11 σελίδες και ακόμα δεν έχω καταλάβει, θα πάρει ο BLACKGAS BMW ή όχι?????
Κι αν ναι ποια????
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν τον φτάνουν τα λεφτά...αλλά για αρχή πηγαίνει συνέχεια στον Αστέρα για καφέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
11 σελίδες και ακόμα δεν έχω καταλάβει, θα πάρει ο BLACKGAS BMW ή όχι?????
Κι αν ναι ποια????
![]()
Πουλάω τη δικιά μου τη μανάρα, καλή τιμή αλλά χαλάει οπότε αν θέλει πες του να μου στείλει π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν τον φτάνουν τα λεφτά...αλλά για αρχή πηγαίνει συνέχεια στον Αστέρα για καφέ.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτές τις ημέρες γίνεται μια λαχειοφόρος από "Το Χαμόγελο του Ποζερά", ενώ για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τους Mazoo and the Zoo.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πουλάω τη δικιά μου τη μανάρα, καλή τιμή αλλά χαλάει οπότε αν θέλει πες του να μου στείλει π.μ.
![]()
![]()
Υ.Γ. Σίγουρα χαλάει έτσι;;; Μην δώσει ο άνθρωπος ένα σκασμό λεφτά και πάρει καμιά μαϊμού που δεν χαλάει...αμαρτία είναι
http://www.youtube.com/watch?v=5QMHnxtaEmY
Δεν είναι θέμα μηχανής είπαμε... είναι θέμα κάγκουρα![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Μούφα είναι, δεν είναι BMW, με Fazer το έκανε και μετά έχει γίνει ψηφιακή επεξεργασίαΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
http://www.youtube.com/watch?v=5QMHnxtaEmY
Δεν είναι θέμα μηχανής είπαμε... είναι θέμα κάγκουρα![]()
![]()
![]()
Μπα. Απλώς καβάλησε το τρακτέρ και προσπάθησε να πάει ευθεία σε δρόμο με κλίση γύρω στο 8%. Ε! Καπου εκεί ο boxer έκανε το θαύμα του!Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μούφα είναι, δεν είναι BMW, με Fazer το έκανε και μετά έχει γίνει ψηφιακή επεξεργασία![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Re: Γιατί θα πάρω Bmw
γιατι εισαι λεφτας και ποζερας!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου έκανα γλύκες τώρα αλλά θα θυμώσει ο AUFGEBRACHT! Σκληρό αγόρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι εισαι λεφτας και ποζερας!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Προχώρα ελεύθερα...Ποτέ δεν κρίνω τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιουΑρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Θα σου έκανα γλύκες τώρα αλλά θα θυμώσει ο AUFGEBRACHT! Σκληρό αγόρι!
![]()
![]()
![]()