Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 238

Θέμα: Τρόμπα συμπλέκτη (πάνω) 990 Adv

Μπορεί, δηλαδή, να χάνει απλά υγρά από κάποιο o-ring ή τσιμουχάκι?
    Μπορώ να βάλω από κάποιο άλλο μοντέλο?
    Κάποια Universal ίσως?
    Βρήκα στο ebay διάφορες. Όχι κάποια μάρκα, αλλά υποστηρίζουν ότι είναι Universal.
    Τι κάνει κάποια αντλία να μπαίνει εδώ κι όχι κάπου αλλού? Η διατομή του εμβόλου?
    Να ξέρω, να ψάξω συγκεκριμμένα.
    make love not work

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okourkoulos Προβολή μηνύματος
    Μπορώ να βάλω από κάποιο άλλο μοντέλο?
    Κάποια Universal ίσως?
    Βρήκα στο ebay διάφορες. Όχι κάποια μάρκα, αλλά υποστηρίζουν ότι είναι Universal.
    Τι κάνει κάποια αντλία να μπαίνει εδώ κι όχι κάπου αλλού? Η διατομή του εμβόλου?
    Να ξέρω, να ψάξω συγκεκριμμένα.
    Αναφέρομαι στην δικιά μου περίπτωση,το oring για το οποίο μιλάω ειναι για την κάτω τρόμπα

Ναί χάνει απλά υγρά από κάποιο τσιμουχάκι. Αλλά αυτή είναι όλη η λειτουργία της αντλίας. Να στεγανώνει σωστά και να μην χάνει. Αφού χάνει έχει πρόβλημα. Και αφού σου χάνει ΠΑΛΙ υποθέτω οτι έχεις δοκιμάσει επανηλημένα να βάλεις καινούργιο πιστονάκι και δεν σου δούλεψε. Άρα έχεις πρόβλημα στο κυλινδράκι και όσα πιστονάκια με καινούργιες τσιμούχες και να βάλεις θα χαλάσουν οι τσιμούχες και θα χάσουν.
    Νομίζω οτι θέλεις είτε αλλαγή, είτε χιτώνιο.
    Τα σημεία που θα κάνουν μία αντλία να ταιριάζει είναι:
    Να ταιριάζει στη διάμετρο του τιμονιού, με όλους τους διακόπτες και τη βάση καθρέπτη που θα μπεί μάλλον χωριστή.
    Να βιδώνει σωστά και να στεγανώνει στο σωληνάκι υγρών. Είχα βρεί και εγώ κάποιες στο ebay αλλά τελικά κατέληξα σε χιτώνιο και το προτείνω.
    Γειά χαρά.

Το ότι έχω πρόβλημα πάλι σημαίνει πως έχω αλλάξει άλλες δύο αντλίες πάνω και πάω φέτος και για τη κάτω!
    Τ'ότι ζορίζουν οι aftermarket κάτω τις πάνω έχει λογική?

Δυστχώς δε ξέρω κάποιον να κάνω αυτή τη δουλειά (χιτώνιο) και ο χρόνος μου είναι απείρως περιορισμένος με το παιδί πια.
    Θα ψάξω και θα ρωτήσω να βρω κάποιον εδώ στην Αθήνα.
    Προς το παρόν δε βλέπω άλλη διαρροή.
    Ή είναι μικρή, ή απλά δε φαίνεται ακόμα πολύ.

Να ήταν κάτι απλά τυχαίο, υπάρχει περίπτωση?
    Ξέρω, στρουθοκαμηλίζω, αλλά, αν θυμάμαι καλά έχω ξαναδει διαρροή που δεν ήταν τελικά κάτι και σταμάτησε. Μπορεί να κάνω και λάθος!
    Ίσως επειδή χτες βράδυ την άφησα για πρώτη φορά στο πλαϊνό σταντ κι όχι στο κεντρικό.
    Λέω παλαβομάρες μάλλον! Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται.

Από Duke 690 λέτε να ταιριάζει?
    make love not work

Το ότι έχω πρόβλημα πάλι σημαίνει πως έχω αλλάξει άλλες δύο αντλίες πάνω και πάω φέτος και για τη κάτω! Εξήγησέ μας τι εννοείς οτι έχεις αλλάξει δύο αντλίες; Ολόκληρες ή το πιστονάκι;
    Τ'ότι ζορίζουν οι aftermarket κάτω τις πάνω έχει λογική?Νομίζω οτι έχει γιατί η Oberon π.χ. έχει μικρότερη επιφάνεια στο πιστονάκι της επειδή έχει μεγαλύτερη διάμετρο το κεντρικό εξόγκωμα με την μπίλια.

