Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 204

Θέμα: Ηρθε η ωρα.......????????

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Συγνώμη που στο λέω αλλά ο συλογισμός σου είναι το λιγότερο αφελής .......

σκέψου και μετά πράξε .........ισχύει παντού ,διάβασε τί σου γράφω πιο πάνω απλά δέν βάζεις κάτω τα πράγματα να σκεφτείς ,

πραγματικά θα ήθελα να μάθω πιά "οργάνωση" είναι πίσω απο αυτή τήν ιδέα
    μήν γίνεσαι πρόβατο στίς ορέξεις μερικών

-δεν γνωριζω εαν ειναι καποια οργανωση πισω απο την κινηση αυτη....ισως κ να μην ειναι καμμια κ απλα να ειναι 5-10 πολιτες που εχουν αγανακτησει κ με αυτον τον τροπο διαλεγουν να διαμαρτυρηθουν....
    -οσον αφορα τα υπολοιπα.....αληθεια,δεν σε ενδιαφερει οτι τοοοοοσα χρονια αυτοι που ανεφερα ετρωγαν με χρυσα κουταλια κ εστελναν τον λογαριασμο να τον πληρωσω εγω κ εσυ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Γινεται στην Αιγυπτο μαλλον θα γινει και σε αλλες χωρες!!
    και τι ειναι αυτο που συμβαινει και θα συμβει??..........................................

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    -δεν γνωριζω εαν ειναι καποια οργανωση πισω απο την κινηση αυτη....ισως κ να μην ειναι καμμια κ απλα να ειναι 5-10 πολιτες που εχουν αγανακτησει κ με αυτον τον τροπο διαλεγουν να διαμαρτυρηθουν....
    -οσον αφορα τα υπολοιπα.....αληθεια,δεν σε ενδιαφερει οτι τοοοοοσα χρονια αυτοι που ανεφερα ετρωγαν με χρυσα κουταλια κ εστελναν τον λογαριασμο να τον πληρωσω εγω κ εσυ?
    Λόγικη η αγανάκτηση πίστεψε με και εγώ έτσι νιωθω αλλά περισσότερο μου φταίνε αυτοι που τούς ψηφίσαν ..........απλά δές τι παίζει να το πώ απλά τήν ώρα αυτή καλό είναι να δούμε τι φταίει και πώς θα το διορθώσουμε να βρείς τα χαμένα πώς ? και εμείς φταίμε ξέρεις Δέν θεωρείς καλήτερο να δούμε κατάματα τήν κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα ? Με διώξεις
    δέν θα καταφέρεις κάτι απλά μόνο να βάλεις τήν χώρα στόν πάγο
    (όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στήν τύνιδα μιλούσαμε για 6-8% αυξηση τουριστών π.χ ( να μήν μιλήσω τι καλό θα μας κάνει απο μιά μεριά αφού είναι βασικοι ανταγωνιστές μας σε πολλά πράγματα εκτός του τουρισμού )

αυτό που έγινε δυστηχώς τους βάζει σε πάγο σε θέματα οικονομίας για τουλάχιστον 1 χρόνο (αν και έχουν δίκιο εκεί μιλάμε για τρελή φτώχεια απο τήν μία και μερικούς πάμπλουτους που έχουν και τα πάντα )

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Λόγικη η αγανάκτηση πίστεψε με και εγώ έτσι νιωθω αλλά περισσότερο μου φταίνε αυτοι που τούς ψηφίσαν ..........απλά δές τι παίζει να το πώ απλά τήν ώρα αυτή καλό είναι να δούμε τι φταίει και πώς θα το διορθώσουμε να βρείς τα χαμένα πώς ? και εμείς φταίμε ξέρεις Δέν θεωρείς καλήτερο να δούμε κατάματα τήν κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα ? Με διώξεις
    δέν θα καταφέρεις κάτι απλά μόνο να βάλεις τήν χώρα στόν πάγο
    ρε συ θα μας τρελανεις....δλδ μου ζητας να κοιταξω τι μπορω να κανω απο τη μερια μου για να αλλαξω αυτο το χαλι.....εσυ κοιτας το ιδιο.....ολος ο κοσμος κοιταει το ιδιο.....
    αλλα η τροϊκα εχει ερθει κ μας γαμαει....δεν ξερω εαν το εχεις παρει χαμπαρι.....μπορει η θεση σου να σου επιτρεπει να εισαι χαλλλαρος.....η δικια μου ομως δεν μου το επιτρεπει.....κ πολλων στην ελλαδα.....

σκεψου ενα σκηνικο που θα σου πω.....εισαι στο σπιτι σου.....ερχομαι εγω μια ωραια πρωϊα κ στο αδειαζω ολο......τι θα κανεις?θα κατσεις να σκεφτεις μηπως φταις εσυ που ειχες μεσα την τηλεοραση κ την εβαλε στο ματι ο κλεφτης ή θα τον κυνηγησεις μεχχρι να τον πιασεις να σου την επιστρεψει κ να τον τουλουμιασεις κ στο ξυλο επειδη ειχε το θρασος να κανει κατι τετοιο?

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ρε συ θα μας τρελανεις....δλδ μου ζητας να κοιταξω τι μπορω να κανω απο τη μερια μου για να αλλαξω αυτο το χαλι.....εσυ κοιτας το ιδιο.....ολος ο κοσμος κοιταει το ιδιο.....
    αλλα η τροϊκα εχει ερθει κ μας γαμαει....δεν ξερω εαν το εχεις παρει χαμπαρι.....μπορει η θεση σου να σου επιτρεπει να εισαι χαλλλαρος.....η δικια μου ομως δεν μου το επιτρεπει.....κ πολλων στην ελλαδα.....

σκεψου ενα σκηνικο που θα σου πω.....εισαι στο σπιτι σου.....ερχομαι εγω μια ωραια πρωϊα κ στο αδειαζω ολο......τι θα κανεις?θα κατσεις να σκεφτεις μηπως φταις εσυ που ειχες μεσα την τηλεοραση κ την εβαλε στο ματι ο κλεφτης ή θα τον κυνηγησεις μεχχρι να τον πιασεις να σου την επιστρεψει κ να τον τουλουμιασεις κ στο ξυλο επειδη ειχε το θρασος να κανει κατι τετοιο?
    Σκέψου εσυ το σκηνικό να κυνηγησεις τον άλλο και να φάς τόν γείτονα σου .....................

απλά ΔΕΝ διαβασες ή ΔΕΝ κατάλαβες τι σου είπα
    όλα είναι τι κερδίζεις και τί χάνεις σε μια μάχη .......

άμα πιστεύεις ότι σε ΑΥΤΗ τήν κατάσταση που ζούμε είμαστε να κηνηγάμε μάγισσές άντι να κοιτάξουμε πώς θα τα διορθώσουμε τοτε πάω πάσο φίλε μου .......σεβαστές όλες οι απόψεις

απλα συγνώμη εγώ θα κρατήσω τήν δικιά μου.......και ναι μπορεί να μή είμαι στήν ίδια κατάσταση με εσένα (μπορει χειροτερη μπορεί καλήτερη )

αλλά να δώ τι θα τρώμε μέχρι να βγάλεις αποτελέσματα πιός φταίει

αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.....
    δλδ αν εγω βγω στον δρομο να κυνηγαω τον ΓΑΠ λες οτι θα μπερδευτω κ πιασω στο τελος τον γειτονα?
    δεν σε πιανω ρε συ.....δεν σε πιανω.....σου λενε οτι 30αντα τοσα χρονια καποιοι κ*ργιοληδες εχουν φαει κ με το παραπανω,εχουν φαει τα παιδια τους,τα σογια τους,οι φιλοι τους,οι κουμπαροι τους
    κ συ μου λες οτι πρεπει να αλλαξουμε εμεις οι πολιτες πρωτα.......

