Ευχαριστουμε Αθανατε Θαναση!![]()
Ευχαριστουμε Αθανατε Θαναση!![]()
money cant buy me love !!!
ρε πουστη μου...ακομα δεν προλαβαν να τον θαψουν καλα καλα και ακουσα (μεχρι τωρα) 2 μεσα ενημερωσης να εχουν προσφορα (μαζι με τις γαμωφυλλαδες τους) ταινιες του...ΗΜΑΡΤΟΝ...
![]()
Δεν πειράζει ρε Πάνο, ας πάρουν την ταινία του Βέγγου κι ας πετάξουν τη φυλλάδα. Ας είναι έστω αυτός ο τρόπος να μπει ο Βέγγος στα σπίτια κάποιων.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε πουστη μου...ακομα δεν προλαβαν να τον θαψουν καλα καλα και ακουσα (μεχρι τωρα) 2 μεσα ενημερωσης να εχουν προσφορα (μαζι με τις γαμωφυλλαδες τους) ταινιες του...ΗΜΑΡΤΟΝ...
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν πειράζει ρε Πάνο, ας πάρουν την ταινία του Βέγγου κι ας πετάξουν τη φυλλάδα. Ας είναι έστω αυτός ο τρόπος να μπει ο Βέγγος στα σπίτια κάποιων.
Πιστεύεις ότι υπάρχει σπίτι που δεν έχει ''μπει'' ο Θανάσης ???????
Πιστεύεις ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει δει ταινίες του ??????
Έγω προσωπικά δεν το πιστεύω .....![]()
Και επειδή μερικά πράγματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται μόλις περάσει η πρώτη "φούρια", σήμερα κλείνει ένας χρόνος χωρίς τον "καλό μας άνθρωπο"
Θανάση μας λείπεις πολύ...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το είχα διαγράψει από το μυαλό μού....για εμένα ήταν και είναι ζωντανός ακόμα και σήμερα μέσα μου.Μεγαλώσα με τις ταινίες του,θλιβερό το πόσο πολύ γελάω με τις ατάκες του γνωρίζοντας ότι δεν είναι κοντά μας πιά και ακόμα περισσότερο που όλα τα κανάλια τον έχουν "ξεχασει" και δεν βάζουν ταινίες του όπως παλιά για να τις βλέπουν και τα νέα παιδιά....
Keep spamming!!!:a13:
Σήμερα κλείνει ενας χρόνος που η Ελλάδα έχασε τον καλό της άνθρωπο..
Απο όσους καλλιτέχνες και ηθοποιούς που μας αποχαιρέτισαν τα τελευταία χρόνια, ο ΘΒ υπήρξε ο μόνος που με έκανε να δακρύσω την ημέρα που έφυγε..
Για ακόμη μια φορά.. σε ευχαριστούμε για το γέλιο και τα μαθήματα ανθρωπιάς που τόσο απλόχερα πρόσφερες.
![]()