30 εργατικα μια χαρα μου φαινονται.

Στο θεμα του φιλου με το Κ7 δε νομιζω να γινει δουλεια με κολλημα. Μακαρι να γινεται δηλαδη. Απλα πρεπει να το φτιαξει αμεσα διοτι εχει τη μαμα εξατμισση και εχει κρεμασει λογω βαρους. Ξεψαχνισα το ebay Και βρηκα μονο ενα ανταλλακτικο κι αυτο δημοπρασια που ληγει σε 8 μερες... Θα τον στειλω στον μηχανικο κι οτι αποφασισουν..

Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    καλησπερα.

αν καταλαβα καλα ειανι ιδιο για κ5 εως και κ9
    Δεν είναι ίδια τα Κ5-Κ6 με τα Κ7 και μετά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δεν είναι ίδια τα Κ5-Κ6 με τα Κ7 και μετά.

αλλο κωδικο δηλαδη εχουν για το ελαιοψυκτο και αλλο το υγροψυκτο? θα ξαναψαξω το βραδακι στο ebay μηπως και αλλα και παλι δεν εχει πολλυ πραμμα γι αυτο τομοντελο

περιεργο μου φαινεται παντως διοτι απο Κ5 και μετα ειναι σχεδον το ιδιο σασι
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Nαι αλλά έχω το δικό μου και ενός φίλου δίπλα δίπλα στο γκαράζ και για αυτό στο λέω, καμία σχέση |
    Το αερόψυκτο έχει στρογγυλά σαν δύο ίσιες σωλήνες, το υδρόψυκτο (μάλλον) χυτά με καμπύλες και τετραγωνική διατομή.

χυτα ειναι και στο Κ7 που θυμαμαι και στο Κ8 το δικο μ σιγουρα.

θενκς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    καλη χρονια σε ολους.
    σημερα εκανα το σερβις των 36000 (37000 στο μετρητη ). κοστος 160 γιουργια.
    ο μηχανικος ειπε οτι εχει ενα θεμα η αλυσιδα χωρις να ειναι επειγον απλα θελει προσοχη και λαδωμα. τα γραναζια δε εχουν θεμα. σε ερωτηση μου ποσο παει μια αλυσιδα η απαντηση ηταν "μια καλη γυρω στα 130 " βλεποντας αυτα που γραφετε πιο πανω ειναι τοσο φθηνα τα γραναζια η ειναι ακριβη αυτη που μου προτεινε? δε μου διευκρινησε αν ηταν της μαμας η αφτερ.
    το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο.

Με γρανάζια ή χωρίς είναι τα 130?

καλό είναι να αλλάξεις και τα 2 γρανάζια. Εμένα τομπροστά ήταν αρκετά φθαρμένο. Σκέψου ότι μια καινούρια αλυσίδα φθείρεται πιο γρήγορα αν τα γρανάζια είναι ταλαιπωρημένά

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    καλη χρονια σε ολους.
    σημερα εκανα το σερβις των 36000 (37000 στο μετρητη ). κοστος 160 γιουργια.
    ο μηχανικος ειπε οτι εχει ενα θεμα η αλυσιδα χωρις να ειναι επειγον απλα θελει προσοχη και λαδωμα. τα γραναζια δε εχουν θεμα. σε ερωτηση μου ποσο παει μια αλυσιδα η απαντηση ηταν "μια καλη γυρω στα 130 " βλεποντας αυτα που γραφετε πιο πανω ειναι τοσο φθηνα τα γραναζια η ειναι ακριβη αυτη που μου προτεινε? δε μου διευκρινησε αν ηταν της μαμας η αφτερ.
    το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο.
    193€ έχει η εργοστασιακή της Suzuki μαζί με αλυσιδογράναζα κομπλέ + 42€ η εργατοώρα. Τιμές βάση τιμοκαταλόγου Suzuki. Υπάρχει περίπτωση στα Service Shops του Σφακ να έχεις και μια έκπτωση 15% στα υλικά.

Μια χαρά είναι και της Suzuki και αν την προσέχεις και δεν τη σκίζεις από φανάρι σε φανάρι μπορει να βγάλει και 30000 και 60000 χλμ
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Και εγώ δεν θα πρότεινα νέα αλυσίδα με γρανάζια που έχουν 37000χλμ ζωής, θα στην φάνε γρήγορα. Από aftermarket οι DID μου έχουν βγει πιο καλές... Γρανάζια ο "καλύτερος" συνδυασμός είναι εργοστασιακό μπροστινό, για να έχεις την λαστιχένια πατούρα για λίγο πιο ήσυχη λειτουργία με ένα JT πισινό. Αν και τελικά, η διαφορά ενός καλού σετ και του "εργοστασιακού" δεν είναι τόσο μεγάλη σε χρήματα... Αυτά τα 40κάτι ευρώ τοποθέτηση είναι που φουσκώνουν το λογαριασμό.

Ρε σεις, 60,000 χλμ αλυσίδα; "Ταριφάδικη" οδήγηση εντελώς; Στο Bandit δεν θυμάμαι να μου έζησε καμμία πάνω από 30,000χλμ, μπορεί καν να μην έφταναν τόσα. Αφού παρακαλάει για κόφτιασμα... The devil made me do it :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    130 μονο η αλυσυδα χωρις γραναζια. δε μου ειπε μαρκα και εγω δε διευκρινισα αν η τιμη ειναι μαζι με τη τοποθετηση. η αλλαγη θα γινει στο επομενο σερβις μαλον γιατι τωρα εκτος απο το σερβις θα βαλω και τακακια μπρος πισω (τα εχω παραγγειλει 95 ευρω). οποτε το κοστος ανεβαινει αρκετα να γινουν ολα τωρα.

Αν δεν απατώμαι, ο Integra έβαλε με ένα 150άρι αλυσίδα/γρανάζια στην Ηλιουπόλεως σε ένα μαγαζί...

Να γιατι το bandit ειναι γρηγορο.

https://www.youtube.com/watch?v=g10PvTls2IE

ξερω ξερω... αλητηριοι κοντρακηδες κλπ κλπ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Να σου θυμησω την υπογραφη σου?
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Εντάξει στο κενό το δικαιούμαι λίγο

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Κηδεύει κόσμο στην κατηγορία του το εργαλείο λέμε!
    Αν ήξερε ο κοσμάκης θ αγόραζε . Άμα πάμε στο 1250 κάποιοι που αναμετρήθηκαν μαζί του ακόμα κλαίνε
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF