Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ξερω , θα ακουστει σαν εξυπναδα και δεν βοηθαει σε τιποτα,
    αλλα σε μια χωρα κομπιναδόρων φτωχοδιαβόλων οπως ειναι η Ελλαδα
    καλο ειναι να αγοράζουμε εργαλεια αντοχής , αποδεδειγμενα , για να αποφευγουμε
    τετοιες δυσάρεστες και ατερμονες καταστάσεις....κι ας εχει 3 κλικ λιγοτερα η ρυθμιση της αναρτησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
    Ανέφεραν προβλήματα χαρτογράφησης κινητήρα σχετικά με τις βενζίνες τους( οκτάνια)και ζητούσαν οδηγίες που δεν είχαν πάρει φαίνεται ποτέ, γιατι τους βγήκανε ζημιές σαν την δική μου.
    Αδερφέ ...κάπου στο advrider...στο θρεντ για το 800 είχα διαβάσει (2 χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά) την περίπτωση ενός Εγγλέζου που στο πρώτο σέρβις , τους πήρε χαμπάρι να αλλάζουν την χαρτογράφηση της μηχανής, μετά από εντολή "άνωθεν" και στη ζούλα.....τώρα πως και γιατί ακριβώς, δεν θυμάμαι, αλλά μιας και έχεις το ζόρι σου ....ψάξτο

Επίσης, το μέλος ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, τραβιότανε με τα παλικάρια της BMW Ελλάς , για αρκετό καιρό.Στείλτου ένα πμ ....ίσως σε βοηθήσει.....

Καλά κουράγια...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Φίλε μου...

Σε παρακαλώ σταμάτα αυτά τα κόπι πέιστ...

Σε αποδυναμώνει σαν χαρακτήρα και στο τέλος θα θεωρηθείς και γραφικός...

Πρέπει να καταλάβεις πότε την έχεις πατήσει και να συγχρονίζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες...
    Καλώς ή κακώς την έχεις πατήσει άσχημα. Εδώ μέσα δεν θα βρεθεί η λύση, ούτε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε έρανο για να σε βοηθήσουμε...

Γιατί ξοδεύεις χρόνο και συναισθήματα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω... Αν σκοπό είχες να το δημοσιοποιήσεις και να ασκήσεις πίεση στην αντιπροσωπεία, καλώς. Το έχεις καταφέρει, μην ανησυχείς.
    Κατάλαβε ότι είναι απόλυτα στο χέρι τους αν θα σε βοηθήσουν ή αν θα σε αρμέξουν. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Διάλεγε καλύτερα το συνεργείο σου άλλη φορά, ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που δίνεις χρήματα, διάβαζε περισσότερο τι γίνεται στον κόσμο και ζήσε με αυτό.

Και πριν προλάβεις να παρεξηγηθείς, αρπαχτείς, τρελαθείς, στεναχωρηθείς και ότι άλλο, έχε στο νου σου ότι αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φύγει μακρυά από το σπίτι του τα τελευταία 4 χρόνια, μάζεψε χρήματα, πήρε του κουτιού επετειακό 1200 αντβ και έμεινε στην εθνική με 1200 χιλιόμετρα στο κοντέρ... Στους δύο βαθμούς και υπό βροχή για 2 ώρες... Πηγαίνοντας ταξίδι στο εξωτερικό...
    Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε μία βδομάδα χρήσης, αντικατέστησα παντελόνι 500ων ευρών... Και μπότες με 10 μέρες χρήση πάλι έγιναν αντικατάσταση...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του και τις επιλογές του. Αν οι κινητήρες των 800 έχουν πρόβλημα ή όχι, αν η Μέρκελ πρέπει να κάνει ψήφισμα στο Κρεμλίνο για ανάκληση, δεν θα το αποφασίσει κανένας από εδώ φίλε μου.

Γιατί αν του άλλου ο γείτονας έχει μπεμβέ και τον ενοχλεί το σκηνικό, εδώ θα γράψει ότι μαλακία του κατέβει... Εσύ μια φορά θα τα σκάσεις χοντρά. Εσύ και πάλι θα την έχεις πατήσει.
    Οπότε πάρε πιο σοβαρά την υπόθεση, ανέτρεξε σε σχετική βιβλιογραφία (στις μέρες μας αντίστοιχα θρεντς από το εξωτερικό και το εσωτερικό) και κάνε ότι μπορείς.

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια προς την ατυχία σου στα γράφω όλα τα παραπάνω... Οι περισσότεροι με ξέρουν από εδώ μέσα τι και ποιος είμαι. Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά να σε βοηθήσω και να σε προστατέψω.

Και όσο αναφορά αυτά που ειπώθηκαν ότι είναι σίδερα και μην σκας, η μοίρα και η τύχη μπορεί να φέρει πολλά άλλα χειρότερα. Εκεί πάνε τέτοιου είδους σχόλια. Μην τα παρεξηγείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή.

Άντε και λίγες από έναν ακόμα καμμένο ελικοφόρο...

Και επειδή έχουμε και δουλειές, από όταν ξεκίνησα να γράφω μέχρι να ποσταριστεί το ποστ μου υπόθηκαν αρκετά σωστά μην παρεξηγηθώ παιδιά...

Ξεκίνησα να γράφω το πρωί... :rotflmao:

π.ς. Ένα ζευγαράκι στο αντβ ράιντερς ξεκίνησε για Λατινική Αμερική και μόνο όταν ανέλαβε η αντιπροσωπεία του Καναδά να καλύψει τα έξοδα, όχι η αντιπροσωπεία αλλά το κατάστημα, μόνο τότε είδαν καινούριους κινητήρα....

Έχει δίκιο ο PanVas…

Αν και όλοι καταλαβαίνουμε την πίκρα να σου χαλάσει μια σχεδόν καινούργια μηχανή , δυστυχώς τα πράγματα είναι συγκεκριμένα …

Η βλάβη έγινε ΕΚΤΟΣ εγγύησης…

Αν ήταν ένα κινέζικο παπί θα το θεωρούσαμε και σχεδόν δεδομένο…

Είναι όμως BMW (άρα ακριβό και (θα έπρεπε να είναι) αξιόπιστο) και γι αυτό ο τόσος ντόρος …

το μόνο που μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση είναι αν μπορεί να αποδεδειχθεί ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται ΣΕ ΟΛΑ (ή σε πάρα πολλά) τα μοντέλα F800gs και άρα θα έπρεπε να είχε γίνει ανάκληση…

η BMW όμως , που δεν είναι καθόλου φειδωλή στις ανακλήσεις της , δεν φαίνεται να υποστηρίζει κάτι τέτοιο ….

Άρα , θεωρώ ότι το καλύτερο που έχεις να βγάλεις από την υπόθεση είναι μια καλή έκπτωση για την επισκευή της βλάβης…

(…φυσικά θεωρώντας ότι στο συνεργείο που πήγες δεν ήταν υπερ-λαμογια για να σου «φορτώσουν» μια βλάβη που δεν υπήρχε…)

ερωτηση κρισεως...ως γνωστον στην Γερμανια λογω καιρου χρησημοποιουνε μηχανακια για 6 μηνες...καποιος κανει σε αυτο το 6μηνο περιπου 10.000χλμ....περνανε τα 2 χρονια της εγγυσης και εχει κανει καμμια 20αρια...το τριτο εξαμηνο (προς το τελος του) παθαινει αυτο το προβλημα...και απο οτι φαινετε το εχουν παθει πολλα...αρα δεν λεμε για λαθος λειτουργιας αλλα για ελλατωμα...παιρνει τα 3 του???αν ναι και γαμω της εταιριες η bmw...

φιλε μου σου ξαναειπα...δικηγορο και ΙΝΚΑ...εκει λογικα θα μπορεσουν να σου πουν πιο σωστα απο οτι λεμε εμεις εδω....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ερωτηση κρισεως...ως γνωστον στην Γερμανια λογω καιρου χρησημοποιουνε μηχανακια για 6 μηνες...καποιος κανει σε αυτο το 6μηνο περιπου 10.000χλμ....περνανε τα 2 χρονια της εγγυσης και εχει κανει καμμια 20αρια...το τριτο εξαμηνο (προς το τελος του) παθαινει αυτο το προβλημα...και απο οτι φαινετε το εχουν παθει πολλα...αρα δεν λεμε για λαθος λειτουργιας αλλα για ελλατωμα...παιρνει τα 3 του???αν ναι και γαμω της εταιριες η bmw...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    H εγγύση συνήθως αφορά χλμ ή 2 χρόνια (οτι έρθει πρώτο).
    Αυτό γνωρίζω κι'εγώ για όλες τις εγγυήσεις που δίνονται απο τις κατασκευάστριες εταιρίες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Αυτό γνωρίζω κι'εγώ για όλες τις εγγυήσεις που δίνονται απο τις κατασκευάστριες εταιρίες..
    αυτο το ξαναειπαμε...το θεμα ειναι οταν αποδεδηγμενα??? πουλας κατι ελλατωματικο δεν πρεπει να σεβεσε και τον πελατη σου???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

φιλε μου σου ξαναειπα...δικηγορο και ΙΝΚΑ...εκει λογικα θα μπορεσουν να σου πουν πιο σωστα απο οτι λεμε εμεις εδω....

Αυτή η λογική έχει ξανασυζητηθεί σε ξένα φόρουμς. Αμέτρητα χιλιόμετρα και 2 χρόνια εγγύηση δεν ισχύει σε όλες τις χώρες... Χώρες όπως Γερμανία και Καναδά ισχύει όμως.
    Τα ίδια λένε και τα Αμερικανάκια και κράζουν τους Γερμανούς...
    Το γεγονός ότι στην Ελλάδα όμως ισχύει η ίδια πολιτική, σε μία χώρα που οδηγάς 367 μέρες το χρόνο, αναιρεί την βρώμικη θεωρία...

Θα το ξαναπώ... Ας διαλέγουμε καλύτερα τα συνεργεία μας και που δίνουμε τα χρήματά μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Αυτή η λογική έχει ξανασυζητηθεί σε ξένα φόρουμς. Αμέτρητα χιλιόμετρα και 2 χρόνια εγγύηση δεν ισχύει σε όλες τις χώρες... Χώρες όπως Γερμανία και Καναδά ισχύει όμως.
    Τα ίδια λένε και τα Αμερικανάκια και κράζουν τους Γερμανούς...
    Το γεγονός ότι στην Ελλάδα όμως ισχύει η ίδια πολιτική, σε μία χώρα που οδηγάς 367 μέρες το χρόνο, αναιρεί την βρώμικη θεωρία...

Θα το ξαναπώ... Ας διαλέγουμε καλύτερα τα συνεργεία μας και που δίνουμε τα χρήματά μας.

στην ελλαδα θα μπορουσες να εισαι πχ ναυτικος....η να μενεις βορρεια οπου και παλι το κλιμα δεν ειναι οπως της αθηνας....

θα συμπληρωσω και στις εταιριες...

υ.γ. βεβαια μου κανει εντυπωση το 50% του κοστους....η εισαι εκτος εγγυησης και πληρωνεις κανονικα η εισαι εντος και δεν δινεις μια...αυτο το 50 μου φαινετε παρηγορια στον μαλακ....αρρωστο...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα τουλαχιστων απο Ασια μερια που ξερω. Εγγυηση ειναι για 2 χρονια (που αν θελεις μπορεις να το κανεις 3-4 χρονια παντα ανεξαρτητως χλμ
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Εγώ πάντως , μετά τόσες σελίδες, ακόμη δεν έχω διαβάσει πόρισμα..

Η νεκροψία έγινε αλλά δεν μάθαμε απο τι πέθανε ο ασθενής...
    Δεν θα μου πουνε ποτέ,πως έγινε ή από τι έγινε.Αν μου πουν θα σας πω.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα τουλαχιστων απο Ασια μερια που ξερω. Εγγυηση ειναι για 2 χρονια (που αν θελεις μπορεις να το κανεις 3-4 χρονια παντα ανεξαρτητως χλμ
    Ψιλοάσχετο... αλλα είχα ένα Ford fiesta για 1½ χρόνο..
    Έπαθε ζημιά το υδραυλικό του τιμονιού (είχα 25.000 χλμ.). Η πολίτική της εταιρίας έλεγε "2 χρόνια η 40.000 χλμ. ότι έρθει πρώτο".
    Πλήρωσα απο την τσέπη μου 750€ (100€ εργασία) και πληρώθηκα απο την Ford ύστερα απο μερικούς μήνες τα 650€ των ανταλλακτικών.
    Αρα οι Αμερικάνοι το κάνουν σωστά και άλλες εταιρίες σφυρίζουν κλέφτικα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Λοιπον φιλε gidimitropoule.
    Κάθισα κι έψαξα λιγο σε γερμανικα GS forums μιας και την κατέχω τη γλωσσα.

Στα προχειρα βρηκα 3 περιπτωσεις ιδιες με την δικια σου.
    Οι 2 το επαθαν στα 6000 χλμ περιπου και ο αλλος στα 3000.
    Κόλλημα κινητήρα και στις 3 περιπτωσεις απο ανεπαρκης λίπανση ηταν το πορισμα.
    Αλλαχτηκαν οι κινητήρες , μες την εγγυηση.
    Στον εναν καναν 2 μηνες , στον αλλον 1 βδομαδα με οχημα αντικαταστασης κλπ κλπ.

Αρα σιγουρα ΔΕΝ ειναι συνιθισμενη βλάβη.

Το μονο αξιοσημείωτο ειναι οτι στο τεστ διαρκειας των 50.000 χλμ που εκανε το περιοδικο motorrad παρατηρησαν υπερβολική φθορα στα πιστονια και στους κυλίνδρους.Περαν του αποδεκτου.

Αυτα ετσι ενημερωτικά.

Ψιλοάσχετο... αλλα είχα ένα Ford fiesta για 1½ χρόνο..
    Έπαθε ζημιά το υδραυλικό του τιμονιού (είχα 25.000 χλμ.). Η πολίτική της εταιρίας έλεγε "2 χρόνια η 40.000 χλμ. ότι έρθει πρώτο".
    Πλήρωσα απο την τσέπη μου 750€ (100€ εργασία) και πληρώθηκα απο την Ford ύστερα απο μερικούς μήνες τα 650€ των ανταλλακτικών.
    Αρα οι Αμερικάνοι το κάνουν σωστά και άλλες εταιρίες σφυρίζουν κλέφτικα?
    τα 100 της εργασιας γιατι δεν στα πλήρωσαν ?

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic