Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 252

Θέμα: 0300??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Οπότε ? Θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε κάτι σαν το παρακάτω?
    Ναι.

Εκτός κι αν βρεθεί ένας τολμηρός εκδότης που ποντάρει στην ποιότητα.
    Να έχει δηλαδή το κεφάλαιο, την υπομονή και τους συνεργάτες.

Αν, ΑΝ κάνει πωλήσεις πάνω από τον ανταγωνισμό, θα πάρει και διαφήμιση. Και ΑΝ πείσει τις εταιρίες ότι η ποιότητα του εντύπου που διαφημίζονται είναι προς όφελός τους, τότε ΙΣΩΣ διαβάσουμε αξιοπρεπή και υγιή περιοδικά.
    Think faster than you ride

edit ( )

But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

MOTO τεύχος Ιουλίου 2008 :hypnotize :hypnotize

Jesus Christ!
    Give me fuel, Give me fire

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Ναι.

Εκτός κι αν βρεθεί ένας τολμηρός εκδότης που ποντάρει στην ποιότητα.
    Να έχει δηλαδή το κεφάλαιο, την υπομονή και τους συνεργάτες.

Αν, ΑΝ κάνει πωλήσεις πάνω από τον ανταγωνισμό, θα πάρει και διαφήμιση. Και ΑΝ πείσει τις εταιρίες ότι η ποιότητα του εντύπου που διαφημίζονται είναι προς όφελός τους, τότε ΙΣΩΣ διαβάσουμε αξιοπρεπή και υγιή περιοδικά.
    Όπως όμως έγραψες και νωρίτερα, το κόστος ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανείς που θα μπορέσει να το στηρίξει δύο και τρία χρόνια μέχρι να πείσει αναγνώστες και αγορά ότι αξίζει το περιοδικό του.

Η απαξίωση του ειδικού Τύπου στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τέτοιο πια βαθμό που ο αναγνώστης είναι προκατειλημμένος ό,τι και να διαβάσει. Αν γράψεις κάτι καλό, θα πει ότι τα παίρνεις. Αν γράψεις κάτι άσχημο, θα πει και πάλι ότι τα παίρνεις, αυτή τη φορά από τον ανταγωνισμό. Να βγάλεις άκρη πάντως δεν υπάρχει περίπτωση - ούτε και να κερδίσεις την χαμένη εδώ και χρόνια εμπιστοσύνη του.

Εμείς στο ebike.gr μπορούμε να περηφανευόμαστε για ένα πράγμα: δεν κοροϊδέψαμε ποτέ τους αναγνώστες μας, ούτε σε αυτό που κάνουμε σήμερα ούτε όταν δουλεύαμε στα έντυπα - το πως και το γιατί μπορούμε να το κάνουμε κουβέντα όποτε γουστάρετε. Αυτός είναι και ο λόγος που απομακρυνθήκαμε εγκαίρως από τα έντυπα και φτάσαμε σήμερα να κλείνουμε τρία σχεδόν χρόνια βγάζοντας ένα ψηφιακό περιοδικό που η εμπορική του επιτυχία δεν αντιστοιχεί στην αναγνωσιμότητά του. Το γιατί το γνωρίζετε όσοι έχετε διαβάσει έστω κι ένα test μας.

Μπορεί λοιπόν να μην έχουμε ούτε ευρώ για να βάλουμε βενζίνη στα μηχανάκια μας, αλλά τουλάχιστον μπορούμε και κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μας. Συνεχίζουμε πάντως να πιστεύουμε ότι κάποια μέρα θα αναγνωριστεί η δουλειά μας και θα σωθούμε. Στην Ελλάδα βέβαια της αρπαχτής, όπου ο ανταγωνισμός στην έχει στημένη στη γωνία για να στη φέρει αντί να κοιτάει να κάνει τη δουλειά του καλύτερα από εσένα, το πιο λογικό θα ήταν να το κλείσουμε και να φύγουμε από τη χώρα το συντομότερο. Το ακόμα πιο εύκολο, να ξεπουληθούμε στις αντιπροσωπείες - αν και αυτό το τελευταίο δεν παίζει τώρα πια με την κρίση. Η κάνουλα έκλεισε και αυτός είναι ο λόγος που σκάνε τα κανόνια στον Τύπο, ειδικό και μη, το ένα μετά το άλλο.

Δυστυχώς τελικά για εμάς, παραμένουμε ρομαντικοί μοτοσυκλετιστές και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι καααααάποια στιγμή μπορεί και να δικαιωθούμε για τις επιλογές μας.

Για όσους δεν το κατάλαβαν μέχρι τώρα,
    Κωνσταντίνος Δάλλας
    Περήφανο ιδρυτικό μέλος των bikenet.gr, ebike.gr, trackbike.gr

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Ένα από τα πιο σημαντικά threads των τελευταίων μηνών.
    Και στο θέμα των περιοδικών μοτοσυκλέτας, η Ελλάδα βίωσε τον μύθο της.
    Αφού σαν λαός δεν έχουμε μέτρο σε κανένα τομέα, δεν θα είχαμε και σε αυτόν, όπου ξαφνικά ήρθαν στο χώρο τόσοι άνθρωποι τα τελευταία 20 χρόνια.
    Τους θεώρησαν σαν εύκολη μάζα και τα περιοδικά και οι πωλητές των καταστημάτων.

@konsttanttinos

Εγώ θα σου πω για την πιο ανθρώπινη πλευρά. Το ότι υπήρξα κι εγώ μέρος του συστήματος του οποίου περιγράφω δεν αλλάζει την αλήθεια. Ούτε ζήτησα την άφεση αμαρτιών απο εσένα και κάθε άλλον που δεν γνωρίζω ούτε ψάχνω πελατάκι γιατί δεν έχω μαγαζί.
    Από την άλλη ας ξεκαθαρίσω και τη θέση του συντάκτη που τόσο κοροιδεύεις- φθονείς.
    Ένας πιτσιρικάς, το ίδιο αγνώμων με πολλούς αναγνώστες τις εποχής είχε την ευκαιρία να κάνει το δεκαετές όνειρο του πραγματικότητα. Να βρεθεί στην ίδια δουλειά με τα είδωλα του (Θ.Χ. Καραχάλιο, Χατζάρα και όλους όσους διάβαζε με πάθος) νομίζοντας όπως και πολλά άλλα "θύματα" ότι ο χώρος είναι γεμάτος αληθινή ενημέρωση και αγνό μοτοσυκλέτισμο. Είδε το τυράκι των αποστολών, των πιστών, των χιλιαριών και όλα τα καλά.
    Ξεκινάς λοιπόν έχοντας απέναντι σου ανθρώπους που απο το δέος δεν τους κοιτάς καν στα μάτια. Περνάει κάποιος καιρός και μόλις καταλάβεις τι συμβαίνει παίρνεις την απόφαση ανάλογα με το ποιόν σου σε ποιά ομάδα θα ανήκεις. Αν επιλέξεις τη μάχιμη και πολεμική τελικά θα χάσεις τον πόλεμο όπως αποδεικνύει η ιστορία αλλά θα κερδίσεις τη συνείδηση σου. Αυτή η ιστορία ισχύει για πολλούς άλλους συντάκτες και δεν είναι μόνο προσωπική
    Όπως κάθε δουλειά μου εξασφάλιζε και εμένα χρήματα και πολλά άλλα καλά. Κάποιες στιγμές κι εγώ βολεύτηκα. Αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα να ξυπνήσω και να πω τα πράγματα όπως έχουν. Τόσο καιρό δεν είπα κάτι για να μη βλάψω τη δουλειά φίλων μου που ακόμα το πάλευαν με νύχια και με δόντια. Τώρα όλα τελείωσαν οπότε γράφω χωρίς διάθεση ζημιάς.
    Εξάλλου όπως έγραψα και πριν το έκανα περισσότερο για την ομάδα συναδέλφων που προανέφερα με την οποία κυριολεκτικά δώσαμε αίμα και κόκκαλα για αυτό που αγαπούσαμε από παιδιά. Μακάρι λοιπον στην τίμια δουλειά που κάνεις (βγάζεις χρήματα;που τη βρήκες να μη δώσεις τόσα πολλά για να πάρεις τελικά τα αρχίδια σου.

Υ.Γ. Το καλό είναι ότι ο κύβος πια ερίφθη...

Υ.Γ. 2Η σαπίλα άρχισε πριν το εύκολο χρήμα των '00s. Άρθρα τύπου "τρέμε 916" το 1997 που βγήκε το TLS είναι ένα δείγμα...

Υ.Γ.3 Για ψευτοδημοσιαγραφία να μιλήσεις σε κανέναν άλλο και όχι σε κάποιους που έκαναν (...στην πραγματικότητα και όχι απο το γραφείο τους) πάνω κάτω την αττική οδό με 291-292-293km/h ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να μάθεις εσύ την τελική του GSX-R. Σε άλλους που δεν ξέρουν απο αγώνες, σε άλλους που δεν μετρούσαν την άσφαλτο κάθε μήνα δυο φορές για να ξέρεις εσύ αν το πιρούνι θέλει λάδια ή ελατήρια. Σε άλλους που δεν έψαχναν λογοτεχνικό τρόπο να γράψουν κρυφά για αλήθειες να μη σου πουν ψέματα.

Υ.Γ.4 Έφυγα ηθελημένα από τη σαπίλα όπως και όλοι όσοι προανέφερα. Δεν με έδιωξαν οπότε δεν έχω την ανάγκη να κλαφτώ σε κανέναν για την επιλογή μου φίλε konsttanttinos. Ξεσκεπάζω όλο το σύστημα μαζί και εμένα που συμμετείχα. Αν είχαν τα αρχίδια να το κάνουν μόνα τους τα αφεντικά δεν θα το έκανα εγώ. Να σου θυμίσωότι το post είναι μια απάντηση στα ψεύδη που μετέφερε ο αταιριαστος!

Υ.Γ.5 Κουτάβι των αντιπροσωπειών τελικά είναι όποιος καβαλάει μοτοσυκλέτα. Τη σχέση τη δική μου και άλλων άξιων συναδέλφων με τις αντιπροσωπείες μπορείς επίσης να την ψάξεις αν θες για να δεις πόσο καλή είναι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Προς insiders του ειδικού τύπου.

Μήπως ενα έντυπο περιοδικό χαμηλής κυκλοφορίας αλλά με πλούσιο τεχνικό περιεχόμενο θα μπορούσε να σταθεί?
    Το γνωρίζω οτι ετσι δεν βγαίνει χρήμα, αλλά αν οι αναγνώστες το πιστέψουν όλα γίνονται.
    Πιστεύω οτι υπάρχουν πολλοί που ονειρεύονται μια δεύτερη Μοτοτεχνική Επιθεώρηση.

Ισως αυτοί να είναι κάποιας ηλικίας, αλλά και πάλι οι αναγνώστες θα αναγνωρίσουν την αξία ενός τέτοιου ποιοτικού εντύπου. Ισως ακόμα κι ο ίδιος ο Χοιδάς να ενδιαφέρεται.

Μηπως εκεί είναι το μέλλον?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ισως ακόμα κι ο ίδιος ο Χοιδάς να ενδιαφέρεται.
    Ο κ. Διονύσης Χοϊδάς είναι διευθυντής του περιοδικού Ignition της 2Δ.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Εχετε σκεφτεί ότι υπάρχει και ένα κομμάτι του αναγνωστικου κοινού των περιοδικών μοτοσυκλέτας που γουστάρει πραγματικά να διαβάζει γιά 2τροχούς οτιδήποτε αρκει αυτό να είναι αλήθεια;;;; Που αγοράζει σχεδόν όλο τον ειδικό τύπο εδώ και 33 χρόνια;;; Που ενώ καταλάβαινε το λιβάνισμα, συνέχιζε να αγοράζει περιοδικα και αγνοούσε τα τεστ της σιελλόροιας ,μόνο γιά αγωνιστικες πληροφορίες;; Που και αυτές ηταν ελάχιστες τουλάχιστον γιά τον ελληνικό χώρο;;; Που δεν λυπήθηκε, ουτε τις 25 δραχμες το 1978, ουτε τις 1500 δρχ το 2000,ουτε τα 6 ευρώ σήμερα. Αυτόν τον πελάτη όμως τον θεωρούσατε ''τον μαλάκα που θα τον ψήσουμε'' να αγοράσει το κάθε παρτάλι του ''πελάτη'' σας. Αυτός όμως που κάποτε μάθαινe τα νέα απο το ''Παρίσι - Ντακάρ''μετά από 6 μήνες, ειδε χαρά στα σκέλια του τώρα που μπορεί και το παρακολουθεί σχεδόν live.Γιατί η πληροφορία πλέον σας υπερσκέλισε και δυστυχώς οι ''πελάτες''' σας, σας παράτησαν (ιδέ : στυμένες λεμονόκουπες). Λυπάμαι κύριοι, η κρίση γιά εσάς ξεκίνησε όταν αρχίσατε ηθελημένα να την κάνετε ''γαργάρα''.Η μοναδική μοτοσυκλέτα που αγόρασα καινούρια, ποτέ δεν την είδα σε τέστ κανενός περιοδικού. Την ειδα, την γούσταρα, την αγόρασα. Αντε γειά
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ο κ. Διονύσης Χοϊδάς είναι διευθυντής του περιοδικού Ignition της 2Δ.
    Το γνωρίζω, ακόμα περιμένουμε το 4ο τεύχος εδώ και αρκετούς μήνες.
    To ignition είναι το πιο αξιόλογο περιοδικό που κυκλοφόρησε εδω και καιρό, πιο πριν ηταν το R&D παλι του Χοιδά.

Εγω μιλάω για ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό περιοδικό, με πραγματικές δομικές μοτοσυκλετών και όχι 'τεστ' της μιαμισης σελίδας και πιστεύω οτι αν γινόταν μια τέτοια σοβαρη κίνηση ο Χοιδάς θα ενδιαφερόταν για συνεργασία.

Ειναι απλά μια δική μου σκέψη βέβαια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Βλέπω μια εμμονή με το αμαρτωλό παρελθόν το οποίο για πολλούς αποτελεί και παρόν και μέλλον γιατί αυτή είναι η πάστα τους. ΜΙλώντας για τα παλιά και πάλι μιας και υπάρχει εμμονή, προσθέτω ότι περνώντας το κατώφλι του ειδικού τύπου γινόταν σαφές ότι ο μόνος τρόπος για να μάθει κάτι αληθινό το κοινό ήταν να παραμείνεις μέσα και να προσπαθήσεις με πλάγιους τρόπους να πεις την αλήθεια. Όταν είσαι 6 μηνών συντάκτης, αν γράψεις ωμά ότι το χ scooter σου φάνηκε μαλακία, την επόμενη μέρα είσαι εκτός. Θα φροντίσουν οι πουλημένοι, ωστόσο καταξιωμένοι ανώτεροι. Η στρατηγική λοιπόν ήταν να κρατάς τη φλόγα αναμένη μέχρι να γίνεις απαραίτητος, καταξιωμένος και δυνατός για να τα πεις έξω απο τα δόντια. Αν το κάνεις νωρίς θα σου βουλώσουν το στόμα. Ωστόσο όσο το σύστημα ήταν υγιές οικονομικά φρόντιζε να δημιουργεί νέους γενίτσαρους για να μην είναι ποτέ κανείς απαραίτητος. Ειλικρινά λυπάμαι και ντρέπομαι που κάποτε έπαιξα κι εγώ το ρόλο του γενίτσαρου. Ωστόσο το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ομολογήσω και να μη το ξανακάνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Το γνωρίζω, ακόμα περιμένουμε το 4ο τεύχος εδώ και αρκετούς μήνες.
    [...]
    +1
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και τώρα εσύ τι ακριβώς κάνεις;

Τα βάζεις με αυτούς που δουλεύουν και μάλιστα πολλές φορές απλήρωτοι και με κίνδυνο της ζωής τους; Εσύ στην δουλειά σου δλδ δεν ακούς τι σου λέει το αφεντικό σου;

Δεν γουστάρεις τα περιοδικά, δεν τ' αγοράζεις και διαβάζεις online ή παίρνεις κανένα απέξω.

Συγκεντρώσου.
    Μην βιαζεσαι...
    Δεν ειναι ολοι οπως τους περιγραφεις.
    Εσυ πρεπει να συγκεντρωθεις στην επιλογη των λεξεων σου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από χρυσόστομος
    .....
    Δεν φθονω-κοροιδευω κανεναν, ισα-ισα που εχω υποστηριξει (και χιλιαδες αλλοι απο εδω μεσα) με το παιδικο χαρτζιλικι περιοδικα που γουσταρα με λαχταρα να διαβαζω ξανα και ξανα.
    Δεν υπαρχει περιοδικο αυτοκινητου ή μηχανης, εδω και 17 χρονια, που να μην εχω αγορασει εστω και μια φορα, εκτος απο τα μηνιαιως καθιερωμενα.
    Ειμαι παλαιας κοπης, θελω να ανοιξω το περιοδικο (συνηθως απο την τελευταια σελιδα), να το μυρισω, να το ξεφυλλισω, να το φαω με τα ματια μου.

Πριν 10 χρονια, αυτο που με εξοργισε κατα πρωτον, ειναι οι διαφημισεις, και ο τροπος που τις εκμεταλευτηκαν οι εκδοτες.Μετα αρχισα να βλεπω διαφορετικα περιοδικα να γραφουν τα ιδια και τα ιδια...με τον ιδιο τροπο λες και ολα τα τεστ-παρουσιασεις περνανε απο το ιδιο καλουπι.
    Συνεχισα να αγοραζω, και ξαφνικα τα κειμενα περι ανεμων και υδατων (βλεπε post baron) αρχισαν να παιρνουν τρομακτικες διαστασεις.
    Για τα πρωτα δυο, δεν μπορει να φταιει ο συντακτης...για το τριτο τι διαλο συμβαινει?
    Εχεις καθε δικαιωμα να ξυπνησεις, αλλα αυτο πλεον γινεται εκ του ααφαλους.Η δουλεια καταστραφηκε, δεν εχεις πλεον κατι να σε κατατρωει, οποτε...
    Δεν τα εχω με'σενα. Ανθρωποι σαν τον κ.Καραχαλιο αποτελουσαν ινδαλμα για'μενα.
    Αλλα, κατι τρωκτικα με φιλοσοφικες διαθεσεις γεματες σαλια χαλασαν την μαγεια.

Δουλεια τιμια εχω, στο ΕΚΑΒ την βρηκα, εφοσον ρωτας.
    Οπως επισης καβαλαω μηχανακι γιατι γουσταρω..και δεν αμφιβαλλω για την σχεση σου με τις αντιπροσωπειες.
    Το ζητημα ειναι οτι αλλον περιμενα να απαντησει, οχι εσυ.
    Οταν εχεις δικιο φωναζεις, αλλιως κανεις την μαμουνα
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Μην βιαζεσαι...
    Δεν ειναι ολοι οπως τους περιγραφεις.
    Εσυ πρεπει να συγκεντρωθεις στην επιλογη των λεξεων σου.

Γιατι διεγραψες τα περι "Ποντικών και φάκων"

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10