Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Άει καλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
http://www.free-energy-info.co.uk/
Μετά θα έρθει ο tesla με το μπέβατρον, θα φυτέψει λάμπες στον κήπο θα τις ποτίσει με zero-point energy και θα μεγαλώσουν να γίνουν το πρώτο αγρόκτημα παραγωγής ενέργειας! Αλλά δυστυχώς το παγκόσμιο ενεργειακό λόμπυ θα του την πέσει από παντού μαζί με τους αμερικάνους, τους εβραίους, τους σοφούς της Σιών και την coca-cola και έτσι η νέα άνοιξη του ανθρώπινου γένους θα κατασταλεί .
Μάγκες εγώ εδώ την κάνω... Εκτιμώ τον χρόνο μου περισσότερο απ' αυτό.
![]()
Καντε ενα βημα πισω και αντιληφθειτε οτι συμπεριφερεστε σα παιδακια.
Ο ενας οπορριπτει κατι με το οποιο μεχρι και η NASA εκανε το κοπο να ασχοληθει, λες και στο ιδιωτικο του εργαστηριο το εξαντλησε το θεμα, ο αλλος μας πεταει εξισωσεις που αναφερονται σε αλλο προβλημα και την κανει θεωρωντας βεβαιο πως πρεπει να το ξερουμε οτι την κανει αφου προκειται για μεγαλειωδη εξοδο, και εχουμε και παντου διασπαρτους χαρακτηρισμους.
Οποιος θεωρει οτι απειλειται, προτεινω να παει στο ψυχιατρο. Οι υπολοιποι ας κατσουμε να το συζητησουμε πολιτισμενα γιατι εχει ενδιαφερον, τουλαχιστον για καποιους.
Μια παρατήρηση που έκανα είναι η εξής: περισσότερα αμπέρ (άρα και HHO) δεν σημαίνει και παραπάνω οικονομία.
Σου δίνει όμως καλύτερη απόκριση.
Το είχα διαβάσει αλλά... μου αρέσει να τα εμπεδώνω και στην πράξη.
Ομολογώ ότι δεν έκατσα να διαβάσω ούτε όλη τη συζήτηση (αλλά βλέπω πώς πάει από ποιότητα), ούτε τους (περισσότερους) συνδέσμους (my bad, τεμπέλιασα). Επειδή όμως είμαι γενικά δύσπιστος, στρυφνός, μούχλας και γεροστριμμένος, μια παράκληση μόνο έχω:
Όσοι χρησιμοποιήσετε αυτά τα συστήματα στη μηχανή σας, κάντε μου τη χάρη αν ποτέ θέλετε να την πουλήσετε να το δηλώνετε ευθαρσώς στην αγγελία, για να ξέρουμε να σας προτιμήσουμε.
@ DrBIG
Φίλε μήπως γνωρίζεις τιμές και άλλες λεπτομέρειες, από τα συστήματα που έβαλαν ο μηχανικός σου, στην μηχανή και το αυτοκίνητο.
@ Acacius
Φίλε η ποιότητα σε ένα φόρουμ είναι κάτι που βασίζετε στην διάθεση και στην ποιότητα των συμμετεχόντων. Αν κάποιος θέλει να στρεβλώσει και να χλευάσει το θέμα, εύκολα μπορεί να το κάνει...
Οχι, αλλα με πρωτη ευκαιρια θα ρωτησω.Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
@ DrBIG
Φίλε μήπως γνωρίζεις τιμές και άλλες λεπτομέρειες, από τα συστήματα που έβαλαν ο μηχανικός σου, στην μηχανή και το αυτοκίνητο.
Εγώ παραθέτω αυτό διότι με εκφράζει απόλυτα και για να μην γράφω τα ίδια....Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Καντε ενα βημα πισω και αντιληφθειτε οτι συμπεριφερεστε σα παιδακια.
Ο ενας οπορριπτει κατι με το οποιο μεχρι και η NASA εκανε το κοπο να ασχοληθει, λες και στο ιδιωτικο του εργαστηριο το εξαντλησε το θεμα, ο αλλος μας πεταει εξισωσεις που αναφερονται σε αλλο προβλημα και την κανει θεωρωντας βεβαιο πως πρεπει να το ξερουμε οτι την κανει αφου προκειται για μεγαλειωδη εξοδο, και εχουμε και παντου διασπαρτους χαρακτηρισμους.
Οποιος θεωρει οτι απειλειται, προτεινω να παει στο ψυχιατρο. Οι υπολοιποι ας κατσουμε να το συζητησουμε πολιτισμενα γιατι εχει ενδιαφερον, τουλαχιστον για καποιους.![]()
![]()
Κάποια στιγμή που θα έχω λίγο χρόνο θα κοιτάξω τα κατάστιχα που έχω στην ντουλάπα και θα γράψω δύο πραγματάκια.![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Διάβασα το abstract και φαίνεται καλό, στο σπίτι το υπόλοιποΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
http://dpenergy.us/blog/wp-content/u...erformance.pdf
Διάβασε μερικές από τις εφευρέσεις πρώτα και μετά τις απορρίπτεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Άει καλά!
Μετά θα έρθει ο tesla με το μπέβατρον, θα φυτέψει λάμπες στον κήπο θα τις ποτίσει με zero-point energy και θα μεγαλώσουν να γίνουν το πρώτο αγρόκτημα παραγωγής ενέργειας! Αλλά δυστυχώς το παγκόσμιο ενεργειακό λόμπυ θα του την πέσει από παντού μαζί με τους αμερικάνους, τους εβραίους, τους σοφούς της Σιών και την coca-cola και έτσι η νέα άνοιξη του ανθρώπινου γένους θα κατασταλεί .
Μάγκες εγώ εδώ την κάνω... Εκτιμώ τον χρόνο μου περισσότερο απ' αυτό.
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ΜΒ 180cdi mod:2007
+22% αυτονομία (χωρίς ηλεκτρονικές ρυθμίσεις) και πιο “γλυκό” μοτέρ σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη.
Citroen C4 1,6 mod:2006
+81% αυτονομία με διαχείριση 5 αισθητήρων.
Δικά μου Αποτελέσματα.
Γεια μας!!!!
Να υποθεσω οτι το +81% δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, ετσι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Citroen C4 1,6 mod:2006
+81% αυτονομία με διαχείριση 5 αισθητήρων.
Δικά μου Αποτελέσματα.
Γεια μας!!!!
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Δεν ειναι τυπογραφικό λάθος. Είναι απλά λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Να υποθεσω οτι το +81% δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, ετσι ?
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν είναι λαθάκι...
Επιπλέον αυτονομία... όχι λιγότερο καύσιμο.!