απελπισια.....

Οταν εισαι απελπισμενοs και τα πραγματα γυρω σου καταρεουν...
    δεν εχειs ορεξη για χαβαλε ουτε για φιλοσοφιεs.....που απο οτι βλεπω περισευουν εδω μεσα...
    Εγω ξερω πολυ καλα ενα πραγμα...
    Οταν δεν μπορειs να παρειs αερα να ανασανειs.....στην απελπισια σου σκιζειs τιs σαρκεs σου....
    Και μια παροιμια...ο βρεγμενοs την βροχη δε την φοβαται...και δεν ειμαστε απλα βρεγμενοι...
    Ετσι κι αλλιωs χαλια μαυρα ειμαστε,τι φοβαστε...μην τα κανουμε πιο χαλια?
    Παμε να δηλωσουμε την αγανακτηση μαs...
    Αs μη μπουμε στη βουλη....να παμε ομωs...οχι να....:ZZZ: :ZZZ:
    Η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ....ουτε γιαρμας !

Το περίμενα και το έλεγα ότι δεν αργεί η μέρα που θα πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του και το "Φωνή λαού,οργή Θεού" θα πάρει σάρκα και οστά.Πολύ φοβάμαι πως η 5η Φεβρουαρίου αν τελικά συμβεί θα είναι μια μέρα με αιματοκύλισμα,θα κλάψουν μανούλες.Η ανέχεια,η κοροϊδία,ο εξευτελισμός του μέσου,εργαζόμενου Έλληνα τον καίει εδώ και καιρό,αυτό σε συνδυασμό με την νοοτροπία του όχλου θα έχει αποτέλεσμα πολύ αίμα και δάκρυα.Μακάρι να είναι ειρηνική διαδήλωση όπως όλοι θέλουμε και ευχόμαστε αλλά το θεωρώ απίθανο...
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ !ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!!ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

Mια φορα εχει γινει πολιτες να μπουκάρουν στην βουλη, το 1964 αλλα ήταν αφθορμητη κινηση μετα απο καποια μικρη προεκλογικη συγκεντρωση καπου στη σκουφά καποιος θερμος ομιλητης αναψε φωτιές με τα λόγια και γι αυτο πετυχε. Δε μπηκαν στην αιθουσα συνεδριασεων αλλα στα πέριξ, δε γιναν παρα ελαχιστες καταστροφες κι επαιξε και λιγο ξυλο.

[εδιτ] μα τι ψυχαναγκασμοι είναι αυτοι , σωνει και καλα στις 20, καποιοι εχουμε ετοιμαστοι για τις 5 τωρα τι να κανουμε? να βαλουμε την επαναστατικότητα μας στο ραφι για 15 μέρες? Λοιπον οποιος θέλει οποτε θέλει να παει να καταλάβει την βουλη, και στις 5 και στις 6 και στις 12 του μήνα, κι όχι μονο την βουλη άλλα κι άλλα κτήρια όποια θέλει ο καθε ένας.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....

εδω διαβαζω αλλα πραγματα.....

http://ksipnistere.blogspot.com/2011...-post_710.html

τι τελικα να πιστεψω δεν ξερω......μεγαλη προσοχη σε οσους συμμετεχουν παντως.....

τι τελικα να πιστεψω δεν ξερω........
    Aπλό ειναι, ο καθενας κοιτάει να καπελώσει τον άλλον.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Aπλό ειναι, ο καθενας κοιτάει να καπελώσει τον άλλον.
    Εκχύμωση, κλασσική Ελληνική προσέγγιση...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    η φαση μου θυμιζει το τελος του κοσμου!!!

ποτε θα γινει??

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

21/12/2012
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
    από sakisdani750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 10:58