Από Duke 690 λέτε να ταιριάζει?
    Μιλάς για όλη την αντλία ή για το πιστονάκι; Εγώ δεν γνωρίζω αλλά άν κάνει, είναι φθηνότερη;

Άλλαξα δύο ολόκληρες με εγγύηση.
    Από Duke δε πρέπει να ταιριάζει ολη η αντλία.
    Νομίζω μόνο από 1190.
    make love not work

Ταιριάζει..την έχει βάλει φίλος σε 950..απλά αν δεν κάνω λάθος μου έχει πει ότι έχει πιο σκληρή αίσθηση απο τον μαμα

Tαιριάζει απο SuperDuke η ακτινική, την φορούσα αρκετό καιρό πρίν κάνω reslieve στην μαμά. Θέλει μόνο ένα ανταπτοράκι για το σωληνάκι και ναί γίνεται λίγο πιο σκληρή αλλα άν δεν έχεις τενοντίτιδα κ κάνεις χώμα δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Κόστος, όμως?
    Κανα 350-500?
    Οπτικό απότέλεσμα είναι λίγο κάπως!
    Θa προτιμήσω το resleeving
    make love not work

Τορναδόρο στην Αθήνα είχα βρεί τον Γιασίν, Κωσταντινουπόλεως, λίγο κάτω από το Γκάζι μία κίτρινη πινακίδα. Ιορδανός, θέλει λίγο υπομονή να συννενοηθείς, ίσως μπορεί να κάνει τη δουλειά. Την εσωτερική λείανση την κάνει ο δικός μου με "Αλεζουάρ" ένα εργαλείο σαν μακρύ τρυπάνι, ελαφρά κώνικο. Η εξωτερική διάμετρος γίνεται στα 12χιλ, και το κυλινδράκι ανοίγεται επίσης στα 12χιλ. Προσοχή στις τρύπες από την μεριά του δοχείου υγρών.

Τορναδόρο ξέρω, και καλό μάλιστα (λένε).
    Απλά, δε θα μπορέσω να συνεννοηθώ, αφού δεν έχω πείρα σε τέτοιες δουλειές.
    Μηχανολόγος είμαι, έχω πιάσει κι έχω δουλέψει τόρνο και άλλες εργαλειομηχανές, αλλά ...... πριν 15 χρόνια!
    Άσε που δε θα καταλάβω τη ποιότητα του αποτελέσματος.

Χρειάζομαι φροντιστήριο!

EDIT:
    Από RC8 βρήκα φίλο που μου τη δίνει.
    Τι μοντα πρέπει να κάνω με τη χούφτα?

Στα ίδια λεφτά με τη resleeved είναι, τι να κάνω, έχω πέσει σε δίλημμα!

EDIT 2:
    Δε ξέρω αν έχει ξαναγραφεί, αλλά βλέποντας σε παλιότερα post, είδα ότι ούτε το service manual της ΚΤΜ προτείνει Magura Blood.
    Λέει για SAE 10 Biodegradeable Hydraulic Oil. Και σαν παράδειγμα δίνει: Motorex Kupplungs-fluid 75.
    Εμάς γιατί μας βάζουν το καυστικό Magura Blood? Άλλαξε η σύμβαση, ή η οδηγία?
    Τελευταία τροποποίηση από okourkoulos; 12/02/2014 στις 15:51.
    make love not work

Νέο μέλος
    μολις παρελαβα και τοποθετησα την ανω τρομπα σημερα μετα απο resleeving που εγινε κατοπιν φροντιδας γνωστου πολυμηχανου μελους !!
    δεν ξερω αν θα αντεξει το ιδιο οσο θα αντεχε μια καινουργια oem (δηλαδη περιπου 12 μηνες μεσο ορο - για εμενα μιλαω παντα-) αν και λογικα θα πρεπει..
    αλλα.. σε αισθηση και σκληροτητα δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την εργοστασιακη. αλλαζεις ταχυτητα κυριολεκτικα με το δακτυλο
    gefr σ' ευχαριστω και παλι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnvlms Προβολή μηνύματος
    αλλαζεις ταχυτητα κυριολεκτικα με το δακτυλο
    gefr σ' ευχαριστω και παλι
    Γιά πές τί υγρά έβαλες;

Από RC8 βρήκα φίλο που μου τη δίνει.
    Τι μοντα πρέπει να κάνω με τη χούφτα?

Στα ίδια λεφτά με τη resleeved είναι, τι να κάνω, έχω πέσει σε δίλημμα!
    Γιά πές τι γίνεται με την τρόμπα του RC8;
    Είναι ακτινική και μοιάζει πολύ με του δούκα.
    Θα την ταιριάξεις;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Γιά πές τί υγρά έβαλες;
    ohlins 2.5wt οπως μου ειπες

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας